|
مهمترین و به یاد ماندنی ترین جمله امام خامنه ای در سال 91
|
|
۱۵:۴۰, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . در پایان سال 91 هستیم. یک سوال دارم از دوستان ..... . به نظر شما مهمترین و به یادماندنی ترین جمله امام خامنه ای(حفظه الله)در سالی که گذشت،کدام جمله بود؟ . ![]() می خوایم یه مروری کنیم بر مهمترین پیام های حضرت آقا ، چرا که باید ایشون و کلام ایشون و کردار ایشون رو سرلوحه خودمون قرار بدیم. و این مرور خیلی تاثیر گذار خواهد بود. . . پ.ن: در سال 90 هم همچین تاپیکی داشتیم....(اینجا) من هم الان از سایت حضرت آقا الهام گرفتم....(اینجا) |
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام
خیلی خیلی این حرف قابل تامله، مخصوصا قسمت دومش "من انقلابی ام" |
|||
|
|
۱۸:۲۸, ۱۸/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۱ ۱۹:۲۵ توسط revenger.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
1 در جنگ احزاب، از همه طرف حمله كردند. در جنگ بدر يك گروه بودند، در جنگ احد يك گروه بودند، در جنگهاى ديگر قبائلِ كوچك بودند؛ اما در جنگ احزاب، همهى قبائل مشرك مكه و غير مكه و ثقيف و غيره آمدند متحد شدند؛ ده هزار نفر نيروى رزمنده فراهم كردند؛ يهودىهایی هم كه همسايهى پيغمبر بودند و امانيافتهى پيغمبر بودند، خيانت كردند؛ اينها هم با آنها همكارى كردند. اگر بخواهيم اين را با امروز مقايسه كنيم، يعنى آمريكا با آنها مخالفت كرد، انگليس مخالفت كرد، رژيم صهيونيستى مخالفت كرد، فلان رژيم مرتجعِ نفتخوار مخالفت كرد. پولهاشان را خرج كردند، نيروهاشان را جمع كردند، يك جنگ احزاب درست كردند؛ جنگ احزابى كه دلها را خيلى ترساند. اوائل همين سوره ميفرمايد: «و اذ قالت طائفة منهم يا اهل يثرب لا مقام لكم فارجعوا »؛ مردم را ميترساندند. الان هم همين جور است. الان هم يك عدهاى مردم را ميترسانند: آقا بترسيد. مقابلهى با آمريكا مگر شوخى است؟ پدرتان را در مىآورند! آن جنگ نظامىشان، اين تحريمشان، اين فعاليتهاى تبليغى و سياسىشان. در آخر اين سوره باز ميفرمايد: « لئن لم ينته المنافقون و الّذين فى قلوبهم مرض و المرجفون فى المدينة لنغرينّك بهم». مرجفون همينهايند. در يك چنين شرائطى، شرح حال مؤمن اين است: « هذا ما وعدنا اللّه و رسوله » ؛ ما تعجب نميكنيم؛ خدا و رسولش به ما گفته بودند كه اگر پابند به توحيد باشيد، پابند به ايمان به خدا و رسول باشيد، دشمن داريد؛ دشمنها سراغتان مىآيند. بله، گفته بودند، حالا هم راست درآمد؛ ديديم بله، آمدند. « و صدق اللّه و رسوله و ما زادهم الاّ ايمانا و تسليما » ؛ ايمانشان بيشتر شد. یك جا هم فرموده: «و لن ترضى عنك اليهود و لا النّصارى حتّى تتّبع ملّتهم»؛ تا وقتى كمند آنها را به گردن نيندازيد، دنبالهرو آنها نشويد، همين آش است و همين كاسه. خودت را قوى كن كه كمندش در گردن تو تأثير نگذارد؛ يك تكان بدهى، كمندش پاره شود. خودت را قوى كن. 1391/07/19 2 بعضى درختها سرحالند، بانشاطند، شادابند؛ ده سال، بيست سال، سى سال بيشتر عمر نميكنند، بعد پوك ميشوند. پوك كه شدند، احتياج ندارد كه كسى زحمت بكشد براى انداختن آنها، يك باد تندى كه بيايد، سرنگون ميشوند، از كمر ميشكنند؛ اما درختى كه استعداد ماندن دارد، داراى اين قدرت و ظرفيت هست كه بماند، شما مىبينيد دو قرن، سه قرن از عمر اين درخت ميگذرد، سرسبزى او از روز اولى كه برگ كرده، بيشتر است و كمتر نيست، نشاط او در بهار، درختهاى ديگر را هم تحت تأثير قرار ميدهد. «تؤتى اكلها كلّ حين باذن ربّها». هيچ وقت هم نبايد خسته بشويم. شنفتيد آيهى قرآن را «فاذا فرغت فانصب»؛ وقتى از كار فراغت پيدا كردى، يعنى كارت تمام شد، تازه قامت راست كن، يعنى شروع كن به كار بعدى؛ توقف وجود ندارد. ۱۳۹۱/۰۶/۲۸ در راه پيشرفت، توقف ممنوع است؛ خودشگفتى ممنوع است؛ غفلت ممنوع است؛ اشرافيگرى ممنوع است؛ لذتجوئى ممنوع است؛ به فكر جمع كردن زخارف دنيا افتادن، براى مسئولين ممنوع است. با اين ممنوعيتهاست كه ميتوانيم به قله برسيم. ما داريم در دامنه حركت ميكنيم. ما هنوز به قله نرسيدهايم؛ با آن فاصله داريم. آن روزى كه ملت ايران به قله برسد، دشمنىها تمام خواهد شد. آن روزى كه ملت ايران به قله برسد، معارضههاى خباثتآلود به پايان خواهد رسيد. ما تا آن روز فاصله داريم. حركت را بايد بىوقفه ادامه دهيم. ۱۳۹۱/۰۳/۱۴ 3_ و جالبترین جمله ایشان: من ديپلمات نيستم، من انقلابىام... 1391/11/19 |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۱۸/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۱ ۱۹:۲۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من فعلاً فقط دارم نصیحت میکنم
... تقوا، تقوا، تقوا! ... |
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله ...
امروز هم ملت ايران آرمانهائى دارد، داعيههائى دارد، حرفهاى بزرگى دارد؛ هم براى كشور خودش، هم براى دنياى اسلام، هم براى عالم بشريت. در مقابل ملت ايران هم گرگهاى گرسنه، سبعهاى افسارگسيخته، اين كمپانىهاى زر و زور، اين مجموعههاى دنياطلبِ دنياپرست صف كشيدهاند؛ اسلحه ميسازند، اسلحه صادر ميكنند، جنگ مىافروزند، سازمان ملل را با ميل و ارادهى خودشان ميچرخانند؛ هر جا ميخواهند، افراد نظامى ميبرند؛ جنايت ميكنند، از ظلم حمايت ميكنند، از صهيونيستهاى غاصب حمايت ميكنند؛ ظلم ميكنند در جامعهى بشرى، با قدرت ظاهرى، با كبكبه و دبدبهى ظاهرى؛ از قبيل همانى كه نمونهاش را در دوران طاغوت در ايران ميديديم. امروز هم يك عدهاى ميگويند: آقا مگر ميشود در مقابل اين صفِ بههمپيوستهى دشمنان مسلح به پول و زور و رسانه و اقتصاد و سياست و همه چيز ايستاد؟ مگر ميشود پيش برد؟ امروز هم همان حرف است. اين يك تجربه است. بله، اين حرف ما نيست؛ اين حرف قرآن است: [b] اگر براى خدا پا در ميدان گذاشتيد و ايستادگى كرديد، پيروزى قطعى است؛ «و لو قاتلكم الّذين كفروا لولّوا الأدبار ثمّ لا يجدون وليّا و لا نصيرا. سنّة اللّه الّتى قد خلت من قبل و لن تجد لسنّة اللّه تبديلا».
|
|||
|
|
۰:۲۲, ۱۹/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۱ ۰:۲۳ توسط UNNAMED.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
يك نقطهى مهم در اين حركت اين است كه انسان با هوشيارى و زيركى، حركتهاى دشمن را تفرّس كند، زير نظر بگيرد و هدفهاى دشمن را كشف كند؛ اين خيلى مهم است. اگر شما در يك مبارزهى شخصى، در يك دفاع شخصى كه در مقابل يك حريف قرار ميگيريد، بتوانيد حركت او را پيشبينى كنيد، هيچ ضربهاى نخواهيد خورد. اگر حواستان پرت شد، غافل شديد، تمركز را از دست داديد، به چيز ديگرى سرگرم شديد، نتوانستيد پيشبينى كنيد كه او چه كار ميخواهد بكند، حتماً ضربه ميخوريد. دشمن كه نخوابيده؛ او بيدار است: «و انّ اخا الحرب الأرق و من نام لمينم عنه».(6) شما اگر حواست پرت شد، شما اگر از موقعيت خودت غافل شدى، دليل اين نميشود كه دشمنى هم كه در مقابل توست، حواسش پرت شده باشد؛ او ممكن است حواسش جمع باشد، بزند. پس بايد حواسها جمع باشد. اينكه ما اين همه عرض ميكنيم، توصيه ميكنيم، تأكيد ميكنيم، هم به مسئولين، هم به مردم، كه خودتان را به مسائل فرعى سرگرم نكنيد، براى خاطر اين است. اينكه به مطبوعات، به رسانهها، به روزنامهها، به پايگاههاى اينترنتى كه امروز رواج پيدا كرده است، هى سفارش ميكنيم كه از وارد كردن حرفها و مطالب نادرست - كه ذهن مردم را مشغول ميكند - به فضاى ذهنى مردم پرهيز كنيد، به خاطر اين است.
۱۳۹۱/۱۰/۱۹يك ملت بايد درست حواسش را جمع كند، بداند پا كجا ميگذارد - تقواى جمعى يعنى همين - بداند چه كار ميخواهد بكند، مراقب باشد كه از كجا ضربه متوجه او ميشود. در عمل فردى هم اگر ما تقوا داشته باشيم، اعمال خودمان را مراقبت خواهيم كرد، خودمان را مراقبت خواهيم كرد؛ جائى كه پاى انسان ميلغزد، انسان پا نميگذارد؛ جائى كه خوف سقوط هست، انسان مراقبت ميكند. اين چيزى است كه لازم است. |
|||
|
|
۸:۴۸, ۲۲/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۱ ۸:۴۹ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. .. . البته همه سخنان ایشون مهم و کلیدی است،و انتخاب بسیار سخت است. به نظر بنده: .. .. .. من ديپلمات نيستم، من انقلابىام، حرف را صريح و صادقانه ميگويم. ديپلمات يك كلمهاى را ميگويد، معناى ديگرى را اراده ميكند. ما صريح و صادقانه حرف خودمان را ميزنيم؛ ما قاطع و جازم حرف خودمان را ميزنيم.. آنچه كه ضرر ميزند، ضربه ميزند، سطحىنگرى در اعتقاد و در فهم و در گزينش منطق و مبناست.. ما اعتقاد داريم كه سلاح هستهاى جنايت بر بشريت است و نبايد توليد شود؛ آنچه هم كه در دنيا هست، بايد محو شود و از بين برود؛ اين عقيدهى ماست، به شما ربطى ندارد. اگر ما اين عقيده را نداشتيم و تصميم ميگرفتيم سلاح هستهاى درست كنيم، هيچ قدرتى نميتوانست جلوى ما را بگيرد.. . |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۲۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام این سخن اقا در مورد امداد الهی " «و لو قاتلكم الّذين كفروا لولّوا الأدبار ثمّ لا يجدون وليّا و لا نصيرا...» هيچ جا در قرآن نيامده است كه اگر شما شروع به جنگكرديد، حمله كرديد، حتماً پيروز خواهيد شد؛ ممكن است پيروز بشويد، ممكن است شكست بخوريد - همچنان كه در جنگهاى صدر اسلام، آنجائى كه مسلمانان حمله كردند، گاهى شكست خوردند، گاهى هم پيروز شدند - اما وعده داده است كه اگر دشمن ابتدا به حمله كرد، آن دشمن قطعاً شكست خواهد خورد. التماس دعا.
|
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۲۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام مسير تاريخ دنيا تغيير پيدا خواهد كرد؛ مسير تاريخ عوض خواهد شد. امروز مسير تاريخ، مسير ظلم است؛ مسير سلطهگرى و سلطهپذيرى است؛ يك عده در دنيا سلطهگرند، يك عده در دنيا سلطهپذيرند. اگر حرف شما ملت ايران پيش رفت، اگر شما توانستيد پيروز شويد، به آن نقطهى موعود برسيد، آن وقت مسير تاريخ عوض خواهد شد؛ زمينهى ظهور ولىّامر و ولىّعصر (ارواحنا له الفداء) آماده خواهد شد؛ دنيا وارد يك مرحلهى جديدى خواهد شد. اين بسته به عزم امروز من و شماست، اين بسته به معرفت امروز من و شماست. اللهم العجل لولیک الفرج
التماس دعا |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نظر من هم جمله "فعلا فقط نصیحت می کنم" پر از معنا بود...
خیلی قاطعانه بود... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| راهبردها در کلام امام خامنه ای ((ویژه)) | SARV | 13 | 6,767 |
۱۵/تیر/۹۴ ۸:۳۶ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| مهمترین و به یاد ماندنی ترین جمله امام خامنه ای در سال 1393 | سیمرغ | 9 | 4,498 |
۲۸/اسفند/۹۳ ۱۵:۴۱ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| مهمترین و به یاد ماندنی ترین جمله امام خامنه ای در سال 92 | عبدالرحیم | 15 | 6,277 |
۱۸/اسفند/۹۳ ۱۰:۰۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| شرح حدیث امام خامنه ای | مصباح | 3 | 2,590 |
۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۴۴ آخرین ارسال: مصباح |
|
| ***راز نهفته در تابلوی روبروی امام خامنه اي *** | عبدالرحیم | 0 | 2,003 |
۷/مهر/۹۲ ۲:۳۱ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| امام خامنه ای (فهرست موضوعات مهم) | Agha sayyed | 0 | 1,894 |
۸/آبان/۹۱ ۱۴:۲۴ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

به نظر شما مهمترین و به یادماندنی ترین جمله امام خامنه ای(حفظه الله)در سالی که گذشت،کدام جمله بود؟![[تصویر: siWOCL_190.jpg]](http://media.afsaran.ir/siWOCL_190.jpg)