|
سفیانی و خروج در ماه رجب!
|
|
۶:۵۰, ۲۰/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۲ ۷:۰۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان این احادیث و نشانه های ظهور رو که میخونیم چی میشه؟ باید به خودمون بیایم . دنیا داره میچرخه و منتظر ما نمیمونه!! اگر فردا یا هفته دیگه اقا(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اومد . یهویی نمیتونیم ترک گناه کنیم . یه شبه نمیشه ها . مثل حکایت این میشه که وقت امتحان میگیم از ترم دیگه درس میخونم و ... نشه مثل روزی که مولا (علیه السلام)و بانوی دو عالم (سلام الله علیها)رفتند در خونه تک تک مهاجرین و انصار دست اخرم فقط 4 نفر اومدن برای حمایت . اقا .خانوم . حق ناس هات رو دادی ؟ وحید 110 برای حق الله هات برنامه ریختی؟ ترک معصیت چی؟ خودت رو سپردی تا اقا قبل ظهور تبیتت کنه؟!! من الان فک کردم اقا بیاد من چه وضعی دارم . به جان خودم ترسیدم و اضطراب گرفتم !! و اما رجب یعنی اه دیگه همون ماهیه که سفیانی ظهور میکنه و بعد از سفیانی... البته رجب امسال شاید نباشه ولی اگر بود چی؟ اماده ای که اگر مولا گفت بپر تو اتیش بپری ؟ وحید110 ادم مبتلا به گناه نمیتونه ها ... الان ما میگیم اگر عاشورا بودیم فلان و چنان . نکنه 100 سال دیگه یه عده بیان به ما بگن خاک بر سرشون ... ![]() امام صادق (علیه السلام) می فرماید: «امر سفیانی از مسایل حتمی است، و خروجش در ماه رجب می باشد.» [/font][font=Tahoma]امام صادق (علیه السلام) فرمود: «سفیانی از علایم حتمی است ، خروج او در ماه رجب خواهد بود و از آغاز خروجش تا پایان آن جمعاً 15 ماه است که در شش ماه آن جنگ و پیکار می کند ، و چون شهر های پنج گانه (دمشق، حمص، فلسطین، اوردن، حلب) را تصرف کرد، 9 ماه فرمانروایی می کند، و یک روز هم بر آن افزوده نمی شود.» غيب نعماني ص ۱۶۲ امام صادق (علیه السلام) : هنگاميكه سفياني بر ۵ منطقه ( دمشق، حمص، حلب، اردن و قنسرين ) تسلط يابد ۹ ماه براي او بشماريد. منابع روزگار رهايي ص ۱۱۲۹ غيبت نعماني ص 163بشارت السلام ص 122 الزم الناصب ص 180 غيبت شيخ طوسي ص 283 بحار الانوار ج 52 - ص 206
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۷, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
فراماسونری تاقلب مکه نفوذ کرده وبادرگیری در سوریه وبعد کشاندن آن به کل منطقه بطوررسمی فراماسونری درجهان رابعنوان دولت جهانی معرفی کنند دوستان باید کارفرهنگی عمیقتری راشروع کردواذهان رابا نورآگاهی وایمان روشن کرد!
|
|||
|
۱۵:۴۴, ۱۲/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۲ ۱۵:۴۷ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۵:۵۷)عدالت نوشته است: به نام خدا اتفاقا نشانه ها در این مورد هم کم نیست. در مورد اسرائیل که میتونید حوادثی که منجر به ازادسازی قدس میشه رو مطالعه کنید که به نقش یهود در اشغال قدس کاملا اشاره شده. در مورد اروپا و امریکا هم نشانه ها کم نیست. میتونید این مقاله رو مطالعه کنید: http://www.nasimeentezar.ir/index.php/ma...amle-gharb ولی حوادث مهم در منطقه خاورمیانه رخ میده به همین خاطر هست که نشانه های بیشتری در مورد این منطقه و حوادثش وجود داره. (۱۱/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۴)hooman-za نوشته است: یه جورایی جواب با بعضی چیزها هماهنگ نیست...مثلا اگه این ایران و همون مردمش باشه که جلوی عراق رو گرفتن و جنگیدن پس تبعا سفیانی نباید بتونه حتی از مرز رد بشه چه برسه به اینکه بیاد شیراز البته این میگید در شیراز ، حتمی نیست روایات زیادی هم وجود داره که اشاره میکنه که خراسانی و سفیانی در عراق به هم میرسند. و سفیانی پس از جنگ مغلوب میشه و عقب نشینی میکنه. ولی تصرف قسمت هایی از ایران هم غیر محتمل نیست چون سفیانی دارای لشکر پرشمار و حمایت کامل غربی ها هم هست |
|||
|
|
۲۱:۴۶, ۱۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
احتمال دیگه هم میشه بررسی کرد و آن هم این باشد که سفیانی چند نفر هستند یکی صدام یزید بود که به ایران حمله کرد. |
|||
|
۲۲:۰۸, ۱۲/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۲ ۲۲:۰۸ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
با سلام
مسئله ای که چند وقته ذهن بنده رو مشغول کرده اینه که حتی ممکنه سفیانی بدون جنگ و خونریزی حاکم سوریه بشه البته احتمالش خیلی کمه همینطور که می دونید سال 2014 قرار توی سوریه انتخابات برگزار بشه حالا ممکنه کسی که به عنوان رئیس جمهور انتخاب می شه همون سفیانی باشه |
|||
|
۴:۴۳, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
دوستان تفسیر های بدون پاه روایی اصلا قابل قبول نیست و مصداق جعل واقعیته .
سفیانی یک نفره از نشانه های حتمیه . و در جنگ پیروز میشه . |
|||
|
|
۸:۵۷, ۱۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۹:۰۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام من هم فکر میکنم سفیانی طبق روایات نمیتونه چندنفر باشه. نقل از کتاب موعود امم،ص90: یکی از علائم حتمی، خروج سفیانی ست، نام او عثمان بن عنبسه و از نژاد اموی ست، او اِباحی مسلک است، یعنی مرامی چون کمونیست ها دارد. بسیار سنگدل و سفاک است. دل او و یارانش مملو از کینه و بغض اهل بیت(علیهم السلام) است. سفیانی بلائی ست بر خاورمیانه، یعنی سوریه، عراق، مدینه و اطراف این نواحی. وی از وادی یابِس که یکی از نواحی دمشق است خروج می کند، دمشق را فتح می کند، آنگاه اهالی حِمص، حلب، اردن، فلسطین و یهود از او پیروی می کنند. به سفیانی خبر می رسد که حضرت مهدی(علیه السلام) در مدینه ظاهر شده، او لشگری 120 هزار نفری(در بعضی روایات 100 هزارنفری) به طرف مدینه میفرستد. خود سفیانی به همراه لشگری که 130 هزار نفر است به سوی عراق می رود و الی آخر... |
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۱۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۱:۱۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۲ ۴:۴۳)وحید110 نوشته است: دوستان تفسیر های بدون پاه روایی اصلا قابل قبول نیست و مصداق جعل واقعیته . اینی که گفتم همچین بی پایه نبود مثلا این متن رو بخونید که سخنرانی پیاده شده استاد پناهیانه فایل صوتیشو هم دارم باید پیدا کنم ------ فکر کنم فایل صوتیش هم این باشه نبود بگید قسمت اول قسمت دوم قسمت سوم |
|||
|
|
۱۱:۱۷, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
خوب شما باید در این گونه تفاسیر منبع حدیثی گفته خودتون رو قرار بدید .
التماس خدا |
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۲ ۴:۴۳)وحید110 نوشته است: دوستان تفسیر های بدون پاه روایی اصلا قابل قبول نیست و مصداق جعل واقعیته . مثلاً قراره اینجا بحث و تبادل نظر بشه دلیل نمیشه وقتی یه نظری با مذاق ما خوش نمیاد ردش کنیم بهتره برای اینکه بحث منطقی پیش بره اول نوشته های همدیگه رو بهتر بخونیم مگر اینکه بخواهیم حرف خودمون رو به کرسی بنشونیم!!! که البته شما ابزارش رو هم در اختیار دارید |
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
حاشیه:
صلوات بفرستید خب همه نظرشون رو میگن دیگه ابزار چیه برادر ![]() از بحث اصلی منحرف میشیم اینطوری |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |