|
مردم دنیا در باره ایران چگونه فکر میکنند؟
|
|
۱۷:۴۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۲۰ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دولت آمریکا همواره سعی بر این داره که مردم ایران رو تروریست وحشی و عقب افتاده نشون بده ود القای این تفکر هم تا حدودی موفق بوده یه مثال کوچیکش این که همین کارلوس کیروش وقتی اومد به ایران تعجب کرده بود و می گفت مردم ایران خیلی خوب و مهمون نواز و............. یا مثلابرندون انستنتون عکاس آمریکایی وقتی به ایران سفر کرد....... عکاس جوان امریکایی که پاییز گذشته به ایران سفر کرده و از زندگی ایرانیان عکاسی کرده بود، عکس های این سفر را در وبلاگ شخصی خود منتشر کرد. برندون استنتون عکاس جوان نیویورکی که از سال 2010 یک وبلاگ عکاسی به نام «آدمهای نیویورک» راه اندازی کرده است در تازه ترین مجموعه عکاسی خود در این وب سایت عکس های سفر ایران خود را منتشر کرد. وی در پاییز سال گذشته خارج از قیل و قال و جنجال های سیاسی غربی به ایران سفر کرد و تصویری متفاوت از آنچه رسانه های غربی در جهان منتشر می کنند در صفحه وبلاگ خود منعکس کرد. استنتون که در اولین سفر خود به کشورهای خاورمیانه به ایران آمده بود درباره این سفر در وبسایتش نوشت:«در ایران آمریکاییها به صورت خاصی مورد احترام و علاقه هستند. در هر سفرنامهای به ایران که من مطالعه کردم این موضوع مورد اشاره قرار گرفتهاست و من میتوانم این واقعیت را مجددا تایید کنم. به شما لبخند زده میشود، برای شما دست تکان میدهند، به خوردن غذا دعوت میشوید ، تصوری که ما از ایران داریم کجا و واقعیت کجا.» بچه ها از این مثالها بیشتر بزنید عکسای این عکاس رو هم حتما ببینید جالبن [/b] |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۵, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۱۶ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم دوست عزیز،بهتر است ابتدا تعریفی از انزوا داشت و بعد منزوی بودن را بررسی نمود. گمان کنم تعریف ما از انزوا با هم تفاوت داشته باشد. فی امان الله به عزیز من،مشکل نه در نوع مشروب است و نه در شیوه خوردن آن. مشکل از آنجاست که در آنجا برای علم هزینه می کنند و ما نه. عرق خوری هایشان را به ما نشان می دهند و دانشگاههایشان را مخفی می کنند. هزینه هایی که کشور های غربی ربای علم می کنند،خیلی بیشتر از هزینه کردن های ماست. دانشگاه رایگان. اگر بدانیم چقدر علم اهمیت دارد،به هیچ چیز نمی پردازیم مگر علم. علم قدرت می آورد. علم ثروت می آورد. علم مقام و منزلت می اورد. علم ابهت می آورد. علم نفوذ می آورد. علم تمام چیز هایی که یک کشور صنعتی لازم دارد،به او می دهد. تنها علم است که می تواند ما را از جهان سوم بودن نجات بدهد. نه این علم های مثل فلسفه و منطق و ... البته عذر می خواهم.از افرادی که چنین رشته هایی دارند،اما مثلا همین منطق و فلسفه،نه نان می شود نه آب. آلمان کاغذ دیواری ضد زلزله می سازد،می هنوز اندر خم یک کوچه ایم!!! البته پیشرفت های علمی ما در این چند بد نبود،اما کافی نیست. اصلا کافی نیست. ما باید به جایی برسیم که هیچی از نفت خام مان را صادر نکنیم. من هنوز نمی دانم آن RQ170که گرفتیم،توانستیم یکی از رویش بسازیم یا نه؟؟؟ در صورتی که امریکا وقتی ما ان را گرفتیم،دوباره یکی بهتر از آن را طراحی کرد. خوب ما هر چه جلو برویم،آنها هم جلو می روند. ما باید به شدت جلو برویم. لازمه این توجه به دانشگاه است. توجه به دانشجو است. امیدوارم سخنان رهبر عزیزمان که فرمودند ما باید از دانشگاه کسب درآمد کنیم ،روزی به تحقق برسد. فی امان الله بچه که بوديم جاده ها خراب بود ؛ نيمکت مدرسه ها خراب بود ، شيراي آب خراب بود ! زنگاي در خونه ها خراب بود .... ولي .... آدما سالم بودن ... !!!
|
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
کاملا با آقا سجاد موافقم
اونا بدون دین و باعلم اینهمه پیشرفت کردن حساب کار مارا بکنید اگه بادین و باعلم بخواهیم پیش بریم........ |
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۵۴ توسط Behnam-Az.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۴۸)mohsen-321 نوشته است: کاملا با آقا سجاد موافقمسلام امیدوارم این آیه مبارکه بی ربط به موضوع بحث نباشد !! يَأَيُّهَا النَّبِىُّ حَرِّضِ الْمُؤْمِنِينَ عَلَى الْقِتَالِ إِن يَكُن مِّنكُمْ عِشْرُون صَبِرُون يَغْلِبُواْ مِاْئَتَيْنِ وإِن يَكُن مِّنكُم مِّاْئَةٌ يَغْلِبُواْ أَلْفاً مِّنَ الَّذِينَ كَفَرُواْ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَّا يَفْقَهُونَ( (آیه65-سوره انفال) اى پيامبر! مؤمنان را بر پيكار تشويق كن، اگر بيست نفر از شما پايدار باشند، بر دويست نفر پيروز مىشوند واگر از شما صد نفر باشند، بر هزار نفر از كافران غلبه مىيابند، زيرا آنان گروهى هستند كه نمىفهمند. منبع :http://1445irib.blogfa.com/ |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۴۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۳۰)jvd نوشته است: سلام,معناش اینه : چگونه هست که ملت ما شب و روز کار و تلاش می کنند و عرق می ریزند؛ولی با این همه پیشرفت زیادی حاصل نمی گردد ولی ملل غربی در عین مست کردن و بدون این چنین تلاش ها و جان فشانی هایی در چنان رفاه و آسایشی هستند؟سلام، و متشکرم ولی فکر کنم این میشه دو خط اول. راستش من خط سوم رو نمیفهمیدم. آیا منظورتون همین حرف آقا سجاد هست؟ (۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۴۵)سجاد313 نوشته است: عرق خوری هایشان را به ما نشان می دهند و دانشگاههایشان را مخفی می کنند.آخه من همین جوری هم گیج بودم، و تا زمانی که این رو ندیدم چیزی نفهمیدم. ![]() (۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۴۵)سجاد313 نوشته است: علم تمام چیز هایی که یک کشور صنعتی لازم دارد،به او می دهد.اتفاقاً برعکس، الآن اگر پای سخن اساتید علوم انسانی بنشینید، از یک غفلت بزرگ تاریخی سخن میگویند که دلیل اصلی عقبماندگی ما در تمام جهات هست. اینطور که میگویند، یکی از اشتباهات تاریخی بسیار بزرگی که باعث شد ایران دچار انحطاط شود، تلقی غلطی بود که (اگر اشتباه نکنم) یکی از وزیران دوره قاجار در مورد علوم غربیها انجام داد، و علاوه بر رها کردن دانش مادی آن زمان ایران و جستن دانش از نو نزد اروپاییان، علوم انسانی را به کل بیمصرف دانست، در حالی که علوم انسانی پایهی همهچیز هستند و تنها بعد از پیشرفت آنها هست که جامعه میتونه جهت حرکت خودش رو بشناسه و از علوم دیگر در آن جهت استفاده کنه. اتفاقاً مهمترین نقطهی قوت غربیها و علت انسجام کارشون همین بود که همهچیز از علوم انسانی شروع میشد، و مهمترین نقطهی ضعف ما در این چندصدسالهی اخیر هم این بود که کسی نمیومد از اول بگه میخوایم از این علوم برای چی استفاده کنیم و باز با استفاده از همین علوم راه رسیدن به اون رو پیدا کنه و براساس اون به جامعه خط بده. |
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم یعنی نظریه مارکس و انگلس از اشراق ما قوی تره؟؟؟ نه،فلسفه و علوم انسانی غربی،بر پایه انسان و انسان خالی ریخته شده و از این چیزا. آموختن دانش به همراه عمل به آن. دانش با صنعت. بهنام گرامی،جاهای دیگر قرآن را هم بخوانید. آیا مساویند کسانیکه می دانند و نمی دانند؟؟؟ ما منتظر جنگ نیستیم. که یک نفرمان 200 نفر را از پای در بیاورد. ما از جنگ دوریم. ما صلح طلب هستیم. اهل صلح هستیم. و البته پایداری در راه علم هم کم چیزی نیست. فی امان الله |
|||
|
|
۰:۰۷, ۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۳۷)درست پسند نوشته است: سلام، و متشکرم نقل قول: نمی دانم مشکل در نوع عرق است ، یا در نوع ریختن و خوردن. سلام دوباره؛تقریبا میشه گفت بله، در حالت کلی این جمله را میتوان اینگونه تفسیر کرد: بخش اول عبارتی طعنه آمیز بوده و میشه گفت که طنز تلخ هستش و بخش دوم هم به چالش کشیدن طرز تلاش و همچنین برنامه ریزی های ما می باشد؛بدین گونه که همانطور که در جمله ی قبلی دکتر شریعتی بیان شد،ملت ما تلاش بسیار فراوانی می کنند و ملت سخت کوشی هستند (و حتی کمتر به تفریح و خوش گذرانی می پردازند) اما آنقدر که باید،پیشرفت نمی کنند؛دلیل این امر هم اینست که مشکل ما نه در تلاش کردن بلکه در طرز تلاش کردن و یا همان مدیریت ما می باشد و متاسفانه بدلیل مدیریت های ضعیف این همه تلاش به جایی نمی رسند(نوع عرق ریختن)؛اما برعکس ما،غربیان هستند که نه تنها به اندازه ما عرق نمی ریزند بلکه خوش گذارنی هایشان هم سرجایش است؛اما دلیل اینکه پیشرفت می کنند اینست که مدیریت های قدرتمندشان تلاش های متوسط آنها را به بهترین وجه،(به سمت و سوی مهمترین برنامه ها و هدف گذاری ها) جهت داده و به ثمر می نشانند و با این مدیریت است که به همه ی ابعاد زندگی خود را از کار کردن تا تفریح کردن می رسند.(می رسند دارای 2 معنا می باشد:1-مدیریت می کنند 2-وقت کافی صرف می کنند و از جنبه ای بی بهره نمی مانند.)(نوع عرق خوردن) اگر احساس می کنید که بازم متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم؛درضمن اگر فکر می کنید که قسمتی از توضیحات بنده بی ربط با جمله آخر و یا جملات ماقبلش هست بگید تا ارتباطشون رو توضیح بدم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |