|
ایستگاه معمای دینی بیداری اندیشه...
|
|
۰:۰۲, ۲۹/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۱ ۱۴:۱۴ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت تمامی دوستان اینجا تایپیکی برای معماهای دینی مذهبی شماست . با سوال و جوابهای کوتاه میتونید اطلاعات خودتون رو بالا ببرید . البته هر کس مایل به شرکت در تایپیک هست باید قوانین زیر رو رعایت کنه . قوانین ایستگاه معمای بیداری اندیشه : 1) هر کس در این تایپیک شرکت میکنه باید به معمای نفر قبل جواب بده و برای نفر بعد معما طرح کنه . 2) معما فقط و فقط باید تو زمینه های دینی و مذهبی باشه ( معماهای قرآنی ، احادیث ، تاریخ اسلام ، احکام و ... ). 3) سوالهای ارائه شده حدالامکان جوابهای کوتاه ، تا 1 خط داشته باشن . 4) هیچکس نمیتونه با 2 پست متوالی تو این تایپیک شرکت کنه . 5) هر پستی خلاف قوانین تالار و تایپیک بود توسط مدیران و یا ناظرین حذف میشه . از ناظرین تالار و بخش در خواست دارم همکاری لازم رو داشته باشن و برای نظم این تایپیک جوابهای اشتباه و خلاف قوانین رو ویرایش یا پاک کنن . اولین سوال رو برای نمونه حقیر طرح میکنم ![]() ![]() کدام آیه است که اگر آن را هنگام خوابیدن بخوانیم هر زمان که بخواهیم بیدار میشویم ؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۸, ۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
ج) قوم ثمود اگه اشتبا نکرده باشم
سوال نام سوره ای از قران که به معنای روزگار میباشد ؟
|
|||
|
۲۳:۵۴, ۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
|
۰:۲۸, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۱ ۲۰:۰۱)soshiant نوشته است:نه جواب درست نیستکسی نمیتونه به سوال من جواب بده؟؟؟؟ [/font][font=Tahoma] |
|||
|
۱۴:۳۱, ۶/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۱ ۱۴:۳۲ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۱ ۰:۲۸)ahmad1300 نوشته است: نه جواب درست نیستکسی نمیتونه به سوال من جواب بده؟؟؟؟ [/font][font=Tahoma] سلام .
دوست عزیز حداعقل زمانی که سوالی مطرح میکنید باید بیشتر پیگیر تایپیک و تالار باشید تا پویا بودن تایپیک از بین نره . ظاهرا دوستان نمیتونن جواب درست رو بدن و با توجه به اینکه چند سوال از سوال شما گذشته ممنون میشم جواب رو بنویسید . دوست عزیز یه راهنمایی میکنید ؟؟ ![]() |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۶/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۱ ۲۲:۵۰ توسط غفران غ.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
سلام اخه اگه راهنمایی کنم که تابلو میشه بهر حال تو تفسیر نوشته [ منظورم کلمه ی (جوار ) بود معنی این کلمه در ایه ی (وله الجوار فی البحر کالاعلام) چیست؟ |
|||
|
|
۱:۱۵, ۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول: دوست عزیز حداعقل زمانی که سوالی مطرح میکنید باید بیشتر پیگیر تایپیک و تالار باشید تا پویا بودن تایپیک از بین نره .سلام باشه جواب رو میگم فقط قول بدید پشت سرم دری وری نگیدا اخه یک خورده سرکاری بود ![]() ![]() ![]() جواب اینه : نقطه دقت کنید رو (ز ) چیه؟؟؟ معلومه دیگه روی حرف ز نقطه قرار داره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱:۲۴, ۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام
من جای رئیس سایت بودم بالکل از اینترنت بنت می کردم! یکی دو هفته است ملت رو گذاشتی سر کار حالا خوبه من و دوستان گفتیم نشدنیه بعدهم چه ربطی به دین داشت؟ |
|||
|
|
۱:۴۰, ۷/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۱ ۱:۴۵ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۹۱ ۱:۲۴)دل خسته نوشته است: سلام عیبی نداره کلا من سرکار گذاشتنم قویه حتی تو چیز های جدی هم یک مدت همه رو سر کار میذارم ( مثل اون پست کارت شارژ که جدی بود ولی یک مدت سرکار بودید ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:نظورم کلمه ی (جوار ) بودفکر کنم منظور کشتی هستش |
|||
|
۵:۴۲, ۱۰/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۱ ۵:۴۳ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۱ ۲۲:۴۶)غفران غ نوشته است: سلام . جواب :
معنی آیه میشه : از نشانه هاى او كشتيهايى است كه در دريا همچون كوهها به نظر مىرسند . در زمانهای قدیم کشتیها با قدرت باد حرکت میکردن و منظور از این آیه اینه که اگر خدا اراده نمیکرد کشتیها همچون کوهی بر دریاها معلق میموندند و حرکت نمیکردند . در واقع یکی از نشانه های قدرت الله رو متذکر شده (( باد )) . [b]سوال :
چرا امام حسن(علیه السلام)وامام حسین (علیه السلام) روز شهادت پدرشان روزه گرفتند؟ |
|||
|
۲۳:۲۶, ۱۱/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
یعنی تو این تالار یکی نیست بتونه این سوال رو جواب بده ؟!!
دوستان همگی اهل مطالعه و پژوهش و ... اما وقتی یه سوال مطرح میشه ...!! ![]() |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

سلام 

![[تصویر: khab.gif]](http://www.askdin.com/images/smilies/Type/khab.gif)