کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند استفتاء از مراجع درباره ی عبور از فی*ل*ترینگ و فیسبوک و...
۱۸:۰۸, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
آیت‌الله مکارم شیرازی: عضویت در فیس‌بوک جایز نیست!

آیت الله مکارم شیرازی در فتوایی اعلام کرد که استفاده از فیس بوک جایز نیست.ایشان در پاسخ به سوال یکی از مقلدین خود درباره‌ی استفاده، بازدید و همچنین عضویت در شبکه‌های مجازی مثل فیس بوک اعلام کرده است که «چنانچه این موارد بر خلاف قوانین و مقررات باشد و مفسده داشته باشد جایز نیست».
پیش از این، استفتائی از رهبر معظم انقلاب اسلامی هم در مورد فعالیت در فیس‌بوک منتشر شده بود که ایشان در پاسخ آن فرموده ‌بودند: «به‌طور کلی اگر مستلزم مفسده (مانند ترویج فساد، نشر اکاذیب و مطالب باطل) بوده و یا خوف ارتکاب گناه باشد و یا موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود، جایز نیست والا مانعى ندارد».
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، Mohammad Trust ، vahrakan ، Havbb 110 ، fereydun ، freewish ، meshkat ، یوسف خان ، یا ثارالله ، جبریل ، andishe ، سرباز سید علی ، heaven ، erfan90 ، hesam110 ، Dragonborn ، Ahmad-A.R.M ، taleb ، mahdi jan ، m.hossein ، mohamad ، netlog36 ، seyed mohamad ، سدرة المنتهی ، یاســین ، fafa*
۱۹:۵۷, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
اگه دو واحد بانک اطلاعاتی پاس می کردید و یکم اهمیت اطلاعات رو درک می کردید و بعدشم می فهمیدید که با همون اطلاعاتی که مثل نقل میریزید رو صحفه هاتون چه کارایی که نمیشه کرد اینقدر صادقانه سمت فیس/بوک نمی رفتید.

به شخصه فقط از این مورد فیس/بوک نگرانی دارم. بقیه چیزا همچین مهم نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، فانوس *7* ، Havbb 110 ، Mohammad Trust ، meshkat ، یوسف خان ، Yaser_h2011 ، سرباز سید علی ، یا ثارالله ، black ، sogiii ، یار کوچک ، heaven ، AMINI ، عدالت ، امیریان ، یاســین ، vahrakan
۲۰:۱۲, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
باید با ابزار دشمن بازی کرد
اونا اهدافی رو میخان با کاراشون پیاده کنند ما هم جلوشون وایمیستیم حالا ما یه چیی شبیه فیس بوک نداریم تا باهاش بازی کنیم که ایشالا اونم درست می کنیم بماند اما به هر حال مردم جهان جذب فیس بوک شدن و ایرانی ها هم همچنین ما باید حداقل یه حرکتی دفاعی چیزی اون جا از خودمون بذاریم!
ولی در کل استفاده از فیس بوک برای تفریح درست نیست از اطلاعاته ما سرقت میشه
بهمون تاقینات کافی میشه و
فیس بوک عامل یک سوم جدایی هاست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، یوسف خان ، AMINI ، persia ، mahdi jan ، امیریان ، vahrakan ، fafa*
۱۳:۵۰, ۲۸/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۱ ۱۳:۵۰ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #4
آواتار
البته یه چیز که واسه خودم جالبه تو فیس بوک اینه که
تاثیری که فیس بوک تو بی حجابی داشت تلاش های رضا خان نداشت
رضا شاه خودشو کشت بازم نتونست کاملا بی حجابی رو رواج بده
اما تو این چند سال (8 سال از تاسیس فیسبوک) خیلی ها عکس خودشونو میزارن بدون هیچ ترسی و خیلی های دیگه هم به خاطر حسادت یا اینکه بگن عقب افتاده نیستن اونا هم عکس بی حجاب میزارن
مثلا از بچه های کلاس ما ترم اول حدودا 10 - 12 نفر تو فیسبوک بودن اما حالا به 33 نفر رسیدیم تا ترم دوم !!
بعضیا شون هم که ترم اول سالم بودن ! اما............
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، علمدار133 ، black ، یار کوچک ، heaven ، AMINI ، دل خسته ، mahdyshr ، vahrakan ، persia ، mahdi jan ، m.hossein ، taleb ، امیریان ، یاســین ، fafa*
۱۷:۵۷, ۲۹/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۱ ۱:۴۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #5

(۲۸/فروردین/۹۱ ۱۳:۵۰)Yaser_h2011 نوشته است:  البته یه چیز که واسه خودم جالبه تو فیس بوک اینه که
اما تو این چند سال (8 سال از تاسیس فیسبوک) خیلی ها عکس خودشونو میزارن بدون هیچ ترسی و خیلی های دیگه هم به خاطر حسادت یا اینکه بگن عقب افتاده نیستن اونا هم عکس بی حجاب میزارن
مثلا از بچه های کلاس ما ترم اول حدودا 10 - 12 نفر تو فیسبوک بودن اما حالا به 33 نفر رسیدیم تا ترم دوم !!
بعضیا شون هم که ترم اول سالم بودن ! اما............

به نظرتون این یه خطر امنیت ملی نیست؟!
کاری که شیطان به دست رضاخان در حوزه ی قدرت نرم نتونست انجام بده ، کاملا با قدرت نرم اون رو داره انجام میده! که اهمیت این عرصه یعنی جنگ نرم رو مشخص میکنه....
به این موضوع ، موضوع روس*پی*گری مجازی رو هم اضافه کنید....

