کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه جوان خوب = یه برنامه خوب
۲۳:۱۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۲۵ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

یک جوان خوب نیم ساعت قبل از اذان صبح بیدار می شود و نماز شب می خواند.
یک جوان خوب هنگام اذان نماز صبح را می خواند و قبل یا بعد از نماز دقایقی قرآن با معنیش می خواند.
یک جوان خوب بعد از نماز صبح چند دقیقه ورزش می کند.
یک جوان خوب بعد از ورزش صبحگاهی یک دوش می گیرد.
یک جوان خوب بعد از دوش گرفتن مشغول به مطالعه و یا هر کار مفید دیگر می شود.
یک جوان خوب یک صبحانه مفید و سالم میخورد و قبل از سیر شدن از خوردن دست می کشد.
یک جوان خوب بعد از صبحانه به سر کارش یا تحصیلش می رود.
یک جوان خوب تا ظهر مسولیتهایش را به خوبی انجام می دهد و در این مدت مرتکب گناه نمی شود.
یک جوان خوب نماز ظهرش را اول وقت می خواند.
یک جوان خوب بعد یا قبل از نماز ظهر دقایقی قرآن با معنیش می خواند.
یک جوان خوب نهارش را نصفه می خورد.

یک جوان خوب حدود یک ساعت می خوابد.
یک جوان خوب بعد از بیدار شدن تا وقت غروب آفتاب مشغول به مطالعه و یا کار های مفید دیگر می شود.
یک جوان خوب هنگام غروب آفتاب دقایقی مشغول به راز و نیاز و عبادت پروردگارش می شود.
یک جوان خوب هنگام اذان مغرب نماز اول وقتش را می خواند و دقایقی قرآن می خواند.
یک جوان خوب بعد از اذان مغرب و عشاء یک شام سبک مانند نان و پنیر و سبزی می خورد قبل از سیری دست می کشد.
یک جوان خوب بعد از شام حدود یک یا دو ساعت به کارهای مورد علاقه اش می رسد.
یک جوان خوب شب زود می خوابد.

این برنامه ایست که من همیشه دوست دارم در طول شبانه روز اجرایش کنم ولی هیچوقت نتوانستم.
..Big Grin=======>Sad
لطفا شما هم یک برنامه ی شبانه روزی که مورد تاییدتون هست را بفرستید و همچنین مشکلات این برنامه را به من بگویید
Wink.
تا انشاءالله بتوانیم یک برنامه ی سالم انتخاب کنیم.
(ببخشید من کتابی صحبت میکنم(بنا به دلایلی)).
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فردا ولادت امام محمد جواد (علیه السلام) است و به شما تبریک میگم.
و همچنین فردا من میشم 19 سالهBig Grin و روز تولد منه که شما باید به من تبریک بگینBig Grin.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، رمز شب ، مجید املشی ، Hadith ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، فاطمه خانم ، emj ، laanbar1-2-3 ، میلاد.م ، Fatemeee ، بچه شیعه ، Farzaneh ، مجنون الحسین ، fazel ، فدايي ولايت ، ali0077 ، Tolou ، soheyl68 ، mahyamatin ، سید هادی ، hesam110 ، بیداری اندیشه ، sarallah ، fatemeh ، مهسا110 ، aliali ، ضحی ، mahdis ، یا ابوالفضل
۲۳:۳۳, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
یک کاری هست که شاید در نگاه اول شعارگونه و ساده به نظر برسه، اما تاثیر فوق العاده ای که در دراز مدت چه از نظر مادی و چه معنوی می گذاره،خیلی می تونه به پیشرفت در همه جهات کمکمون کنه.
اونم اینه که هر شب،تمام کارهائی که فردا باید انجام بدیم رو در یک سالنامه (تاکید بر سالنامه به خاطر اینه که تاریخ داره) می نویسه و میدونه فردا صبح که از خواب بیدار میشه تا آخر شب چه کارهائی رو باید انجام بده.
وقتی این روال ملکه ذهن شد، می تونه برای کم کم هدف های کوچیک تعیین کنه و گام های رسیدن به این هدف رو توی برنامه روزانه اش جا بده.
مثلاً؛ هدف دوختن یک لباس رو برای خودش تعیین می کنه؛
بعد برنامه ریزی می کنه که فردا یقه اش رو کار می کنم، روز بعد آستین ها و به همین ترتیب. (تمام این برنامه ریزی ها رو هم می نویسه در سالنامه)

یا مثلاً هدف تعیین می کنه که برای یه خانواده نیازمند مایحتاج تهیه کنه؛
می نویسه توی سالنامه که مثلاً یکشنبه مواد غذایی تهیه کنه، دوشنبه یکی دو دست لباس و سه شنبه ببره تحویلشون بده.

اجرای این برنامه یک اراده قوی + پشتکار+ مبارزه با افکار مزاحم (مثل :"نوشتن نمی خواد! تو ذهنمون برنامه ریزی می کنیم!") می خواد.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، مهدی2012 ، مجید املشی ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، فاطمه خانم ، emj ، Fatemeee ، بچه شیعه ، Farzaneh ، Tolou ، soheyl68 ، hesam110 ، ضحی ، mahdis
۲۳:۳۴, ۳۰/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۳۶ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #3
آواتار
نقل قول:یک جوان خوب بعد از شام حدود یک یا دو ساعت به کارهای مورد علاقه اش می رسد.
یک جوان خوب شب زود می خوابد.
من یکی که با این شرایط اصلا جوان خوبی نیستم.Dodgy
والا با این وضع ترم امتحانای MP3 ساعت 11 خوابیدن یه آرزو واسه من...Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، emj ، Fatemeee ، بچه شیعه ، Tolou ، hesam110 ، ضحی
۱۸:۱۵, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
بدانکه خواب کردن بعد از طلوع صبح تا طلوع آفتاب و ميان نماز شام و خفتن و بعد از عصر مکروه است و پيش از ظهر در وقت گرمى هوا و بعد از نماز ظهر تا عصر، خواب قيلوله است وسنت است .
Confused
از حضرت على بن الحسين عليه السلام منقول است که به ابى حمزه ثمالى فرمود که خواب مکن پيش از طلوع آفتاب که من از براى تو دوست نميدارم ، زيرا که حقتعالى روزى بندگانرا در اين وقت قسمت مينمايد و هر که در اين وقت در خواب است که روزى محروم ميشود.

Confused
از حضرت رسول مرويست که زمين بسوى خدا ناله و فرياد ميکند از سه چيز، از خون حراميکه بر آن ريخته شود، يا غسلى که از زنا کند بر روى آن ، يا خواب کردن بر آن پيش از طلوع آفتاب .

Confusedازحضرت صادق منقول است که خواب بامدا شوم است و روزيرا منع ميکند و رنگ را زرد ميکند و رو را فبيح متغير ميکند و اين خواب شومى است ، بدرستيکه حقتعالى روزيرا مابين طلوع صبح تا طلوع آفتاب قسمت مينمايد، پس زينهار که اين خوابرا نکنيد و فرمود که مرغ بريان و ترنجبين بربنى اسرائيل در اين وقت نازل مى شد، هر که در اين وقت در خواب بود بهره او نازل نمى شد.
Confused
حلیت المتقین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Fatemeee ، ترنم ، رمز شب ، Farzaneh ، mohaddese ، Tolou ، soheyl68 ، مهسا110 ، hesam110 ، ضحی ، یا ابوالفضل
۲۲:۱۷, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام. بگین من چیکار کنم؟!Huh
اگه بخوام نیم ساعت قبل اذان بلندشم نماز شب بخونم، مثلا اذان صبح ساعت4 و 3:30 بیدار شم تا نماز صبح و قرآن بخونم ساعت 4:45-4:30 تموم شه بخوابم باز قبل طلوع بیدار شم که مثلا 5:45! باز بخوابم تا 7 صبح که برم کتابخونه!Exclamation خوب فکر کنم مغزم هنگ کنهBig Grin. اگه صبحم دیر بیدار شم از برنامه درسی عقب میمونم اونجوری باز شب باید تا دیروقت بیدار باشم...! موندم والا چیکار کنم؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahyamatin ، sadegh-a ، hesam110 ، ضحی
۲۲:۳۶, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:بخوابم باز قبل طلوع بیدار شم که مثلا 5:45! باز بخوابم تا 7 صبح که برم کتابخونه!
من که نگفتم باید همان لحظه ی قبل از طلوع بیدار شی!!!!
بحث اینجایه بعد نماز نباید شما بخوابین. از وقت اذان صبح تا طلوع آفتاب بین الطلوعین میگن که این زمان خیلی مهمه و خوابیدن این موقع مکروه و روزی این موقع تقسیم میشه.
میگن شب قدر با این همه عزمتش اگه کسی بیدار باشه و همش عبادت خدا کنه ولی بین الطلوعین بخوابه ثوابش از کسی که یک روز معمولی بین الطلوعین بیدار بوده کمتره!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، soheyl68 ، mahyamatin ، hesam110 ، ضحی
۲۲:۵۹, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۳۶)mahdi2012 نوشته است:  میگن شب قدر با این همه عزمتش اگه کسی بیدار باشه و همش عبادت خدا کنه ولی بین الطلوعین بخوابه ثوابش از کسی که یک روز معمولی بین الطلوعین بیدار بوده کمتره!!!!!
چه کسی میگه ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، مهدی2012 ، فدايي ولايت ، soheyl68 ، mahyamatin ، hesam110 ، ضحی
۱۰:۰۹, ۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:mahdi2012 نوشته است: میگن شب قدر با این همه عزمتش اگه کسی بیدار باشه و همش عبادت خدا کنه ولی بین الطلوعین بخوابه ثوابش از کسی که یک روز معمولی بین الطلوعین بیدار بوده کمتره!!!!! چه کسی میگه ؟
Confused
Confused
توی یک مسجد یک حاج آقایی در مورد سبک زندگی صحبت می کرد اینو گفت
Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، mahyamatin ، hesam110 ، ضحی
۱۹:۳۳, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
حضرت رسول فرمود که هر که در جاى نماز خود بنشيند از طلوع صبح تا طلوع آفتاب خدا او را مستور گرداند از آتش جهنم.

در حديث ديگر فرمود که مثل ثواب حج کننده خانه کعبه داشته باشد و گناهانش آمرزيده شود.

حلیت المتقین

این نخوابیدن بین طلوعین خیلی مهمه که متاسفانه اکثرا رعایت نمیکنند
Confused از جمله خودمSad.
یک ساعت خواب بعد از ظهر هم خیلی خوبه (قيلوله) و خیلی خستگی رو رفع میکنه و حدیث هم داریم که میگه خواب بعد از ظهر نعمت و سنته...

سحر خیز باش تا کامروا شوی
انشاءالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، mohaddese ، mahyamatin ، hesam110 ، ضحی
۱۱:۲۱, ۱۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
نماز شب:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4845.html

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-8045.html