کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این خیلی بد است...!!!!! اینها همه توهین به امام زمان است
۱۲:۰۳, ۸/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۲ ۱۱:۳۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

در کتابی خواندم:

این خیلی بد است که ما به عنوان منتظر هر وقت به یاد امام زمان می افتیم، آهی بکشیم و بگوییم: ((ای کاش آقا بیاید)) و بعد دوباره به زندگی پر اشتباه خود برگردیم.

برخی اوقات می بینیم نوشته هایی از این دست که:

نقل قول: آقا جان پس چرا نمی آیی
سوختم از فراقت
چرا نمی آیی
این جمعه هم نیامدی، چرا ظهور نمی کنی

اینها همه توهین به حضرت است!
حضرت بیش از 1200 سال هست که همانجایی هستند که باید باشند و منتظر کسانی که متناسب با ادعای خود مرد عمل باشند و بیایند بر سر قرارشان با حضرت
اما کو مرد عمل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این که عده ای می گویند آقا جان از فراق شما سوختم هم سخنی معمولاً گزافه و پوچ است
این ما هستیم که با اعمال خود دل حضرت را می سوزانیم
اساساً مهمترین مانع غیبت اعمال شیعیان است! بنابر سخن خود حضرت حجت:

اگرشیعیان ما که خداوند آنها را به اطاعت و بندگی خویش موفق بدارد در وفای به عهد و پیمان الهی، اتحاد و اتفاق میداشتند و عهد و پیمان را محترم میشمردند، سعادتِ دیدار ما به تأخیر نمی افتاد و هر آینه به سعادت دیدار ما نائل می شدند.

اگر کسی مدعی سوختن از فراق حضرت را دارد و عملی میکند مخالف رضای خدا و احیاناً بر انجام آن عمل مخالف رضای خدا اصرار هم دارد(که رضای حضرت حجت هم فانی در رضای حضرت حق است) این شخص در ادعای سوختن قلبش از فراق حضرت دروغگویی بیش نیست!

این که گفته می شود بعضاً آقا این جمعه هم نیامدی پس چرا ظهور نمیکنی؟
علت مشخص است
چون ما غایب هستیم در آنجایی که باید ظهور داشته باشیم و ظهور داریم در آنجایی که باید غایب باشیم

اساساً علت تأخیر در ظهور را خود حضرت بهتر از هر کس دیگری تبیین کرده اند:
امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.
وَ كانُوا يُصِرُّونَ عَلَى الْحِنْثِ الْعَظيمِ (46-واقعه)
و آنها بر ارتکاب گناهان بزرگ اصرار می ورزدیدند

فَأَيْنَ تَذْهَبُونَ (26-تکویر)
پس به کجا می روید؟

گویا یک سوال دو گزینه مطرح کرده اند
کدام گزینه را انتخاب میکنیم؟؟؟؟؟؟

گزینه ی 1: لحظاتی چشیدن لذت گناه
گزینه ی 2: آماده شدن برای بودن در رکاب یوسف زهرا

راهنمایی: أَلَمْ أَعْهَدْ إِلَيْكُمْ يَا بَنِي آدَمَ أَن لَّا تَعْبُدُوا الشَّيْطَانَ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُّبِينٌ. وَأَنْ اعْبُدُونِي هَذَا صِرَاطٌ مُّسْتَقِيمٌ(60 و 61 یاسین)

خطاب به اعضای گردانها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، در جستجوی سختی ، محب الزهرا ، sarallah ، mohamad ، وحید110 ، شیدا ، بیداری اندیشه ، منادی حق ، black ، laanbar1-2-3 ، شهیدطیبه واعظی ، راحیل ، Hadith ، sunrise59 ، meshkat ، mahdy30na ، fatemeh ، N.Mahdavian ، aboutorab ، Havbb 110 ، fazel ، zryy ، مجید املشی ، هدهد ، *مهاجر* ، بچه شیعه ، pillar ، Mohammad Trust ، خاک ، Tolou ، ساقی ، مفقود الاثر ، حفیظ ، farzad313 ، سدرة المنتهی ، جویای حقیقت ، دیدگاه نوین ، ats ، ahmad1300 ، ali.khm ، حسام+ ، MESSENGER ، mohammadhadi ، vahrakan ، Reza71 ، ZaHrA110M ، aleerz ، علمدار133 ، سرباز منتظر ، yahya63 ، hesam110 ، سید ابراهیم ، ztb ، شهرام ، مجنون الحسین ، 135 ، netlog36 ، MAHDI59 ، احیاء ، freewish ، ANTI satan ، mohammad reza ، moflehoon ، آیلار ، medad.sefid ، حوریه سادات ، ضحی ، ADAM ، azade ، sagheb ، ali0077 ، kh-MAHDI ، heaven ، mahyamatin ، amirak
۱۲:۳۲, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
متشکرم علی آقا

بله دقیقا همینطوره
این یجور پررو گریست که ما این جور جملات رو بزبان بیاوریم

آقا در ایستگاه آخر انتظار منتظر ما هستند و ما با پررو گری میگوئیم

آقا بیا
آقا ما هم دل داریم
آقا تا جوونیم بیا
آقا...[/b]

[b]امیدوارم که یروز آدم بشیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منادی حق ، علی 110 ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، sunrise59 ، fatemeh ، fazel ، بچه شیعه ، ساقی ، مفقود الاثر ، سرباز منتظر ، hesam110 ، ANTI satan ، heaven
۱۲:۳۶, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
(۸/فروردین/۹۲ ۱۲:۰۳)علی 110 نوشته است:  گویا یک سوال دو گزینه مطرح کرده اند
کدام گزینه را انتخاب میکنیم؟؟؟؟؟؟

گزینه ی 1: لحظاتی چشیدن لذت گناه
گزینه ی 2: آماده شدن برای بودن در رکاب یوسف زهرا

راهنمایی: أَلَمْ أَعْهَدْ إِلَيْكُمْ يَا بَنِي آدَمَ أَن لَّا تَعْبُدُوا الشَّيْطَانَ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُّبِينٌ. وَأَنْ اعْبُدُونِي هَذَا صِرَاطٌ مُّسْتَقِيمٌ(60 و 61 یاسین)

سلام بر همه دوستان. باید بگویم وای بر ما با این منتظر بودنمان. گزینه 1 را انتخاب کرده ایم و می گوییم آقا بیا!!!!!!!! راهنمایی را هم نکته انحرافی سوال در نظر گرفته ایم!!!!!! پس تعجبی هم ندارد که درس انتظار را پاس نکرده ایم. وای بر ما که مردود شدیم. وای بر ما.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، sunrise59 ، fatemeh ، fazel ، fateme.R ، بچه شیعه ، مفقود الاثر ، سرباز منتظر ، hesam110 ، medad.sefid ، heaven
۱۳:۳۸, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
"بیا مهدی" بگویم من همه روز
به عادت خوانمت هر روز با سوز
ولی غافل از ان کردارهای نا پسندم
که میگوید نیا زود است امروز . . .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fatemeh ، fazel ، منادی حق ، مفقود الاثر ، شیدا ، سرباز منتظر ، hesam110 ، medad.sefid ، kh-MAHDI
۱۸:۰۸, ۸/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۲ ۱۹:۰۹ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم رب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سلام....خوب بودممنون ازشما....پس بااین حساب فکرکنم دیگه هیچ کدوم ازمانبایدبگیم آقابیا.....بااین تایپیکی که شماگذاشتیدمن دیگه منصرف شدم ازگفتن این عبارات.
امایه سوال دارم ...لطفامنوراهنمایی کنید...ماالان میگیم اگه ماآماده می بودیم امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)میومد....خب دردوران8سال دفاع مقدس چی؟؟؟اونموقع که همه به خاطردینوعقایدشون اومدن وسط وجانفشانی کردن وازامامشون حمایت...
اونانشون دادن به خاطرنایب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)که امام خمینی بوددراونموقع حاضربودن هرکاری بکنن بدترین شکنجه هاروبکشن...پس چراامام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)ظهورنکردن اون زمان؟؟؟مگه غیرازاینه که امام خمینی فرمودن من به جرات اعلام میکنم ملت ایران بهترازامت رسول الله درزمان حجازهستن...وحتی گفتن بهترین امت تاریخ....پس چراامام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)اونموقع ظهورنکرد؟؟؟اون همه جوون بااخلاص وجودداشت دراون زمان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هدهد ، مفقود الاثر ، جویای حقیقت ، سرباز منتظر ، hesam110
۲۱:۳۳, ۸/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۲ ۲۱:۳۵ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #6
آواتار
نظر من اینه که انسان همواره باید خوب زندگی کنه و سجایای اخلاخی مثل انسانیت معرفت تواضع و از این قبیل رو در خودش پرورش بده و همواره خداوند رو د نظر بگیره حالا فرقی هم نمیکنه چه امام زمان اومده باشه چه نیومده باشه چه مثل الان قراره که روزی بیاد نباید تاثیری در رفتار ما داشته باشه ما باید خوب زندگی کنیم و هر زمان که امام زمان اومد انشالله بتونیم یاریش کنیم

البته فکر نمی کنم امام زمان منتظر ما باشه تا خودمونو اصلاح کنیم چون اگه اینطور باشه تا ابد نباید ظهور کنه! زمان ظهور دست خداست بهتره ما بفکر زندگی خودمون باشیم و البته بیشتر به فکر دیگران باشیم تا بفکر خودمون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز منتظر ، hesam110
۲۱:۴۷, ۸/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۲ ۲۱:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:نظر من اینه که انسان همواره باید خوب زندگی کنه و سجایای اخلاخی مثل انسانیت معرفت تواضع و از این قبیل رو در خودش پرورش بده و همواره خداوند رو د نظر بگیره حالا فرقی هم نمیکنه چه امام زمان اومده باشه چه نیومده باشه چه مثل الان قراره که روزی بیاد نباید تاثیری در رفتار ما داشته باشه ما باید خوب زندگی کنیم و هر زمان که امام زمان اومد انشالله بتونیم یاریش کنیم

ولی به نظر من انسان هرگز نمیتونه بدون حضور علنی ولی خودش روی خوش رو تو زندگیش ببینه
خیلی فرق میکنه امام زمان در غیبت باشن یا نه
اگه این احساس رو داریم بعلت اینه که عادت کردیم به این وضعیت که اصلا خوب نیست

(۸/فروردین/۹۲ ۱۸:۰۸)Fateme135 نوشته است:  
سلام....خوب بودممنون ازشما....پس بااین حساب فکرکنم دیگه هیچ کدوم ازمانبایدبگیم آقابیا.....بااین تایپیکی که شماگذاشتیدمن دیگه منصرف شدم ازگفتن این عبارات.
امایه سوال دارم ...لطفامنوراهنمایی کنید...ماالان میگیم اگه ماآماده می بودیم امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)میومد....خب دردوران8سال دفاع مقدس چی؟؟؟اونموقع که همه به خاطردینوعقایدشون اومدن وسط وجانفشانی کردن وازامامشون حمایت...
اونانشون دادن به خاطرنایب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)که امام خمینی بوددراونموقع حاضربودن هرکاری بکنن بدترین شکنجه هاروبکشن...پس چراامام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)ظهورنکردن اون زمان؟؟؟مگه غیرازاینه که امام خمینی فرمودن من به جرات اعلام میکنم ملت ایران بهترازامت رسول الله درزمان حجازهستن...وحتی گفتن بهترین امت تاریخ....پس چراامام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)اونموقع ظهورنکرد؟؟؟اون همه جوون بااخلاص وجودداشت دراون زمان.

ببینید شما اگر در طول تاریخ بشریت نگاه کنید میبینید 30 سال در برابر تمام اتفاقات آن چیزی نیست
این یک رواله که باید طی بشه
خدا اراده کرده امر ظهور رو بصورت طبیعی فراهم کند و این زمان میبرد
این انقلاب خودش چند مرحله دارد
درست است که در آن زمان جوانهای مخلصی داشتیم ولی الان هم داریم
شما دقت کنید در این 34 سال انقلاب از لحاظ بینش چقدر پیشرفت کرده است
زمان ظهور آزمایش های سختی وجود دارد که مردم ما با وجود این تجربیات در این مدت به رشد خوبی رسیده اند

ان شاء الله نزدیک است....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، سرباز منتظر ، hesam110
۰:۵۷, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #8

داستان ظهور حضرت مهدی ( عج ) مثل به خلافت رسیدن حضرت علی (علیه السلام) هستش
زمانی که عثمان فوت شد خود حضرت علی (علیه السلام) میفرماید همه به خونه من هجوم اوردن تا امامت امت رو به عهده بگیرم
اما جالبه همین افراد زمانی که در ابتدای وفات رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خلافت از حضرت علی (علیه السلام) غصب شد حاضر نشدند به حضرت کمک کنند و خود حضرت علی (علیه السلام) میفرمایند اگر 40 تا یار داشتم علیه حکومت غاصب قیام میکردم یعنی از جمعیت 12 هزار نفری مدینه حتی 40 تاشون حاضر نشدند به حضرت کمک کنند
نکته جالب دیگه اینکه بعد از به خلافت رسیدن حضرت علی(علیه السلام) هم بیعت شکنی شروع شد و در جنگ صفین حضرت علی رو تنها گذاشتند
در واقع منظورم اینه که خیلی از افراد دوست داشتن حضرت علی روی کار باشه ولی نه به این قیمت که حاضر باشن خودششون به زحمت بیفتند درواقع بعضی از منتظرین هم همینطوریند دوست دارند حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیاد ولی نه به قیمت اینکه خودشون به زحمت بیفتن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز منتظر ، hesam110 ، kh-MAHDI ، در جستجوی سختی
۱:۰۶, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
در تکمیل ارسال خودم و ارسال شما به این حدیث توجه کنید
در همین مدت انقلاب شاهد این بودید که چه منافقانی رسوا شدند و چه افرادی اوت شدند
شاید اگر همین آقای فلانی در اول انقلاب بود و ظهور اتفاق میفتاد یک نفوذی وارد میشد
در حالی که در دولت کریمه دیگر وجود نفوذی معنی نخواهد داشت چون منافقین نابود میشوند ان شاء الله

«لا بد للناس من ان یمحصوا و یمیزوا و یغربلوا، و یستخرج فی الغربال خلق کثیر».
-«به ناگزیر مردم باید امتحان شوند، جدا شوند، غربال شوند. به هنگام غربال شدن افراد بیشماری از غربال می‏افتند». (*)

* اصول کافی، ج 1 ص 302.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، hesam110
۱۰:۳۴, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
ممنون ازشماآقای عبدالرحمن...منظوربنده این نبودکه الان جوون بااخلاص نداریم ..نه!
منظورم این بودکه حتمادراون زمان313نفریارمخلص برای حضرت پیدامیشدکه ظهورکنن....که یکی ازشرایط ظهوره....بازهم ممنون ازپاسخگویی شما.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]