|
احتمال شهردار شدن دکتر محمود احمدی نژاد در مشهد
|
|
۱۴:۲۹, ۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر کردم با توجه به اهمیت مشهد به عنوان دومین کلان شهر مذهبی جهان و اهمیت وجود معماری اسلامی در این شهر (که در حال حاضرهر روز کمرنگ تر می شه) این موضوع رو اینجا مطرح کنم. این روزها شایعاتی شنیده می شه مبنی بر احتمال شهردار شدن دکتر محمود احمدی نژاد در مشهد. با توجه به سوابق شهرداری ایشان در کلان شهرهای مشهد ، به نظر مسئله پراهمیتی باشه این موضوع می خواستم بدونم دوستان اطلاعی دارند از این موضوع و صحت و سقم اون؟ دوست ندارم بحث سیاسی بشه ، لطفا فقط در مورد سوابق شهرداری ایشان و احتمال شهردار شدن ایشان صحبت بشه ، نه مسائل دوران ریاست جمهوری ایشون. بنده که چند سال هست واقعا از آشفتگی مشهد دل چرکین هستم ، واقعا این همه هزینه شد در مشهد ، برای بازسازی میدان اصلی شهر (میدان شهدا)، و واقعا شرم آور بود که از یک معمار مدرنیست ساکن امریکا استفاده شد و واقعا این همه هزینه دور ریز شد.دوست دارم یک آدم قاطع و سنتی بر شهر حکمر فرما باشه.خصوصا بحث عدالت در مشهد جاش خالی هست.فروش اجباری زمین های اطراف حرم به شهرداری و نارضایتی مالکین و صحن های غصبی و .... ، ظلم به پیمانکاران ضعیف سطح شهر و .... واقعا منتظر یک شهردار قاطع و عدالت محور هستم (گفته شده گزینه دیگر هم آقای دکتر جلیلی هستند). |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۲, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۳/شهریور/۹۲ ۱۶:۴۰)سجاد313 نوشته است: به نام خدا حاج فرزاد! این کلمه موقوفه که روی این دیوارا نوشتن معنیش چیه؟؟
|
|||
|
۲۳:۴۳, ۱۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۴ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
والا من که موندم آخرش کی راست می گه! بیشتر لینک ها تو این یکی دو روزه رد کردند شهردار شدن جلیلی رو ، اون وقت این سایت با اطمینان گفته :
نقل قول:http://nasim-news.ir/%D8%AD%D9%88%D8%A7%...9%87%D8%AF این لینک رو هم دیدم : نقل قول: |
|||
|
۰:۰۴, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ایشالا هر کسی میاد بتونه معضل عمرانی مشهد در رابطه با اطراف حرم و دسترسی به حرم رو حل کنه! در این زمینه هم اگر افرادی که از نظر شخصیتی با نفوذ هستند انتخاب بشند (مثل آقای جلیلی یا آقای احمدی نژاد) بهتر می تونن معضلات رو حل کنند!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: ca78d0151e88522851eb7a5354e9bc70_L.jpg]](http://nasim-news.ir/media/k2/items/cache/ca78d0151e88522851eb7a5354e9bc70_L.jpg)