|
حذف خرافات
|
|
۹:۳۹, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چیزی که امروز دامن گیر اسلام ماست خرافه گرایی است و در مورد مرگ اندیشه های معقول جای خود را به خرافات داده اند
مرگ انتقال از بعد جسم به وضعیت روحانی است واولین ایستگاه تحول وبرامدن واضح برای همه است |
|||
|
|
۹:۵۳, ۲۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۲ ۹:۵۹ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول:چیزی که امروز دامن گیر اسلام ماست خرافه گرایی است و در مورد مرگ اندیشه های معقول جای خود را به خرافات داده اندخیلی خوب میشد اگه چند تا مثال میزدید و بیشتر توضیح میدادین. |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
گفته بودید که از شنیدن این جملات رود بر شدید جای تعجب نیست افرادی که دارای 2 دست 2پا و اعضای به سان انسان ها هستند به این جملات حتی ثانیه ایی فکر هم نکند.
آری آنان که برای حیات خود فکری جز شکم وزیر شکم و پریدن نر ها بروی ماده ها( واخیرا برعکس!) ندارند خنده دار است که بگوییم شما از دو قسمت تشکیل شده اید یک جنبه یک بعد یا یک قسمت شما جسم شماست و دیگری را روح می نامند دوستی که در پاسخ به مسایل جدی حیات لطف کرده یک ردیف دندان را بعنوان خنده نشان ما میدهد بفرمایندهدفشان از زندگی چیست؟ آیا توان انکار روح را دارند آیا زندگی پس از مرگ را میپذیرند واگر عدله ایی در نفی ورد این اصول دارند بگوییند تا از جهل ما کاسته شود |
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام " مرگ چيست؟[/b] مرگ ، نه پايان زندگي است نه نقطه مجزّايي از زندگي، پيامبر اكرم صلي الله عليه وآله وسلم فرمود: « الموت اول منزل من منازل الاخره و آخره منزل من منازل الدنيا» بحارالانوار ج6 ص133 . مرگ نقطه اوج حيات است . مرگ باهلاكت فرق دارد . لذا ماهيتي دنيايي و آخرتي دارد . نقطه پيوند و اشتراك دنيا و آخرت است كه هم متعلق به دنياست و هم به آخرت. مرگ از فراگيرترين موضوعاتي است كه انسانها را دربر ميگيرد و به هيچ وجه استثنا بردار نيست. به هر حال روزي همه طعم مرگ را خواهند چشيد. « كل نفس ذائقه الموت» « هر نفسي طعم مرگ را مي چشد» سوره آل عمران آيه 185 يقيني ترين امر و راست ترين خبر ، مرگ است . بزرگ و كوچك نمي شناسد . فقير و غني ، حاكم و محكوم ، والي و رعيت ، پير و جوان ، زن و مرد ، مومن و كافر ، همه و همه در اين نقطه تسليم اند . مرگ هيچ شعار و توصيه و رشوه و حق حسابي را نمي پذيرد . حضرت امير المومنين علي عليه السلام فرمود : « الموت اول عدل الاخره» مرگ اول عدالت اُخروي است شرح غرر ج 7 ص369 در جملات تأمل بر انگيز كه منسوب به امير (علیه السلام) است : اي يومين من الموت وافر / يوم لم يقدر ام يوم قدر / يوم لم يقدر لم اخش الردي / و انا اقدر لم تغن الحذر / و مضمون آن : از مرگ حذر كردن دو روز روانيست / روزي كه قضا باشد و روزي كه كه قضا نيست / روزي كه قضا باشد ، كوشش نكند سود / روزي كه قضا نيست ، در آن مرگ روا نيست/ منظور از كلمات فوق اين است كه به هر حال اگر قرار باشد امروز بميري ، هر كاري هم بكني خواهي مرد پس گريز بي فايده است و اگر قرار نباشد بميري كه نخواهي مرد ، پس گريز از چه؟ حضرت امام هادي عليه السلام در پاسخ به فردي كه از ايشان پرسيد چرا از مرگ مي ترسيم ؟ حضرت فرمود : « تخاف من الموت لانك لاتعرفه» از مرگ مي ترسي زيرا آن را نمي شناسي بحارالانوار ج 6ص156 و همچنين حضرت امير المومنين عليه السلام فرمودند : در صورت آمادگي فرد براي مرگ ؛ «لا يبالي وقع الموت عليه او وقع عليه الموت » « باكي ندارد كه مرگ بر او واقع شود يا او بر مرگ واقع شود» بحارالانوار ج 41 ص2 و از امام حسن مجتبي عليه السلام پرسيدند : چرا ما از مرگ اكراه داريم و آن را دوست نداريم ؟ حضرت فرمودند : « لانكم اخر... آخرتكم و عمرتم الدنيا فانتم تكرهون النقله من العمران الي الخراب » براي اينكه شما آخرت تان را ويران و دنيايتان را آباد كرديد ، پس از جابجا شدن از آبادي به خرابي اكراه داريد . حضرت امير عليه السلام فرمودند : «از مرگ اكراه داريد به خاطر زيادي گناهان » نهج البلاغه حكمت 150 پيامبر اكرم صلي الله عليه وآله وسلم فرمودند : « مرگ پل اينان ( مومنين) به بهشت هايشان و پل آن گروه (كافران) به دوزخشان مي باشد » بحارالانوار ج 6ص154 امام حسين عليه السلام در روز عاشورا خطاب به همراهان فرمود: «مرگ چيزي نيست جز پلي كه شما را از شرايط سختي عبور مي دهد » بحارالنوار ج44 ص297 پس مرگ عدم مطلق نيست . انتهاي منحني حيات دنيوي و ابتداي منحني حيات اخروي است. حضرت امير المومنين عليه السلام فرمودند : « والله لابن ابيطالب انس بالموت من الطفل بثدي» «به خدا سوگند پسر ابوطالب به مرگ مأنوس تر است از طفل شيرخوار به سينه مادر » نهج البلاغه خطبه 5 از حضرت امام هادي عليه السلام : هنگامي كه به عيادت يكي از اصحابشان رفتند كه از ترس مرگ گريه و بي تابي مي كرد فرمودند : تو از مرگ مي ترسي چون آن را نمي شناسي ، هنگامي كه كثيف و كسل مي شوي و ميداني كه با استحمام وضعيتت خوب مي شود : آيا نمي خواهي به حمام بروي؟ عرض كرد : بله مي خواهم حضرت فرمود : پس مرگ همان حمام است ، كه آخرين بقاياي كدورتها ، آلودگي ها و اندوها را از تو مي زدايد و تو به سرور و شادي مي رسي برداشت از كتاب مرگ نوشته سيد مجتبي حسيني
|
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۲۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۵ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:گفته بودید که از شنیدن این جملات رود بر شدید جای تعجب نیست افرادی که دارای 2 دست 2پا و اعضای به سان انسان ها هستند به این جملات حتی ثانیه ایی فکر هم نکند. لطفا زود قضاوت نکنید دوست عزیز داداش گل اشتباه فکر نکنید من به این خندیدم که ارسالتون خیلی مختصر بود و توضیح ندادین برای چی ایجاد کردین ولی چون فکر کردم که ممکنه شما اشتباه منظور من رو برداشت کنی ویرایش کردم که متاسفانه همینطور شد. من معذرت میخوام اگر منظورم رو صحیح نرساندم و باعث رنجش شما شدم. هدف از زندگی بندگی خداست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |