|
یه جوان خوب = یه برنامه خوب
|
|
۲۳:۱۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۲۵ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یک جوان خوب نیم ساعت قبل از اذان صبح بیدار می شود و نماز شب می خواند. یک جوان خوب هنگام اذان نماز صبح را می خواند و قبل یا بعد از نماز دقایقی قرآن با معنیش می خواند. یک جوان خوب بعد از نماز صبح چند دقیقه ورزش می کند. یک جوان خوب بعد از ورزش صبحگاهی یک دوش می گیرد. یک جوان خوب بعد از دوش گرفتن مشغول به مطالعه و یا هر کار مفید دیگر می شود. یک جوان خوب یک صبحانه مفید و سالم میخورد و قبل از سیر شدن از خوردن دست می کشد. یک جوان خوب بعد از صبحانه به سر کارش یا تحصیلش می رود. یک جوان خوب تا ظهر مسولیتهایش را به خوبی انجام می دهد و در این مدت مرتکب گناه نمی شود. یک جوان خوب نماز ظهرش را اول وقت می خواند. یک جوان خوب بعد یا قبل از نماز ظهر دقایقی قرآن با معنیش می خواند. یک جوان خوب نهارش را نصفه می خورد. یک جوان خوب حدود یک ساعت می خوابد. یک جوان خوب بعد از بیدار شدن تا وقت غروب آفتاب مشغول به مطالعه و یا کار های مفید دیگر می شود. یک جوان خوب هنگام غروب آفتاب دقایقی مشغول به راز و نیاز و عبادت پروردگارش می شود. یک جوان خوب هنگام اذان مغرب نماز اول وقتش را می خواند و دقایقی قرآن می خواند. یک جوان خوب بعد از اذان مغرب و عشاء یک شام سبک مانند نان و پنیر و سبزی می خورد قبل از سیری دست می کشد. یک جوان خوب بعد از شام حدود یک یا دو ساعت به کارهای مورد علاقه اش می رسد. یک جوان خوب شب زود می خوابد. این برنامه ایست که من همیشه دوست دارم در طول شبانه روز اجرایش کنم ولی هیچوقت نتوانستم... =======>![]() لطفا شما هم یک برنامه ی شبانه روزی که مورد تاییدتون هست را بفرستید و همچنین مشکلات این برنامه را به من بگویید .تا انشاءالله بتوانیم یک برنامه ی سالم انتخاب کنیم. (ببخشید من کتابی صحبت میکنم(بنا به دلایلی)). اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فردا ولادت امام محمد جواد (علیه السلام) است و به شما تبریک میگم. و همچنین فردا من میشم 19 ساله و روز تولد منه که شما باید به من تبریک بگین .
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۱, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
چرا میزنید؟؟
![]() نقل قول:الان ساعت خونمون تقریبا 25 دقیقه بامداده البته با ساعت پستم دقیق تر میشه شما چرا آنید مگه قرار نیست 10 بخوابید؟؟؟ ![]() . معذرت میخوام که دیر خوابیدم، دیگه تکرار نمیشه .....![]() من زودتر رفتم بخوابم ولی یه کاری پیش اومد دوباره اومدم اینجا!!! من که مرجع تقلید دیگران نیستم که!!! . نقل قول:راستی هدف کلی این تاپیک پرهیز از پرخوریه یا درست خوابیدن و یا سبک زندگی؟؟؟خوب اینا همش یکیه دیگه، همش مربوط به سبک زندگیه ![]() نقل قول:کمک نمی خواید؟؟؟ ![]() نقل قول:فقط حدیث را داره؟
|
|||
|
۰:۴۶, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
منظورم این بود که قولاتون جایی ننویسین که اگه عملی نشد فکر کنید بقیه دارن می زنن(آتو ندین دست مردم - درست نوشتم آتو رو
- )دوتا سوال آخرم خیلی سخت بود؟؟؟ |
|||
|
|
۰:۵۰, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:منظورم این بود که قولاتون جایی ننویسین که اگه عملی نشد فکر کنید بقیه دارن میزنن(آتو ندین دست مردم - درست نوشتم آتو رونمیدونم... چشم ![]() نقل قول:دوتا سوال آخرم خیلی سخت بود؟؟؟
|
|||
|
|
۰:۵۹, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
خواهش می کنم دستور که ندادم فقط یه پیشنهاد بود...
با فرض سخت بودن سوالام منظورم این بود که این تاپیک برای بحثه یا قصدتون دادن اطلاعات بود فقط؟؟؟ قراره درمورد برنامه ریزی روزانه بحث بشه یا فقط می خواید حدیث (البته حدیث های جالب و مفید ) قرار بدید؟؟؟ |
|||
|
|
۸:۴۲, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول:اگه بحث بشه که خیلی بهتره ولی کسی نمیاد اینجا همکاری کنه... به زور که نمیشه بگم بیان اینجا ![]() آخه به نظر من این بحث یه برنامه ی خوب و وقت خوابیدن و خوردن خیلی خیلی خیل تاثیر داره که ما غافل هستیم شاید یکی از موانع مهم که باعث شده ما بیشتر از نظر روحی و معنوی پیشرفت نکنیم همین باشه. ![]() الان ببینید مثلا نماز اول وقت چقدر تاثیر داره توی زندگی داره تا حدی یک آدم بی ایمان رو به بهترین آدم ها تبدیل میکنه و برعکس. خوب خیلی خیلی مهمه مخصوصا نماز صبح که خیلی تاثیرش بیشتره ولی وقتی دیر میخوابیم اون موقع نمیتونیم نماز صبح رو اول وقت بخونیم تازه وقتی هم بیدار میشیم نمیفهمیم چی میخونیم و شاید هم نماز صبح خواب بمونیم. ![]() برنامه ی زندگی خیلی خیلی خیلی مهمه ولی اکثرا اهمیت نمیدن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

.....
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)