کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4.11 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تالار دوستت داریم...
۱۵:۳۹, ۲۶/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۰:۰۱ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
صبح روز 24 فروردین با حالت نگرانی از خواب بیدارشدم. خواب تالار و دیده بودم! با عجله رفتم سراغ مادرم . گفتم مامان دیشب خواب تالار و دیدم. گفتم میخوام یه تاپیک ایجاد کنم با این عنوان:اگه یه روز بیدار شید ببینید هیچ اثری از تالار نیست چیکار میکنید!؟" مامانم گفت بد به دلت راه نده.این دیگه چه موضوعیه؟ نمیدونم چرا اون روز خیلی نگران بودم. به حرف مادرم گوش دادم و این تاپیک رو ایجاد نکردم. نزدیکای ساعت 14:30 توی تالار بودم که یه هو این پیامو دیدم:FORBIDEN!
قلبم اومد تو دهنم. تو این مدتی که با تالار آشنا شده بودم تا حالا همچین پیامی ندیده بودم.با یکی از بچه های تالار تماس گرفتم گفت عادیه حل میشه. خیالم راحت شد.
تواین چند روز یه بار کاملا اتفاقی به تالار بار یافتم! دیدم بچه ها انتقاد کردن از تالار .
تو دلم گفتم خدارو شکر که تالاری هست که ازش انتقاد کنیم...
حالا واقعا اگه یه روز پاشید ببینید این تالار و بچه هاش یه خواب بوده چه حالی میشید؟
البته این در مدح تالار نبود ، که در مدح خیمه گاه منتطران بود که، نام مستعارش تالار گفتگوی بیداری اندیشه ی اسلامیست.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مجید املشی ، Hadith ، Havbb 110 ، fiftynine ، وحید110 ، جویای حقیقت ، مهدی2012 ، heaven ، N.Mahdavian ، Mohammad Trust ، ترنم ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، sarallah ، نسیم ، reyhaneh.sh ، آرین (الهه.ع) ، حسن.س. ، حوریه سادات ، مفقود الاثر ، شیدا ، omidman ، یا صاحب الزمان ، Agha sayyed ، سدرة المنتهی ، mahdy30na ، علی امینی ، maryam 135 ، میثاق ، عبداللهی ، nasimesaba ، sadin-999 ، MohammadMeraj ، سها ، soshiant ، arman mohseny ، DRiVeR ، Mitsonary ، 313flowers ، m.hossein ، Tolou ، علمدار133 ، عبدالرحمن ، nilufar7676 ، شاهد ، Justice Bringer ، حسن عزتي ، لبخند خدا ، ali0077 ، medad.sefid ، mofa ، AS53 ، مجنون العباس ، مجنون الحسین ، صهبا ، Bahar ، help me ، رهگذر. ، انتصـار ، حضرت عشق ، صبا ، یاســین ، Just God ، Banoo ، zahra11 ، أین المنتظر ، آفتاب ، azade ، نرگس مهدوی ، springly ، MohammadSadra ، AMINI ، Maysam-1st

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۴, ۳۰/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۲ ۲۳:۴۰ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #11
آواتار
هووووراااااااااااااااااااااااااااااااا بالاخره با حساب کاربری خودم اومدم
من که اصلا دوست ندارم از این خوابا ببینم کلا با روحیه ام سازگار نیستConfused
تالار بیداری اندیشه یه دونه باشهHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، شیدا ، مجید املشی ، بیداری اندیشه ، N.Mahdavian ، وحید110 ، مهسا110 ، حوریه سادات ، mahdy30na ، علی امینی ، ترنم ، مهدی2012 ، maryam 135 ، nasimesaba ، MohammadMeraj ، help me
۲۳:۴۰, ۳۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
نقل قول:تنها جاییه که همه با دلشون حرف میزنن،نه از روی ریا و خودنمایی..
فقط حرف میزنیم عمل که نمیکنیم. اگه ماها هم خوب بودیم امام زمان تا الان اومده بود.
در کل به نظرم ویژگی اصلی این تالار اینه که بهمون امید میده و این خیلی خوبه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، بیداری اندیشه ، شیدا ، N.Mahdavian ، وحید110 ، مهسا110 ، سدرة المنتهی ، حوریه سادات ، mahdy30na ، علی امینی ، ترنم ، maryam 135 ، nasimesaba
۱۷:۱۶, ۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام علیکم
با تشکر از صبوری شما

ان شاء الله که مشکل برای همیشه حل شده!!

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، Havbb 110 ، بیداری اندیشه ، رمز شب ، مفقود الاثر ، شیدا ، N.Mahdavian ، منادی حق ، Farzaneh ، وحید110 ، مجید املشی ، مهسا110 ، ZaHrA110M ، mahdy30na ، علی امینی ، ترنم ، مهدی2012 ، nasimesaba
۱۸:۳۸, ۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
خوب الحمدلله بالاخره بعد از دو روز تالار باز شد.
توی این دو روز انگار یه قسمت از بدنمو از دست داده بودم[تصویر: happy.png].
امان از دست این سرورهای ایرانی!!

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، مفقود الاثر ، شیدا ، Havbb 110 ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، وحید110 ، مجید املشی ، مهسا110 ، منادی حق ، بیداری اندیشه ، حوریه سادات ، mahdy30na ، علی امینی ، ترنم ، maryam 135 ، nasimesaba ، مهدی2012 ، help me
۲۰:۱۹, ۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام بر همه دوستان. خوشحالم که دوباره تالار وصل شد. الحمد لله. این هم آزمونی برای خودش بود، آزمون دشوار صبر.در مورد صبر هم این گونه در قرآن کریم به ما سفارش شده است:
وَإِنْ تَصْبِرُوا وَتَتَّقُوا فَإِنَّ ذَلِكَ مِنْ عَزْمِ الْأُمُورِ(آل عمران/186)
و اگر استقامت کنيد و تقوا پيشه سازيد، (شايسته‌تر است؛ زيرا) اين از کارهاي مهم و قابل اطمينان است.
ان شاء الله در همه آزمون های زندگی سربلند باشید. در پناه حق زنده و پیروز باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، شیدا ، مجید املشی ، مهسا110 ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، حوریه سادات ، علی امینی ، ترنم ، مهدی2012 ، maryam 135 ، nasimesaba
۱۶:۳۸, ۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
وااااااای خدا!شکرت! دیگه خوابمم نمیبرد از دوری تالار! خدا ایشالله همه اونایی رو که زحمت کشیدن تا مشکل تالار رفع شه عاقبت بخیر کنه . من که جون تازه گرفتم . تالار یه دوپینگ معنوی واسم . میام کلی انرژی میگیرم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، یا صاحب الزمان ، مجید املشی ، شیدا ، منادی حق ، بیداری اندیشه ، سید ابراهیم ، ZaHrA110M ، enan ilghon ، وحید110 ، حوریه سادات ، mahdy30na ، علی امینی ، ترنم ، maryam 135 ، nasimesaba ، مهدی2012 ، help me
۲۳:۰۹, ۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
منم خیلی دوسش دارمHeart ولی نه ب خاطر خودش.
انشااله که باشه همیشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، منادی حق ، بیداری اندیشه ، شیدا ، حوریه سادات ، mahdy30na ، ترنم ، وحید110 ، maryam 135 ، nasimesaba ، مهدی2012
۲۱:۴۰, ۵/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
به چیزی تو این دنیا نمیشه جاودانه دل بست ، تمرینی بود و هست برای استقامت و مبارزه تو تنهایی ، بدون هیچ ارتباطی با دیگران.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، یا صاحب الزمان ، شیدا ، منادی حق ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، حوریه سادات ، mahdy30na ، ترنم ، وحید110 ، maryam 135 ، nasimesaba ، مهدی2012 ، MohammadMeraj
۰:۴۰, ۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #19

اره منم دلم برای تالار تنگ میشه چون میخوام برم سربازی یه چند وقتی از تالار و بچه های تالار دور میشم

با ارزوی سلامتی برای همه دوستان عزیز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، منادی حق ، بیداری اندیشه ، وحید110 ، شیدا ، سدرة المنتهی ، Farzaneh ، حوریه سادات ، mahdy30na ، ترنم ، maryam 135 ، nasimesaba ، مهدی2012 ، enan ilghon ، MohammadMeraj
۱۴:۰۸, ۱۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
تالار چند وقته خیلی خلوت شده مخصوصا افشای صنعت سرگرمی که پرنده توش پر نمیزنه......
یه کم دلسرد شدمSad
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مجید املشی ، ترنم ، sarallah ، nasimesaba ، مهدی2012 ، enan ilghon
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا