کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدام دختر را برای ازدواج انتخاب می کنید؟
چادری
با حجاب (بدون چادر)
بی حجاب
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟!
۲۲:۱۳, ۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1

بسمه الله الرحمن الرحیم

سلام
من یه سوال واسم پیش اومده که فکر کنم خود آقایون بهتر میتونن جواب منو بدهند و منو آگاه کنند.
ممنون میشم شرکت کنید.
من خیلی از اطراف تازگیها دارم میشنوم یا گاهی شده دیدم که پسرها(البته نمیگم همه ها.مخصوصأ پسرهای مذهبی منظورم نیس) بیشتر گرایششون به دخترهای مانتویی و گاهی بدحجاب و هم باکلاس و با ظاهر آراسته و برو رو دار برای ازدواج هست.
والان بیشتر داره به چنین دخترهایی اهمیت داده میشه و مورد پسند پسرها قرار میگیره.(مخصوصأ داخل دانشگاه)
الان من خودم سه پسر سراغ دارم که به والدینشون میگن برن خواستگاری چنین دخترهایی واسشون!!!من نمیخوام بگم دخترهای مانتویی و شیک و باکلاس و به خود رسیده ،بد هستن یا خوب،چون بحثم این نیست.
سوالم اینه واقعأ اینطور شده؟؟آیا سلیقه پسرها تغییر کرده؟؟آیا بیشتر گرایش به ظاهر پیدا کردن؟؟و گرایش به دخترهای چادری،محجبه یا با حیا دیگه ندارن؟؟اگه تمام جوابها مثبته،لطفأ دلیلشو بگید. چرا اینطور شده؟؟
(میدونم این سایته بیداری اندیشه هست و بیشتر بچه مذهبی داخلش،که شاید اصلأ سلیقشون اینطور نباشه ولی از دوستان اطرافشون حتمأ چیزهایی میدونند و درضمن اگر قبلنها در این مورد بحث شده،زودتر اطلاع دهید تا این بحث بسته بشه و آدرس بدهید که برم بخونم )

(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۵)mary20 نوشته است:  سلام من به تازگی تصمیم گرفتم که چادر بپوشم چند باری سرم کردم خیلی احساس خوبی داشتم احساس آرامش و امنیت
اما چیزی که منو نگران کرده اینکه از خیلی های از جمله پدرم شنیدم که پسرا برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب نمی کنند!!!!!!!
خوب واقعیت اینکه من تو سن ازدواج هستم و این نیازو درون خودم احساس می کنم . این موضوع به شدت منو نگران آیندم کرده . من از این میترسم که با انتخاب چادر موقعیت های ازدواجمو از دست بدم .
چند باری تو همین تالار خوندم که دخترای چادری خواستگار کم دارند .
من الان تو دو راهی گیر کردم از طرفی به چادر علاقه دارم و از طرف دیگه واقعا نگران ازدواجم هستم .
از آقایون این تالار می پرسم که شما برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، Havbb 110 ، vahrakan ، عبدالرحیم ، ترنم ، faateme-313 ، Reza2035 ، كارمند پيمانی ، mohaddese ، Fatemeee ، مهدی2012 ، سدرة المنتهی ، رضوانه ، ساقی ، Aryha ، meisamtiger ، ztb ، blue.blood ، لبخند خدا ، ضحی ، fafa* ، soheyl68 ، صبا ، آیات ، zahra11 ، soora ، میرزا احمد ، Banoo ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، sakineh110 ، nader008 ، Mitsonary ، علی املشی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۳۲, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
روزگاری سختی شده ، انتخاب خیلی حساس هست و آدم از نمونه هایی که اطرافش می بینه گاها شاخ در میاره !
همه این ها درسته اما من به یه چیزی اعتقاد دارم که نگرانی تو این زمینه ندارم :

مثل خیلی از کارهای دیگه ، این رو باید سپردش به خدا ، کسی که همه دل ها دست اون هست و همه باطن ها رو می دونه وصله تن آدم رو جور می کنه . جوریم جور می کنه که روی کاغذ احتمالش اصلا به حساب نمیاد Big GrinBlush

من نیاز دارم به یک همراه ، خدا به این نیاز کاملا آگاه هست و اگر اصرار بیجای من نباشه خودش روزی ام می کنه ، اما این وسط مثل همیشه باید گفت اون قسمت ازکار که وظیفه من هست چیه ؟ من فکر می کنم که وظیفه من انتخاب و اصرار به یک روش سالم برای انتخاب و همچنین تا جایی که بتونم دوری از احساساتی شدن هست. بقیه اش رو خدا جور می کنه.

ضمنا خیالتون راحت به اندازه پسر های خوب حتما دخترها خوب وجود داره Blush
در پناه حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، shafagh_mah ، Bahar ، فاطمه خانم ، شیدا ، kh-MAHDI ، رهگذر. ، nader008
۱۱:۴۵, ۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۱ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #32
آواتار
نکته:
زیاد دیدم (توی همین دانشگاه) که دخترایی که حجاب خوبی نداشتن بعد از ازدواج کلا سیستمشون عوض شده.

کلا ذات انسان زیبایی پسندیه.
یه نفر زیبایی رو توی حجاب میبینه و یه نفر به شکلی دیگه.

خوب حالا به قولی این زیبایی یواش یواش داره تعریف اش عوض میشه.
یه زمان توی جامعه یه مانتوی کاملا پوشیده هم قابل قبول نبود.فقط چادر بود و چادر.
اما الان بین خانم های غیر چادری هم زمین تا آسمون فرق وجود داره.

پوشش خیلی مهمه، اما از اون هم مهتر فکر فرده.
توی یه برنامه تلویزیونی سخنران حرف جالبی زد. می گفت که بعضی از افراد واقعا از حجاب شناخت خوبی ندارن و وقتی
یه نفر براشون به شکل صحیح توضیح میده، راهشون عوض میشه
پس نمیشه فوری گفت یه خانم بی حجاب 100 درصد از لحاظ اخلاقی ضعیفه.
باید به خانواده نگاه کرد.

در کل :
پسرا دنبال کسی هستن که میانگین معیارهاشون رو داشته باشه.
گاهی وقتا ممکنه یه معیار کمتر بشه (مثلا حجاب) اما معیار دیگه زیاد باشه (مثلا اخلاق)
سبک و سنگین میکنن و تصمیم میگیرن. و اغلب فکر میکنن که پوشش رو میشه تغییر داد.

(۵/خرداد/۹۲ ۱۰:۳۲)Scimitar نوشته است:  روزگاری سختی شده ، انتخاب خیلی حساس هست و آدم از نمونه هایی که اطرافش می بینه گاها شاخ در میاره !
همه این ها درسته اما من به یه چیزی اعتقاد دارم که نگرانی تو این زمینه ندارم :

مثل خیلی از کارهای دیگه ، این رو باید سپردش به خدا ، کسی که همه دل ها دست اون هست و همه باطن ها رو می دونه وصله تن آدم رو جور می کنه . جوریم جور می کنه که روی کاغذ احتمالش اصلا به حساب نمیاد Big GrinBlush

من نیاز دارم به یک همراه ، خدا به این نیاز کاملا آگاه هست و اگر اصرار بیجای من نباشه خودش روزی ام می کنه ، اما این وسط مثل همیشه باید گفت اون قسمت ازکار که وظیفه من هست چیه ؟ من فکر می کنم که وظیفه من انتخاب و اصرار به یک روش سالم برای انتخاب و همچنین تا جایی که بتونم دوری از احساساتی شدن هست. بقیه اش رو خدا جور می کنه.

ضمنا خیالتون راحت به اندازه پسر های خوب حتما دخترها خوب وجود داره Blush
در پناه حق

آفرین
نکته بسیار مهمی رو اشاره کردید
این موضوع رو نمیشه رو دار بازی درآورد Big Grin (البته در مقابل خدا که کلا نباید روداری کرد)
ای بسا به ظاهر فکر همه چیز رو کرده باشیم، اما پیش که میریم تازه میفهمیم هیچی رو درست حساب نکردیم.

باید سپرد به خدا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، فاطمه خانم ، kh-MAHDI
۱۲:۰۳, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
به نام خدا

سلام

این نکته جالبیه که با اجازه شما نظرمو بگم . ببینید هر چیزی متعادلش خوبه . وقتی من خواستگاری میرفتم این نکات پیش میومد:

1 - دختر خانمی که اعتقاد به حجاب نداشت . اما صادق بود . اصلا از مادیاتم نپرسید . بر عکس از اعتقادات دینی پرسید .
ازم پرسید از طرف مقابل چه انتظاراتی دارم . نپرسید خونه داری ....ماشین داری .....استخدام رسمی دولتی هستی ....
خیلی راحت نشست جلوم و حرف زد .

