|
آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟!
|
|
۲۲:۱۳, ۴/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسمه الله الرحمن الرحیم سلام من یه سوال واسم پیش اومده که فکر کنم خود آقایون بهتر میتونن جواب منو بدهند و منو آگاه کنند. ممنون میشم شرکت کنید. من خیلی از اطراف تازگیها دارم میشنوم یا گاهی شده دیدم که پسرها(البته نمیگم همه ها.مخصوصأ پسرهای مذهبی منظورم نیس) بیشتر گرایششون به دخترهای مانتویی و گاهی بدحجاب و هم باکلاس و با ظاهر آراسته و برو رو دار برای ازدواج هست. والان بیشتر داره به چنین دخترهایی اهمیت داده میشه و مورد پسند پسرها قرار میگیره.(مخصوصأ داخل دانشگاه) الان من خودم سه پسر سراغ دارم که به والدینشون میگن برن خواستگاری چنین دخترهایی واسشون!!!من نمیخوام بگم دخترهای مانتویی و شیک و باکلاس و به خود رسیده ،بد هستن یا خوب،چون بحثم این نیست. سوالم اینه واقعأ اینطور شده؟؟آیا سلیقه پسرها تغییر کرده؟؟آیا بیشتر گرایش به ظاهر پیدا کردن؟؟و گرایش به دخترهای چادری،محجبه یا با حیا دیگه ندارن؟؟اگه تمام جوابها مثبته،لطفأ دلیلشو بگید. چرا اینطور شده؟؟ (میدونم این سایته بیداری اندیشه هست و بیشتر بچه مذهبی داخلش،که شاید اصلأ سلیقشون اینطور نباشه ولی از دوستان اطرافشون حتمأ چیزهایی میدونند و درضمن اگر قبلنها در این مورد بحث شده،زودتر اطلاع دهید تا این بحث بسته بشه و آدرس بدهید که برم بخونم ) (۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۵)mary20 نوشته است: سلام من به تازگی تصمیم گرفتم که چادر بپوشم چند باری سرم کردم خیلی احساس خوبی داشتم احساس آرامش و امنیت |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۶, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام من یه دوستی دارم تودانشگاه که قبل ازازدواجش ازلحاظ مو وحجاب زیاد پیگیرنبود حتی بهشم گفتم ولی خب.... الان ازدواج کرده چادری شده یه تارموشم معلوم نیس....به تموم دخترای چادری میخوام بگم ارزش شماخیلی بالاترازاینه که بخواین به فکرازدواج بابعضی ازآقایونی باشیدکه شاید رعایت عفاف وحیااونم شاید براشون مهم نباشه قدرخودمونو بیشتربدونیم وبه این چیزاهم فکرنکنیم ![]() من به عنوان یه خانوم محجبه نگاه هیچ کدوم ازاین آقایون موردبحث دراین تایپیکو نمیخوام.... حتی اگه تموم دخترای دنیا بشن بی حجاب وبی عفاف... دختران چادری خریداروجودتون امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)باشه وبس انشاءالله. یاحق. |
|||
|
|
۱۸:۰۶, ۵/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۱۸:۰۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۲ ۲۲:۱۳)asal.m نوشته است: من خیلی از اطراف تازگیها دارم میشنوم یا گاهی شده دیدم که پسرها(البته نمیگم همه ها.مخصوصأ پسرهای مذهبی منظورم نیس) بیشتر گرایششون به دخترهای مانتویی و گاهی بدحجاب و هم باکلاس و با ظاهر آراسته و برو رو دار برای ازدواج هست.سلام البته وجود تعدادی مسلم هست، و تنها نکتهی قضیه نسبتشون هست. از آنجا که در بیمذهب شدن و عدم اعتقاد به حجاب فرقی بین مرد و زن نیست، میشه گفت همواره به یک نسبت از مردان و زنان به این موضوع دچار میشن، و بنابراین در این گروه، فارغ از اینکه چه مقدار از جامعه را تشکیل میدهند، نسبت مردان و زنان مانند نسبت کل افراد جامعه هست. در گروه خانمها و آقایون معتقد به حجاب نیز همین نسبت طبیعی برقرار است. |
|||
|
|
۱۸:۱۷, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بستگی به پسرش داره
اما معمولا پسرها به دخترهای عفیف علاقه بیشتری دارند و برای ازدواج اونها را انتخاب میکنن ولی پرطرفدارترین طیفی که میشناسم امروز دختران مانتویی عفیف بدون آرایش و... هستند که بیشترین طرفدار رو دارند ![]() دلیلشم اینه که معمولا چادری ها رو افراد زیاده رو میدونند که به دلیل داشتن خانواده های بسیار مذهبی و عقاید خاص زندگی کردن با اونا رو سخت تصور میکنن. درکل باید گفت کبوتر دنبال کبوتره و باز دنبال باز ، کسی که یه عمر دوست دختر داشته و هزار منکر داشته خب براش خیلی عادیه یه بی حجاب صرفا زیبا رو بگیره و از طرفی پسر های مذهبی هم به دختران چادری عمدتا گرایش دارند. این وسط انتخاب با دخترهاست که ببینند چه جور شوهری میخوان ضمنا باید توجه کرد عده بسیار زیادی از پسرها فقط حرف ازدواج با دختران بی حجابو میزنن تا باهاش دوست بشن یا رابطه برقرار کنن و وقتی کارشون تموم بشه اصلا دیگه طرفو نمیشناسن... |
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام دوستان درواقع در جنگ فرهنگی نرم خط اول جبهه را خانمها باید نگه دارندمردها پشتیبانی کنند درست برعکس جنگ تن به تن میدانهای مبارزه یا جنگ سخت افزاری که مردها باید درخط مقدم بجنگند وزنان پشتیبانی کنندالبته این یه نظر کاملا شخصیه چراکه همانطور که درجنگ سخت افزاری زنان ما با پشتیبانی جانانه به کمک خط مقدم رفتند حالا هم انتظار میرود اقایان هم پشتیبانی کنند |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
و چه خوب دوستمان گفت: ز کوزه همان تراود که در اوست
اونایی هم که خودشون رو بی حجاب میکنن تا ازدواج کنند یادشون باشه ممکنه اشتبایی تو اون کوزه نفت بریزن!!! و چه خوب دوستمان گفت کبوتر با کبوتر باز با باز ... اونایی هم که خودشون رو بی حجاب میکنن تا ازدواج کنند یادشون باشه ممکنه گیرشون یه باز شایدم یه کفتار بیفته!!! اکثر اکثر افراد جامعه غیرت دارن و دنبال یک همسر پاک هستند. ولی از نظر ظاهر به اعتقادات و ایمان و غیرتشون بر میگرده. البته اینو بگم جوون های پاک و با ایمان حالشون از دخترهای بی حجاب به هم میخوره و حتی خدایی نکرده اگه بخوان دوست دختر هم داشته باشن با اونا دوست نمیشن چه برسه همسرشون بشن... ز کوزه همان تراود که در اوست کبوتر با کبوتر باز با باز ... حال اگه کسی همسر خوبی از خدا میخواد هم باید ظاهر و هم باطنشو درست کنه ![]() |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
اینطور نیست و بستگی به طرز تفکر پس دارد. همه جور پسری پیدا می شود و خیلی از پسرها دختر چادری را ترجیح میدهند.
|
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۲ ۹:۴۵)MANI110 نوشته است: شما از استثناء برای حکم کلی استفاده نکنید من بحثم روی حجاب چادره نه شخص چادری ممکنه یک نفر در پوشش چادر خیلی کارا بکنه ولی ربطی به چادر نداره من نگفتم باید این به سلیقه شما بستگی داره طبیعتا کسی که سلیقه اش اینطور نیست حتی اگر حق هم این نباشد سخت است که قبول کند |
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
البته یه سری تازه به دوران رسیده هم هستن اصلا حال میکنن همسرشون بی حجاب باشه، براشون کلاس داره
![]() ![]() ![]() ![]() معمولا هم زیاد ماهواره تماشا میکنن ![]() ![]() ![]() هستن این ادما دیگه... اما به نظرم مهم ترین معیاری که پسرها برای ازدواج دارند اخلاق و ذات دختر مورد نظره ابتدا به زیبایی و عفاف دختر توجه میکنند و سعی میکنند به هر شکلی شده با خلقیات وی اشنا بشند و اونجاست که بررسی اصلی انجام میشه چون واقعا واقعا مهم ترین فاکتور ازدواج اخلاق طرفه و بس. |
|||
|
|
۲۰:۲۶, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام یه موضوع دیگه ای هم که هست اینه که، آقایون فکرمیکنن دخترهای محجبه و با حجاب، در خانه هم مثل بیرون، ساده و معمولی هستن! نمیدونن که دخترهای چادری یا با حجاب، فقط در بیرون از خونه هست که انقدر ساده ظاهر میشن... آقایونم که طالب زیبائی... خوب میرن سراغ دخترهایی که فکر میکنن همیشه اینقدر زیبا و پر جذبه هستن! (نمیدونن که به قول استاد رائفی پور، اگر شب ییان بالا سرت، سکته رو می زنی )
|
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۲ ۲۰:۲۶)آیدا دانیار نوشته است: آقایون فکرمیکنن . . .البته سعی کنید از واژهها دقیق استفاده کنید : بعضی از آقایون(۵/خرداد/۹۲ ۲۰:۲۶)آیدا دانیار نوشته است: آقایونم که طالب زیبائی... خوب میرن سراغ . . .همه طالب زیبایی هستند، اما به نظرم اون دسته که برن سراغ کسی که "خانم" نباشه نشه بهشون گفت "آقا".
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| علت عدم رغبت پسران به ازدواج! | وحید110 | 51 | 27,365 |
۲۷/بهمن/۹۲ ۶:۱۲ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|

یه تارموشم معلوم نیس....

آقای عبد الرحمن برادر من تقوا و حیا و به چادر نیست درسته که چادر حجاب برترولی دیدم دخترهایی رو که چادر سر میکنن ولی از صد مانتویی بدتر میگردن مطمئنتا شما هم دیدید