کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحریم سراسری آن هم از نوع داخلی!
۲۳:۱۰, ۲۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت کلیه دوستان عزیز با توجه به گرانی شدید تنقلات مرسوم عید،مانند قیمت ۶۰هزارتومانی پسته و …،من وتو ومـــــــــــــــــــا تصمیم می گیریم برای مبارزه با گران فروشی سال نو را بدون خرید ومصرف آجیل جشن بگیریم. امید است این حرکت ضربه ای به احتکارکننده ها وسوء استفاده کنندگان اقتصادی وارد نماید. بیایید یک سال متحد شویم وقیمت را ما با نخریدن کنترل کنیم. لطفا اطلاع رسانی کنید
منبع:www.radepaclip.com
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، yektasepas ، مفقود الاثر ، Mahdy2021 ، sadegh-a ، دل خسته ، .amin. ، سرباز سید علی ، mohammad reza ، am_po ، معرفت نفس ، emj ، ELENOR ، مسافر ، ساقی ، Hadith ، فاطمه خانم ، سدرة المنتهی ، sarallah ، MohammadSadra ، شیدا ، mahdy30na ، خیبر110 ، REZA1364 ، خاک ، درست پسند ، Behnam-Az ، Imam12 ، bagheri4 ، رضا1357 ، من انقلابی ام ، فانوس *7* ، mia'd ، Havbb 110 ، maryam 135 ، سجاد313 ، پارسه ، salman313 ، Admirer ، عدالت ، mhklord

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۷, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #41
آواتار
پسته همین یکماه پیش و بعد از تمام گرونی ها و افزایش قیمت ارز و .... بالاترین قیمتش کیلویی 40 هزارتومان بود
همین پسته ماه مهر و آبان 20 تومن بود
خداروشکر که قیمت دقیق رو همه می دونیم و شک و شبهه ای توش نیست

وقتی ما می دونیم داره اینطوری گرون فروشی میشه، چرا باید زیر بار بریم؟
آیا درآمد و حقوق خودتون یا پدرتون یا همسرتون، براش زحمتی کشیده نشده که انقدر باید راحت بدیم بره؟

قیمت دقیق پسته همین موقع پارسال یادم نیست ولی بعید می دونم بالای 15 هزارتومان قیمت داشت

حالا یک عده به هر دلیلی اومدن پسته رو دوباره افزایش قیمت دادن و حتی بیش از کیلویی 60 هزارتومان می فروشن

از نظر من افرادی که با چنین قیمتهایی خرید میکنن از 2 حال خارج نیستن. یا مرفه بی درد هستن یا واقعا نمی دونن چه کلاه گنده ای داره سرشون میره با خرید یک کالای کاملا تشریفاتی و غیر ضرور

اگر قیمت حداقل به ماه پیش برگشت، خریدن عاقلانه است وگرنه
هم مردم باید اینها رو مجازات کنن با نخریدن
هم بازرسی و تعزیرات با متخلفین شدیدا برخورد کنن
هم اگر لازم شد، صادرکننده های پسته بیشتر توسط دولت تحت فشار قرار بگیرن

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، A L I ، revenger ، maryam 135 ، black ، درست پسند ، سجاد313 ، am_po ، salman313
۰:۲۸, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #42
آواتار
(۶/اسفند/۹۱ ۰:۱۷)Mahdy2021 نوشته است:  اگر قیمت حداقل به ماه پیش برگشت، خریدن عاقلانه است وگرنه
هم مردم باید اینها رو مجازات کنن با نخریدن
هم بازرسی و تعزیرات با متخلفین شدیدا برخورد کنن
هم اگر لازم شد، صادرکننده های پسته بیشتر توسط دولت تحت فشار قرار بگیرن

سلام بر شما دوست عزيز

موارد دوم و سوم براي عملي شدن كمي يا بيشتر با عقل جور در نمياد چون عوامل بازرسي و برخي از دولتمردان خودشان از مرفعين بي دردن ( بنده به شخصه معتقدم دكتر احمدي نژاد راضي به اين وضعيت نيست)
كه اي كاش درد و بلاي محرومان و مستضعفان ايران بخوره تو سرشان
ولي مورد اول انشاءالله نتيجه خواهد داد .
با توكل به خدا و توسل بر ائمه معصومين عليهم السلام براي همدردي با محرومان و اقشار كم درآرمد و ضعيف جامعه موفق خواهيم شد .

اللهم عجل لوليك الفرج
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Behnam-Az ، salman313
۲۳:۱۳, ۷/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۱ ۲۰:۳۱ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #43

مشکل اصلی از تعزیرات ماست

نمیخوام بگم همه ولی بعضی هاشون متاسفانه دزد تشریف دارن...

چند تجربه شخصی درباره تعزیرات:

1_چندسال پیش که شیر دولتی بود و کم یاب یه روز رفتم یه مغازه وسط شهر شیر بگیرم، شیر جلوی چشمم بود یارو گفت ندارم!!!

منم به غیرتم بر خورد رفتم سازمان تعزیرات که چند خیابون فاصله داشت ، خلاصه بعد کلی بدو بدو یه مامور به ما دادن بریم مغازه طرف ، همین که رفتیم مامور تعزیراتی ........ یکم با یارو صحبت کرد و یه دوتا شیر داد به من گفت برو!!!!!!!

منم که انتظار پلمپی چیزی داشتم آمپرم زد بالا...

خلاصه با داد بیداد و بی شیر اومدم خونه...Big GrinBig Grin

2_یه فامیل داشتیم خیلی مرموز بود ، این بشر قدیما (مثلا 10 سال قبل) میرفت با پارتی سم و کود دولتی میخرید و به قیمت آزاد بین کشاورزا پخش میکرد ، نکته جالبش این بود هروقت کسی راپورتشو میداد و ماموران تعزیرات میخواستن مچشو بگیرن ، دوساعت قبلش یکی از خود تعزیرات بهش زنگ میزد و این همه سم و کود و... رو می برد بیرون از مغازه و...Big Grin

3_دوتا بد گفتم یه خوبم بگم نامردی نشهBig Grin

این پسر دایی ما رو جو گرفت رفت پارسال یه کتونی آشغال خرید 60 تومن!!!

آورد خونه، دایی دید گفت پسر جان سرتو کلاه گذاشتنBig GrinBig Grin

زنگ زد به رفیقش تو تعزیرات ، فردا رفیق دایی و پسر دایی رفتن بوتیک یارو فاکتورو بیرون کشیدن...

خیلی درد بود ولی قیمت روی فاکتور خرید کتونی 11 تومن بود که 60 تومن فروخته بودBig GrinAngry

کفش پس داده شد
مبلغ بازگردانده شد
بوتیک پلمپ شدBig GrinBig GrinBig Grin

البته خودمونیم اینم پارتی بود وگرنه میشد مثل شیر گرفتن ما...Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، سجاد313 ، am_po ، فانوس *7* ، Behnam-Az ، salman313 ، عدالت
۱۵:۰۰, ۱۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #44

به نقل از مهر، سئوال نظرسنجی این هفته برنامه زنده تلویزیونی پایش سوءاستفاده محتکرین از نیاز مردم به خرید پسته در شب عید اختصاص داشت و از بینندگان سیما پرسید: با توجه به احتکار پسته در هفته های اخیر، آیا موافقید نوروز امسال را بدون خرید و مصرف پسته جشن بگیریم؟ 1.بلی 2.خیر.

در این نظر سنجی بیش از یک میلیون نفر شرکت کردند که 87 درصد آنها به گزینه یک یعنی موافقت با تحریم خرید پسته رای دادند و 13درصد هم با تحریم خرید پسته در نوروز92 مخالفت کردند.

مرتضی حیدری در این برنامه یادآوری کرد با نخریدن پسته همه مشکلات حل نمی شود اما این حرکت، با هدف رعایت حال خانواده هایی که نمی توانند پسته بخرند، تنبیه موثر محتکرین پسته و زمینه سازی برای ادامه صادرات پسته برای کشور انجام می شود.

مجری این برنامه، نظر نامی وزیر ارتباطات که با برنامه تماس گرفته بود را در باره سوال نظرسنجی پرسید که وی پاسخ داد من هم با ایده نخریدن پسته در نوروز92 موافقم و امسال پسته نمی خرم.

وی افزود: ذخیره طلای اروپا 570 میلیون تن است مثلا یک بررسی سر انگشتی شده که در کشور ما فقط 370 تن طلا در خانه ها وجود دارد. معتقدم باید با اصلاح فرهنگ مصرفی مردم، این پول و طلا ها به بانکها و شبکه اقتصاد بیاید به رشد اقتصادی کمک می کند.

در همین حال، وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات گفت که از افزایش شدید نرخ خدمات مخابرات جلوگیری کرده است. نامی که دیشب در برنامه پایش صحبت می کرد، با اعلام خبر فوق افزود: قیمت کنونی پست، پهنای باند و همچنین سایر اپراتورها قیمت سال 90 است، یعنی مبنای این قیمتها با ارز سال 90 است. همکاران پیشنهاد افزایش قیمت باند اینترنت را داده اند که من این را نپذیرفتم و دستور دادم که نه تنها قیمت جدید اعمال نشود بلکه قیمت های فعلی نیز کاهش یابد و به این صورت جلوی افزایش قیمت اینترنت را گرفتیم.

وی افزود: در موضوع تلفن ثابت، به دلیل اینکه اپراتورهای ما شرکتهای خصوصی هستند وزارت نمی تواند مستقیم دخالت کند ولی سازمان تنظیم مقررارات بر اینها کنترل دارد و به آنها دستور داده است که یک کاهش قیمت داشته باشند. من معتقدم که هر چه شبکه ما گسترش پیدا بکند، قیمتها کاهش پیدا کند. این در مورد فن آوری جدید نیز صادق است، یعنی هر چه فن آوری جدید گسترده‌تر شود باید قیمت آن کاهش یابد.

وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات افزود: ما در مورد خدمات پستی تا جایی که مقدور بود قیمتها را کاهش دادیم. در 15 خرداد سال آینده نشستی داریم و قطعا قیمتها کمتر خواهد شد ، هر چه دلار نوسان داشته باشد، این قیمتها می باید کمتر شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: .amin. ، salman313 ، yektasepas ، عدالت ، یار کوچک
۱۷:۳۷, ۱۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #45

[تصویر: PESTE%20PRE.jpg?view]
۱۸:۴۳, ۱۴/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۱ ۱۸:۴۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #46
آواتار
به نام خدا
یک زمانی میگفتند کاسب حبیب خداست ولی الان باید گفت خیلی از کسبه دشمن خدا هستند چون در مکیال و ترازو مستقیم و غیر مستقیم کم فروشی میکنند و فقط فکر منافعه خودشونن و نمیدونند که بجز این دنیای فانی بهشت و جهنمی هم وجود دارد با تمام این حرفها اگر فقط به دنبال خرید مایحتاج اصلی زندگی باشیم و کمی صرفه جویی کنیم و تنقلات را تا حد زیادی اگر بتوانیم حذف کنیم مطمئن باشید قیمتها ارزان میشود چون اگر تقاضایی نباشد به صورت خودکار قیمتها پایین میاید این ماجرا در مورد مسکن و خودرو هم اگر اتفاق میافتاد بسیار بهتر میشد به خصوص مسکن که قیمتش وحشتناک در این یکی دو هفته بالا رفته و جالب اینجاست که در هر کوچه ای که میری یه برج یا آپارتمان در حاله ساخته و قیمت ارزونترینش هم زیر پانصد میلیون نیست و با این عرضه شدید عجیبه که ملت در این وضعیت پول از کجا میارن میرن خونه میلیاردی میشینند و خانه ها نساخته به فروش میره نمیدونم با پول حلال میشه در تهران صاحبه خونه شد در این شرایط یا نه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، MohammadSadra
۱۸:۵۱, ۱۴/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۱ ۱۸:۵۲ توسط revenger.)
شماره ارسال: #47

حضرت سلیمان تمام شیاطین و اجنه را دربند کشیده بود جز ابلیس

روزی نزد خداوند متعال دعا میکند که یک روز ابلیس را نیز مانند سایرین دربند بکشد و خدا دعایش را اجابت میکنند

میگویند در آنروز بازار اورشلیم تعطیل شده بود...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، MohammadSadra
۲:۰۶, ۱۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #48
آواتار
با همه ی این اوصاف :
برای حمایت از رهبرمون
وطنمون
ایرانی بودنمون
و مسلمون بودنمون
به دستور خدا و رهبری و وجدانیت قناعت می کنیم با
تحریم خیلی چیزا
حتی اگر سخت بگذرد بالاخره می گذرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، MohammadSadra ، aboutorab
۱۲:۳۷, ۱۷/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۱ ۱۲:۴۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #49
آواتار
رفتم پیش طرف یا بهتره بگم یارو،
گفت: "فلانی می دونی کدوم جنس من بیشترین سود رو داره؟"

گفتم: "نمی دونم."
گفت: "جنس های ریزی مثل این گوشت کوب و سیخ. چون دویست تومن میخرم هشت صد تومن میفروشم. کسی هم برای هشت صد تومن چونه نمیزنه."

گفتم:"400% سود؟؟؟؟ Surprise انصافتو شکر.......! مگه بابات بهت وصیت نکرده بود تومنی یک ریال...........! یه روزی سیل میشه خونه تو رو میبره."

من بلد نیستم چونه بزنم. برای اولین بار تو خرید فریم عینک بدون اینکه حرفی بزنم 170 تومن رو 150 دادم یارو بدون چونه قبول کرد. یعنی تازه کلی سود میکنه. بابا انصاف شما کجاست؟؟؟؟؟ میگن جای چونه گذاشتیم. اگه یکی چونه نزد چی؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، aboutorab ، revenger ، فانوس *7*
۱۶:۰۹, ۱۷/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۱ ۱۷:۲۴ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #50
آواتار
نمیدونم توی این تالار چه قدر کاسب یا فروشنده تاجار یا ......
هست
ولی بذارید از زبون فروشنده ها هم یه چیزایی بگیم
پدر دوست من تعاونی بزرگی داره میگه نمیدونم این مردم چه جوریند ما هرچی گرون تر می کنیم تاثیری نداره بیشتر میخرند

پدر خودم میگه مردم راستش رو نمی گند که دارند یا ندارند ،اگر که ندارند پس چرا این قدر بازار ها شلوغه !!!!

جفتشون راست میگند

از ماست که بر ماست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یار کوچک
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا