|
توهین به امام هادی (علیه السلام) در فیسبوک+عکس
|
|
۱۷:۱۶, ۱۸/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۷ توسط hadi_shj.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
در یکی از صفحات فیسبوک، به امام هادی (علیه السلام) توهین صورت گرفته است. از همه ی دوست داران اهل بیت که در فیسبوک حساب کاربری دارند تقاضا می کنم با گزارش این صفحه، جلوی اقداماتی از این دست را بگیرند. عکس آدرس صفحه ی مذکور |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۲, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۰ ۱۵:۱۳)zeus نوشته است: آن پیج و امثال آن پیج در فیس بوک و دیگر سایت ها به نظر من واکنش به اعمال محدودیت ها و اعمال خشونت و حکم تکفیر و اعدام و ... بسیار مشکلات و معضلاتی است که دین اسلام و شیعه برای بشریت و برای دیگر پارسی زبانان نا مسلمان در طول تاریخ در ایران و در سایر نقاط جهان بوجود آورده است و به نظرم شیعیان و مسلمانان باید تحمل شنیدن و دیدن آن را داشته باشند... وقتی که از کودکی با یک کتاب مقدس به اسم قرآن و باورهای دینی(از جمله امامان شیعه) بر سر کسی کوبیده شود نباید از آن شخص انتظار قربان صدقه رفتن داشته باشید! zeus عزیز ببخشید از این حرف ها چه چیزی برداشت می کنید؟ لابد اینکه شیعه چقدر خوبه و دلایل خودش رو داره؟ ![]() و این عبارت شما که : وقتی که از کودکی با یک کتاب مقدس به اسم قرآن و باورهای دینی(از جمله امامان شیعه) بر سر کسی کوبیده شود نباید از آن شخص انتظار قربان صدقه رفتن داشته باشید! و این یکی : زیرا از جوانان پژوهشگر شیعه نیستم! و اتفاقا با تحقیق و پژوهش بسیار پی به عدم حقانیت شیعه و اصولا ادیان برده ام! چه چیزی را غیر از زور و اجبار در اسلام نسبت به شخصیت شریف انسان و بی اطلاعی شیعیان و جوون های شیعی از دینشون و حبس اجباری آنان در عقاید شیعه بدون دلیل و فقط به علت تلقین و از کوچیکی با این عقاید بزرگ شدن و عدم تحقیق جوون های شیعه در این مواردی که نام برده اید و... اثبات می کند؟ ممنون که بحث منصفانه می خواهید بکنید ولی خب... بنده که دیگه رفتم آقا zeus |
|||
|
۹:۳۰, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
من تا به حال صد بار این صفحات و گزارش کردم و لی نمی دونم چرا حذف نمی شه
|
|||
|
۲۰:۱۶, ۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۲۰:۳۱ توسط آل طه.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
دوستان یه سری به لینک زیر بزنید و تا آخر مطالعه کنید:
http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?ba...on&id=5695 بله اینها روایاتی است که به احتمال بسیار زیاد سازنده ی این صفحه به آنها "صحائح" میگوید... بله مطمئن باشید, کسی دشمن آل علی نمیشه, مگر اینکه نطفه-ش به حرام بسته شده باشه.. شما اگر یه روز تو خیابون در حال قدم زدن باشید ناگهان یه نفر که میشناسیدش و میدونید که کاملا دیوونست به شما بدترین فحش ها رو بده آیا به طرفش حمله میکنید؟ آیا اصلا از دستش عصبانی یا حتی ناراحت میشین؟ اگر نظر منو بخواین: نه حتی ممکنه دلتون براش بسوزه و بگین ان شاء ا... خدا شفاش بده, گناه داره بنده خدا... منم وقتی یه چنین موجوداتی میبینم دلم براشون میسوزه چون از آدم ولدالزّنا کمتر انتظار میره تا آدم دیوانه. اینها موجوداتی هستند که از لحظه ی اولِ زندگیشون فقط یک چیز بودند: حاصل خطای مادرشان تا آخرین لحظه هم فقط یک چیز هستند: حاصل خطای مادرشان. فقط در فاصله ی مابین این دو لحظه, روز به روز بیشتر در کثافت و گناه خود میغلتند... و در انتها هم خفت و ذلت و صحنه ی هولناک وضعیت اونا در روز قیامت... وَ سَيَعْلَمُ الَّذينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُون... zeus و مهرداد گرامی: لطفا تمامی سوالات و متون خود در مورد تشیع و کلا اسلام رو با سایت زیر در میون بذارید: http://www.valiasr-aj.com و بعد از پاسخ گرفتن ما رو هم از سوال خود و جواب سایت مطلع کنید. |
|||
|
|
۴:۴۳, ۱۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۰ ۴:۵۱ توسط Shahadat.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام
به ولله سکوت هر شیعه خیانت است به ساخت مقدس ائمه اطهار... به جون خودم در این زمان نباید ساکت بشینیم... خطاب به تمام کسانی که فکر میکنند اگه تو فیس بوک عضو بشن گناه کردن میگم که اگه اونجا عضو نشید و عقاید شیعه رو منتشر نکنید گناه کردید... اونجا شیعه داره مظلوم واقع میشه... چرا سرمون رو مثل کبک کردیم زیر برف؟؟؟ چرا نمیخواهیم واقعیت رو قبول کنیم؟؟؟ چیه شماها که خیلی دم از بحث منطقی توی این سایت و تحت نظارت مدیران این سایت میزنید چرا جواب این دو نفری که خودشون با پای خودشون اومدن توی این سایت و تو همین تاپیک پست دادند رو نمیدید؟؟؟ ببینید ماها همش دنبال یه بهانه میگردیم تا کاهلیمون رو سرپوش بذاریم برای همین فضای آلوده فیس بوک رو بهانه میکنیم... از فیس بوک میشه استفاده درست هم کرد... میدونید حرف شما مثل چی میمونه...حرف شما مثل این میمونه که بگید آتیش میسوزنه و خطرناکه و مورد پرستش یک عده قرار میگیره پس ما نباید از آتیش استفاده کنیم...بابا بچه شیعه ها از آتیش میشه درست هم استفاده کرد...اگه ما قاعده رفتار با اتش رو بلد باشیم دیگه بوسیله اون نمیسوزیم... از فیس بوک میشه درست استفاده کرد...میشه از اون برای تبلیغ دین و مذهبتم استفاده کنی... من تو فیس بوک عضوم و دارم اونجا فعالیت میکنم...خیلی از بچه مذهبی های دیگه هم اونجا عضون و دارن برای امامشون فعالیت میکنند...من اونجا تمام صفحهات مذهبی رو لایک کردم... برای امام هادی صفحه ساختم...تمام صفحات دشمن رو گزارش کردم...بیشتر صفحات امام هادی رو منتشر کردم...اعلام کردم به همه که عاشق امامم هستم...اونجا خیلی از افرادی که به نظر شما بی دین و ایمان هستن، اومدن و صفحه امام هادی رو لایک کردن...افرادی با قیافه هایی به ظاهر سوسول...ولی به خدا اونها از من و شمایی که نشستیم و دست روی دست گذاشتیم پیش خدا بیشتر ارزش دارن...باور نمیکنید اگه بگم یک نفر از همونها با چه استدلالهای زیبایی از امام هادی دفاع میکرد...اون بچه های به قول ما سوسول دارن از امامشون دفاع میکنند و اونوقت ما که ادعای بچه مذهبی بودن داریم، نشستیم میگیم گناه داره بریم تو این فضای مسموم... میدونید مشکل ما چیه؟؟؟مشکل ما اینه که چندتا عکس تو فیس بوک میبینیم میترسیم که گناه کرده باشیم استغفرالله و برای همین فیس بوک رو تحریم میکنیم که یه وقت گناه نکنیم...نه دوستان من اگه اونجا هدفت از عضو شدن یه چیز دیگه باشه هیچ گناهی نمیکنی...به خدا دست روی دست نگذارید... الآن جبهه اصلی ما فیس بوکه...اونجا ما باید از دین و ایمانمون دفاع کنیم... به خدا بعضیها هستن که بین دوراهی گیر کردن...اونها دیگه نمیتونن خودشون راه حق و باطل رو تشخیص بدن...اگه ما نریم دستشون رو نگیریم و راه درست رو بهشون نشون ندیم...اگه ما تو فیس بوک برای امامانمون صفحه ایجاد نکنیم و از اونها دفاع نکنیم اون افراد به دره تباهی و سیاهی سقوط میکنند و میشن عضو جبهه شیطان و مسئولش ما هستیم... مایی که میتونستیم از تباهی اون جلوگیری کردیم و نکردیم...چرا که دست رو دست گذاشتیم و گفتیم فیس بوک گناه داره... در ضمن خطاب به اون اقایی که میگفت تو فیس بوک نمیشه به پستها نظارت کرد باید بگم اونجا صفحاتی که ایجاد میکنید میتونید تمام پستهاش رو کنترل کنید و اگه کسی پست توهین امیزی در صفحاتی که شما برای امام هادی ایجاد کردید، فرستاد میتونید اون پستهارو پاک و اون فرد را مسدود کنید...پس ببینید اونجا خیلی هم غیر قابل کنترل نیست...اعتراف کنید که از فیس بوک میترسید تا حالا شاید حتی توش پاهم نگذاشته باشید...میترسید پا بذارید اونجا و خدای نکرده کسی اونجا شما رو ببینه آبروتون بره...یا چه میدونم شغلتون به خطر بیوفته...خوب اگه بهانه تون اینم هست میتونید با یک یوزره مستعار برید اونجا فعالیت کنید...دقیقا مثل همین سایت که بیشتر یوزرها با اسم مستعاره... بازم میگم بهتره فضای دیدمون رو گسترش بدیم و بهتر به دور و برمون نگاه کنیم...این سایت دقیقا پشت جبهه . پایگاه مقاومت و پشتیبانی مبارزات ماست...برای تامین کردن مهمات خط مقدم جبهه خیلی مکان خوبی هست...چون همه را به سلاح علم و تقوی و... تجهیز میکنه ولی یادمان باشه که اینجا را با خط مقدم اشتباه نگیریم...چون شاید ترکشهای این جنگ به این سایت هم اثابت کرده باشه ولی خط مقدم ما جایی دیگر و در فضاهایی مثل فیس بوک و یوتیوب و امثالهم هست...(یادتان باشد پایگاه های مقاومت و پشتیبانی در زمان جنگ مورد حملات بعثی ها قرار میگرفتن ولی خط مقدم جبهه نبودن...خط مقدم ما شلمچه بود، خرمشهر بود و...) اگه دنبال شهادتید(شهادت فقط انفاق جان در راه خدا نیست...شهادت میتونه انفاق آبرو و حیثیتت هم در راه خدا باشه...اگه یک سری آدم پشت سر من حرف دربیارند بهتر از اینه که پشت امامم حرف در بیارند و من سکوت کنم...) بیایید به خط مقدم جنگ نرم ولی اگه فقط دنبال ثواب خدمت و پشتیبانی بدون دردسر هستید بیخیالش بشید... دیگر خود دانید... یا حق نقل قول:توصیهای مهم مربوط به تنظیمات حریم شخصی: ببینید...اونها ترسیدن...روز اول این همه اقدام امنیتی برای حفظ صفحشون نمیکردن... اونها از عکس العمل شیعه ترسیدن که این همه هشدار به طرفداراشون میدن... باور کنید که فعالیت ما تو این حوزه و جبهه بی تاثیر نخواهد بود... همین ترس اونها برای من آرامش بخشه... بازم خود دانید یا حق |
|||
|
|
۲:۰۷, ۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
توف به این آشغالا . تاحالا به کسی اجازه ندادم در مورد هتاکی به آقام سرورم مولام امامم هدایت کننده ی گمراهان امام هادی (علیه السلام)حرفی بزنه خودمم پیگیر مسائل نبودم اما با دیدن اون عکس الان فقط میخواستم دری وری بگم که به خدا قسم فقط شان امام هادی بهم اجازه نداد
بمیرم برای غربتت آقا ای کاش ما مرده بودیم یه همچین چیزیرو نمیدیدیم دوستان زیارت عاشورا رو بعد نماز زیاد بخونین خصوصا لعن هاشو با غیظ فروان بخونید که انشاءالله روزی رگ {اعزةعلی الکافین}مون گل کنه با ظهور آقامون وکاری کنیم که مادشون به عزا شون بشینه انشاءالله |
|||
|
۱۵:۰۷, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۰ ۱۶:۵۶)zeus نوشته است:سلام.(۲۷/تیر/۹۰ ۱۶:۰۶)علی درستکار نوشته است: نمی دونم این همه افراد که این جا هستن اصلا آدم نیستن و تحقیق نداشتن که مذهبی شدن و پیرو ادیان و این آقایون خیال می کنن هر کسی که دین داره تا حالا اسم تحقیق رو نشنیده؟؟؟ بابا حداقل نیایید جبهه گیری کنید جوری که انگار شما مخ اید و ما خنگ اقای زئوس. ![]() خیلی ممنون از این که تحقیق کردید و به این نتیجه رسیدید. خوشحال میشیم از تحقیقاتون استفاده کنیم.شاید ما هم به نتایج شما برسیم.منتظر شما هستیم. بازم از اینکه از نتایج تحقیقاتون میخوایم استفاده کنیم ممنون.منتظر شما هستیم. |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دوستان عزیز اگر عضو فیسبوک هستید لطفا از فیسبوک بیرون بیایید . عضو فیسبوک نشوید این فیسبوک ابزار کنترل امپریالیست جهانی میباشد. اکثر افرادی که در فیسبوک هستند اصلاح ناپذیرند این رو به خاطر تجربه شخصی خودم میگم اینها نه تنها بی دین هستند بلکه با اسلام عناد هم دارند ممکن است در دورانی اتفاقاته مثبتی هم بیافتد ولی در کل این فیسبوک یک ابزار جاسوسی بزرگ است و جای انسانهای مومن نیست اگر عضو هستید لطفا انصراف دهید جای انسانهای مومن فیسبوک نیست.خیلی از این بد افزارها و نرم افزارهای جاسوسی و یا ویروسهایی مانند همین flame ممکن است از طریق فیسبوک منتشر شوند بدون اینکه کسی متوجه شود بیشتر فکر کنید. |
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
ما کمپین یادآوری امام نقی به شیعیان را نابود می کنیم
سلام دوستان به این صفحه بپیوندید و مبارزات خودتون رو هدفمند کنید . یا حق [url=http://www.facebook.com/n/?groups%2Fimamzaman%2F384087361638058%2F&mid=62fe3c6G5af38fbe6957Gbccd46G96&bcode=toVnAiiz&n_m=vahrakan%40yahoo.com][/url] |
|||
|
۱۸:۲۹, ۱۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۹:۰۳ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۸:۰۸)vahrakan نوشته است: ما کمپین یادآوری امام نقی به شیعیان را نابود می کنیم به نام خدا دوست عزیز ما که عضو فیسبوک نیستیم و نمیخواهیم باشیم چکار کنیم؟؟؟ راستی شما از فی*ل*تر شکن استفاده میکنی آیا استفاده از فی*ل*تر شکن در جامعه اسلامی جرم است یا نه؟؟؟؟ من هم از این صفحه حمایت میکنم ولی شما هم یک آمار بیار که چند نفر این صفحه را لایک کردن و چند نفر صفحه شاهین نجفی و صفحه توهین به امام هادی (علیه السلام) را لایک کردن تا متوجه عمق فاجعه بشوید و بدانید فیسبوک بیشتر از اینکه مفید باشد مضر است. البته امیدوارم که لایکهای صفحه نابودی هتاکان بیشتر باشد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کلیه مباحث پیرامون فیسبوک (گفتگو) در این تاپیک | warior | 53 | 28,061 |
۱/مهر/۹۵ ۱۳:۲۸ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| چند استفتاء از مراجع درباره ی عبور از فی*ل*ترینگ و فیسبوک و... | علمدار133 | 50 | 23,297 |
۴/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۹ آخرین ارسال: ELENOR |
|