کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سفیر فیلم(موضوعات سیاسی و اجتماعی)
۱۳:۰۷, ۲/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۲ ۱۹:۳۶ توسط Night_World.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

مرکز مستند سفیر، به عنوان یکی ازمجموعه های تولید کننده فیلم های مستند، در سال ۸۹ با هدف تربیت نیروهای هنرمند متعهد و تولید آثار بصری کوتاه و بلند تاسیس شد.
این مرکز تلاش دارد تا با تلاش مستمر خود قدمی هرچند کوچک و در حد بضاعت، در جهت اهداف انقلاب اسلامی ایران بردارد.

العربیه تلاش برای القای اختلاف درون نظام :
العربیه ضمن ادعای وابستگی سفیرفیلم به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشت: «مرکز مستندسازی سفیر دو فیلم علیه اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دفتر پیشین محمود احمدی نژاد، تهیه و پخش کرده است.»
براساس این گزارش روابط عمومی سفیرفیلم ضمن تکذیب هرگونه وابستگی با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ابراز امیدواری کرد که با توفیق الهی و حمایت مردم بتواند در این مسیر با استواری بیشتری گام بردارد.

[تصویر: %D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%87.jpg]

***به دوستان توصیه می شود برای حمایت از سازندگان این مجموعه مستند ها را خریداری نمایند.***

این تایپیک به مرور زمان بروز میشود.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، عبدالرحیم ، arman mohseny ، 59-11(یامهدی) ، شهیدطیبه واعظی ، SAViOR ، ztb ، شیدا ، vahrakan ، mahdy30na ، دل خسته ، ELENOR ، soshiant ، ساقی ، Night moans ، MohammadSadra ، Tolou ، Majid4mi ، am_po ، یاســین ، vavp ، m.hossein ، ANTI satan ، Admirer ، Justice Bringer ، عبدالرحمن ، حسن.س. ، Ali#59 ، حضرت عشق ، sadegh313 ، مصباح ، Bahar ، ضحی ، أین المنتظر ، Farzaneh ، mortozpasha ، 135 ، alipc9000 ، سیمرغ ، ترنم

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۵, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار

بسم الله الرحمن الرحیم

مستند کوتاه : آزادی توطئه

کلیپ تصویری «آزادی توطئه»، بازخوانی بخشی از مستند «مصاف ۱» پیرامون جریانات افراطی است که در دوران اصلاحات زنجیره اهانت به شریعت راه انداخته بودند.

در حالی با روی کارآمدن دولت جدید زمزمه های بازگشایی مجدد انجمن صنفی روزنامه نگاران شنیده می شود که شاهد آغاز خط توهین نشریات و جراید به ارزش های اسلام و انقلاب هستیم.

[تصویر: Untitled-4.png] دریافت فیلم با فرمت FLV
حجم فایل: ۶۱.۷ مگابایت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mortozpasha
۲۲:۳۳, ۲۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

کلیپ صوتی : وعده ی نقد

از روز گذشته گردان‌های «القدس» جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به جنایات اسرائیل، مناطق جنوب رژیم‌ صهیونیستی را با بیش از ۱۳۰ فروند موشک مورد هدف قرار داده اند. کلیپ صوتی «وعده ی نقد» به تحقق وعده الهی درباره پیروزی جوانان فلسطینی از زبان رهبر انقلاب می پردازد.

چه کسى تصور می کرد جوانان فلسطینى جرأت کنند به نیروهاى غاصبِ ظالمِ بى‌رحمِ صهیونیست حمله کنند؟!

این دارد نشان می دهد که بدانید طبق وعده ی الهى خداى متعال این دین را، این رسالت را بر همه‌ فرآورده‌هاى فکرى و دینى عالم پیروز خواهد کرد. (مقام معظم رهبری)

[تصویر: voulome.png] دریافت کلیپ صوتی با فرمت MP3 حجم فایل: ۲.۸۷ مگابایت | کیفیت فایل: ۱۹۲ کیلوبیت

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، mortozpasha ، alipc9000
۲۱:۱۹, ۲۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

مستند کوتاه : پایان فراق

۲۵ اسفندماه ۹۲ پیکر مطهر شهید بهروز صبوری بعد از ۳۱ سال با حضور خانواده معزز شهدا و مردم شهیدپرور تهران تشیع شد. مستند کوتاه «پایان فراق»، سرانجام فراق چندین ساله مادر برزگوار این شهید را به تصویر می کشد.
.
.
۸ اسفندماه ۹۲ هویت شهید بهروز صبوری شهید مفقودالاثر دوران دفاع مقدس بعد از سال‌ها شناسایی شد. شهید صبوری ۳۱ سال پیش در سن۱۸سالگی به شهادت رسید و پیکر او در منطقه سومار ماند.

مادر این شهید سال‌ها منتظر شنیدن خبری از پیکر فرزندش بود. جمع زیادی از مردم ایران، مادر این شهید را در کلیپی معروف که نمایانگر گریه‌ها و انتظار این مادر در استقبال از شهدای گمنام است، مشاهده کرده‌اند.

مادر شهید صبوری اخیرا و در مراسم تقدیر از عوامل فیلم «شیار ۱۴۳» گفته بود: «آرزوی من این است که بعد از این همه سال تنها یک بند انگشت از فرزندم را برایم بیاورند.»

[تصویر: Untitled-4.png] دریافت فیلم با فرمت FLV
حجم فایل: ۳۶.۳ مگابایت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Ali#59 ، مجتبی110 ، ترنم ، mortozpasha ، alipc9000
۱۸:۳۳, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

مستند کوتاه : شام آخر

سیدمهدی کرباسی در آخرین شب سال به سراغ مردم مختلف می رود و از آنها چند سوال ساده می پرسد. به مناسبت فرارسیدن سال نو مستند کوتاه «شام آخر» را تقدیم می کنیم.
.
.
اگر یک روز به انتهای سال اضافه شود، خوشحال می شوید؟! و اگر اضافه شود، در آن روز چه کار می کنید؟! مردم با شغل های مختلف بازاری،پرستار، دکتر، نانوا و راننده لوکوموتیو در شب آخرین روز سال، به این سوال پاسخ می دهند…

[تصویر: Untitled-4.png] دریافت فیلم با کیفیت بالا و فرمت FLV حجم فایل: ۵۶.۸ مگابایت

[تصویر: Untitled-4.png] دریافت فیلم با کیفیت پائین و فرمت FLV حجم فایل: ۳۷.۱ مگابایت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Justice Bringer ، مجتبی110 ، ترنم ، mortozpasha ، alipc9000
۱۱:۵۴, ۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: agha_sade_zisti_masoolan.jpg]

سخنان حکیمانه و صریح امام خامنه ای درباره تبعات اشرافی گری مسئولان
حرام بودن مانور اشرافی گری در مقابل چشمان مردم و تاکید بر عدم ریخت و پاش از پول بیت المال
.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، Islam ، عبدالرحیم ، یاســین ، السا ، N2376DIR ، ترنم ، Justice Bringer ، mortozpasha ، alipc9000
۲۲:۰۱, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بریده فیلم : حواشی «من روحانی هستم» در دانشگاه شریف

پس از اکران مستند «من روحانی هستم» در دانشگاه شریف با استقبال خوب دانشجویان و برپایی تریبون آزاد، در اکثر دانشگاه ها از اکران این مستند در فضای آزاد دانشجویی ممانعت به عمل آمد.

بریده هایی جالب از حرف های دانشجویان با نگرش های مختلف در تریبون آزاد دانشجویی پس از اکران مستند «من روحانی هستم» در دانشگاه صنعتی شریف …

[تصویر: Untitled-4.png] دریافت فیلم با فرمت FLV حجم فایل: ۲۲ مگابایت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، مصباح ، ترنم ، Justice Bringer ، یاســین ، mortozpasha ، alipc9000
۰:۴۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

مستند کوتاه : انتقاد با شناسنامه

به تازگی فیلمی در شبکه های اجتماعی با این توضیح منتشر شده است: «نظر مردم درباره لزوم انتقاد با شناسنامه، انتقاد پذیری، و واکنش به مرور خاطرات گذشته آنها.» در بخشی از این فیلم از اظهارات رئیس جمهور و نیز مستند من روحانی هستم استفاده شده است.
نظر مردم درباره لزوم انتقاد با شناسنامه، انتقاد پذیری، و واکنش به مرور خاطرات گذشته آنها …

[تصویر: Untitled-4.png] دریافت فیلم با فرمت FLV حجم فایل: ۱۰ مگابایت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، مصباح ، ترنم ، Justice Bringer ، mortozpasha ، alipc9000
۱۱:۴۳, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #48
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

تیزر : فیلم داستانی «لکه»

امروز موج حملات تخریبی رسانه‌های افراطی حامی دولت به فیلم «لکه» نیز رسید. به گفته محمدرضا شفاه تهیه کننده این فیلم، فشارهایی از طریق وزارت علوم موجب لغو مجوز اکران‌های این فیلم در برخی دانشگاه‌ها شده است.

فیلم داستانی «لکه» که از زاویه‌ای متفاوت به فتنه ۸۸ می پردازد، ماجرا رویارویی مادر یکی از کشته شدگان فتنه ۸۸ با سیاستمداری است که در فتنه ۸۸ با حضور در صف مخالفین نظام، مشروعیت آن را زیر سوال می برد و حالا در دولت جدید قرار است مدیرکل شود. این فیلم در چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار موفق به دریافت فانوس زرین این جشنواره گردید.

[تصویر: Untitled-4.png] دریافت فیلم با فرمت FLV حجم فایل: ۸.۳۵ مگابایت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، ترنم ، Justice Bringer ، mortozpasha ، صوت الحق ، alipc9000
۱۱:۰۵, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #49
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

تیزر: مستند «گام نهایی»

مستند «گام نهایی» کاری از موسسه هنری رسانه ای تجلی است که با نگاهی جامع به بررسی پرونده هسته‌ای ایران و توافق نامه ژنو پرداخته است. تیتراژ این مستند اخیرا در همایش «دلواپسیم» رونمایی شد.
.
.
پیروزی حسن روحانی در انتخابات ۹۲، آغازگز فضای جدیدی در مسیر پرونده هسته ای ایران بود. اتفاقی که در نود و نهمین روز دولت یازدعم منجر به توافقنامه ژنو شد؛ توافقنامه ای که از همان ابتدا با موافقت ها و مخالفت های متفاوتی مواجه شد و این سوال را به وجود آورد که«گام نهایی» این توافقنامه به دنبال چه چیزی خواهد بود؟!
[تصویر: Untitled-4.png] دریافت فیلم با فرمت FLV حجم فایل: ۹٫۶۲ مگابایت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، Islam ، ترنم ، Justice Bringer ، mortozpasha ، alipc9000
۱۰:۴۲, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #50
آواتار

بسم الله الرحمن الرحیم

بریده فیلم : گزیده نشست خبری «من روحانی هستم» (?)

کنفرانس خبری عوامل تولید و توزیع مستند «من روحانی هستم»، با حضور خبرنگاران رسانه‌های خبری ۲۰ اردیبهشت ماه در خبرگزاری «نسیم» برگزار شد. فیلم گزیده ای از این نشست خبری منتشر شد.
.
.
.
یاسر جلالی، مدیر سفیرفیلم به نمایندگی از موسسه توزیع کننده، حجت نیکی ملکی، مسئول شبکه اجتماعی افسران و زهرا حقی، نماینده گروه چند رسانه ای شفق مدیا و مسئول تحقیقات مستند «من روحانی هستم» در این نشست خبری حضور یافتند.

[تصویر: Untitled-4.png] دریافت فیلم با فرمت FLV حجم فایل: ۵۲٫۸ مگابایت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، مصباح ، Justice Bringer ، mortozpasha ، alipc9000
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا