کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایده برای راه اندازی پایگاه قوی تبلیغ تشیع و اسلام
۱۸:۳۷, ۱۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان گرامی.پیشنهادی رو که میخوام اینجا مطرح کنم،مدت ها هستش که در ذهنم هست و بار ها هم مطرحش کردم در جاهای مختلف اما متاسفانه پاسخی نشنیدم.قطعا این پیشنهاد و ایده در ذهن بسیاری از شما دوستان هم هست اما چه خوبه که اون رو عملی کنیم و فقط شعار ندیم.این رو هم باور کنیم که هر کدوممون توانایی هایی داریم و میتونیم کمک کنیم.

مدت هاست در ذهن بنده بوده تا یک پایگاه قوی ایجاد کنیم برای تبلیغ تشیع و اسلام که مخاطب های اون جهانی باشن و با استفاده ار امکانات و گزینه های مختلف،تشیع رو به مردم مناطق مختلف دنیا معرفی کنیم.لطفا بعضی از دوستان نگن که حتما باید اطلاعات جامع از دین داشته باشیم تا بتونیم به این کار دست بزنیم که خود این دقیقا یکی از دام های شیطان هست برای دلسرد کردن.در این کار میتونیم از نوشتن مقاله و توزیع و ترجمه ی مقالات و کتب گرفته تا ساخت کلیپ و طراحی پوستر و ترجمه سخنرانی ها و ... استفاده کنیم.فعلا میخوام ببینم که این پیشنهادم چه قدر با اقبال بچه های بیداری اندیشه رو به رو میشه.کار هم کاملا فی سبیل الله هستش و اجر معنوی اون هم قابل محاسبه نیست.امیدوارم که نا امید نشم.شاید بتونیم با این کار دل اهل بیت رو شاد کنیم و خدا رو از خودمون راضی کنیم.
باز هم تاکید میکنم که هر کس با هر توانایی میتونه کمک کنه.مثلا آشنایی با زبان خاضی یا آشنایی با نرم افزار های طراحی و ساخت کلیپ،توانایی تدوین و جمع آوری کتب و مقالات،نوشتن مقالات،بحث به صورت آنلاین با مخاطبان و ... .
لطفا دوستان با نهایت توانی که دارن شرکت کنن و ایده بدن تا ببینیم چه کار میتونیم بکنیم.
منتظر نظراتتون هستم.
ممنون.
یا علی

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، مهدی2012 ، سدرة المنتهی ، شهرام ، soshiant ، فاطمه خانم ، حوریه سادات ، AMINI ، انصارالمهدی ، علی 110

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۱, ۱۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
بهتره یک وقت و برنامه ای باشه برای خود داخلی ها ، من الان کسی رو میشناسم که فکر می کنه حرم امام رضا (علیه السلام) اندازه یک مسجده !!

به قول
انصارالمهدی
عزیز اگه همین حوزه تالاری خودمون باشه خیلی بهتره.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، al-shia ، مهدی2012
۰:۵۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۹/اردیبهشت/۹۲ ۰:۳۵)farshid2002002 نوشته است:  با سلام.

هدف اصلی که معرفی تشیع و اثبات حقانیت اون هست و تبیلغ تشیع در بین غیر مسلمان ها و بعدش در بین مسلمانان غیر شیعی.

برنامه ریزی رو هم میشه دقیق انجام داد.مشکل اینه که فعلا نیرو نیست.

و عليك السلام

براي تبليغ تشيع مشكلات زيادي هست . چون اكثر دوستان شيعه نيستند و فوق و فوقش محب هستند . و براي تبليغ تشيع نياز به اساتيد شيعه و محب واقعي مي باشد .
حال چرا ؟
بر فرض مثال من روسياه بيام يك عملي از اعمال شيعيان را تبليغ كنم و خود عامل به آن نباشم يا اگر هم عاملش بودم ضعيف . آيا اين عمل بر ديگران تاثير خواهد گذاشت ؟ مسلماً خير .

اما نظر حقير "
بنا به ارسالهايي كه در اين تالار شده ثابت شده كه دوستان در باب تخريب مذاهب و اشخاص فعاليت موفق تري از خود نشان داده اند .
بدين جهت حقير پيشنهاد مي كنم به جاي تبليغ تشيع بياييم عليه دشمنان تشيع فعاليت نماييم مثلاً عليه وهابيت و بهائيت و شيطان پرستي و ديگر فرق ذاله (ضاله) البته با سند و مدرك و عدله هاي قوي معائب آنان را فاش كنيم و آنان را كه مدتها با مظلوم نمايي افراد را مي فريبند رسوا كنيم .

اين نظر حقير بود . شايد حرف مفتي زدم

در هر صورت ببخشيد
يا علي عليه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، al-shia ، مهدی2012
۱:۴۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام دوستان من ی مدته ک اینجا عضو شدم...
ب نظرم ایده ی بسیار خوبیه روی من هم میتونید حساب کنید هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم
------
الهم عجل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: al-shia ، مهدی2012
۹:۰۵, ۱۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار

سلام به شما
اونطور که متوجه شدم شما به دنبال پایگاهی قوی برای تبلیغ و معرفی تفکرات اسلامی و بالاخص شیعه هستید و در واقع می خواید فعالیتی در این حوزه انجام بدید.
چند نکته به ذهنم میرسه که عرض می کنم.
ابتدا اینکه چرا می خواید کاری رو از صفر شروع کنید؟! آیا نیستند پایگاههایی که به دنبال همین اهداف باشن؟! چرا نیایم به کسانی که مطمئن هستیم هدفشون دقیقا در راستای اهداف ماست کمک کنیم؟!
چرا دوباره حدس و خطایی که گروه های دیگه در این حوزه داشتن رو دوباره تجربه کنیم؟!
اصولا یکی از بزرگترین ضعف هایی که دیده می شه در فضای مجازی در کارهای ارزشی، عدم کار تیمی هست که همه می خوان به صورت مستقل و جدا فعالیت کنن و نمی تونن با افراد دیگری در همین خوزه ها ارتباط تنگاتنگ داشته باشن. این یک نقطه ضعف اساسیه. به این صورت گروه ها پراکنده، ضعیف و کوچک باقی می مونن.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، soshiant ، انصارالمهدی ، al-shia ، مهدی2012 ، AMINI
۱۱:۱۴, ۱۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
برای جمع اولیه موضوع و اینکه صحبت های اولیه به درازا کشیده نشه محیط انجمن بیداری اندیشه فوق العاده برای این کار مناسب هست . دوستان تا اینجای کار خیلی کلی صحبت کردیم و برای اثبات تشیع مسلما باید وارد ریز کار بشیم من یک پیشنهاد دارم
میدونم که دغدغه همه ما ظهور حضرت هست و برای این مهم باید زمینه سازی منظمی صورت بگیره
اساتید محترم برای معرفی اسلام و تشیع به جهان از طریق یک پایگاه مجازی چه پیشنهادهایی دارید

1-برنامه ریزی کلی و دراز مدت ( فرضا در طول یک دوره 6 یا 12 ماهه چه اهدافی را باید دنبال کنیم )
2-برنامه ریزی کوتاه مدت

فعالیت های فرهنگی
ما باید یک پایگاه مرجع فرضا بیداری اندیشه داشته باشیم و چند پایگاه مرتبط فرعی در شبکه های اجتماعی توییتر فیسبوک گوگلپلاس . . . مطمئن باشید با بیداری اندیشه خالی به جایی نمی رسیم پس باید از شبکه های مجازی استفاده کنیم .
کارهای ابتدایی که میشه انجام داد
1-درج قران و معنی آن به زبان های مختلف در پایگاه های فرعی (شبکه های اجتماعی ) شاید حدود 30 ترجه قران داریم
2-درج نهج البلاغه صحیفه سجادیه مفاتیح به عنوان فعالیت های ابتدایی و در راستای شناساندن اسلام
3-معرفی عوالم اسلامی و معاصر و مراجع تشیع از طریق وبسایت هایی که دارند خصوصا وبسایت مقام معظم رهبری که فکر کنم به همه زبانی خدمات ارائه می کنند

فعالیت های خبری
1-نشر اخبار خود جهان اسلام (فرضا فعالیت هایی که صورت میگیره جلسات جهان اسلام که تو تهران صورت میگیره )
2-نشر اخبار ظلمی که به جهان اسلام میشه (می تونیم از وبسایت دو شبکه presstv و العالم الگو بگیریم . چراکه به دلیل نشر واقعی اخبار جهان اسلام از طرف ماهواره های پخش کننده تحریم شدند )

در ابتدا باید هر مطلب را با عکس کار کنیم .به نظرمن در کنار هر مطلب عکس مقام معظم رهبری باید به کار برده بشه چراکه هر کسی هم به دین اسلام دعوت بشه باید ابتدا با ایشون یا مراجع ارتباطی برقرار کنه (ارتباط مجازی یا واقعی )
و اما اهمیت عکس
اگر شما در کنار مطالبی که میزنید از لوگو و عکس امام خامنه ای استفاده کنید(و این واژه امام خامنه ای را حتما ذکر کنید یادتون باشه که اوایل انقلاب چگونه به امام خمینی در شبکه های خبری خارجی آیت الله خمینی میگفتند !) و فعالیت ما چشمگیر بشه و در آینده نزدیک بازدید کننده های فراوانی پیدا کنیم مسلما از طریق معاندین زیر نظر قرار میگیرم و امکان داره به ما حمله کنند . خوب این حمله شبیخونی بیش نخواهد بود و سعی می کنند با به راه انداختن پایگاه های شبیه ما اطلاعات اشتباه ارسال کنند اما اگر عکس مقام معظم رهبری را استفاده کنیم باز هم تبلیغی برای ما خواهند داشت و میزان تلفات به کمترین شکل ممکن خواهد رسید .
اهمیت دوم عکس
چون فعالیت اسلامی می کنیم باید مرجع ما مشخص باشد . یعنی اگر سوالی پیش آمد که برای تشرف دین اسلام به چه وبساتی مراجعه کنم مسلما وبسایت http://www.leader.ir
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، soshiant ، فاطمه خانم ، al-shia ، مهدی2012
۱۳:۴۰, ۱۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام .

به نظر من هم ضعف در کار تیمی مهمترین عامل بازدارندست .

جناب املشی درست گفتن . باید یه واکاوی بکنیم ببینیم چه گروههایی تو این زمینه دارن فعالیت میکنن و تا چه حد موفق بودن .

آیا امکان همکاری با این گروهها و پایگاهها هست ؟

با بدست آوردن یه آمار کلی میشه فهمید لازمه که خودمون پایگاه و یا اقدام جداگانه بکنیم یا نه .

همونطور که دوستمون گفتن فعالیتهای فرهنگی و خبری از مهمترین عملکردهای چنین گروهی باید باشه .

به شخصه موافق این کار هستم اما باید تمام زوایای کار مشخص بشه .

...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انصارالمهدی ، al-shia ، مهدی2012 ، مجید املشی
۱۶:۱۲, ۱۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #17

با عرض سلام مجدد خدمت همه دوستان و تشکر بابت شرکت کردنشون در بحث.

یکی از مسایلی که دوستان عرض کردن،عدم موازی کاری و پایبندی به کار تیمی بود و اینکه از پایگاه های دیگه ای که در این زمینه فعالیت میکنن استفاده بشه.اما متاسفانه من هر چی گشتم،پایگاه جامعی پیدا نکردم.اگر شما پایگاه تبلیغ تشیع در سطح جهانی پیدا کردین به بنده هم بگین.

به هر حال این کاری هست که باید انجام بشه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، انصارالمهدی
۱۶:۲۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۳۱ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام بچه ها
یه چیزی به ذهنم رسید حالا میگم شاید ایده ی خوبی باشه و یا شاید حرف مفت باشه.
دوره های قدیم افرادی پا میشدند و میرفتند جاهای دیگه و تبلیغ اسلام میکردن و با همین کار اونها، خیلی ها مسلمان میشدند
ما که تو حالت واقعی نمیتونیم اینکارو بکنیم ولی اگه توی این میحط مجازی اینکارو انجام بدیم چطوره؟؟؟؟
نگاه کنید دوستای خوبم اگه ما الان بتونیم یه سایت خیلی بزرگ و مفید رو هم راه اندازی کنیم ولی فقط آدم های مذهبی تو این سایت میان و افراد دیگه نمیان و اصلا حوصلشو ندارن.
به نظرم ما به چند گروه تقسیم بشیم و چند تا سایت بزرگ انتخاب کنیم و بریم اونجا تبلیغ دین کنیم؟؟؟؟
البته دو سه نفری این کار فایده نداره و باید زیاد باشیم. مثلا 50 نفر عضو یک سایت بشیم و بریم اونجا رو تبدیل کنیم به یه جای مذهبی. چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا اگه یه بار امتحان کنیم به نظرم ضرر نداره. نظرتون چیه؟ اگه یک نفر هم هدایت بشه ارزش داره.

حرکت ما باید یه مثل یه موجی باشه که از روی هر سایت عبور میکنه همشون رو بیدار کنه بعد اسمش رو بذاریم گروه بیداری اندیشهSmile.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: al-shia ، انصارالمهدی ، soshiant
۱۶:۳۴, ۱۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #19

(۱۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۲۸)mahdi2012 نوشته است:  سلام بچه ها
یه چیزی به ذهنم رسید حالا میگم شاید ایده ی خوبی باشه و یا شاید حرف مفت باشه.
دوره های قدیم افرادی پا میشدند و میرفتند جاهای دیگه و تبلیغ اسلام میکردن و با همین کار اونها، خیلی ها مسلمان میشدند
ما که تو حالت واقعی نمیتونیم اینکارو بکنیم ولی اگه توی این میحط مجازی اینکارو انجام بدیم چطوره؟؟؟؟
نگاه کنید دوستای خوبم اگه ما الان بتونیم یه سایت خیلی بزرگ و مفید رو هم راه اندازی کنیم ولی فقط آدم های مذهبی تو این سایت میان و افراد دیگه نمیان و اصلا حوصلشو ندارن.
به نظرم ما به چند گروه تقسیم بشیم و چند تا سایت بزرگ انتخاب کنیم و بریم اونجا تبلیغ دین کنیم؟؟؟؟
البته دو سه نفری این کار فایده نداره و باید زیاد باشیم. مثلا 50 نفر عضو یک سایت بشیم و بریم اونجا رو تبدیل کنیم به یه جای مذهبی. چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا اگه یه بار امتحان کنیم به نظرم ضرر نداره. نظرتون چیه؟ اگه یک نفر هم هدایت بشه ارزش داره.
این حرفی رو که الان شما گگفتین،من چند بار جاهای مختلف گفتم و ایده اش رو هم دارم و بهترین جا رو هم یا حداقل یکی از بهترین از جاها رو هم یا هو آنسر میدونم.این هم ایده ی خوبیه و در صورت عدم تمایل دوستان به اون چیزی که من گفتم میتونیم با برنامه ریزی این ایده رو اجرایی کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انصارالمهدی
۱۶:۵۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
پس بچه ها چرا نظراتتون رو نمیگید. بیایید یه کاری کنیم دیگه.

یا هو آنسر چیه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: al-shia
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]