البته منو رد کرد . علتش هم تفاوت فکری بود و ایشان خیلی معتقد دینی نبودند .

2- دختر خانم مذهبی که کاملا با حجاب بود .

اولا حدودا دو هفته التماس کردیم تا اجازه بدن بریم منزل . ( کلاس گذاشتن که ما متدین هستیم )

وقتی رسیدیم منزل اول پدر عروس خانم پرسید : خونه داری ؟ استخدام رسمی دولتی هستی ؟
( توجه کنید هنوز اسم منو وو تحصیلاتمو نپرسیده بود )

مادر عروس میپرسه اجازه کار و تحصیل به خانمتون میدین !!!!! ( هنوز تو دلم میگفتم ترا بخدا اسممو بپرسید )

بالاخره بعد از یکساعت استنتاج عروس خانم وارد شد . ( خانمی چادری که فقط نوک بینیش معلوم بود )

اون نوک بینی هم ازم پرسید : ماشین داری ؟!!!!!DodgyDodgy

خلاصه در پایان من نتونستم نوک بینی رو بشناسم . فقط اینکه آمار قرون به قرون پولمو درآوردن Blush

ببینید هر چیزی متعادلش خوبه ! من مخصوصا در مورد حجاب مطالعه فراوان کردم . اما هیچ کجا نگفتن که در مجلس خواستگاری چادر سیاه بپوشید و فقط نوک بینی پیدا باشه و آمار اموال داماد رو بگیرید .

شخصا برای کسی که حجاب داره و متعادله و به سبک طالبان فکر نمیکنه ارزش قائلم . اما متاسفانه در جامعه دچار افراط و تفریط شدیم . اینه که میبینید که ازدواج سر نمیگره .

دین اسلام بسیار متعادل و زیباست . متاسفانه برداشتهای مغرضانه کارها رو خراب میکنه . بخدا هیچ چیز ارزشمند تر از حجاب برای خانمها نیست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، soheyl68 ، Night_World ، ilidin ، Eve ، kh-MAHDI ، رهگذر. ، ضحی رحمانی
۱۲:۴۲, ۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۱ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #34

نقل قول:توی یه برنامه تلویزیونی سخنران حرف جالبی زد. می گفت که بعضی از افراد واقعا از حجاب شناخت خوبی ندارن و وقتی
یه نفر براشون به شکل صحیح توضیح میده، راهشون عوض میشه
پس نمیشه فوری گفت یه خانم بی حجاب 100 درصد از لحاظ اخلاقی ضعیفه.
باید به خانواده نگاه کرد.

در کل :
پسرا دنبال کسی هستن که میانگین معیارهاشون رو داشته باشه.
گاهی وقتا ممکنه یه معیار کمتر بشه (مثلا حجاب) اما معیار دیگه زیاد باشه (مثلا اخلاق)
سبک و سنگین میکنن و تصمیم میگیرن. و اغلب فکر میکنن که پوشش رو میشه تغییر داد.

سلام دوست گرامی،کاملأ صحیح و قبول دارم ولی اگه کامل سوالاتم رو خونده باشید،گفتم که در این بحث من نمیخوام بگم دخترهای مانتویی یا بدحجاب ،بدن یا خوبن.این موضوع بحثه من نیست.چه بسا دختران مانتویی که اخلاقشون خیلی بهتر یک دخترچادری و با حجاب باشه.من اطرافم هم دختر چادری هست و هم مانتویی(انواع مختلف از بدحجابترین تا ساده ترین) با همشون رابطه دارم و دوستم.پس من با مانتوییها هیچ پدرکشتگی در این بحث ندارم.معیار من هم در درجه اول اخلاق آدمهاست.و تاراحتیه اون دوستمان هم درک میکنم نباید خیلی متعصبانه به این موضوع نگاه کرد و گفت فقط چادریها خوبن و مناسب برای ازدواج،این فکرهم درست نیست. هدف من از این بحث این بود که به آقایون بگم نه دیده افراطی داشته باشید و نه تفریطی.درسته دختری که با ظاهره ناجور وارد جامعه میشه نه تنها به خودش ضرر میزنه بلکه به کل جامعه داره ضرر میزنه ولی در بین اینها هم دختران خوب که قابلیت انعطاف پذیری و با حجاب شدن دارن هم پیدا میشه.(بگذریم از اون آقایونی که کلا دلشون میخاد خانمشونو برای بقیه به نمایش بذارن)حرف من اینه:قبلنا چادریها رو فقط خوب میدونستن و مناسب ازدواج ولی حالا داره طوری پیش میره که چادریها رو آدمهایی ببخشید،امل،غیراجتماعی،بی کلاس، پرتوقع و...میبینند...متعادل باشید و همه رو به یه چشم نبینید.
نقل قول:دختر خانم مذهبی که کاملا با حجاب بود .

اولا حدودا دو هفته التماس کردیم تا اجازه بدن بریم منزل . ( کلاس گذاشتن که ما متدین هستیم )

وقتی رسیدیم منزل اول پدر عروس خانم پرسید : خونه داری ؟ استخدام رسمی دولتی هستی ؟
( توجه کنید هنوز اسم منو وو تحصیلاتمو نپرسیده بود )

مادر عروس میپرسه اجازه کار و تحصیل به خانمتون میدین !!!!! ( هنوز تو دلم میگفتم ترا بخدا اسممو بپرسید )

بالاخره بعد از یکساعت استنتاج عروس خانم وارد شد . ( خانمی چادری که فقط نوک بینیش معلوم بود )

اون نوک بینی هم ازم پرسید : ماشین داری ؟!!!!![تصویر: dodgy.png][تصویر: dodgy.png]

خلاصه در پایان من نتونستم نوک بینی رو بشناسم . فقط اینکه آمار قرون به قرون پولمو درآوردن [تصویر: blush.png]

ببینید هر چیزی متعادلش خوبه ! من مخصوصا در مورد حجاب مطالعه فراوان کردم . اما هیچ کجا نگفتن که در مجلس خواستگاری چادر سیاه بپوشید و فقط نوک بینی پیدا باشه و آمار اموال داماد رو بگیرید .
مشکل همینجاست(دیده افراد بر اثر اشتباه یسری خانوادهای متدین داره اینطور میشه)
ببخشیدااااا...من خودم چادریمهااا،و هیچوقت درمورد خواستگارهام نه خانوادم و نه خودم اصلأ اصلأ اینطور نبودیم.حالا یکی اینجور شده که نباید جمع ببندی.مهم فرهنگ و اجتماعی بودن خانوادهاست چه ربطی به پوشش و اعتقادات داره.[/b]

[b]آی آقایون!کاری نکنید که دخترخانمها به گناه بیوفتند و اشتباه تصمیم بگیرن،آی خانمها،کاری نکنید که آقاپسرها به گناه بیوفتند و اشتباه تصمیم بگیرن...
نه افراط،نه تفریط.
نه خیلی بدبین،نه خیلی خوش بین
(خطاب به پسرها و دخترهایی که ضعف در ایمان و اعتقاداتشون دارن)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، فاطمه خانم ، joseffist ، rastin ، kh-MAHDI
۱۲:۵۳, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
بهضی نظرات رو خوندم واقعا جالب و آموزنده بود .

درکل جنس ارزون خریدار زیاد داره . با وجود مشکلات و کمبود ها و دغدغه ها واقعا ارزشش رو داره یه خانم عفت و حیا خودش رو زیر پا بزاره و سوژه نگاه ها بشه ؟؟
آره کسایی که خیلی شیک ان و به خودشون میرسن جذب میکنن ! ولی طرفشون اون هارو برای یکی دو ساعت احتیاج داره !
خیلی از خانوم ها رو میبینم این کارو میکنن . خیلی. مخصوصا شوهر دار !! متاسفانه سال به سال جامعه کثیف تر میشه .

یه نگاه بندازید خودتون ، چند سال پیش میگفتن طرف آرایش نکرده ابرو نگرفته (ببخشید) پس شوهر نداره و بالعکس .
اما الان چی ؟؟ پوشش خانم ها سال به سال بدتر میشه . سال های بعد من شک ندارم خیلی چیزا آزادتر میشه. شک ندارم
------
نظر شخصی هم بخوام بگم واقعا دختری که از روی اعتقادش به حجاب چادر میپوشه لایق همه خوبی های خداست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Reza2035 ، فاطمه خانم ، رهگذر.
۱۳:۴۵, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
سلام

شايد بي ربط باشه ولي تاثيرگذاره

ببنيد

http://axravabetgfbf.blogfa.com/post/15

يا زينب سلام الله عليها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، soheyl68 ، رهگذر.
۱۴:۱۷, ۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۵ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #37
آواتار
به نظر من هر کس به اون کسی میرسه که براش مقدر شده!و اینکه اعمال خودمون روی تقدیرمون تاثیر به سزایی داره.

مثلا خانوم من که چادری هست هنوز هم تو مجالس زنانه (چه عزا، چه عروسی) خانوما میخوان باهاش قرار خواستگاری بذارن! یعنی خیلیا بها میدن به این چیزا.
تازه از این جالبتر اینکه توی دانشگاه که بودم، چنتا همکلاسی چادری داشتیم که چهرشون اصلا خوب نبود (البته قصدم توهین نیست و مطلب چیز دیگه ای هست).اوایل که دیدمشون تو دلم گفتم طفلکیا، حتماً هیشکی نمیره خواستگاریشون!جالبه بدونین تمام اونها زودتر از بقیه ازدواج کردن و ظاهراً همسرای خوب و همچنین پولداری براشون پیدا شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، soheyl68 ، رهگذر.
۱۴:۳۲, ۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۱۵:۰۱ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #38

نقل قول:سلام

شايد بي ربط باشه ولي تاثيرگذاره

ببنيد

http://axravabetgfbf.blogfa.com/post/15
عالی بود،ممنونم ازتون.آقای مجید املشی با صحبتهاتون موافقم ولی اینم که دوستمون لطف کردن آدرسشو قرار دادند،ببینید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی
۱۵:۱۰, ۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #39
آواتار
سلام
زیاد دوست نداشتم که در این بحث شرکت کنم . چون به نظرم ارتباطی بین متغیرهای مفروض در بحث وجود ندارد .
اما
خیلی کوته فکری هست که کسی بیاندیشد ، یک خانم غیر محجب ،به لحاظ فیزیکی ، برتری به یک خانم محجب دارد ، چون طبیعتا تفاوتی نیست !!!! یک لحظه اندیشه برای این مورد کافی است .
یک خانم محجب به لحاظ ذهنی و روانی ، بسیار متعادل تر هست از یک خانم غیر محجب .
به خاطر اینکه این فرد ، نیازی به نگاه ، افراد کوچه و بیابان ، برای دیده شدن ندارد .
چه بسا خانم خودنما دیدیم که در منزل ژولیده هست چون تمام انرژِی خودنمایی خودش را برای مردم خیابان تلف می کند .
برعکس خانمی متعهد به همسر و خانواده که زیباترین زینتش برای همسرش آشکار است .
به هر حال این انرژی باید در جایی مصرف شود .
تفکر تعویض رفتار رو کلا بیاندازید دور! چون غیرممکن هست . مگر در موارد معدود . اما بهتر است کسی نیاندیشد که جزء موارد معدود خواهد بود !
واالله مرد باید نسبت به همسرش انحصار طلب باشد ، بنده نسبت به بعضی آقایون مشکوک می شوم که چطور از این حس خودشان می توانند بگذرند!!!!!
امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، rastin ، Havbb 110 ، شیدا ، سید ابراهیم ، Bahar ، Farzaneh ، sadegh-a ، shafagh_mah ، Fatemeee ، وحید110 ، soheyl68 ، Night_World ، مجید املشی ، nasimesaba ، ضحی رحمانی
۱۷:۲۱, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
(۴/خرداد/۹۲ ۲۲:۱۳)asal.m نوشته است:  من خیلی از اطراف تازگیها دارم میشنوم یا گاهی شده دیدم که پسرها(البته نمیگم همه ها.مخصوصأ پسرهای مذهبی منظورم نیس) بیشتر گرایششون به دخترهای مانتویی و گاهی بدحجاب و هم باکلاس و با ظاهر آراسته و برو رو دار برای ازدواج هست.[/font]
[font=Arial]
آره همشیره،متاسفانه به نظرم اینجور باشه.
من که یه دانشجو هستم،وقتی که نگاه میکنم میبینم دخترای همکلاسیم که غیر چادری اند بیشتر ازدواج کردن.
متاسفانه طرز فکریه که بین پسرا باب شده.
دلم میسوزه برای بعضی همکلاسام که رو اعتقاداتشون وایسادن و برای شوهر پیدا کردن مثله بعضیا چادرشون رو کنار نگذاشتن.
البته بهشون تبریک هم میگم چون استوار بر سر اعتقادشون وایسادن.

به عنوان کسی که با پسرای با طرز فکرای به درد نخور زیاد رابطه داره،به دخترخانمای محجبه میگم که تو این دوره زمونه،هر پسری ارزش زندگی در کنار شما رو نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، شیدا ، Bahar ، soheyl68
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]