کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعظم مهلکات بنی آدم (شکم پرستی)------عمل می طلبد
۱۲:۲۰, ۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 0.gif]
[تصویر: 1.gif]
.
شکی نیست که صفت شکم پرستی ، اعظم مهلکات بنی آدم است.
.
.
.
[تصویر: 2.gif]
.
[تصویر: 3.gif]آری شکم باعث همه ناخوشیها و آفات و سرچشمه شهوات است.چرا که از بسیار خوردن،شهوت به حرکت می آید.
.
[تصویر: 4.gif]از این جهت است که سید کائنات(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود :
هر که از شر شکم و زبان و فرج خود محفوظ ماند از همه بدیها محفوظ است.
.
.
.
[تصویر: 3.gif]شکم پرستی و حرص بر خوردن و آشامیدن از صفت حیوانات است.
.
[تصویر: 4.gif]از این جهت است که حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند:
فرزند آدم هیچ ظرفی را پر نکرد که بدتر از شکمش باشد.
.
[تصویر: 4.gif]و فرمودند :
دل مانند زرع است که چون بسیار آب داده شود ، می میرد.
.
.
.
[تصویر: 3.gif]کنترل شکم باعث پیشرفت آدمی خواهد شد.
.
[تصویر: 4.gif]حضرت پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند :
هیچ بنده ای از خوراکی که خواهش دارد نمی گذرد مگر اینکه درجه ای در بهشت از برای او حاصل میشود.
.
[تصویر: 4.gif]و لقمان حکیم به پسر خود فرمود :
ای فرزند چون معده پر شود قوه فکر می خوابد.
.
[تصویر: 4.gif]و حضرت صادق (علیه السلام) فرمودند:
هر گاه شکم سیر شد طغیان می کند و اقرب وقت از برای بنده به سوی خدا ، وقتی است که شکم او سبک باشد.
.
.
[تصویر: Untitled-3.gif]

[تصویر: edame.gif]

امضای میلاد.م
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، mohammad reza ، mohamad ، خاک ، مفقود الاثر ، دل خسته ، من انقلابی ام ، فاطمه خانم ، fazel ، heaven ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، بچه شیعه ، Hadith ، paradise ، ali.khm ، fatemeh ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، ztb ، بیداری اندیشه ، مجنون الحسین ، منادی حق ، حسن.س. ، Ramin_Ghn ، شیدا ، السا ، مصباح ، عقیق
۱۵:۵۴, ۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
حضرت علی در حدیثی میفرمایند که نباید به شکم اجازه دهی بر تو مسلط شود زیرا در هر دو صورت آبروی تو را می برد، وقتی خالی باشد مدام اعتراض میکند که پرش کنی و زمانیکه شکم را پر کردی میخواهد که خالی اش کنی!

خیلی خوبه که بتونیم آداب سفره طعام رو کامل رعایت کنیم که یکی از اونا دست کشیدن از طعام قبل از سیر شدنه.

راستی یه نکته که شاید خیلی ها ازش خبر نداشته باشن اینه که "غذا" که کلمه ای عربی هست، در زبان عربی معنی بدی داره که عربها برای تحقیر ایرانیها اونو وارد زبانمون کردن.
Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، در جستجوی سختی
۹:۳۸, ۱۱/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله
.
ضمن عرض سلام.
نکاتی رو باید بگم :
.
نقل قول:
حضرت علی در حدیثی میفرمایند که نباید به شکم اجازه دهی بر تو مسلط شود زیرا در هر دو صورت آبروی تو را می برد، وقتی خالی باشد مدام اعتراض میکند که پرش کنی و زمانیکه شکم را پر کردی میخواهد که خالی اش کنی!

دوست عزیز خوبه که منبع رو هم قرار بدید.
.
.
نقل قول:
راستی یه نکته که شاید خیلی ها ازش خبر نداشته باشن اینه که "غذا" که کلمه ای عربی هست، در زبان عربی معنی بدی داره که عربها برای تحقیر ایرانیها اونو وارد زبانمون کردن.[تصویر: dodgy.png]

این یک حرف بی پایه و اساس است، که قبل تر برخی از سایت های ضد انقلاب و برخی انسان های معاند اون رو از طریق ایمیل و ... شایع کردن. به منظور تفرقه انداختن.
ما باید حرف ها رو سبک و سنگین کنیم و راست و دروغش رو بسنجیم ، و شایعات رو پخش نکنیم.
البته شما نیتتون خیر است ان شاء الله.
من باب تذکر عرض کردم.
جوابی که در این مورد داده شده در تاپیک جداگانه ای قرار داده شد:

آیا واژه "غذا" توهین به ایرانیان است؟؟؟

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Agha sayyed ، فاطمه خانم ، fatemeh ، مجید املشی ، در جستجوی سختی ، شهیدطیبه واعظی ، منادی حق ، مصباح
۳:۰۶, ۱۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام!
با تشکر از آقا میلاد برای تذکری که در مورد واژه "غذا" دادن. نیت من خیر بود، باور کنید. اصلا نمیدونم چطور این حرفارو باور کردم؟؟؟؟ منو اغفال کرده بودن ولی الان آگاه شدم!!!
Wink (جدا از شوخی مرسی از توضیحی که دادین)

در مورد منبع حدیث هم شرمنده الان در دسترسم نیست، بعدا اطلاع رسانی میکنم. قول میدم مِن بعد احادیث رو با منبع موثق بیارم. اگه قبوله یه صلوات مرحمت کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، عقیق
۱۲:۱۶, ۱۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله
.
.
.
.

