|
فیلم ضد ایرانی آرگو برنده اسکار بهترین فیلم شد
|
|
۱۱:۳۳, ۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فیلم ضد ایرانی آرگو برنده جایزه اسکار ![]() بهترین فیلم: آرگو سایر نامزدها بینوایان Les Miserables زندگی پی Life of Pi لینکلن Lincoln سی دقیقه پس از نیمه شب Zero Dark Thirty دفترچه امیدبخش Silver Linings Playbook عشق Amour جانگو آزاد شده Django Unchained جانوران سرزمین جنوبی Beasts Of The Southern Wild بهترین کارگردان آنگ لی، زندگی پی میشائیل هانکه، عشق بن زیتلین، جانوران سرزمین جنوبی استیون اسپیلبرگ، لینکلن دیوید او راسل، دفترچه امیدبخش بهترین بازیگر مرد: دانیل دی لویس، لینکلن خواکین فینیکس، مرشد The Master بردلی کوپر، دفترچه امیدبخش هیو جکمن، بینوایان دنزل واشنگتن، پرواز Flight بهترین بازیگر زن: جنیفر لارنس، دفترچه امیدبخش جسیکا چستین، سی دقیقه پس از نیمه شب امانوئل ریوا، عشق نوامی واتس، ناممکن کونژانه والیتس، جانوران سرزمین جنوبی بهترین بازیگر مرد نقش مکمل: کریستوف والتز، جانگو آزاد شده الن آرکین، آرگو رابرت دنیرو، دفترچه امیدبخش فیلیپ سیمور هافمن، مرشد تامی لی جونز، لینکلن بهترین بازیگر زن نقش مکمل: آن هاتاوی، بینوایان امی آدامز، مرشد سالی فیلد، لینکلن هلن هانت، ملاقات ها The Sessions جکی ویور، دفترچه امیدبخش بهترین فیلمنامه اوریجینال: کوئنتین تارانتینو، جانگو آزاد شده عشق قلمرو طلوع ماه پرواز سی دقیقه پس از نیمه شب بهترین فیلمنامه اقتباسی: کریس تریو، آرگو جانوران سرزمین جنوبی زندگی پی لینکلن دفترچه امیدبخش بهترین انیمیشن: شجاع Brave شجاعBrave فرانکنوینی Frankenweenie پارانورمن Paranorman دزدهای دریایی! یک مشت آدم ناجور Pirates! Band of Misfits رالف خرابکار Wreck-It Ralph بهترین موسیقی متن داریو ماریانلی، آنا کارنینا Anna Karenina الکساندر دسپلت، آرگو میشل دانا، زندگی پی جان ویلیامز، لینکلن تامس نیومن، اسکای فال Skyfall بهترین ترانه : "اسکای فال"، از فیلم اسکای فال با صدای ادل "قبل از زمان من" از فیلم به دنبال یخ، موسیقی و ترانه از جی رالف "هرکس دوست صمیمی لازم دارد"، از فیلم تد "لالایی پی"، از فیلم زندگی پی "ناگهان"، از فیلم بینوایان بهترین فیلم غیرزبان انگلیسی: عشق، اتریش کان تیکی، نروژ Kon-Tiki نه، شیلی No یک رابطه سلطنتی، دانمارک A Royal Affair جادوگر جنگ، کانادا War witch بهترین مستند: درجست و جوی شوگرمن دوربین های شکسته Broken Cameras دژبانان The Gatekeepers چگونه طاعون را پشت سر بگذاریم How To Survive A Plague جنگ نامرئیThe Invisible War بهترین فیلم کوتاه: ساعت منع عبور و مرور Curfew اسدAsad پسرهای بزکشیBuzkashi Boys مرگ یک سایهDeath of a Shadow هنری Henry |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۰, ۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر کردین چرا یه دفعه الان یادشون افتاده که درباره لانه جاسوسی فیلم بسازن اونم بعد از سی و چند سال که بعد بهش جایزه بدن ؟ |
|||
|
۱۲:۰۹, ۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
علی گرامی سلام. ![]() چند نکته: 1- اتفاقا این فیلم ضد ایرانی است نه 300. امثال فیلم 300 که کاملا مشخصه که چی هست دروغ محض.... قضیه زمانی وحشتناک میشه که شما مقداری از حقیقت را با مقداری از دروغ آمیخته کنی و تحویل مردم بدهی.... این جا ضربه اصلی زده می شه. بله تسخیر لانه بوده ولی کجا مردم ما اینقدر وحشی و عصبی بودن، همینطوری الکی تو خیابون همدیگر رو میکشتن؟؟؟؟؟ همه عصبی و ظالم و خونخوار جز جاسوس های مظلوم امریکایی!!!!!! 2- تسخیر لانه جاسوسی همیشه یکی از افتخارات انقلاب اسلامی بوده و هست و کسی در این شکی هم ندارد، ولی سخن در این است که اون ها از یه شکست مبتذل چی جوری می آن یه پیروزی کاذب از خودشون نشون می دن. 3- نکته بسیار مهم اینه که اصلا اون گروگان ها فرار نکردن، اون ها در اون روز مرخصی بوده و اصلا در خود سفارت حضور نداشتند، زمانی که خبر بهشون می رسه که سفارت تسخیر شده میرن سفارت کانادا، سفیر کانادا هم اونا رو می فرسته امریکا. این دیگه این همه سوپر من بازی نداشت.... 4- نکته مهم دیگه اینه که این فیلم اصلا و اصلا جنبه هنری نداشت و اتفاقا امسال هالیود فیلم های بسیار بسیار قوی ساخت.... مثل بینوایان، لینکن و سی دقیقه بعد از نیمه شب... وقتی در میان این همه فیلم استخوان دار فیلم پایین تر از متوسط آرگو اسکار میگیره ثابت میشه که اتفاقا اونا هستن که همیشه از یه طرف به قضیه نگاه میکنن... ای کاش کمی هم سینمای ما..... ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۱۳, ۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
1-
300 فیلمی کاملا ضد ایرانی بود نظر شما وقتی صحیح هست که مردم راست و دروغ رو از هم تشخیص بدن وقتی مردم هیچ نمیدونند 300 خیلی ضد ایرانی تر هست در واقع آرگو بیشتر ضد انقلاب هست تا ضد ایرانی اوایل انقلاب اوضاع خیلی نابسامان بود جنگ های خیابانی و ... درگیری گروهک ها و طرفداراشون اوضاع اجتماعی خیلی بد بود پس در این زمینه کمی اغراق شاید در فیلم کرده باشند فیلم اونقدر هم که شما میفرمایید پایین تر از متوسط نبود رتبه 8 از 133000 نظر دهنده داشته -------------------------------------------------------------------- شما ها چی انتظار دارید؟؟؟ انتظار دارید بیان برای اعتلای ایران و اسلام فیلم بسازند؟؟ این مشکل سینمای ایران هست که عرضه هیچ کاری نداره فقط ساختن فیلم های مزخرف |
|||
|
|
۱۲:۲۶, ۹/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۱ ۱۲:۳۷ توسط melanie2222.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۱ ۱۲:۰۰)ztb نوشته است: سلام اونم دقیقاً بعد از اسکار گرفتن یه فیلم ایرانی وقتی ایران سر زبونا افتاد و مردم کنجکاو شدن چه جور جاییه و اصغر فرهادی وطن پرست در مراسم اسکار از فرهنگ غنی که به نمایش گذاشته بود گفت! |
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سیاسی بودنش که کاملن مشخصه...به هر حال سینما و رسانه ها یکی از ابزارهاشونه انتظار ندارید که بیان از سلاحی که خودشون ساختن واسه تبلیغ ما استفاده کنن؟!
![]() ولی تا جایی که من میدونم اوایل انقلاب وضع مملکت بهم ریخته بود تا حدی که یک جاسوس رئیس جمهور شد!!!! تا این حد! البته فقط مسئله انقلاب مردم ایران نیست!! در همه انقلابها وضع همینطور و نمیشه بگیم فقط انقلاب ایران اینطوری بوده...! حالا باز ایران خوبه یک رهبر داشت و خیلی زودتر کشور رو جمع و جور کردن...! ==================== فیلم 300 کاملن ضد ایرانی بود!! به قول استاد تاریخمون من و شما میدونیم ما چی هستیم و چی بودیم!! اون خارجی که نمیدونه...اون بچه ی که در سویس زندگی میکنه اصلن نمیدونه ایران کدوم نقطه جهانه!! |
|||
|
|
۱۳:۲۴, ۹/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۱ ۱۳:۳۲ توسط خاک.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:در واقع آرگو بیشتر ضد انقلاب هست تا ضد ایرانی ما مردم را احمق و جوگیر و وحشی نشان دادند نقل قول:انتظار دارید بیان برای اعتلای ایران و اسلام فیلم بسازند؟؟انتظار داشتم در اواسط فیلم فقط یک دیالوگ را ابتر نمی کردند نمی بریدند و می گذاشتند آن خانوم ایرانی در کنفرانس مطبوعاتی دلایل ضد بشر بودن امریکا را می گفت (توجه داشته باشید به تدوینگر این فیلم هم اسکار دادند . کسی که نما ها را کات می کند) من خودم تدوینگر هستم و خوب شیطنتی که در اواسط فیلم انجام شده را درک می کنم انتظار داشتم مدارکی را نشان دهند درباره ی این که ایرانی ها اسیران را اعدام نمایشی می کردند برای شکنجه انتظار داشتم بگویند که امام در همان روز های اول دستور داد زن ها و سیاهپوستان آزاد گردند نقل قول: این مشکل سینمای ایران هست که عرضه هیچ کاری نداره فقط ساختن فیلم های مزخرف شنیده ام بودجه یک انیمیشن هالیوود برابر با کل بودجه صدا و سیما و... برای یک سال است چه کاری می توانیم انجام دهیم |
