کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 4.63 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.)
۱:۳۲, ۲۸/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۵۹ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."

درپناه حق

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Mohammad Trust ، black ، revenger ، Havbb 110 ، سید ابراهیم ، Farzaneh ، جویای حقیقت ، مفقود الاثر ، شیدا ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، ترنم ، faateme-313 ، سدرة المنتهی ، Hadith ، ضحی ، faraz_223 ، emj ، vahrakan ، mamy007 ، خیبر110 ، Reza71 ، شهیدطیبه واعظی ، *ریحانه* ، ali0077 ، SARA 2020 ، jafar ، علی امینی ، حسن عزتي ، میثاق ، مهدی2012 ، سید محمد حسین ، رضاخسروزاده ، arman mohseny ، Bahar ، مهرومه ، monazzah.51 ، aliali ، m.hossein ، انديشه نو ، *مهاجر* ، enan ilghon ، reyhaneh.sh ، SAViOR ، farzad313 ، آلاله ، fafa* ، رهگذر. ، m1374b ، أین المنتظر

آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۵۶, ۲۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #151

به نام خدا
سلام

[تصویر: 13920127162536104_PhotoL.jpg]
[u]انفجار درخط پایان ماراتون بوستون و شروع ماراتون سیاسی عمو سام‎!/ کارتون: محمد کارگر [/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، شهیدطیبه واعظی ، SARA 2020 ، فانوس *7* ، m1374b
۱۵:۴۰, ۲۸/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۹ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #152
آواتار
سلام...

اگه دیدین کسی با زبون خوش از دستشویی خارج نمیشه کافیه بگین موبایلت زنگ میخوره، در کمال حیرت خواهید دید که چون غزالی چموش چنان از دستشویی میاد بیرون که شما تو دستشویی همش به این فکر میکنید که اون کیه که به خاطرش دستشوئی رو رها کرده؟!!!!!

یکی از آشناهام زده تو کار پرورش کرم خاکی
حالا یکی بخواد ازش بخره چی باید بگه ؟
سلام آقا ، کرم داری ؟؟؟؟

یکی از تفریحاتم اینه که با مگس کش مگس نفله می کنم می برم می ندازم در خونه مورچه ها
اونام کلی خوشحال میشن و دعام می کنن
خدایا این تفریحات خیریه رو از من نگیر !!!

هنوزم هستن آدمای خزی که وقتی میخوایم امتحانو لغو کنیم میگن نععععع....ما خوندیم!

قانون پایستگی پول های باباها در ایام عید :
مثال :
پدرم به پسر خالم عیدی میده .
شوهر خالم از پسر خالم ( یواشکی ) می پرسه چند عیدی گرفتی همونو به من میده .
بابام عیدیمو میگیره بزاره بانک اما چیزی به حسابم اضافه نمیشه .
این چرخه برای تک تک افراد قابل تعمیمه !

خدایش استراتژیرو نگا کنید شونصد نفر خوشحال میشن یه قرونم کسی خرج نکرده

یکی از دشواریای زندگیم اینه
که وقتی یه لشگر مهمون میاد خونمون، جا باشه منم روی مبل بشینم...

آنهایی که همه ته دیگهای سیب زمینی را میخورند،روزی حق شما را نیز خواهند خورد.ببین کی گفتم.!

خونه دایی دعوت بودیم.....من یه کم بعد از بقیه رسیدم....وقتی رفتم تو دیدم همه دارن فیلم میبینن...با صدای بلند گفتم سلام...بعد یارو توی فیلمه به طور اتفاقی گفت سلام و زهر مار مرتیکه....همه از خنده کف سالن پهن شدن.. :|

یه مغازه هست رو شیشه‌ش نوشته " اسنک اسنک کتلت"
کاش پول داشتم مغازه بغلیش رو می خریدم روش مینوشتم "کتلت به گوشم"

...................
Big GrinBig GrinBig Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، جویای حقیقت ، راحیل ، حفیظ ، شهیدطیبه واعظی ، مرغ باغ ملکوت ، شیدا ، ترنم ، ali0077 ، آرین (الهه.ع) ، دل خسته ، Behnam-Az ، Mohammad Trust ، ztb
۰:۵۸, ۲۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #153
آواتار
[تصویر: 482877_347371525364891_417554786_n.jpg]
.
.
.
.
.
.
[ تست بازیگری ]
+ رامبد جوان : ...در می زنی، من مثلا یه خانومم، درو باز می کنم میگم بله؟...تو یه جوری که من حالم بد نشه به من توضیح میدی که ماشینمو دزد برده...
* پسر خاله : می خواستم بگم اگه به شما بگن باباتون فردا می میره حاضری چه قدر پول بدی که نمیره؟
+ هر چی که دارمو ندارم...
* اگه بگن مادرتونم روش چی؟!
+ دیگه هر چی که دارمو ندارمو از اینورو اونور می تونم جور بکنم...
* اگه بگن خودتونم روش سه تایی؟!
+ چرا آخه...؟
* مثلنه دیگه...
+ دیگه نمی دونم باید چی کار کنم...
* نمی دونی؟
+ نه
* ولی خوشحال باش...هیچکدومشون نمی میرن...خودتم زنده می مونی...
یه ماشین قراضه جای باباتو ننتو خودت به باد رفت!...به درک!

