کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زندیق از امام صادق پرسید: بفرماید اصل سحر و جادو چیست؟؟؟؟؟؟؟
۱۲:۵۵, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
زنديق پرسيد: بفرماييد اصل سحر و جادو چيست؟
و كار جادوگر با تمام عجايبى كه در باره‏اش آمده چگونه است؟
فرمود: سحر و جادو چند گونه است:
يك نوع آن مانند طبّ و پزشكى است،
همان طور كه پزشكان براى هر دارويى درمانى قرار مى‏دهند، همين طور است علم جادو و سحر، با فريب براى هر سلامتى آفتى مى‏سازند، و براى هر درمان دردى، و براى هر معنى حيله‏اى.

و نوع ديگر سحر عبارت است از: شعبده، تردستى، خوارق عادات و چشم بندى.

و نوع ديگر آن همان است كه دوستان شياطين از ايشان اخذ مى‏كنند.

زنديق پرسيد: از كجا شياطين علم سحر را ياد گرفته‏اند؟

فرمود: از همان جا كه طبيبان طبّ را دريافتند، مقدارى با تجربه و قدرى با درمان.

پرسيد: نظر شما در باره دو فرشته هاروت و ماروت چيست؟ و آنچه مردم قائلند كه اين دو به ديگران سحر مى‏آموختند؟

امام صادق عليه السّلام فرمود:
آن دو در مكان امتحان و جاى فتنه بودند، از تسبيحات آن دو فرشته اين بود كه: امروز اگر انسان فلان كار را انجام دهد چنين مى‏شود، و اگر اين گونه علاج كند چنان مى‏شود، در انواع سحر و جادو، و مردم نيز آنچه از اين دو صادر مى‏شد را مى‏آموختند، و آن دو مى‏گفتند: ما فقط وسيله فتنه و آزمايشيم، مبادا از ما چيزى اخذ كنيد كه به شما زيان رسانده و هيچ سودتان نبخشد.

پرسيد: آيا ساحر قادر است انسان را با سحر بصورت سگ يا خر يا غير درآورد؟

فرمود:
عاجزتر و ناتوانتر از آن است كه بتواند آفرينش خدا را تغيير دهد،
هر كه اقدام به ابطال آنچه خدا ساخته و صورت داده نموده و آن را تغيير دهد، چنين شخصى شريك خدا در آفرينش او است، پس برتر است خداوند از آن،
اگر آن طور كه مى‏گويى ساحر بر آن قادر بود حتماً از جان خود هر ضعف پيرى و آفت و مرضى را دفع مى‏ساخت، و سفيدى را از سر خود دور نموده و فقر و ندارى را از ساحت خود بيرون مى‏كرد،
و بى‏شكّ از اكبر سحر و جادو سخن چينى است، كه با آن ميان دو دوست را تفرقه مى‏اندازد، و دشمنى را ميان رفقاى با صفا وارد مى‏كند، و با آن خونها مى‏ريزد، خانه‏ها خراب مى‏كند، و پرده‏ها را مى‏اندازد،
و فرد سخن چين بدترين كسى است كه بر روى زمين قدم نهاده.
پس بهترين تعريف صحيح در باره سحر اين است كه آن مانند طبّ مى‏باشد، ساحر كسى را جادو مى‏كند در نتيجه از نزديكى زنان مى‏افتد، پس نزد طبيب رفته و از راه ديگرى او را علاج مى‏كند، پس درمان مى‏شود.
احتجاج-ترجمه جعفرى، ج‏2، ص: 214

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، وحید110 ، m.hossein ، سید ابراهیم ، saloomeh ، sarallah ، fazel ، MESSENGER ، در جستجوی سختی ، امیرحسن ، ZaHrA110M ، Hadith ، Havbb 110 ، aleerz ، joseffist ، freewish ، heaven ، مرغ باغ ملکوت ، laanbar1-2-3 ، warior ، fiftynine ، رمز شب ، fatemeh-55 ، فدايي ولايت ، arman mohseny ، SAViOR ، mohammadhadi ، میلاد.م ، Zahra.B ، مجید121 ، Tolou ، Behnam-Az ، یار کوچک ، rezamohammadi ، Ali#59
۱۵:۵۲, ۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
(۲۰/تیر/۹۱ ۱۲:۵۵)علی 110 نوشته است:  
اگر آن طور كه مى‏گويى ساحر بر آن قادر بود حتماً از جان خود هر ضعف پيرى و آفت و مرضى را دفع مى‏ساخت، و سفيدى را از سر خود دور نموده و فقر و ندارى را از ساحت خود بيرون مى‏كرد،

همون مثال خودمون که میگه کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، arman mohseny ، SAViOR ، Behnam-Az ، ghost
۲۳:۵۹, ۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3

سلام. ممنون از مطلب ارزشمندتون.
من خودم به عینه چندین بار دیدم که برخی افراد(تو فامیل)برای انجام یکسری کار های نا شایست به سراغ سحر و جادو می روند.
من ابتدا خودم باور نمی کردم ولی دیگه بم ثابت شده که سحرو جادو وجود داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Behnam-Az ، pari74bala
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]