پر خوردن باعث دو آفت خواهد شد:

-قساوت قلب

-هیجان شهوت
.
.

[تصویر: 3.gif]اگر بنده ای نفس خود را به گرسنگی ذلیل سازد و راه شیطان را مسدود کند ،کار او به هلاکت نمی انجامد.
.
.
[تصویر: 4.gif]حضرت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود:

جهاد کنید با نفسهای خود به گرسنگی و تشنگی ، پس به درستی که اجر و ثواب آن مثل اجر و ثواب کسی است که در راه خدا جهاد کند.

[تصویر: 4.gif]و نیز حضرت سید المرسلین(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود :

کم چیز خوردن عبادت است.

[تصویر: 4.gif]و فرمود:

خدا مباهات می کند ملائکه را به کسی که خوراک او در دنیا کم باشد.و می فرماید : شاهد باشید ای ملائکه که از هیچ خوردنی به جهت من نمیگذرد مگر اینکه درجاتی در بهشت به او عوض می دهم.
.
.
[تصویر: Untitled-3.gif]
[تصویر: edame.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، در جستجوی سختی ، mohamad ، Farzaneh ، Agha sayyed ، من انقلابی ام ، شهیدطیبه واعظی ، مجنون الحسین ، منادی حق ، Ramin_Ghn ، شیدا ، السا ، مصباح
۱۷:۳۱, ۱۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله
.
.
.
مساله شکم به عنوان یکی از اسباب آزمایش الهی مطرح است
.
.
.
در قرآن نمونه هایی از افرادی که به واسطه شکم و غذا مورد امتحان قرار گرفته اند موجود است.
برای نمونه:
..
..
[تصویر: 3.gif] حضرت آدم و حوا :
[تصویر: 4.gif] وَقُلْنَا يَا آدَمُ اسْكُنْ أَنتَ وَزَوْجُكَ الْجَنَّةَ وَكُلاَ مِنْهَا رَغَدًا حَيْثُ شِئْتُمَا وَلاَ تَقْرَبَا هَذِهِ الشَّجَرَةَ فَتَكُونَا مِنَ الْظَّالِمِينَ
(بقره/35)
و گفتيم اى آدم خود و همسرت در اين باغ سكونت گير[يد] و از هر كجاى آن خواهيد فراوان بخوريد و[لى] به اين درخت نزديك نشويد كه از ستمكاران خواهيد بود.
.
.
[تصویر: 3.gif] بنی اسرائیل:
[تصویر: 4.gif] وَلَقَدْ عَلِمْتُمُ الَّذِينَ اعْتَدَواْ مِنكُمْ فِي السَّبْتِ فَقُلْنَا لَهُمْ كُونُواْ قِرَدَةً خَاسِئِينَ
(بقره/65)
و كسانى از شما را كه در روز شنبه [از فرمان خدا] تجاوز كردند نيك شناختيد پس ايشان را گفتيم بوزينگانى طردشده باشيد .
.
.
[تصویر: 3.gif] سپاهیان طالوت:
[تصویر: 4.gif] فَلَمَّا فَصَلَ طَالُوتُ بِالْجُنُودِ قَالَ إِنَّ اللّهَ مُبْتَلِيكُم بِنَهَرٍ فَمَن شَرِبَ مِنْهُ فَلَيْسَ مِنِّي وَمَن لَّمْ يَطْعَمْهُ فَإِنَّهُ مِنِّي إِلاَّ مَنِ اغْتَرَفَ غُرْفَةً بِيَدِهِ
(بقره/249)
و چون طالوت با لشكريان [خود] بيرون شد گفت‏خداوند شما را به وسيله رودخانه‏اى خواهد آزمود پس هر كس از آن بنوشد از [پيروان] من نيست و هر كس از آن نخورد قطعا او از [پيروان] من است مگر كسى كه با دستش كفى برگيرد.
.
.
[تصویر: 3.gif] عموم مسلمین :
[تصویر: 4.gif] يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ
(بقره/183)
اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد روزه بر شما مقرر شده است همان گونه كه بر كسانى كه پيش از شما [بودند] مقرر شده بود باشد كه پرهيزگارى كنيد.
.
.
[تصویر: 3.gif] حجاج بیت الله:
[تصویر: 4.gif] يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَقْتُلُواْ الصَّيْدَ وَأَنتُمْ حُرُمٌ
(مائده/95)
اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد در حالى كه محرميد شكار را مكشيد .
.
.
منبع: 400 نکته از تفسیر نور
.
.
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، من انقلابی ام ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، Agha sayyed ، مجنون الحسین ، منادی حق ، Ramin_Ghn ، شیدا ، السا ، مصباح
۱۸:۳۳, ۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
"گرسنه ماندن بهترین داروست"

(غررالحکم- 1456)

دارویی برای بسیاری از امراض روحی و جسمی!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، Farzaneh ، Ramin_Ghn ، در جستجوی سختی ، شیدا ، منادی حق ، السا ، مصباح
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا