کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در زندگی فهمیدم که...
۱۷:۱۷, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1

سلام بر همه ی دوستان عزیزم

در اینترنت مشغول وبگردی بودم که مطلبی از استاد مصباح توجه ام را به خودش جلب نمود:

آيت‌الله محمدتقي مصباح‌يزدي با اشاره به روز مبعث و نقش هدايتگري پيامبر اكردم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) گفت: اگر خداوند، پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را فرستاد تا جامعه را اصلاح و مردم را هدايت كند، پس چرا اين‌طور نشد؟ آيا برنامه‌يي كه خداوند فرستاد ناقص بود؟ وجدان ما هيچ‌وقت به اين رضايت نمي‌دهد كه بگوييم دين ناقص است.

رييس موسسه آموزشي امام خميني افزود: «پس از 80 سال به اين رسيده‌ام كه سر مساله اين است كه اصلا اين عالم براي اين آفريده نشده كه همه به زور به سعادت برسند و اصلاح شوند.»

به نقل از : http://www.entekhab.ir/fa/news/115354

من بعد از خواندن این صحبت استاد مصباح گفتم که این سوال را از همه ی دوستان بپرسم و ببینیم که ما در دوره ی جوانی مان واقعا و حقیقتا چی از زندگی فهمیده ایم؟

ابتدا خودم

من تا الان از زندگی فهمیده ام که: اگر فقط به اندازه ی قوانین راهنمایی و رانندگی از قوانین دینی در زندگی مان استفاده می کردیم و قوانین دین و رعایت آن در زندگی مان به یک باید همیشگی و روزمره تبدیل شده بود تا الان هیچ مشکلی وجود نداشت و هرگز هیچ نوع مشکلی هم به وجود نمی آمد

خوشحال می شوم که نظر دیگران دوستان را هم بدانم...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، مهدی2012 ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، DRiVeR ، soshiant ، فدايي ولايت ، Farzaneh ، ضحی ، شهرام ، 313flowers ، fiftynine ، یاســین ، ilidin ، soheyl68 ، یاوران مهدی ، Asma ، مهسا110 ، enan ilghon ، شیدا ، عبدالرحیم ، آلاله ، فاطمه خانم ، s-r ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، رضوانه ، مرتاح ، hessam ، help me ، ترنم ، آفتاب ، kashkol-ir ، Patriot ، MohammadMeraj ، Islam ، nasimesaba ، Bamdaad ، Admirer ، عبدالرحمن ، Just God ، رهگذر. ، mahramaneh ، ZaHrA110M ، آیلار ، Bahar ، sabrina ، انتصـار ، نورالسادات

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۴, ۱۵/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۳ ۱۴:۰۵ توسط آیدا77.)
شماره ارسال: #81
آواتار
تاحالاتنهاچیزی که خوب یادگرفتم وبهش عمل میکنم اینه که هیچ وقت درموردبقیه قضاوت نمیکنمBig GrinAngel
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا