کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آفـــــــــات جامعه مهـــــدوی
۳:۵۹, ۲/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۲ ۱۱:۵۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

زیاد گفتند و گفتیم از وظابف منتظران

اما اکنون میخواهیم یه جوالدوز حسابی به خودمان بزنیم

در ابتدا ببینیم آقایمان چه فرمودند

وَ لَوْ أَنَّ أَشْيَاعَنَا وَفَّقَهُمُ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِي الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا عَلَى حَقِّ الْمَعْرِفَةِ وَ صِدْقِهَا مِنْهُمْ بِنَا فَمَا يَحْبِسُنَا عَنْهُمْ إِلَّا مَا يَتَّصِلُ بِنَا مِمَّا نَكْرَهُهُ وَ لَا نُؤْثِرُهُ مِنْهُمْ وَ اللَّهُ الْمُسْتَعانُ وَ هُوَ حَسْبُنَا وَ نِعْمَ الْوَكِيل

ترجمه تحت اللفظی:

و چنانچه شيعيان ما که خدا به طاعت خود موفّقشان بدارد در وفاى به عهد و پیمان الهى اتّحاد و اتّفاق مى‌داشتند، سعادت لقاى ما از ايشان به تأخير نمی ‏افتاد ، بلكه سعادت مشاهده ما با شتاب به ايشان می ‏رسيد و همه اینها در پرتو شناخت كامل ما و صداقت محض نسبت بما می ‏باشد ، بنا بر اين هيچ چيز ما را از ايشان محبوس[/u] نمی ‏دارد جز اخبارى كه از ايشان بما می ‏رسد و ما را ناراحت می ‏سازد و از ايشان انتظار نداريم ، و تنها از خدا بايد يارى خواست و او براى ما كافى و نيكو كارگزار و پشتيبانى است .

من مفسر حدیث نیستم ولی بر اساس مشاهدات ظاهری چندتا نکته اول به نظر میرسه

1-اول شرط شیعه(پیرو) بودن است

توضیح:یعنی دنباله رو و اینکه شبیه بشیم نه اینکه بگی دلت با آقا باشه بسه و ...

2-دوم شرط طاعت خداست که همان علت خلقت جت و انس است

3-محترم شمردن عهد و پیمان الهی

مثلا:الم اعهد الیکم یا بنی آدم....

4-اتحاد و همدلی بین ما

توضیح:اجرای شخصی کافی نیست و اتحاد بسیار مهم است

5-نزدیک شدن معنوی و البته دیدار حضرت بسیار مهم است

یعنی من که فاصله دارم زیان واقعی همینه دقیقا

والعصر ان الانسان لفی خسر....

6-شناخت و معرفت حضرت از شروط مهم است

7-صداقت!!!...........

با امامت با خودت با بقیه......

8-باعث حبس حضرت ما هستیم!

9-این مورد رسیدن خبر هم که ....

10-حضرت به ما هیچ نیازی ندارند (چند بار بخونید این جمله رو)

خب ببینیم عبارات بالا رو چقدر اجرا کردیم؟

ادامه در پست های بعد...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night moans ، hesam110 ، DRiVeR ، سید ابراهیم ، آلاله ، حسن عزتي ، Farzaneh ، منادی حق ، عبدالرحیم ، fiftynine ، پرنیان ، heaven ، میلاد.م ، Aryha ، مکتب المهدی ، Bahar ، Justice Bringer ، Islam ، مجید املشی ، میثاق ، یاســین ، سیمرغ ، help me ، اميرمهدي ، وافی ، zahra11 ، neyestan23 ، 135

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۳۵, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

یکی از مهم ترین آفات جامعه مهدوی که میتونه خیلی به مهدویت ضربه بزنه افرادی هستند که بدون داشتن اطلاعات و تخصص کافی اقدام به فعالیت ها و انتشار مطالب و یا ساخت مستندهائی میکنن که نه تنها کمکی به مهدویت و پیشبرد اهداف مهدوی نمیکنه که باعث بوجود آمدن ابهامات بیشتری میشه...

در بعضی مواقع فعالیت برای مهدویت یکجور راه رفتن روی لبه تیغ هست که ممکنه به خودمون و جامعه مهدوی آسیب برسونه...
هرچند هدف و نیت، خالص و برای خدمت به مهدویت باشه...
به عنوان مثال مستندی که دو سه سال پیش ساخته شد و شخصیت های شکل دهنده ظهور رو معرفی کرد و یکجور باور رو درمردم و منتظران ایجاد کرد که ممکن بود با از بین رفتن و نبود هریک از این اشخاص، اون امید تبدیل به یاس و ناامیدی بشه و باعث دلسرد شدن افراد از مهدویت بشه...
تا جائیکه خیلی از افراد که متخصص حوزه مهدویت بودن و حتی کسانی که که در اون مستند ازشون با عنوان شخصیت های شکل دهنده ظهور یاد میشد در مقابل این مستند موضع گیری کردند...

فقط میخوام بگم باید خیلی دقت کنیم و هر حرفی رو هرجائی نزنیم حتی اگر صحیح باشه! چون ممکنه باعث اختلاف و تفرقه بشه و بهانه دست دشمن بده...

فقط داشتن نیت خالص کافی نیست، داشتن تخصص و اطلاعات و تجربه کافی هم شرطه...

همینطور انتقادپذیر بودن و اینکه اگر از کارمون و یا حرفمون ایراد منطقی و درست گرفتن با کمال میل بپذیریم و سعی در اصلاح خودمون و فعالیت های مهدویمون داشته باشیم نه اینکه دیگران رو دشمن بدونیم که نیت خالصانه مارو زیر سوال بردن...!

ان شاءالله خداوند همه ما رو به راه راست هدایت کنه و از یاران و خادمین امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار بده...

اللهم عجل لولیک الفرج...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، 313flowers ، حسن عزتي ، Night moans ، عبدالرحیم ، آلاله ، عبدالرحمن ، یاســین ، سیمرغ ، zahra11 ، neyestan23
۳:۵۷, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: %D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7.jpg]

موضوع: چشم و هم چشمی

تکرار مکررات گذشته در مورد اتحاد و حسادت ورزی و ...

مگر هدف ما مشترک نیست؟

مگر همه ما از نسل آدم و حوا نیستیم؟

مگر در زیارت عاشورا نخوانده ایم که :

انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم الی يوم القيامه

دروغ میگید موقع خوندن؟ یا تبصره میزارید؟

یا اباعبدالله من عبارت بالا رو قبول دارم ولی نوکرتم من از فلانی بدم میاد،نمیخوام ببینمش،کارشو قبول ندارم آدم خالصی نیست منافقه،من یچیزی میدونم حرفمو قبول کنید!!! و ...

اگر واقعا عبارت بالا رو قبول داریم باید معیارمون حب و بغض با معیار اهل بیت باشه نه دلم و دلت و دلش

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26860.html

مظلوم امام زمان که کارشون به ماها افتاده! با خودمون هم ائتلاف نمیکنیم چه برسه با افرادی که مستضعف فکری هستند و تشیع بهشون نرسیده

نه حالا بزار حالشو بگیرم،روشو کم کنم بِچِزه دلم خنک شه

همین!

[تصویر: 05.jpg]

برادریما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، عبدالرحیم ، آلاله ، 313flowers ، حسن عزتي ، یاســین ، سیمرغ ، help me ، zahra11 ، neyestan23 ، Farzaneh
۴:۴۶, ۱۲/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۲ ۴:۴۸ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #13
آواتار
با یاد حق

(با اجازه ی صاحب تایپیک)

در تائيد حرف های بالا ....

یکی از آفات جامعه ی مهدوی اینه که یک نفر بره راهپیمایی ... کلی دشمن رو لعن و نفرین کنه و حواسش نباشه که خواسته و ناخواسته داره تو زمین دشمن بازی میکنه ....
بره آبلیسک بسوزونه و غافل باشه از آبلیسکی که ابلیس در دلش داره می سازه ...
یادش بره برای رسیدن به هدف فقط یک راه مستقیم وجود داره ....
بقیه اش جاده خاکیه ..
یا از مسیر جداش میکنه یا دیر به مقصد میرسونش ...
شایداون قدر دیر که دشمن هدف رو اشغال کرده باشه ...

یاالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، 313flowers ، عبدالرحیم ، میثاق ، Justice Bringer ، عبدالرحمن ، یاســین ، سیمرغ ، help me ، zahra11 ، neyestan23
۱۴:۲۶, ۲/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۲ ۱۴:۲۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع تکراری:اتحاد و پرهیز از حواشی

امان از جهل و غرور

متاسفانه خیلی از افراد از جمله خودم(مغرورها این جمله رو ندید بگیرن!) فکر میکنیم وقتی برای امام زمان کار کردیم

البته اگر کار کرده باشیم و خیانت نبوده باشد حق تصرف در همه چیز را داریم

غرور رو کنار بگذاریم

اتحاد بین مسلمانان و نه فقط بین شیعه الان مهم ترین مسئله است

آقا شرمنده ایم که کارتون به ماها افتاده!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، رضوانه ، حسن عزتي ، یاســین ، سیمرغ ، 313flowers ، help me ، zahra11 ، neyestan23
۲:۳۶, ۴/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۲:۴۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #15
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع:زیرآب زنی در جهت ارتقاء!!! و نفاق

[تصویر: %DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85_%D9%88%D8%B7%D9...%D8%AA.png]

یکی از ویژگی های بارز حکومت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و البته مهدویون در هر زمانی حتی قبل از ظهور زندگی شرافتمندانه و بدور از پست بودن است

حتما در همین انقلاب اسلامی دیده اید افرادی را که با استفاده از رانت یا زیراب زنی به رتبه های اجتماعی بالا به ظاهر ارتقاء پیدا کردند

این را بدانید اگر حتی در یک محیط مذهبی (چه برسد به اجتماع) یک نفر با دون صفتی بالا رفت در پیشگاه خدا هیچ ارزشی ندارد

باید به هم کمک کنیم نه اینکه سعی کنیم برادر خود را بزنیم تا در پیشگاه یک نفر خود را عزیز کنیم

همه اینها به نداشتن خلوص و نوع تربیت افراد در خانواده ( و البته چه بسا به موارد دیگر) برمی گردد.

و در آخر
این شیوه زرنگی نیست
زرنگی در خلوص نیت است و بس
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، حسن عزتي ، رضوانه ، میثاق ، یاســین ، سیمرغ ، 313flowers ، help me ، zahra11 ، neyestan23
۱۵:۳۹, ۴/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۶ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #16
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

از اونجائی که فرمایشات ولی فقیه ،میتونه بهترین سرمشق زندگیمون باشه تا از آفــــــــــات، مصون بمونیم و قطعاً جامعه رو تبدیل به یک جامعه اسلامی و مهدوی کنیم گوشه ای از فرمایشاتشون رو نقل می کنم، باشد که درس بگیریم...

( زحمت عمومیت دادنش با خودتون!! به هرحال فضای مجازی هم یکی از همین فضاهاست که بخشی از زندگی افراد رو تشکیل داده...)

اخلاق اهمیتش از عمل هم بیشتر است. فضاى جامعه را فضاى برادرى، مهربانى، حسن ظن قرار بدهیم. من هیچ موافق نیستم با اینکه فضاى جامعه را فضاى سوءظن و فضاى بدگمانى قرار بدهیم.
این عادات را از خودمان باید دور کنیم. اینکه متأسفانه باب شده که روزنامه و رسانه و دستگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاى گوناگون ارتباطى – که امروز روزبه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌روز هم بیشتر و گسترده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تر و پیچیده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تر میشود – روشى را در پیش گرفته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند براى متهم کردن یکدیگر، این چیز خوبى نیست؛ این چیز خوبى نیست، دل ما را تاریک میکند، فضاى زندگى ما را ظلمانى میکند.
هیچ منافات ندارد که گنهکار تاوان گناه خودش را ببیند، اما فضا، فضاى اشاعه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى گناه نباشد؛ تهمت زدن، دیگران را متهم کردن به شایعات، به خیالات.

همین جا من این را هم بگویم: اینکه در دادگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها – که در تلویزیون هم پخش میشد – از قول یک متهمى چیزى راجع به یک کس دیگرى گفته میشود، من این را بگویم که این، شرعاً حجیت ندارد. بله، متهم هرچه درباره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى خود در دادگاه بگوید، این حجت است. اینکه بگویند در دادگاه درباره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى خودش اگر اعترافى کرد، حجت نیست، این حرف مهملى است، حرف بى‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ارزشى است؛ نه، هر اقرارى، هر اعترافى، شرعاً، عرفاً و در نزد عقلا در یک دادگاه در مقابل دوربین، در مقابل بینندگان میلیونى که متهم علیه خود بکند، این اعتراف مسموع است، مقبول است، نافذ است؛ اما علیه دیگرى بخواهد اعترافى کند، نه، مسموع نیست.

فضا را نباید از تهمت و از گمان سوء پر کرد. قرآن کریم میفرماید: «لو لا اذ سمعتموه ظنّ المؤمنون والمؤمنات بانفسهم خیرا»؛(۲)

وقتى میشنوید که یکى را متهم میکنند، چرا به همدیگر حسن ظن ندارید؟

29 شهریور88( مصادف با عیدسعید فطر)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، Aryha ، حسن عزتي ، عبدالرحمن ، یاســین ، سیمرغ ، help me ، zahra11 ، neyestan23
۷:۳۳, ۲۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۷:۴۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #17
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

چو شبنم افتاده بدم پیش آفتاب
مهرت به جان رسید و به عیوق بر شدم

موضوع:تعطیلی زندگی

یکی از بدترین آفت ها در جامعه مهدوی تعطیل کردن زندگیست

به این معنی که افراد با شدت و ضعف های گوناگون از تلاش برای پیشرفت خود و جامعه دست می کشند به امید رسیدن ظهور

این یکی از عقاید خیلی خطرناک و از وسوسه های شیطان است مخصوصا در مورد افرادی که به نزدیک بودن ظهور ایمان دارند

نتیجه آن بر زمین ماندن کارها و جلو رفتن غریبه ها و دشمنان در امور زندگی شان و در نهایت زیردست شدن ما

لطفا در این مورد خوب فکر کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، حسن عزتي ، سیمرغ ، Aryha ، 313flowers ، help me ، zahra11 ، neyestan23
۱۵:۱۶, ۲۶/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۲ ۱۵:۲۰ توسط help me.)
شماره ارسال: #18
آواتار
با اجازه این تصاویر شاید به موضوع تاپیک ربط داشته باشه....
[تصویر: 139505304608461.jpg]

[تصویر: 139505316529871.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، zahra11 ، مجنون ، neyestan23
۲۳:۰۴, ۲۶/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۵ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #19
آواتار
چند وقت پیش تو یه جمعی بودم ، یه دختر جوانی(امروزی) شروع کرد از خاطرات جمکرانش و حس و حال قشنگی که در اون مکان داشت و احساس زیبایی که نسبت به امام عصر(علیه السلام)پیدا کرده بود حرف می زد یهو یه یه نفر برگشت گفت : مگه امام زمان نمرده!!!
خیلی جدی و با تعجب !!! یکی دو نفر هم تاییدش کردند!

یکی از بزرگترین بد بختیامون اینه که همه متفق القول نیستیم که امام حضور دارند و حضورشون را حتی ممکنه منکر بشیم !

اگه این طور نبود مگه حضرت فاطمه (سلام الله علیها) اونقدر گریه نمی کردند در غم از دست دادن پیامبر خدا و حکومت الهیشون که به دست نا اهل افتاده بود! که تمام اهل مدینه صدای گریشون رو می شنیدن!

واقعا تا حالا شده ما یک روز اینطوری عجز و لابه کنیم به درگاه خدا و با تمام وجود ظهور رو طلب کنیم ! مگه ما شیعه ی فاطمی نیستیم!واسه مریضامون اینکارو می کنیم ! واسه مشکلات مادیمون اینکارو می کنیم! غافل از اینکه دولت کریمه او اگر بیاید تمام مشکلات حل است !

آقا جون واقعا شرمندتون!!! که کار فرجتون به شیعه هایی مثل من افتاده!!!!
"الهم عجل لولیک الفرج"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، neyestan23 ، حسن عزتي ، help me ، Farzaneh
۲۰:۵۸, ۹/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۳ ۲۰:۵۹ توسط ISOD.)
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول:مي دانيد حال و روز ما چيست ؟
آقا ما جان بر كفيم ها ! اما كمي ديرتر بيا، امروز وقت نداريم!!!
اگر همين الاني كه نشسته اي و اين را مي خواني زنگ بزنند و بگويند همين حالا آب در دست داري زمين بگذار بيا كه آقا منتظر توست آماده اي بروي؟؟؟؟
شرح حال امروز من و توي ِ به اصطلاح منتظر این است كه يك پاي شيعگي مان مي لنگد ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، help me ، حسن عزتي
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا