| نظرسنجی: رای میدهم؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 200 رأی | 100% | |
|
و اما انتخابات !!
|
|
۱۰:۱۱, ۵/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان گل بیداری اندیشه
قرار نبود سیاسی کار نکنیم اما دیگه انتخابات ریاست جمهوری چیزی نیست که بشه ازش گذشت . و تیم مدیریتی بعد از بحث و بررسی تصمیم گرفت به صورت زیر چنین بحثی ایجاد شود چند شب پیش داشتم درس میخوندم و تلوزیون رو روشن کردم . فکر کنم ساعت 3 بود . ایت الله ناصری از اساتید بزرگ اخلاق داشتند در مورد ماه رجب خیلی زیبا صحبت میکردند . اخرش در مورد انتخابات میگفتن : رای بدین و شرکت کنید ... ولی به هیچ عنوان بد کسی رو نگید ... تخریب نکنید ... ایشون خیلی زیبا و اخلاقی بیان کردند که الان من یادم نمونده . به هر حال ما 2 ساله داریم حرف از اسلام میزنم . اخلاق میخونیم . حدیث میگیم . ختم قران و دعا . شاید وقتشه با رعایت اصل اسلامی نشون بدیم ببینیم ایا چیزی یاد گرفتیم؟ سعه صدر داریم . میتونیم اخلاق نیکو در گفتار و افکار داشته باشیم . میتونیم برادرمون رو نرنجونیم . با عصبانیت ننویسیم و اگر کسی ما رو رنجوند مقابله به مثل نکنیم ؟!! تهمت نزنیم . چیزی رو که نمیدونیم نگیم . غیبت . بد گویی . طعنه ... در این تاپیک در مورد نامزد ها صحبت میکنیم و برنامه هاشون . منتها با دلیل و مدرک . بدون تخریب . اگر هم انتقادیه مستند و خیلی اخلاقی . مثلا فلانی تجربه اجرایی نداره ... . در برنامه انتخاباتی داره خارج از وظایف رئیس جمهور صحبت میکنه و فلان وعده به فلان دلیل عملی نیست . میتونید از اخبار بی طرفانه سایتهای معتبر شناسنامه دار هم استفاده کنید . تبلیغ مشکلی نداره ولی مجدد تاکید میکنم . تخریب و بی اخلاقی نباشد ... . ان شاالله که دلخوری پیش نمیاد و ... گزینه گزارش هم بهتر از جواب هست . اگر لازم شد تاپیک های دیگه ای مثل اهمیت انتخابات هم باز میکنیم و صحبت میکنیم . البته واقعا در این شرایط امتحان کار سختیه . لطفا مراعات برادران و خواهران ناظر رو هم بکنید . مشروط شدم یقه همه رو میگیرم اون دنیا . میشه این رو ملاکی برای برنامه های تالار در اینده هم قرار داد یا علی (علیه السلام) ============================ (۶/خرداد/۹۲ ۱۷:۱۴)بیداری اندیشه نوشته است: بزرگواران عزیز حالا که چنین تاپیکی ایجاد شده چند توصیه برادرانه: ---------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- فاطمه خانم : 1-ما می خواهیم این موضوع حتی الامکان باز بماند و دوستان گرامی در این موضوع شرکت بفرمایند . مسئولیت اداره این موضوع بر عهده چند نفر قرار گرفته اما باز هم مشکلاتی برای ما پدید آمده . لطف بفرمایید به نقد دولت کنونی نپردازید . و اخبار را فقط از منابع مورد وثوق قرار بدهید . دوستان توجه داشته باشید . با نقض قوانین توسط شما و بسته شدن این تاپیک (که ما حتی الامکان نمی خواهیم همچین اتفاقی بیافتد ) حق باقی کاربرانی که به قوانین پایند می مانند ، به گردن شماست ! تشکر از همکاری مفید شما 2- دوستان گرامی اگر فردی واقعا آدم خوبی باشد ، لایق باشد ، او را پیش دیگران ضایع کنیم ، در نزد خداوند متعال گناهی نابخشودنی برای خودمان ایجاد کردیم . این انتخابات هم تمام میشود ولی اعمال ما محفوظ خواهد بود . باید جواب بدهیم. بنر های تبلیغاتی هم حذف می شود ! . |
|||
| آغاز صفحه 148 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۲, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1471
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۲ ۱۱:۲۶)ارش کمانگیر نوشته است: اقا وحید اگر اشتباه میکنم بگینافراط و تفریط طبق احادیث یعن جلوتر و عقب تر از امام و ولی حرکت کردن . زمان مولا خوارج خواستند تندتر برن . این بود که منحرف شدند . حضرت سلمان هم در ولایت مداری و تبعیت از امامش افراط کرد . شد منا اهل البیت . مقداری در تعاریف مبانی اولیه باد صحبت کنیم که اینجا جاش نیست . یا حق |
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1472
|
|||
|
|||
|
در مورد صحبتتون هنوز بحث دارم و لی در مورد اینکه جاش اینجا نیست موافقم هرجا و هر وقت شما بگین ادامه میدیم
|
|||
|
|
۱۱:۴۰, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1473
|
|||
|
|||
|
قبلاً هم عرض کردم امام یک شاخص مهم و اساسی تو این زمینه تعیین کردند و همین کافیه که حق و باطل رو بهتر بشناسیم :
"امریکا هر چه به حکومت فحش بدهد، و یا به افراد فحش بدهد، پیش مردم، اینها معتبر تر می شوند، و از آن طرف منحرفین هرچه شما را بدگوئی کنند برایتان بهتر است.مصیبت آن وقت است که از شما تعریف کنند." صحیفه امام، ج17، ص250
|
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1474
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم "اين وظيفه اي است الهي وظيفه اي است ملي وظيفه اي است انساني وظيفه اي است كه ما بايد به آن عمل بكنيم همه مان بايد در انتخابات شركت بكنیم".
[b] صحیفه امام ج18ص318 ![]() از تمام همراهان،کاربران وعلاقه مندانی که دراین تاپیک شرکت کردند وبانظرات ارزشمند خود به تصمیم گیری وانتخاب صحیح جهت دادندتشکر وقدردانی میکنیم. سیاست واساس کارتالار بیداری اندیشه ومدیران محترم آن پرهیز ازجنجال ها وبحث های پوچ سیاسی و درمقابل تزکیه نفس وعمل است. بحمدالله موضوعات انتخاباتی نشان داد که میزان ظرفیت وبینش کاربران عزیزتالاردر بحثهای سیاسی درحد مطلوبی است. همانطور که قبلا اطلاع رسانی شده بودباتوجه به کیفیت وکمیت پستهای ارسالی باز بودن بیشتر این موضوع ضرورتی ندارد؛گفتنی ها ذکر شده وانتخاب اصلح باشماست. از تمام عزیزانی که درنظر سنجی های مربوطه شرکت کردند،رای دادند،نظرات ارزشمندشون رو بیان کردند، دفاعیات مستدل ونقدمنصفانه انجام دادند تشکر میکنیم. ازتمام عزیزانی که کیفیت تاپیک برایشان مهم بود وباگزارش وسایر موارد مسیر صحیح موضوع راجهت دهی کردندتشکر میکنیم. درصورتی که پستی حذف ویاویرایش شد،وبه اطلاع شما نرسیددوستانه عذرخواهی میکنیم وطلب حلالیت. پ .ن: نظر سنجی ها هنوز باز هستند. لطفا ازایجاد هرگونه موضوع انتخاباتی خودداری کنید. تشکر |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: 12112598141010713635.jpg]](http://www.8pic.ir/images/12112598141010713635.jpg)