کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتظار عاشورایی و قیام مهدوی | چند نکته از این معنی |
۱۸:۵۴, ۹/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۱ ۲۰:۱۴ توسط paradise.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب ..

حال و هوای پاییز 1391 ، مزین به بوی سیبی بود که شمیم محرم حسینی را به جان ها هدیه می داد.
محرم 1434 ، میعادگاهی شده بود تا عهدی دوباره بندیم با خویش و اربابی که همه زندگی مان از اوست و به برکت وجودی اوست که نفس می کشیم و روزی می خوریم.

منبر هیئت ما در محرم، میهمان عالمی بود که مبحث " انتظار عاشورایی و قیام مهدوی " را برایمان تشریح و بازگو می کرد تا بتوانیم
" کل یوم عاشورا " را بهتر بفهمیم و " کل ارض کربلا " را بیشتر درک کنیم و حسین زمان مان را بشناسیم تا با تکیه و توکل بر خدا و توسل بر ائمه اطهار علیهم السلام، سعی کنیم همانی شویم که امام مان می خواهد ..

به شرط حیات، در چند ارسال نکاتی را که در منبر حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا گنجی مطرح شد، خدمت تان عرض می کنم تا هم گامی بسیار بسیار کوچک در جهت اعتلای جامعه مهدوی برداشته و هم زکات این نکات را پرداخته باشم، ان شاء الله

محتوای این تاپیک مرهون زحمت و محبت افراد بسیاری ست .. خیر دنیا و آخرت نصیب شان .

برای کربلا
یک مرز بیشتر نیست؛
از خود که گذشتی،
به کربلا رسیده ای ..

اول ؛
  • مراسم عزای حسینی، یک مراسم سنتی ِ تکراری نیست!
  • اگر ظرفیت محرم برای ارتقا و رشد معنوی و بالا رفتن مقامات روحی بالاتر از ماه مبارک رمضان نباشد، کمتر از آن هم نیست ...
  • ماه محرم، ماه رشد و ارتقاست که ظرفیت بسیار بالایی دارد لذا مراسم عزای حسینی را یک مراسم سنتی ِ آیینی ِ تکراری در نظر نگیرید.
  • خاستگاه و ریشه ی قیام مهدوی، در همین ایام نورانی محرم است.
  • اگر بخواهیم به قیام مهدوی برسیم، باید در محرم و مجالس عزای امام حسین علیه السلام تربیت شویم. با افکار عاشورایی، با عمل عاشورایی، با نگاه عاشورایی به سمت قیام مهدوی برویم.
  • دشمنان نهضت مهدوی، به خوبی به این نکته رسیده اند که قیام مهدوی ریشه در قیام حسینی دارد.
  • مایی که آمده ایم زیر پرچم عزای امام حسین علیه السلام، از ما گله خواهد کرد اگر حسین زمان مان را به خوبی نشناسیم و اعتقادی راسخ به ایشان نداشته باشیم.
  • خیلی ها با امام حسین علیه السلام بودند ولی حضرت را نشناختند، و چون اعتقاد درستی نداشتند در شب عاشورا رهایش کردند ... نکند که ما حسین زمان مان را تنها بگذاریم؟!
  • امام زمان علیه السلام متخصص ِ متعهد می خواهد، افرادی از بین شما جوانان ...
  • امام زمان علیه السلام یک داستان خیالی و تاریخی نیست، بلکه همه ی ادیان الهی بلااستثناء و همچنین برخی ادیان غیرالهی (حتی بودایی ها ...) به منجی اعتقاد دارند.
  • اعتقاد به منجی آخرالزمان همانی نیست که ماهواره ها و رسانه ها توضیح می دهند!
  • چرا در جامعه اسکناس هشتصد تومانی تقلبی وجود ندارد؟ چون اسکناس هشتصد تومانی واقعیتی ندارد که تقلبی اش دربیاید! اما اسکناس هزار تومانی تقلبی وجود دارد، زیرا اسکناس هزار تومانی یک واقعیت ِ موجود است و تقلبی اش را می سازند. اینکه این همه مدعی در طول تاریخ بلافاصله بعد از رحلت پیغمبر صلی الله تا زمان حاضر، بصورت دروغ آمدند و خودشان را امام زمان معرفی کردند، نشان دهنده ی واقعیت و وجود امام زمان علیه السلام است.
  • طبق روایات اهل سنت ، تفسیر آیات 157 تا 159 سوره ی مبارکه نساء بیانگر این است که اهل کتاب در زمان ظهور امام زمان علیه السلام به حضرت مسیح علیه السلام ایمان می آورند و همگی آنان به امام زمان علیه السلام روی آورده و به ایشان ایمان می آورند.
  • ما در خیمه ی عزای امام حسین علیه السلام گریه می کنیم، سینه می زنیم، مشکی می پوشیم که بگوییم ای مردم زمان حسین، بد کردید با امام زمان تان .. من با امام زمانم این کار را نمی کنم، من پای امام زمانم می ایستم، من هل من ناصر ینصرنی امام زمانم را می شنوم و از او دفاع می کنم و من یقینا در زمان امام زمانم جزء هفتاد و دو تن کربلا می شوم اما دیگر کربلایی وجود نخواهد داشت. هدف خیمه ی عزای امام حسین علیه السلام این است و ما باید در اینجا برای خدمت به حضرت مهدی ارواحنا فداه تربیت شویم.

... ان شاء الله ادامه دارد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، فاطمه خانم ، حسن عزتي ، mohammad reza ، در جستجوی سختی ، مجید املشی ، Agha sayyed ، میلاد.م ، محیصا ، saloomeh ، mohamad ، Hadith ، Farzaneh ، Tolou ، مجنون الحسین ، ats ، من انقلابی ام ، ANTI satan ، منادی حق ، ali0077 ، مصباح ، fiftynine ، حضرت عشق

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۱, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم

عرض سلام و ادب ..

دهم ؛

• هدف از برپايي مجالس عزاي امام حسين عليه السلام اين است که دست ما را به دست امام زمان اروحنا فداه برساند و از عاشورا و وقايع آن عبرت بگيريم.
  • خداوند در سوره مبارکه مائده آيه 54 مي فرمايد اگر قومي به خوبي پذيراي دينش نباشد، آن را در ميان قومي ديگر برپا مي کند که هم خدا آنها را دوست دارد و هم آنها خدا را دوست دارند.
    از پيامبر صلي الله عليه سوال شد اين قوم چه کساني هستند؟ اشاره به سلمان کردند و فرمودند: سلمان و قومش ...
    >>> خودمان را براي امام زمان عليه السلام حفظ کنيم و به هر کسي نفروشيم.
  • عده اي در راه خدا سالک اند و عده اي مجذوب. سالک به کسي مي گويند که راه خدا را آرام آرام و پله پله در دراز مدت طي مي کند. مجذوب به کسي مي گويند که دستش را مي گيرند و در او کششي ايجاد مي نمايند و راه صد ساله را يک شبه مي رود.
  • محدث نوري مي فرمايد: اگر مي خواهيد دست تان را بگيرند و در شما کشش و جذبه ايجاد کنند، اين دو کار را انجام دهيد؛ از مردم دستگيري کنيد خصوصا يتيمان. در مجالس عزاي امام حسين عليه السلام شرکت کنيد. اشک بر اباعبدالله عليه السلام مسير را هموار مي کند.
  • هر جاي اين عالم که رفتي، ارتباطت را با امام حسين عليه السلام قطع نکن ...

ان شاء الله در طول زندگي مان باري را از دوش امام زمان عليه السلام برداريم و فرداي قيامت شرمنده ي حضرت زهرا سلام الله عليها نباشيم.
و توفيق از خداست،
و تکيه و توکل بر او ...
پايان
اللهم اجعل محياي محيا محمد و آل محمد و مماتي ممات محمد و آل محمد
اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، مجید املشی ، در جستجوی سختی ، ats ، من انقلابی ام ، حسن عزتي ، منادی حق ، منجی ، مصباح
۱۰:۰۴, ۲۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
ای کاش این تاپیک ادامه داشت ...ConfusedConfusedConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، مصباح
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]