کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احتمال شهردار شدن دکتر محمود احمدی نژاد در مشهد
۱۴:۲۹, ۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
فکر کردم با توجه به اهمیت مشهد به عنوان دومین کلان شهر مذهبی جهان و اهمیت وجود معماری اسلامی در این شهر (که در حال حاضرهر روز کمرنگ تر می شه) این موضوع رو اینجا مطرح کنم.
این روزها شایعاتی شنیده می شه مبنی بر احتمال شهردار شدن دکتر محمود احمدی نژاد در مشهد.
با توجه به سوابق شهرداری ایشان در کلان شهرهای مشهد ، به نظر مسئله پراهمیتی باشه این موضوع
می خواستم بدونم دوستان اطلاعی دارند از این موضوع و صحت و سقم اون؟
دوست ندارم بحث سیاسی بشه ، لطفا فقط در مورد سوابق شهرداری ایشان و احتمال شهردار شدن ایشان صحبت بشه ، نه مسائل دوران ریاست جمهوری ایشون.
بنده که چند سال هست واقعا از آشفتگی مشهد دل چرکین هستم ، واقعا این همه هزینه شد در مشهد ، برای بازسازی میدان اصلی شهر (میدان شهدا)، و واقعا شرم آور بود که از یک معمار مدرنیست ساکن امریکا استفاده شد و واقعا این همه هزینه دور ریز شد.دوست دارم یک آدم قاطع و سنتی بر شهر حکمر فرما باشه.خصوصا بحث عدالت در مشهد جاش خالی هست.فروش اجباری زمین های اطراف حرم به شهرداری و نارضایتی مالکین و صحن های غصبی و .... ، ظلم به پیمانکاران ضعیف سطح شهر و .... واقعا منتظر یک شهردار قاطع و عدالت محور هستم
(گفته شده گزینه دیگر هم آقای دکتر جلیلی هستند).
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، میلاد.م ، fatemeh ، شیدا ، boghz ، hessam ، عبدالرحمن ، حسن.س. ، rahbin ، یاســین ، راحیل ، SARV ، ســــــاقی ، عدالت ، Mitsonary

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۲, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۳/شهریور/۹۲ ۱۶:۴۰)سجاد313 نوشته است:  به نام خدا
سلام علیکم

تو مشهد هر کسی هم شهردار بشه،فایده ای نداره،چون اینجا آستان قدس رضوی هست که هر جای شهر رو نگاه می کنی،می بینی یه دیوار کشیده روش هم نوشته این ملک موقوفه و متعلق به آستان قدس رضوی می باشد!!!

قدرتی هم که اینجا آستان قدس داره،هیچکس نداره،حتی رییس جمهور هم نمی تونه باهاش در بیفته.

بهترین مزارع،بهترین اراضی،املاک فراوان همه متعلق به آستان قدس رضوی است.

حرم مطهر هم که ماشاءالله چی بگم،چهارتا سایه بون نداره،کاشی کاری هاش هنوز تو صحن جامع مونده.

الآن چند ماهه که ایوان مقصوره دارن استحکام بنا می کنند،هنوز تموم نشده!!!

امیدوارم اعتدال به اینجا هم برسه.

فی امان الله

حاج فرزاد! این کلمه موقوفه که روی این دیوارا نوشتن معنیش چیه؟؟Huh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۴۳, ۱۳/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۴ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #12
آواتار
والا من که موندم آخرش کی راست می گه! بیشتر لینک ها تو این یکی دو روزه رد کردند شهردار شدن جلیلی رو ، اون وقت این سایت با اطمینان گفته :
نقل قول:
[تصویر: ca78d0151e88522851eb7a5354e9bc70_L.jpg]
سعید جیلی تنها گزینه شهردار مشهد بی رقیب فردا منتظر مراسم افتتاحیه شورای چهارم این کلانشهر است تا کلید شهرداری را از سید محمد پژمان تحویل بگیرد.
به گزارش نسیم نیوز به نقل از شهردارآنلاین، سعید جیلی تنها گزینه شهردار مشهد بی رقیب فردا منتظر مراسم افتتاحیه شورای چهارم این کلانشهر است تا کلید شهرداری را از سید محمد پژمان تحویل بگیرد.
شورانشینان کلانشهر مشهد از مدتها قبل بر سر شهردار شدن جلیلی در آن شهر به توافق رسیدند .البته جلیلی برای رسیدن به این پست نیکزاد را رقیب خود داشت که با کسب رای اکثریت آرا منتظر برگزاری جلسات شورای چهارم مشهد وبه دست گرفتن مدیریت شهری مشهد است.
http://nasim-news.ir/%D8%AD%D9%88%D8%A7%...9%87%D8%AF

این لینک رو هم دیدم :

نقل قول:[تصویر: IMG_0335.JPG]
رئیس چهارمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد از پیگیری تخلفات شهردار سابق مشهد در حوزه مالی خبر داد.
کمال سروی ها، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در گفتگو اختصاصی با خبرنگار صبح توس، با بیان این مطلب اظهار کرد: تخلفات صورت گرفته در حوزه مالی از سوی شهردار سابق مشهد در حال پیگیر است.
وی با بیان این که منتظر رای دادگاه در خصوص این تخلفات هستیم، افزود: در حال حاضر 17 پرونده تخلف از پژمان روی میز دادگاه است که در حال پیگیری است.
رئیس چهارمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد تاکید کرد: رای دادگاه در خصوص این تخلفات صورت گرفته از سوی شهردار سابق مشهد، به خوبی می تواند همه چیز در خصوص وی را شفاف سازی کند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۰۴, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #13

ایشالا هر کسی میاد بتونه معضل عمرانی مشهد در رابطه با اطراف حرم و دسترسی به حرم رو حل کنه! در این زمینه هم اگر افرادی که از نظر شخصیتی با نفوذ هستند انتخاب بشند (مثل آقای جلیلی یا آقای احمدی نژاد) بهتر می تونن معضلات رو حل کنند!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، مرتاح
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا