|
شفا بخشی خاک تربت امام حسین علیه السلام
|
|
۲۲:۰۳, ۲۷/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۲ ۱۵:۱۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام .
برای من در بحث در یکی از سایتها یک سوالی پیش آمده است . میخواهم بدانم چطوری میشود به یک وهابی اثبات کرد و توضیح داد که چرا ما اعتقاد داریم خاک امام حسین (علیه السلام) شفا میدهد و اگر پرسید آیا این کار شرک است ،چطور به او جواب بدهم؟ واقعا بر چه اساسی ما معتقد شدیم که خاک تربت اقا شفا میدهد.؟ لطفاً پاسخ هائی درست و مستند و علمی بدهید و از ارائه پاسخ های احساسی خودداری کنید. من برای جواب دادن به شبهات این وهابیّون،به پاسخ هائی علمی و مقاله وار و منسجم نیاز دارم. با تشکر. |
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۲۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خب برای اولین و دم دست ترین استدلال می تونی به شفا یافتن چشمان حضرت یعقوب به وسیله پیراهن حضرت یوسف اشاره کنی!
|
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۲۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
جناب رنجستان این لینک را مطالعه بفرمائید به نکات خوبی اشاره میکند.
|
|||
|
|
۲:۵۹, ۲۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۲ ۲۲:۳۴)saloomeh نوشته است: جناب رنجستان مطالعه بفرمائید به نکات خوبی اشاره میکند. با تشكر از خواهر عزيز موفق باشيد |
|||
|
|
۷:۰۰, ۲۸/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۲ ۷:۱۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۲ ۲۲:۳۱)رنجستان نوشته است: ای بابا اینجوری جواب ندید تورو خدا . درست و حسابی جواب بدید. مستند رسمی شیک و تروتمیز. افراد کار بلد و اونای که میدونن بیان جواب بدن خواهشا یعنی دانشگاهی جواب بدید نه کوچه بازاری این جواب که الان دوست خوبم داد با اینکه خوبه اما سبکش کوچه بازاری هست. شرمنده عزیزم
بسم الله . . اتفاقا دقیق ترین جواب بود. استدلالش هم بسیار محکم و علمیه.(منظور من از علم ،قرآنه) . . 1- ببینید ما در قرآن داریم که حضرت یعقوب با تبرک جستن از پیراهن حضرت یوسف ، بیناییشون برگشت. آیا این شرکه....آیا حضرت یعقوب مشرک بوده؟؟؟؟ . . . 2- در روایات داریم: عایشه میگوید : هر وقت کسی از مردم در نزد ایشان(رسول خدا) از دردی که داشت شکایت میکرد و یا زخم و جراحتی برداشته بود ، پیامبر با انگشتش چنین میکرد . و سپس سفیان انگشت سبابه اش را به زمین مالید و آن را بلند کرد و گفت : بسم الله ! خاک زمین ما ، با آب دهان برخی از ما ، به اذن خدا بیماران ما را شفا میدهد . صحيح مسلم ، ج 4 ص 1724 رقم 2194 (منبع خودشونه) . خوب آیا این شرکه؟؟؟؟ . . . . 3- در روایات در منابع خودشون داریم ،آب زمزم شفاست.... خوب این شرکه؟؟؟؟ . . . . 4- باز هم در روایات و در منابع خودشان داریم: (ماهیت حدیث):در ماجرای صلح حدیبیه و در ماجرای فتح مکه،هنگامی که پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وضو می گرفتند،صحابه بر یکدیگر سبقت میگرفتند که آب وضوی ایشان رو به عنوان تبرک بگیرند.تا جایی که قطره ای از آب وضوی حضرت به زمین نمی ریخت. صحصیح مسلم،جلد4،ص1943 . این شرکه ؟؟؟؟ . . . . 5- یک چیز جالب تر در منابع خودشون: . باز هم در روایات و در منابع خودشون داریم: پیامبر فرمود: جبرئیل به نزد من آمد و خبر داد :به زودی از امت من ، این پسرم (حسین) را خواهند کشت . گفتم : این پسر ؟ فرمودند : آری . و قطعه ای از تربت سرخ رنگ او را برای من آورد. سلسلة الأحاديث الصحيحة وشيء من فقهها وفوائدها، ج 2ص 464 - 466، (به نقل از حاکم نیشابوری) . روایاتی با این ماهیت رو علمای کثیری از خودشون نقل کرده اند. حالا سوال اینه که چطور جبرئیل خاک تربت حضرت حسین(علیه السلام) رو برای تبرک نزد رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میاره.....آیا این شرکه......تازه این برای قبل از شهادت حضرت حسین (علیه السلام) ه. . . |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۲۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۲ ۲۲:۳۱)رنجستان نوشته است: ای بابا اینجوری جواب ندید تورو خدا . درست و حسابی جواب بدید. مستند رسمی شیک و تروتمیز. افراد کار بلد و اونای که میدونن بیان جواب بدن خواهشا دوست عزیز، شما که نمی خواهید مناظره کنید. شما می خواهید وقتی که کسی از وهابیون حرفی می زند، با سخنان مستندی که دم دست هستند و همه قبول دارند پاسخی بدهید. البته می توانید خودتان شخصا این احادیث و سندهایشان را حفظ کنید و طوطی وار جواب دهید، اما بقیه مردم وقت حفظ کردن این احادیث را ندارند. بهترین راه بحث برای همه مردم این است که از موضوعاتی استفاده کنند که همه قبول دارند و اگر طرف مقابل رد کرد، قرآن دم دست هست و می شه با قرآن اون اجرا رو ثابت کرد. مانند: 1. داستان شفا گرفتن حضرت یوسف: سوره یوسف آیه 93: اذْهَبُوا بِقَمِيصِي هَـٰذَا فَأَلْقُوهُ عَلَىٰ وَجْهِ أَبِي يَأْتِ بَصِيرًا وَأْتُونِي بِأَهْلِكُمْ أَجْمَعِينَ ﴿٩٣﴾ 2. داستان سامری و استفاده از "اثر رسول" در گوساله خود. یعنی از آثار تربت استفاده شده. تازه سامری در این آیه به بصیر بودن خودش در مورد گوساله اشاره می کنه. طه 96: قَالَ بَصُرْتُ بِمَا لَمْ يَبْصُرُوا بِهِ فَقَبَضْتُ قَبْضَةً مِّنْ أَثَرِ الرَّسُولِ فَنَبَذْتُهَا وَكَذَٰلِكَ سَوَّلَتْ لِي نَفْسِي ﴿٩٦﴾ و مثال های دیگری هم می تونه باشه که الان یادم نیست. اما همانطور که دیدی با این استدلال بقول شما "کوچه بازاری" خیلی راحت تر از استدلال "دانشگاهی" می شه این موضوع رو اثبات کرد. چون توجیهی برای آن وجود نداره! |
|||
|
|
۰:۰۸, ۲۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۲ ۲۲:۰۳)رنجستان نوشته است: سلام به بَرو بَچ :عليك السلام با اينكه جواب هاي تكميلي را دوستان فرمودند و شما هنوز منتظر جواب هستيد .حقير جوابي در حد خودم براتون مي نويسم اميدوارم كه بتونم ذره اي از شبهات بوجود آمده در ذهنتان را پاسخ داده باشم ابتدا خدمت تان عرض كنم در پاسخ هاپ هاپ وهابيون شما اگر كوههايي از دليل و آيه بياري اون جانوران ردش مي كنند و قبول نمي كنند اونا حتي به كتابهاي معتبر اهل سنت هم اعتقادي ندارند چون درواقع يهودي و بعضاً لامذهبند . اما چرا در تربت امام حسين عليه السلام شفاست ؟ اين يك امتياز براي عبد واقعي خداوند يعني اباعبدالله الحسين عليهم السلام است كه شفا را در تربتش قرار داده . همانطوري كه معصوم عليه السلام فرمودند :«كه كل ائمه سفينه نجاتند ولي حسين عليه السلام سفينه اي هست كه از همه سريعتر به ساحل نجات مي رسونه » و اما براي اون وحشي قلاده مي خواي . اين جانوران آنقدر وحشي هستند و خوناشام كه دنيايي هم بهشون قلاده بزني بازم گاز مي گيرند . و در آخر هم جهت آرامش خودتان كه زياد فكرتون رو درگير اين گونه مسائل نكني : راز اسرار ازل لايق هر بي سر و پا نيست / هر بي سر و پا لايق اسرار خدا نيست / و براي خفه كردن اون وهابي كلام ديگري از معصوم عليه السلام « بميريد تا ببينيد »
موفق باشيد يا حسين عليه السلام |
|||
|
|
۰:۲۶, ۲۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ابو تراب جان من برا خودم اگر هم شبهه باشه حل میشه. من برای یه جای رسمی میخوام باز شما هم اومدی اینجوری جواب دادی. من الان قانع شدم ولی من جواب مقاله مانند میخوام.
|
|||
|
|
۱۳:۲۹, ۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . در ادامه پست قبلی. آیا توسل و تبرک به تربت امام حسین (علیه السلام) شرکه ؟؟؟ در ادامه نمونه هایی از توسل و تبرک به قبر پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو میاریم....و این سوال را از وجدان بیدار می کنیم که آیا این ها شرک است.؟؟ اگر شرک است ، چرا به موضوعات زیر هیچ واکنشی نشان نمی دهند. این ها رو خودشون در منابعشون ذکر کردن..... بلاخره اگر اون شرکه این هم شرکه و اگر شرک نیست (که نیست) که باید فکری به این تناقضات اعتقادی شون بکنن.... . . ![]() توسل به قبر پيامبر صلى الله عليه و آله : . در سنن دارمى و وفاء الوفاء سمهودى از اوس بن عبدالله روايت كنند كه گفت : مردم مدينه دچار قحطى شديد شدند و به عايشه شكوه كردند. عايشه گفت : به سوى قبر پيامبر صلى الله عليه و آله برويد و دريچه اى از آن به سوى آسمان باز كنيد تا ميان قبر و آسمان سقفى نباشد. راوى گويد: چنين كردند. پس از آن ، چنان بارانى بر ما باريد كه گياهان روييدند و شتران فربه شدند. . سنن دارمى ، جلد 1 ص 43 - 44. وفاء الوفاء، جلد 2 ص 549 . . . توسل به عباس عموى پيامبر صلى الله عليه و آله : . در صحيح بخارى است كه : عمر بن خطاب هر گاه قحطى مى شد عباس بن عبدالمطلب را شفيع و وسيله قرار مى داد و مى گفت : اللهم انا كنا نتوسل اليك بنبينا فتسقينا، و انا نتوسل اليك بعم نبينا فاسقنا قال فيسقون . پروردگارا! ما در گذشته با توسل به پيامبرمان به سوى تو مى آمديم و تو بارانمان مى دادى و سيرابمان مى كردى . و اكنون با توسل به عموى پيامبرمان به سوى تو مى آييم . پس ، بارانمان ده و سيرابمان كن . راوى گويد: پس از آن باران مى باريد و سيراب مى شدند. . صحيح بخارى ، كتاب الاستقساء باب سوال الناس الامام الاستقساء اذا قحطوا و كتاب اصحاب النبى باب مناقب عباس بن عبدالمطلب جلد 2 ص 200 و جلد 1 ص 124. سنن بيهقى كتاب صلاه الاستقساء باب الاستقساء بمن ترجى بركه دعائه جلد 3 ص 352. . . . توسل به لباس پيامبر صلى الله عليه و آله براى كاستن از فشار قبر: . در كنز العمال ، استيعاب ، اسدالغابه و اصابه در شرح حال فاطمه بنت اسد از ابن عباس روايت كنند كه گفت : هنگامى كه فاطمه بنت اسد مادر اميرالمؤ منين عليه السلام ، على بن ابى طالب - عليه السلام - وفات كرد، رسول خدا صلى الله عليه و آله پيراهن خود را بر او پوشانيد و در قبر وى در كنار او خوابيد. حاضران با تعجب گفتند: آنچه را كه با اين جنازه انجام دادى ، تا به حال از شما نديده بوديم ! فرمود: اين براى آن است كه هيچ كس - بعد از ابى طالب - نسبت به من نيكوكارتر از او نبوده است . من پيراهن خود را بر او پوشاندم تا او از جامه هاى بهشتى بپوشد، و در قبر با او خوابيدم تا از فشار قبر در امان باشد. كنز العمال ، جلد 12 ص 147 حديث 34424. اصابه ، جلد 8 ص 160، اسدالغابه ، جلد 5 ص 517. استيعاب در حاشيه اصابه جلد 4 ص 328، چاپ مصر 1328 ه . صفوه الصفوه ، جلد 2 ص 54 در شرح حال فاطمه بنت اسد. ذخائر العقبى ، ص 55 و 56. فصول المهمه ابن صباغ مالكى ، ص 31 و 32. وفاء الوفاء، جلد 3 ص 897 و 898. و ينابيع الموده . . . . |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ای دوستان این کلیپ رو ببینید قضیه میشه حل
http://www.aparat.com/v/iqO7C
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا لطمه زدن در عزای امام حسین علیه السلام | بیداری اندیشه | 1 | 2,022 |
۲۴/آذر/۹۳ ۲۲:۳۷ آخرین ارسال: آوا |
|
| توصیه امام رضا (علیه السلام) به یک فرد سنی.. | مختار تندرو | 0 | 1,696 |
۲/آذر/۹۰ ۱۰:۱۸ آخرین ارسال: مختار تندرو |
|

![[تصویر: 2.gif]](http://mileyr.persiangig.com/other/2.gif)
توسل به قبر پيامبر صلى الله عليه و آله :