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
نقل قول:انتظار داشتم مدارکی را نشان دهند درباره ی این که ایرانی ها اثیران را اعدام نمایشی می کردند برای شکنجهخوب شد شما هم مثل بنده فیلم رو دیدید! اونها که هیچ وقت خوبی مارو نشون نمیدن...!که زنها و سیاها رو آزاد کردیم! اما در مورد شکنجه فکر کنم در صحبتهایی که دیپلماتهای آزاد شده داشتن این حرف رو زدن! دقیق به خاطر نمیارم! و البته این رو بدونید هرکس شکنجه بده هیچ مدرکی به جا نمیزاره! |
|||
|
۱۳:۳۱, ۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۱ ۱۳:۱۴)A L I نوشته است: ولی تا جایی که من میدونم اوایل انقلاب وضع مملکت بهم ریخته بود تا حدی که یک جاسوس رئیس جمهور شد!!!! تا این حد!سلام آفرین درسته ، این ها بوده ، خودتون هم گفتید ، وضع ایران خیلی بهتر بوده ، حالا چرا این وسط فیلم انقلاب ایران شده جهانی،اسکار گرفته، اما فیلم درباره دیگر کشورها (یا حتی خود امریکا) اسکار نگرفته؟ |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۹/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۱ ۱۳:۴۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۱ ۱۲:۱۳)Patriot نوشته است: 1- در سطح پایین بودن فیلم که حقیر شکی ندارم. از روی تعصب هم نمیگم. اگر مایلید بحث تخصصی سینمایی در این مورد کنیم. اتفاقا هالیود به وظیفه خودش عمل کرده.... هیچ انتظاری هم من از اون ها ندارم. من هم همعقیده باشما تاسف میخورم به حال سینمای رو به زوال خودمون... وگرنه هالیود که کارش را درست انجام میده. |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۹/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۱ ۱۳:۵۷ توسط خاک.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول:اما در مورد شکنجه فکر کنم در صحبتهایی که دیپلماتهای آزاد شده داشتن این حرف رو زدن! دقیق به خاطر نمیارم! پس فیلمساز راست گفته قانع شدم !!!! =========== یک موضوع هم یادم رفت بگم در این فیلم خدمتکار سفیر کانادا که دختری به نام سحر هست به دلیل کمکی که به آمریکایی ها کرده برای اینکه دستگیر نشود با روسری قرمز رنگ از مرز های غرب کشور به عراق فرار می کند دقت کنید روسری قرمز ==> عراق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقد و رمزگشایی فیلم 2017 Mother! (مادر!) | Esmaeel | 0 | 2,560 |
۲۱/آذر/۹۶ ۲۳:۲۳ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| [ بخش اول ] نقدی در فیلم هابیت: نبرد 5 ارتش | just4fun | 12 | 9,391 |
۳۰/تیر/۹۶ ۲۱:۴۱ آخرین ارسال: maz |
|
| فیلم سینمایی arrival-2016 | javadth | 28 | 10,222 |
۶/خرداد/۹۶ ۳:۱۱ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| معرفی فیلم: Silence- سکوت | Silence | 2 | 1,697 |
۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۱۵ آخرین ارسال: Silence |
|
| نقد فیلم اسکاری Moonlight و رویکرد اسکار در سال های اخیر | Esmaeel | 1 | 1,252 |
۶/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۴۶ آخرین ارسال: amirak |
|
| فیلم xmen apocalypese 2016 | قاتل مرگ | 4 | 1,738 |
۱۳/فروردین/۹۶ ۲۳:۳۵ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| نقد فیلم زتوپیا | mrae_iran | 4 | 2,055 |
۱۳/فروردین/۹۶ ۰:۲۹ آخرین ارسال: Esmaeel |
|

![[تصویر: 1361775343161.jpg]](http://nooromahdi.ir/upload/uploads/1361775343161.jpg)

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)