|
مشکل با "بروزآوری خودکار"
|
|
۱۳:۵۵, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام بعد از اضافه شدن این ابزار به سایت امکان خواندن پست های کاربرآن در حالت offline وجود ندارد(البته بعد از 2 دقیقه)و باید همیشه ارتباط اینترنتی داشته باشیم که این برای کاربرآن اینترنتی dial up( به خاطر هزینه)وgprs( ثابت نبودن مکان استفاده)دردسر ساز است آیا امکان آن هست که بروزآوری مطالب به عهده خود کاربر گذاشته شود و حالت خودکار آن غیر فعال شود? البته شاید برای من اینطوریه!! (اینترنت gprs ایرانسل روی گوشی) |
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۵۵)Behnam-Az نوشته است: به نام خداسلام ببینید این امکان که تازه قرار داده شده و در حال بررسی هستیم مسلما این برای کاربر dial up خیلی مزیت دارد. چون نیازی نیست یک صفحه را برای دیدن پاسخهای جدید رفرش کند سایتهای زیادی هم استفاده میکنن در مورد گوشی که اصلا بحث فرق دارد. تالار هیچگاه برای گوشی ها و مرورگرهای گوشی، آماده سازی و برنامه ریزی نشده(به دلایل مختلف) وگرنه وضعیت خیلی متفاوت بود حالا من زمان رو گذاشتم روی 10 دقیقه.... تا بعدا بیشتر بررسی کنیم |
|||
|
|
۱۸:۲۳, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۵۹)Mahdy2021 نوشته است: سلام آقا مهدی بی زحمت این مطالب رو هم ندید نگیرید -من خودم الان تو منزل از دیال آپ استفاده نمی کنم ولی یادمه سالیان قبل یه سایت که باز می کردم لینک ها تو اون صفحه در 10 دوازده Tab باز می کردیم و ارتباط قطع می کردم و بعد مطالب رو می خوندم و خوندن مطالب شاید 2 ساعت هم طول می کشید در واقع برای یه کاربر دیال آپ هزینه اتصال هم مهم است چیزی که برای سایر روش ها مطرح نیست(این کار باعث می شود که این کاربرآن دائما connect باشند) _ این یه چیز کلی است منم قبول دارم که سیستم تالار برای استفاده رایانه است من خودم دو پیشنهاد دارم اول در صورت صلاح دید این مورد را به اختیار کاربر واگذار کنید البته اگر از لحاظ فنی مقدور باشد دوم در صورت refresh خوردن و نبود ارتباط اینترنتی مطالب موجود و پست هاپاک نشود یا در این حالت اصلا refresh نخورد ( البته شاید این در مرور گرها تلفن همراه فقط اینگونه باشد که زیاد مهم نیست در حال حاضر امکان امتحان اون روی رایانه برایم مقدور نیست) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حذف نشدن اتفاقی متن تایپ شده، بطور خودکار یا دستی | درست پسند | 5 | 6,522 |