کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مطالبات مقام معظم رهبری از افسران جوان جنگ نرم (دانشجویان)
۱۴:۵۶, ۱۲/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۲ ۱۰:۴۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
مطالبات رهبر از افسران جنگ نرم ( دانشجویان ) را در 16 بخش در همین تایپیک دنبال کنید.
1. شما جوانید ، میدان مبارزه ی شما هم میدان جنگ نرم است. امروزه خوشبختانه جنگ نظامی نداریم ، اگر یک وقتی جنگ نظامی هم پیش بیاید. باز پیشقراول هایش جوان هایند. امروز جنگ نرم مطرح است. نه امروز، سی سال است مطرح است. در جنگ نرم ، آن چیزی که باید مورد توجه باشد، این است : در جنگ نرم و جنگ روانی – که جنگ روانی یکی از بخش های جنگ نرم است- هدف دشمن این است که محاسبات طرف مقابل را عوض کند. در جنگ نرم ، هدف آن چیزی است که در دل شماست، در ذهن شماست، در مغز شماست: یعنی اراده ی شما . دشمن می خواهد اراده شما را عوض کند.

2. تکلیف نسل جوان کنونی و عمدتا دانشجویی همین است که این خط انقلاب را در همان جهتگیری ، به سوی تکامل بیشتر ادامه بدهد و پیش ببرد. این مشخص می کند که در محیط دانشجویی تکلیف ما چیست. کار مال شماست. نسلی که امروز این حقیقت را تحویل می گیرد، شما هستید. برای اولین بار در تاریخ انقلاب های گوناگون در دنیا، انقلابی به وجود آمده است و خودش را به دنیا عرضه خواهد کرد و حرف اول و اصول و ارزش های اولیه ی خودش را با همه وجود، بدون انقطاع استمرار بخشیده و انشا الله آن را به هدف های نهایی خودش می رساند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، 59-11(یامهدی) ، سرباز سید علی ، بچه شیعه ، Admirer ، faraz_223 ، *مهاجر* ، حسن.س. ، fateme.R ، omidman ، medad.sefid ، صهبا
۲۰:۰۵, ۱۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام .

فکر خوبیه دوست عزیز اما اگر منابع رو هم ذکر میکردید بهتر میشد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، fiftynine ، faraz_223 ، omidman ، صهبا
۱۲:۲۶, ۱۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار

3. یکی از چیزهایی که من می خواهم بخصوص به تشکل های دانشجویی توصیه می کنم، این است که به طور جدی به کارهای فکری و فرهنگی برنامه مند و هدفمند و عمیق بپردازند. یک وقت هست که دشمن به عرصه ی دانشگاه تهاجم آشکار می کند: این جا شما باید حضور آشکار داشته باشید. یک وقت هست که نه ، آن چنان تهاجم آشکاری وجود ندارد : این جا بایستی حضور عمیق فکری باشد. درباره مسایل کلامی، مسایل اخلاقی ، درباره ی مسایل تاریخ، درباره مسایل انقلاب باید کار عمیق بکنید. درباره مسایل گوناگون کشور – مثل همین چیزهایی که دوستان گفتند- کار کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، 59-11(یامهدی) ، سرباز سید علی ، بچه شیعه ، soshiant ، Admirer ، faraz_223 ، *مهاجر* ، سجاد313 ، صهبا
۱۰:۵۱, ۱۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار

4. معرفتهاتان را بالا ببرید. عزیزان من! سقف معرفت خودتان را ، سایت های سیاسی و اوراق روزنامه ها و پرسه زدن در سایت های گوناگون قرار ندهید : سقف معرفت شما این ها نیست... با قرآن ، با نوشتجات مرحوم شهید مطهری ، با نوشتجات فضلای بزرگی که خوشبختانه امروز در حوزه های علمیه هستند که می توانند در این قسمت به مجموعه جوان های دانشگاهی یاری بدهند: کما این که کارهای خوبی هم دارد انجام می گیرد. سطح معرفت دینی بالا برود: این یکی از کارهاست که حتما لازم است. به نظر من آن کاری که مهم است انجام بگیرد، مطالعات اسلامی است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بچه شیعه ، soshiant ، مجید املشی ، Admirer ، faraz_223 ، *مهاجر* ، zareei
۱۰:۴۳, ۱۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
5. درباره آرمان گرایی و نسبتش با واقع گرایی ، مسئله ی واقع گرایی در جای خودش محفوظ است: لیکن آرمان گرایی ، هم در سیاست ، هم در همه صحنه های دیگر - مثل آرمان گرایی در علم- باید مورد توجه باشد. آرمان گرایی در علم، یعنی در زمینه مسایل علمی باید دنبال قله بود: که این ، توجه شما را به درس خواندن و خوب درس خواندن باید نتیجه بدهد. من به شما عرض بکنم : امروز درس خواندن ، علم آموزی، پژوهش و جدیت در کار اصلی دانشجویی ، یک جهاد است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Admirer ، faraz_223 ، *مهاجر* ، سجاد313
۱۱:۰۸, ۲۱/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۱ ۱۱:۱۷ توسط fiftynine.)
شماره ارسال: #6
آواتار
6. در زمینه اخلاق و معنویت هم باید آرمان گرا بود. من توقعم این است که کسی که وارد دانشگاه می شود ، اگر قبل از آنکه وارد دانشگاه بشود، تقیدات دینی اش تقویت شود. بنابر این آرمان گرایی در معنویت و اخلاق هم یک امر معتبری است: مثل آرمان گرایی در سیاست، مثل آرمان گرایی در علم و در همه ی امور زندگی. آرمان گرایی را با پرخاشگری اشتباه نکنیم: تصور نکنیم که هر کس آرمان گراتر است، پرخاشگرتر و دعواکن تر است: نه. می توان به شدت پایبند به آرمان ها و پایبند به اصول و ارزش ها بود، در عین حال پرخاشگر هم نبود.

7. یک توصیه ی دیگر ما هم این است که تشکل های دانشجویی با هم همفکری و همکاری و همدلی نشان بدهند. به نظر آدم میرسد که مثلاً یک مجمع هماهنگ کننده ای بین این تشکل ها وجود داشته باشد تا تشکل ها هم جهت پیش بروند. البته جهت های کلی تقریباً با هم یکسان است، خوب است. در جهتگیری ها، در پیشرفت به سمت اهداف انقلاب ، یک هماهنگی انجام بگیرد تا بتوانید بر محیط دانشجویی اثر گذاری کنید. تشکل ها باید بتوانند بر محیط دانشجویی اثر گذاری کنند. مجموعاً محیط دانشجویی ، محیط پر نشاط، پر تحرک و بر روی هم دینی و معتقد و پایبند به مبانی به حساب می آید: این چیز خیلی مغتنمی است. محیط دانشجویی ما این جوری است: از این باید استفاده کرد، روی این محیط باید تاثیر گذلری کرد، باید جهت گیری درست داد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Admirer ، faraz_223 ، *مهاجر*
۱۱:۵۹, ۲۱/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
چه افسرانی که حرف نزده از دین خارج شده اند چه افسرانی که دشمن اول محسوب میشوند به مولا علی(علیه السلام) از اینکه این حرفهارو میشنوم ولی با کلمه هی که از فکر من نشات گرفته بجای پیشنهاد واصلاح رنگ تهاجم به من و امثال من میگیرن و از دین خارج شده و .... خطابمون میکنن خسته شدم
مولا علی در نحجالبلغه به کوفیان فرموده شما در یاری حق ضعیفید وشامیان(شاید دجالیان) در یاری باطل کوشا و قوی
ای کاش به این افسران بیشتر بها داده میشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، fiftynine ، بچه شیعه
۱۴:۰۱, ۲۱/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۱ ۱۴:۰۲ توسط fiftynine.)
شماره ارسال: #8
آواتار
8. اصرار دارم بر این که جریان دانشجویی و جنبش دانشجویی موضع انتقادی خودش را حتماً حفظ کند. به هیچ وجه توصیه ما این نیست که شما انتقاد نکنید. خب چه کار کنیم که این انتقاد تکمیل کننده پازل دشمن نباشد؟ روی این مسئله فکر کنید. نه اینکه بگوییم پازل دشمن که یک امر منفی است، با لزوم انتقاد که یک امر مثبت است، منافات دارد: نه ، خب خود شما هم گفتید : من انتقاد کردم. در همه دنیا نقل هم شد: اما هیچ کس در دنیا ادعا نخواهد کرد که فلانی علیه نظام اسلامی یا فرض کنید که علیه تشکیلات مدیریت اجرایی یا تقنینی کشور دارد اقدام می کند. خب ، شما هم همین جور انتقاد کنید. بنابر این انتقاد کردن می تواند به شکلی انجام بگیرد که به هیچ وجه مقصود دشمن را بر آورده نکند و به تعبیری که ما عرض کردیم، پازل دشمن را تکمیل نکند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، faraz_223 ، Admirer ، *مهاجر*
۹:۵۶, ۲۳/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۱ ۹:۵۸ توسط fiftynine.)
شماره ارسال: #9
آواتار

9. پرهیز از قول به غیر علم، از غیبت ، از تهمت. من خواهش می کنم شما جوان های عزیز به این مسئله اهتمام بورزید. همینطور که در زمینه های مختلف اهتمام به طهارت عملی دارید- به نماز اهتمام دارید ، به روزه اهتمام دارید ، به پرهیز از تعرض های جنسی اهتمام دارید- به این مسئله هم اهتمام داشته باشید. اگرچنان چه ما چیزی را به کسی نسبت بدهیم که در او نیست، خب این می شود تهمت. اگرچنانچه چیزی را بگوییم که به آن علم نداریم : مثلاً یک شایعه است. این شایعه پردازی است: قول به غیر علم است. قول به غیر علم ، خود قولش هم اشکال دارد، عمل کردن به آن امر غیر معلوم و بدون علم هم اشکال دارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faraz_223 ، مجید املشی ، Admirer ، *مهاجر*
۱۰:۲۹, ۲۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
10. رقابت بر سر پست و مقام. خب ، در یک دوره ای دانشجویان تشکل های اسلامی و ارزشی منزوی بودند: مسئله پست و مقام و احیاناً چرب و شیرین و این ها مطرح نبود، اما حالا گوشه و کنار ممکن است مطرح باشد: لذا مراقب باشید. یکی از لغزش گاه های بزرگ ما انسان ها و افراد بشر، همین رقابت های بر سر پست و مقام و آبرو و این هاست، که آدم های گردن کلفت را گاهی به زمین می کوبد. البته من عقیده ام این است که شما جوان ها هم چنان که در نیروی جسمانی بر ما پیر مرد ها فائق هستید، در نیروی اراده و توانایی تسلط بر نفس هم بهتر از مایید. جوان اگر چنانچه همت کند ، انگیزه داشته باشد و بخواهد عمل کند، در زمینه های معنوی و روحی و مبارزه با نفس هم از آدم های مسن و پا به سن گذاشته و پیر مردی از قبیل ماها قوی تر است و توانایی اش بیشتر است. پس می توانید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: *مهاجر* ، Admirer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]