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، شیدا ، Farzaneh ، ويانا مبين نژاد ، مجید املشی ، ترنم ، فاطمه خانم ، Patriot ، یوسف خان ، MAHDI59 ، حفیظ ، sarallah ، آرین (الهه.ع) ، N.Mahdavian ، دل خسته ، شهیدطیبه واعظی ، reyhaneh.sh ، emj ، farzad313 ، جویای حقیقت ، سدرة المنتهی ، mahdyshr ، shafagh_mah ، دیدگاه نوین ، MANI110 ، فانوس *7* ، m1374b
۱:۰۳, ۲۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #154
آواتار
[تصویر: ir7rspbep6tyi5e08oc.jpg]

این طرح خودمه!

واقعا فلسفه عظیمی پشت درهای این جمله نهفته!

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرغ باغ ملکوت ، شیدا ، فاطمه خانم ، zryy ، aleerz ، SAViOR ، دل خسته ، شهیدطیبه واعظی ، emj ، جویای حقیقت ، سدرة المنتهی ، aboutorab ، m1374b
۳:۲۳, ۲۹/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۲ ۳:۴۳ توسط SARA 2020.)
شماره ارسال: #155
آواتار
[تصویر: 536763_449745855102014_1656639668_n.jpg?view]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، Behnam-Az
۱:۴۶, ۴/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۲ ۱:۴۹ توسط sadegh-a.)
شماره ارسال: #156
آواتار
کاریکاتوری که به حقیقت پیوست

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محلات شهر تهران ، طرح جلد مجله فکاهیون در سال 65 که قرار بود در سال 2000 شمسي به واقعیت بپیوندد ولی خیلی زودتر واقعی شد
.
[تصویر: ed715650-8886-45b6-8014-8edd02906184.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، دل خسته ، emj ، farzad313 ، جویای حقیقت ، joseffist ، ويانا مبين نژاد ، mohammadhadi ، شهیدطیبه واعظی ، مفقود الاثر ، شیدا ، SARA 2020 ، revenger ، mahdyshr ، علمدار133 ، MANI110 ، فانوس *7* ، m1374b
۱۳:۲۶, ۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #157
آواتار
((فرشته های روی زمین))

[تصویر: 49813101252675101320.jpg]

[تصویر: 45895957071156291754.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، Mohammad Trust ، دل خسته ، sadegh-a ، سدرة المنتهی ، شیدا ، مجید املشی ، ترنم ، ali0077 ، جویای حقیقت ، SARA 2020 ، emj ، مرغ باغ ملکوت ، m1374b
۱۴:۳۴, ۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #158
آواتار
[تصویر: fun-pics-radsms47.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مجید املشی ، ali0077 ، ترنم ، مفقود الاثر ، شهیدطیبه واعظی ، sarallah ، جویای حقیقت ، سدرة المنتهی ، SARA 2020 ، soshiant ، emj ، aleerz ، فاطمه خانم ، ztb ، محب الزهرا ، N.Mahdavian ، فانوس *7* ، مجید121 ، m1374b
۱۵:۲۶, ۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #159
آواتار
یکی از تفاوت های ایران و آمریکا

[تصویر: th?id=H.4785002544366717&pid=15.1]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، sadegh-a ، مفقود الاثر ، ويانا مبين نژاد ، جویای حقیقت ، SARA 2020 ، revenger ، Behnam-Az ، emj ، aleerz ، یوسف خان ، mahdyshr ، دل خسته ، سجاد313 ، فانوس *7*
۱۵:۵۳, ۴/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۰۸ توسط ali0077.)
شماره ارسال: #160
آواتار
[تصویر: pictures-Funny-radsms-34.jpg]

[تصویر: pictures-Funny-radsms-39.jpg]
از اختراعات انسانهای تنبل !
[تصویر: funny-pictures-radsms-92-04.jpg]

[تصویر: khataye-did-radsms321.jpg]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[تصویر: khataye-did-radsms331.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، جویای حقیقت ، emj ، monazzah.51 ، دل خسته ، m1374b
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]