|
پایتخت2
|
|
۱۶:۵۴, ۸/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۷ توسط ارش کمانگیر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام یزدان
خواهشا تعصبی نگاه نکنید بنده نظر خودمرو در پرانتز گذاشتم و هر کس میتونه نظر دیگه ای داشته باشه داستان فیلم . یک کامیون که که یک با گنبد و گلدسته که قراره به سمت جنوب بره(یک کاروان با هدف مقدس) که راننده نصاب و خانواده ان و صاحب بار(مردم) در راه برای این کاروان مشکلات زیادی اتفاق میوفتد قسمت 8 این سریال توجه منو جلب کرد در راه این کاروان به 3 پیر مرد برخورد میکنند( 3 تن از اعضای مجلس که به نظرم اقایان توکلی کواکبیان و مطهری هستند) که ماشینشان خراب شده( خودشان چند بار در دستکاری شدن ان حرف زدند یعنی جلوی پایشان سنگ می اندازند) ادامه داستان در رستوران که در ان نوشته شده از بحث سیاسی خودداری کنید که خود خدمه رستوران بحث سیاسی را پیش میکشند و میگویند بحث سیاسی نکنید در انجا اعضای شورا ( مجلس ) به حساب شورا غذا می خورند که یکی از انها از این کار را انجام نمیدهد سکانس بعد یکی از اعضای شورا با یکی تلفنی صحبت میکند که تمام کارها را به اون گذارش میدهد اصل این قسمت در سکانس بعد شروع میشود که معلوم میشود که هدف این سه نفر رسوندن نامه های امضا شده( جمع اوری امضا برای استیضاح وزیر و رئیس جمهور) به ضد اقای بخشدار( رئیس جمهور) که باید به دست رئیس جمهور ( اقای خامنه ای) در این سکانس عده ای برای پس گرفتن امضای خود می ایند ( قضیه پس گرفتن امضا برای استیضاح) که با مخالفت رئیس شورا مواجه میشوند یادم رفت که بگم ماشین اعضا به وسیله کامیون بکسل میشود در ادامه رئیس اعضای شورا تلفنی با کسی صحبت میکند که او را مقصر اصلی میداند ( اقای مشای) که چوب لای چرخ بخشدار( رئیس جمهور) میگذارد بعد اعضای کاروان (کامیون یا مردم) این موقعیت را مفید دانسته که قصد نوشتن نامه میکنند که با زیاد بودن مشکلات در این کار عاجزند که کدام مشکل خود را بنویسند در ادامه و در تاثیر گذار ترین سکانس یکی از کارکنان شورا بخاطر فشار بخشداری جلوی کاروان را میگیرد که رئیس شورا اشاره به دادن ماشین دولتی به کارمند شورا میکند ( یعنی اینها هم گناه کار هستند) بعد کارمند طناب بکسل را پاره میکند(ایجاد تشنج یا شاید 9 دی یا...) که بابا پنجعلی ( فردی مقدس برای مردم یا اعضای کاروان) در ان هست ماشین عقب عقب میرود که یک سریال طنز تبدیل به یک سریال کاملا حیجانی میشود در این گیرو دار نقی برای نگه داشتن ماشین خود را به زمین میکشد که اعضای کاروان هم کاملا مشوش میشوند و بهم میریزند بعد ماشین لبه پرتگاه میرسد و کیف که حاوی امضاها هست داخل رودخانه میریزد( ارای مردم در این تشنج از بین میرود و حتی از یاد مردم هم میرود) جالبه که رئیس شورا به پلیس زنگ میزند( همه چیز را با قانون حل میکند) و ماشینهای که از خارج اضافه میشوند کمکی نمیکنند اقای مقدم کارگردان فوق الهاده با هوشی هستند و این نظر و نگاه من بود و ممکن است اشتباه باشد |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۳, ۱۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
آرش جان شما ذهن خلاقی داری که تونستی از یک فیلم اجتماعی مبحثی این چنین در بیاری.حتماً رو فیلمنامه نویسی فکر کن.
![]() عبدالرحمن جان شما هم خیلی سخت گیری می کنی.نقی و تقی تناسب جالبی دارن.تازه نجفی ملعون هم بعد از بخش اول فیلم آهنگ رو بیرون داد. |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۱۲/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۲ ۱۶:۰۴ توسط choobak.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
در ضمن دوستان توجه کنید این اثر هنریه یعنی هرنفر میتونه یک برداشت متفاوت بکنه . هرکی هر برداشتی کرد ازش دلیلی بر اینکه سازنده چنین قصدی داره نیست.
مثلا طرف یک تابلو میکشه ده ها برداشت میشه کرد یا مثلا طرف آهنگی میسازه از شعرش ده ها برداشت میشه چه برسه به اینکه این سریاله. |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۱۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
واقعا متاسفم برای افرادی که به راحتی به یک مسلمان تهمت میزنن!!
دوست عزیزی که میگی با نقی گفتن شخصیت پنجعلی زمینه ساز توهین به امام نقی بود!راستش رو بگم من که برای اولین بار این فیلم رو توی سری 1 دیدم یه همچین حسی بهم القا نشد!اینم مثل همون مثال چاقو هست که هم میشه خوب استفاده کرد هم بد! شما ذهنتون رو عادت دادین تا هر فیلمی دراومد یه چیزی بهش ببندید که بله فلانی هم مشکوک دراومده دیگه چی میخواین توی فیلم نشون بدن تا شما راضی بشین!؟زمانی که برادر بهبود چشمش به گنبد و گل دسته افتاد اومد اعتراف کرد!؟مذهبی تر از این که موضوع فیلم حمل گنبده!؟و... تا اونجایی که من میدونم آقای مقدم جزء یکی از کارگردانهای مذهبی هستن!کمتر از این که معمولا آخر فیلمهاش میرن مشهد!؟ حالا با یه نقی گفتن فیلم شد مشکوک و ضد مذهبی و... |
|||
|
|
۰:۰۹, ۱۳/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۲ ۱۰:۵۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
نقل قول:واقعا متاسفم برای افرادی که به راحتی به یک مسلمان تهمت میزنن!! نقل قول:دوست عزیزی که میگی با نقی گفتن شخصیت پنجعلی زمینه ساز توهین به امام نقی بود!راستش رو بگم من که برای اولین بار این فیلم رو توی سری 1 دیدم یه همچین حسی بهم القا نشد!اینم مثل همون مثال چاقو هست که هم میشه خوب استفاده کرد هم بد! ![]() نقل قول:شما ذهنتون رو عادت دادین تا هر فیلمی دراومد یه چیزی بهش ببندید که بله فلانی هم مشکوک دراومده ![]() نقل قول:تا اونجایی که من میدونم آقای مقدم جزء یکی از کارگردانهای مذهبی هستن!کمتر از این که معمولا آخر فیلمهاش میرن مشهد!؟ ![]() نقل قول:حالا با یه نقی گفتن فیلم شد مشکوک و ضد مذهبی و...
|
|||
|
|
۱۰:۱۵, ۱۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۲ ۲۰:۵۹)Professor نوشته است: راستش رو بگم من که برای اولین بار این فیلم رو توی سری 1 دیدم یه همچین حسی بهم القا نشد!سلام اتفاقا من همون موقع هم حس کردم نوع گفتن تمسخر آمیزه ، نه تنها من این احساس رو داشتم ، بلکه خیلی ها این نوع تلفظ رو به حالت تمسخر آمیز تکرار می کردند (مثل تکرار اصطلاحات شب های برره) ، این نشون می ده که نوع گفتن در شان این نام نبوده. |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۱۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
با سلام به دوستان گرامی
نظرات را تا اینجا خوندم. نمیخوام قضاوت کنم که کی درست میگه. نظرتون در مورد حمل گنبد و گلدسته چیه؟ آیا شبیه حمل ضریح امام حسین علیه السلام نیست. بر فرض که انتخاب اسم نقی اتفاقی باشه.این همه چیز برای حمل هست چرا گنبد و گلدسته!!!!! |
|||
|
|
۱۲:۴۸, ۱۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز اگر پست های قبلی را با دقت خوانده باشید متوجه می شوید که حساسیت ها به چه دلیل است. |
|||
|
۱۵:۳۱, ۱۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۲ ۱۵:۵۳ توسط Behnam-Az.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام
12 سيزده قسمت اين سريال تو شمال هست 2 سه قسمتش تو (يا به اسم )جنوب که چيزي جز نشانده دهنده کم توجهي صدا و سيما به جنوب کشور نيست که اونم با دو تا تابلو کوچيک 5کيلومتری رد کرده(جنوب کشور=از تهران به پایین منهای شیراز و جزیره کیش) ديشب که فيلم مي ديدم گفتم حتما الان مي رن تو ساحل دريا خزر تا قشم توهين به لباس مردم سواحل جنوبی کشور(اونجاي که ارسطو به نقي مي گه لباس عربي را بپوش تا بهت بخنديم) بي توجهي به قوانين راهنماي مثل سوار کردن مسافر در قسمت خواب راننده و نبستن کمربند (که در اين چند ساله صدا و سيما روي اون تبليغ مي کنه) کارهاي زشت و غير قابل توجيه(مثل دست کردن تو کيف اون خانم) گوش وايسادن و سرک کشيدن تو کار خونواده اون خانم دروغگويي عادي وعدم نشان دادن زشتی این کار در کل به نظر من فيلم بي کيفيت که کارگردان براي اون هزينه نکرده(وقت -پول- محتوا)يا شاید به قول ارش خان اون جاي ديگه و با اهداف خاصی صرف کرده البته نکات مثبتي هم داشت مثل (احترام و ارزش گذاري به پدر و خانواده- اهميت دادن به نماز -روابط و همکاري گرم خانواده - احترام به نمادهای مذهبی....) |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۱۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۲ ۱۶:۰۴ توسط pcyord.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
بعد مدت ها یه سریال درست و حسابی تو تلویزیون دیدم
خیلی فیلم قشنگی بود فقط به نظرم کارگردان ناخواسته باعث توهین شد که کاشکی یه نفر همون اول بهشون تذکر میداد تا ادامه پیدا نمیکرد به نظرم کارگردان خواست جواب انتقاد های انجام گرفته رو بده به همین دلیل پایتخت 2 رو خیلی خیلی مذهبی تر نسبت به یک ساخت تا اینجوری اثبات کنه که آدم متعهدی هست ولی میگم ناخوااسته باعث توهین به نام امام شد دوستانی که میگن توهم زدیم ما یه سوال دارم شما الان حاضری اسم بچت رو بزاری نقی؟ اولین واکنش اشنایان پس از شندین این اسم چه خواهد بود ؟ یکم باخودت فکر کنی جرات میکنی بزاری؟ من میگم کارگردان ناخواسته باعث اینکار شده و تلاش کرده که در پایتخت 2 جبران کنه ولی به هرحال اون لحن بیان هیچ جای توجیح نداره یه نکته جالب : اغلب مردم قشم سنی هستند , حالا چرا گنبد باید بره اونجا؟ بهتر بود یه شهر دیگه انتخاب میشد ! |
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۱۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۱۵/فروردین/۹۲ ۱۶:۰۳)pcyord نوشته است: دوستانی که میگن توهم زدیم ما یه سوال دارم شما الان حاضری اسم بچت رو بزاری نقی؟ بسم الله الرحمن الرحیم چرا که نه؟ من اگر جای افرادی بودم که در شرف فرزند دار شدن هستند حتما از این نام مبارک برای فرزندم استفاده می کردم. این خودش یک نوع جهاد هست که با نامگزاری فرزندمان به آن گستاخان بفهمانیم هیچ یک از ارزشهای امام عزیزمان برایمان کم که نشده، بلکه بیشتر هم شده. حال چند صباحی نیز به سخره گرفته شویم چه باک |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |