کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدام دختر را برای ازدواج انتخاب می کنید؟
چادری
با حجاب (بدون چادر)
بی حجاب
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟!
۲۲:۱۳, ۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1

بسمه الله الرحمن الرحیم

سلام
من یه سوال واسم پیش اومده که فکر کنم خود آقایون بهتر میتونن جواب منو بدهند و منو آگاه کنند.
ممنون میشم شرکت کنید.
من خیلی از اطراف تازگیها دارم میشنوم یا گاهی شده دیدم که پسرها(البته نمیگم همه ها.مخصوصأ پسرهای مذهبی منظورم نیس) بیشتر گرایششون به دخترهای مانتویی و گاهی بدحجاب و هم باکلاس و با ظاهر آراسته و برو رو دار برای ازدواج هست.
والان بیشتر داره به چنین دخترهایی اهمیت داده میشه و مورد پسند پسرها قرار میگیره.(مخصوصأ داخل دانشگاه)
الان من خودم سه پسر سراغ دارم که به والدینشون میگن برن خواستگاری چنین دخترهایی واسشون!!!من نمیخوام بگم دخترهای مانتویی و شیک و باکلاس و به خود رسیده ،بد هستن یا خوب،چون بحثم این نیست.
سوالم اینه واقعأ اینطور شده؟؟آیا سلیقه پسرها تغییر کرده؟؟آیا بیشتر گرایش به ظاهر پیدا کردن؟؟و گرایش به دخترهای چادری،محجبه یا با حیا دیگه ندارن؟؟اگه تمام جوابها مثبته،لطفأ دلیلشو بگید. چرا اینطور شده؟؟
(میدونم این سایته بیداری اندیشه هست و بیشتر بچه مذهبی داخلش،که شاید اصلأ سلیقشون اینطور نباشه ولی از دوستان اطرافشون حتمأ چیزهایی میدونند و درضمن اگر قبلنها در این مورد بحث شده،زودتر اطلاع دهید تا این بحث بسته بشه و آدرس بدهید که برم بخونم )

(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۵)mary20 نوشته است:  سلام من به تازگی تصمیم گرفتم که چادر بپوشم چند باری سرم کردم خیلی احساس خوبی داشتم احساس آرامش و امنیت
اما چیزی که منو نگران کرده اینکه از خیلی های از جمله پدرم شنیدم که پسرا برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب نمی کنند!!!!!!!
خوب واقعیت اینکه من تو سن ازدواج هستم و این نیازو درون خودم احساس می کنم . این موضوع به شدت منو نگران آیندم کرده . من از این میترسم که با انتخاب چادر موقعیت های ازدواجمو از دست بدم .
چند باری تو همین تالار خوندم که دخترای چادری خواستگار کم دارند .
من الان تو دو راهی گیر کردم از طرفی به چادر علاقه دارم و از طرف دیگه واقعا نگران ازدواجم هستم .
از آقایون این تالار می پرسم که شما برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، Havbb 110 ، vahrakan ، عبدالرحیم ، ترنم ، faateme-313 ، Reza2035 ، كارمند پيمانی ، mohaddese ، Fatemeee ، مهدی2012 ، سدرة المنتهی ، رضوانه ، ساقی ، Aryha ، meisamtiger ، ztb ، blue.blood ، لبخند خدا ، ضحی ، fafa* ، soheyl68 ، صبا ، آیات ، zahra11 ، soora ، میرزا احمد ، Banoo ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، sakineh110 ، nader008 ، Mitsonary ، علی املشی

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۴۶, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
به نام خدا
سلام
من یه دوستی دارم تودانشگاه که قبل ازازدواجش ازلحاظ مو وحجاب زیاد پیگیرنبود حتی بهشم گفتم ولی خب....
الان ازدواج کرده چادری شدهSmileیه تارموشم معلوم نیس....
به تموم دخترای چادری میخوام بگم
ارزش شماخیلی بالاترازاینه که بخواین به فکرازدواج بابعضی ازآقایونی باشیدکه شاید رعایت عفاف وحیااونم شاید براشون مهم نباشه
قدرخودمونو بیشتربدونیم وبه این چیزاهم فکرنکنیمAngel
من به عنوان یه خانوم محجبه نگاه هیچ کدوم ازاین آقایون موردبحث دراین تایپیکو نمیخوام....
حتی اگه تموم دخترای دنیا بشن بی حجاب وبی عفاف...
دختران چادری
خریداروجودتون امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)باشه وبس انشاءالله.

یاحق.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، وحید110 ، Scimitar ، Bahar ، soheyl68 ، فاطمه خانم ، مهدی2012 ، یار کوچک ، شیدا ، رضوانه ، ترنم ، ضحی رحمانی
۱۸:۰۶, ۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۱۸:۰۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #42

(۴/خرداد/۹۲ ۲۲:۱۳)asal.m نوشته است:  من خیلی از اطراف تازگیها دارم میشنوم یا گاهی شده دیدم که پسرها(البته نمیگم همه ها.مخصوصأ پسرهای مذهبی منظورم نیس) بیشتر گرایششون به دخترهای مانتویی و گاهی بدحجاب و هم باکلاس و با ظاهر آراسته و برو رو دار برای ازدواج هست.
سلام

البته وجود تعدادی مسلم هست، و تنها نکته‌ی قضیه نسبتشون هست.

از آنجا که در بی‌مذهب شدن و عدم اعتقاد به حجاب فرقی بین مرد و زن نیست، میشه گفت همواره به یک نسبت از مردان و زنان به این موضوع دچار میشن، و بنابراین در این گروه، فارغ از اینکه چه مقدار از جامعه را تشکیل می‌دهند، نسبت مردان و زنان مانند نسبت کل افراد جامعه هست. در گروه خانمها و آقایون معتقد به حجاب نیز همین نسبت طبیعی برقرار است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، فاطمه خانم ، رضوانه
۱۸:۱۷, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #43

بستگی به پسرش داره

اما معمولا پسرها به دخترهای عفیف علاقه بیشتری دارند و برای ازدواج اونها را انتخاب میکنن ولی پرطرفدارترین طیفی که میشناسم امروز دختران مانتویی عفیف بدون آرایش و... هستند که بیشترین طرفدار رو دارندBig Grin

دلیلشم اینه که معمولا چادری ها رو افراد زیاده رو میدونند که به دلیل داشتن خانواده های بسیار مذهبی و عقاید خاص زندگی کردن با اونا رو سخت تصور میکنن.

درکل باید گفت کبوتر دنبال کبوتره و باز دنبال باز ، کسی که یه عمر دوست دختر داشته و هزار منکر داشته خب براش خیلی عادیه یه بی حجاب صرفا زیبا رو بگیره و از طرفی پسر های مذهبی هم به دختران چادری عمدتا گرایش دارند.

این وسط انتخاب با دخترهاست که ببینند چه جور شوهری میخوان

ضمنا باید توجه کرد عده بسیار زیادی از پسرها فقط حرف ازدواج با دختران بی حجابو میزنن تا باهاش دوست بشن یا رابطه برقرار کنن و وقتی کارشون تموم بشه اصلا دیگه طرفو نمیشناسن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، sadegh-a ، Reza2035 ، رضوانه ، Eve
۱۸:۳۸, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
بنام خدا
سلام دوستان درواقع در جنگ فرهنگی نرم خط اول جبهه را خانمها باید نگه دارندمردها پشتیبانی کنند درست برعکس جنگ تن به تن میدانهای مبارزه یا جنگ سخت افزاری که مردها باید درخط مقدم بجنگند وزنان پشتیبانی کنندالبته این یه نظر کاملا شخصیه چراکه همانطور که درجنگ سخت افزاری زنان ما با پشتیبانی جانانه به کمک خط مقدم رفتند حالا هم انتظار میرود اقایان هم پشتیبانی کنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، فاطمه خانم ، مهدی2012 ، Fatemeee ، یار کوچک ، درست پسند ، رضوانه
۱۹:۱۴, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #45
آواتار
و چه خوب دوستمان گفت: ز کوزه همان تراود که در اوست

اونایی هم که خودشون رو بی حجاب میکنن تا ازدواج کنند یادشون باشه ممکنه اشتبایی تو اون کوزه نفت بریزن!!!

و چه خوب دوستمان گفت کبوتر با کبوتر باز با باز ...

اونایی هم که خودشون رو بی حجاب میکنن تا ازدواج کنند
یادشون باشه ممکنه گیرشون یه باز شایدم یه کفتار بیفته!!!

اکثر اکثر افراد جامعه غیرت دارن و دنبال یک همسر پاک هستند. ولی از نظر ظاهر به اعتقادات و ایمان و غیرتشون بر میگرده.

البته اینو بگم جوون های پاک و با ایمان حالشون از دخترهای بی حجاب به هم میخوره و حتی خدایی نکرده اگه بخوان دوست دختر هم داشته باشن با اونا دوست نمیشن چه برسه همسرشون بشن...

ز کوزه همان تراود که در اوست
کبوتر با کبوتر باز با باز ...
حال اگه کسی همسر خوبی از خدا میخواد هم باید ظاهر و هم باطنشو درست کنه
Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، sadegh-a ، فاطمه خانم ، revenger ، درست پسند ، شیدا ، Bahar ، رضوانه ، ترنم
۱۹:۴۰, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #46

اینطور نیست و بستگی به طرز تفکر پس دارد. همه جور پسری پیدا می شود و خیلی از پسرها دختر چادری را ترجیح میدهند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، درست پسند ، Bahar ، رضوانه ، ترنم
۱۹:۴۸, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #47
آواتار
(۵/خرداد/۹۲ ۹:۴۵)MANI110 نوشته است:  

نقل قول:من اینجا خدمت شما عرض کنم از نظر بنده اگر یک نفر کافر هم باشد ولی برای لذت خود لااقل ارزش قائل باشد باز هم باید یک خانم چادری را انتخاب کند

ببخشید دیگه خیلی رک گفتم
Confused
سلام
من بعد از خوندن این متن واقعا ناراحت شدمAngry آقای عبد الرحمن برادر من تقوا و حیا و به چادر نیست درسته که چادر حجاب برترولی دیدم دخترهایی رو که چادر سر میکنن ولی از صد مانتویی بدتر میگردن مطمئنتا شما هم دیدید
چه بایدی هست که آدم بایه دختر چادری ازدواج کنه ؟کی این باید گذاشته؟
لطفا تو نظر دادن منصف باشید اینطور نوشتن اصلا درست نیست Angry

شما از استثناء برای حکم کلی استفاده نکنید

من بحثم روی حجاب چادره نه شخص چادری

ممکنه یک نفر در پوشش چادر خیلی کارا بکنه ولی ربطی به چادر نداره

من نگفتم باید

این به سلیقه شما بستگی داره

طبیعتا کسی که سلیقه اش اینطور نیست حتی اگر حق هم این نباشد سخت است که قبول کند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: DRiVeR ، Bahar ، رضوانه ، MANI110
۲۰:۰۱, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #48

البته یه سری تازه به دوران رسیده هم هستن اصلا حال میکنن همسرشون بی حجاب باشه، براشون کلاس دارهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

معمولا هم زیاد ماهواره تماشا میکننBig GrinBig GrinBig Grin

هستن این ادما دیگه...

اما به نظرم مهم ترین معیاری که پسرها برای ازدواج دارند اخلاق و ذات دختر مورد نظره

ابتدا به زیبایی و عفاف دختر توجه میکنند و سعی میکنند به هر شکلی شده با خلقیات وی اشنا بشند و اونجاست که بررسی اصلی انجام میشه چون واقعا واقعا مهم ترین فاکتور ازدواج اخلاق طرفه و بس.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: DRiVeR ، Bahar ، رضوانه
۲۰:۲۶, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #49

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یه موضوع دیگه ای هم که هست اینه که، آقایون فکرمیکنن دخترهای محجبه و با حجاب، در خانه هم مثل بیرون، ساده و معمولی هستن! نمیدونن که دخترهای چادری یا با حجاب، فقط در بیرون از خونه هست که انقدر ساده ظاهر میشن...
آقایونم که طالب زیبائی... خوب میرن سراغ دخترهایی که فکر میکنن همیشه اینقدر زیبا و پر جذبه هستن! (نمیدونن که به قول استاد رائفی پور، اگر شب ییان بالا سرت، سکته رو می زنیBig Grin)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، soheyl68 ، sadegh-a ، Fatemeee ، وحید110 ، شیدا ، Bahar ، رضوانه ، ترنم ، kh-MAHDI
۲۱:۲۰, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #50

(۵/خرداد/۹۲ ۲۰:۲۶)آیدا دانیار نوشته است:  آقایون فکرمیکنن . . .
البته سعی کنید از واژه‌ها دقیق استفاده کنیدSmile : بعضی از آقایون

(۵/خرداد/۹۲ ۲۰:۲۶)آیدا دانیار نوشته است:  آقایونم که طالب زیبائی... خوب میرن سراغ . . .
همه طالب زیبایی هستند، اما به نظرم اون دسته که برن سراغ کسی که "خانم" نباشه نشه بهشون گفت "آقا".Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Scimitar ، وحید110 ، شیدا ، Bahar ، رضوانه ، ترنم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]