|
معرفی یک وبلاگ بی نظیر برای همسرداری
|
|
۰:۴۲, ۱۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
میخواستم یه وبلاگ بی نظیر رو بهتون معرفی کنم که پیدا کردنش برای خود من بزرگترین موهبت بود. خیلی چیزها ازش یاد گرفتم و اصلاً نگرشم به مقوله زندگی مشترک و همسرداری متحول شد. بهتون توصیه میکنم حتماً ازش استفاده کنید: تو فقط لیلی باش http://womanart.blogfa.com/ |
|||
|
|
۱:۲۷, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوستان حتما سر بزنید ... مطالب واقعا زیبا و کاربردیه .
|
|||
|
|
۴:۰۸, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
جهاد زیبای من در خاکریزی به نام خانه، برای فتح الفتوحی به عظمت "لتسکنوا الیها " حتما سر بزنید... |
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشید اینطوری تبلیغ کردن برای وبلاگ مجاز نیست ولی میتونید مطلب رو نقل کنید اخرش لینکش رو بزارید التماس دعا |
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
امام صادق علیه السلام فرمود: «در عهد رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مردى از انصار براى كارى به مسافرت رفت و به همسرش اكیداً سفارش كرد كه تا بازگشت وى از خانه خارج نشود. در این بین، پدر زن مریض شد. زن كسى را نزد پیامبر فرستاد تا به حضرت بگوید: همسر من به سفر رفته است و از من خواسته تا بازگشت او از خانه بیرون نیایم و اكنون پدرم بیمار شده است آیا اجازه مىدهید تا از او عیادت كنم؟رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در پاسخ فرمودند: خیر، در خانه ات بمان و از شوهرت اطاعت كن! بعد از آن، حال پدر سختتر شد زن براى بار دوم كسى را نزد پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرستاد و از او اجازه عیادت از پدر را خواست. پیامبر صلى الله علیه و آله پاسخ داد: در خانه ات بمان و از شوهرت پیروى كن سپس چون پدرش از دنیا رفت، براى بار سوم نزد پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) كس فرستاد و گفت: اكنون كه پدرم مرده است به من اجازه مىدهید تا بر او نماز گزارم؟ پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پاسخ داد: نه، در خانه ات بمان و از شوهرت پیروى كن! ... پس از به خاكسپارى آن مرد، پیامبر كسى را نزد آن زن فرستاد و به او بشارت داد: به راستى خداوند، به دلیل اطاعت از شوهر، گناهان تو و پدرت را بخشید.» اللهم صل علی محمد وال محمد [/b] این هم محض شرعی شدن تبلیغ ادامه این مطلب و حرفای قشنگی که این خانم زدن رو از وبلاگ خودشون پیگیری کنید اینجا
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| همسرداری بزرگان | soldier | 22 | 14,324 |