بنده شخصا تمایل دارم در این باره بحث کنیم....

یا علی (علیه السلام) Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، black ، heaven ، taleb ، persia ، fafa*
۱۹:۰۶, ۲۹/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۱ ۱:۴۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:البته یه چیز که واسه خودم جالبه تو فیس بوک اینه که

من به عنوان یک مرد احساس شرم می کنم تصویرم در اینترنت بخصوص فیس بوک انتشار یابد! متاسفانه ، نسل جوان امروزی خیلی بی پرواتر ، بی حیاتر شده است! متاسفانه بیش تر این موارد برمیگردد به غریزه ی جن*س*ی افراد ، که به دلایلی افراد سعی در تخلیه ی این غریزه در محیط مجازی دارند ، حال با یک عکس و چند لایک یا موارد خطرناک تر!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Havbb 110 ، black ، heaven ، taleb ، fafa*
۱۷:۰۱, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
تبیان: با توجه به اینکه وب‌سایت "فیس بوک" در ایران فی*ل*تر شده است، آیا ورود به چنین سایتی صرفا برای ارتباط با دوستان و بدون هیچ فعالیت سوء علیه منافع ملی جمهوری اسلامی اشکال دارد؟
متن استفتاء و پاسخ مقام معظم رهبری درباره "فیس ‌بوک" در ذیل آمده است.
متن سؤال:
بسم‌الله الرحمن الرحیم
آیت‌الله خامنه‌ای
با سلام و احترام
با توجه به اینکه وب‌سایت فیس بوک در ایران فی*ل*تر شده است، آیا ورود به چنین سایتی صرفا برای ارتباط با دوستان و بدون هیچ فعالیت سوء علیه منافع ملی جمهوری اسلامی اشکال دارد؟با تشکر
باسمه تعالی
سلام علیکم و رحمة الله و برکاته
به‌طور کلی اگر مستلزم مفسده (مانند ترویج فساد، نشر اکاذیب و مطالب باطل) بوده و یا خوف ارتکاب گناه باشد و یا موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود، جایز نیست والا مانعى ندارد.
موفق و مؤید باشید.
توضیح: حکم بالا در شکل فتوا بیان شده است یعنی تشخیص مصداق به عهده مکلف گذاشته شده است و تنها به بیان حکم کلی بیان شده است؛ تشخیص اینکه آیا این شرایط در مورد فعالیت در فیس بوک صادق می باشد یا خیر به عهده مکلفین گذاشته شده است.
نکته‌ای که در حکم بالا مشخص است این است که در صورتی که این فعالیت موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود جایز نیست در حالی که ماهیت شبکه‌های مجازی بر پایه جمع‌آوری اطلاعات می‌باشد و هر‌چه استفاده‌کنندگان آن بیشتر باشند و در استفاده از آن محدودیت کمتری برای خویش قائل باشند اطلاعات بیشتری را برای این شبکه‌های اطلاعاتی فراهم می‌کنند و در نتیجه منجر به تقویت دشمنان می شود.
به نظر می آید این حکم نه حرام بودن مطلق فعالیت در این سایت را می رساند و نه جایز بودن آن را اثبات می کند بلکه به نوعی فیمابین است. به هر حال تشخیص مصداق این حکم به عهده ی خود شماست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، یوسف خان ، شهرام ، حسن عزتي ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، vahid1878 ، taleb ، fafa* ، اکرم شعبانزاده
۱۳:۴۵, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
واسه من یکی که اصلا مهم نیست بخواد فی*ل*تر باشه یا حرام
در هر حالتی که باشه من میرم .... خوب مثلا فیسبوک نریم کجا بریم هاااااا !!!!!؟؟؟؟؟؟
Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: persia
۱۹:۲۲, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۴۵)Yaser_h2011 نوشته است:  واسه من یکی که اصلا مهم نیست بخواد فی*ل*تر باشه یا حرام
در هر حالتی که باشه من میرم .... خوب مثلا فیسبوک نریم کجا بریم هاااااا !!!!!؟؟؟؟؟؟[/b][font=B Zar][/font]Dodgy

دوست عزیز لحن حرف زدنتون اصلا مناسب نیست.
خیلی بهتر از این هم میشه بحث کرد. چرا با حرص و عصبانیت صحبت میکنید؟ ما اینجا سعی میکنیم بحث ها منطقی پیش بره نه با تعصب.

لطفا رعایت کنید.

یاعلی
۲۰:۵۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۴۵)Yaser_h2011 نوشته است:  واسه من یکی که اصلا مهم نیست بخواد فی*ل*تر باشه یا حرام
در هر حالتی که باشه من میرم .... خوب مثلا فیسبوک نریم کجا بریم هاااااا !!!!!؟؟؟؟؟؟[/b]Dodgy

کلا خیلی ممنون که نظر مرجع تقلید واسه تون مهم نیست

شما بیا بشین رو سر من خوبه؟ بابا این همه جا خبر میخوای که خبر گزاری ها هستن میخوای مطالبتو همه ببینن وبلاگ هست
میخوای با دیگران چت و گفتگو کنی که یاهو مسنجر ، همین بیداری اندیشه ، نیم باز و ... هست دیگه چی میخوای؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Yaser_h2011 ، fafa* ، اکرم شعبانزاده
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]