کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سلفیها که هستند و چه میخواهند (معرفی کتاب)
۱۷:۰۶, ۱۰/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۲ ۱۷:۱۰ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

به نقل از سایت رجا نیوز

رجانيوز - گروه فرهنگي: اوضاع مصر دوباره ريخته است بهم و در اين كشور كنار نام «اخوان المسلمين» كلمه ديگري هم زياد شنيده مي‌شود: «سلفي‌ها». در سوريه هم وقتي خبر سربريدن كودكان به ميان مي‌آيد باز همين كلمه تكرار مي‌شود. فتواي جهاد نكاح را هم بيرون آمده از زبان همين «سلفي‌ها»ي تونس مي‌دانند. كشتار شيعيان و حتي سني‌هاي هند و پاكستان هم زير سر همين‌هاست گويا. ماجراي اقدامات آنها در افغانستان هم كه سري دراز دارد.

خلاصه بيشتر اخبار و تصاوير دردآوري كه اين روزها مخابره مي‌شود رد پاي «سلفي‌ها» به چشم مي‌آيد. اما اينها چه كساني هستند؟ چه مرام و مسلكي دارند؟ كجا و در چه زماني شكل گرفتند و ريشه در چه فكر و انديشه‌اي دارند؟ در طول تاريخ چه اقداماتي كرده‌اند و تبعات اين اقدامات چه بوده است؟

همه اين سوالات جواب‌هاي دارند كه خيلي از ما از آنها بي‌خبريم و فقط با يكي دو جمله و ربط دادن آنها به وهابيت و اگر خيلي بصير باشيم، به آمريكا و انگليس از زير بار پرسش‌ها شانه خالي مي‌كنيم. اما واقعيت آن است كه شناخت اين گروه فوايد فراواني دارد و از آن مهمتر اينكه حقايقي را روشن مي‌كند كه درك و تحليل حوادث منطقه را آسان مي‌گرداند.

كتاب «ماضي استمراري» نوشته سعيد زاهدي اثري كم‌حجم، خوش دست، زيبا، غني و نسبتا جامع درباره سلفيه است. «سلفي‌گري در جهان اسلام از وهابيت تا القاعده» زير عنوان درج شده بر جلد اين كتاب است 168 صفحه‌اي است. قطع رقعي آن باعث مي‌شود تا صفت خوش‌دست را مبالغه آميز ندانيم و طراحي جلد زيبايش را ناديده نگيريم؛ هر چند كه همه اينها در برابر نام زيبا و پرمعنايش چيزي نيست.

اما محتواي كتاب؛ نويسنده در پيش‌گفتار بسيار مجمل به تعريف لغوي «سلفي‌گري» پرداخته و بعد بسيار گذرا به روند شكل‌گيري اين انديشه مي‌پردازد:
«"بهترين امت من كساني هستند كه هم عصر من‌اند، بعد انها كه بعد از انها مي‌آيند و بعد آنها كه بعدتر مي‌آيند" با استناد به اين حديث گروهي از مسلمانان مي‌گويند در فهم و تفسير دين فقط همين سه نسل، كه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده‌اند، اصل است و ما بايد تنها به آنها مراجعه كنيم. اين گروه خود را سلفي (پيرو سلف= گذشته) مي‌نامند و گويا اولين بار احمد بن حنبل اين ايده را مطرح كرده است و ابن تيميه ايده او را پي گرفته و به انديشه جديد بدل كرده است.»

بعد از اين مرور چند صفحه‌اي كه ذهن را آماده ورود به بحث مي‌كند، فصل اول كتاب آغاز مي‌شود. در اين فصل ايده اوليه سلفي‌گري توضيح داده شده و با مروري بر مكاتب فقهي و كلامي اهل سنت، زمينه‌هايي را كه به بروز اين گرايش انجاميده است برشمرده شده است. اين پيشينه كمك مي‌كند بهتر بفهميم كه چرا استدلال‌هاي ديني سلفي‌هاي امروزي ميان مردم مقبول است.

بررسي پيدايش و گسترش سلفي‌گري در عربستان و بنيان‌هاي شكل‌گيري وهابيت محور مطالب بخش دوم است. سلفي‌گري در هند(و به تبع آن پاكستان) و سلفي‌گري در مصر مطالب فصول‌هاي سوم و چهارم است. مطالبي كه كمك مي‌كنيد درك و تحليل درستي از ماجراها و اتفاقات تروريستي هند و پاكستان و مصر داشته باشيم.
بعد از اين چهار فصل تاريخي، نوبت به سه فصل معاصرتر مي‌رسد. فصل پنجم اتحاد سلفي‌هاي مصر، عربستان و هند را در افغانستان و جنگ با شوروي بازشناسي مي‌كند. وقوع انقلاب اسلامي و تاثير آن در اتفاقات اين دوره خود را نمايان مي‌كند.

فصل ششم به بررسي اختصاصي گروهي از سلفي‌ها يعني طالبان در افغانستان مي‌پردازد. فصل انتهايي هم با پرداختن به تشكيل القاعده بعد از جنگ در افغانستان كتاب را به پايان مي‌برد. مطالب اين فصل به شدت خواندني است.

كتاب «ماضي استمراري» نشر عابد با حجم نه چندان زياد و قيمت چهار هزار توماني منبع بسيار مناسبي است كه مي‌تواند خواننده را با سلفي‌گري آشنا كند. انديشه‌اي كه شايد بتوان گفت همه آتش‌هاي منطقه از گور آنها بلند مي‌شود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ارش کمانگیر
۱۷:۱۹, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
(۱۰/تیر/۹۲ ۱۷:۰۶)عدالت نوشته است:  
كتاب «ماضي استمراري» نشر عابد با حجم نه چندان زياد و قيمت چهار هزار توماني منبع بسيار مناسبي است كه مي‌تواند خواننده را با سلفي‌گري آشنا كند. انديشه‌اي كه شايد بتوان گفت همه آتش‌هاي منطقه از گور آنها بلند مي‌شود.
برای شناخت اندیشه ای که همه آتش های منطقه از گور اون باند می شه باید 4000 تومان پرداخت کرد؟
منبع بسیار مناسب برای شناخت کی؟ اصلا مگه منِ مسلمونِ ایران نیازی به شناخت اونا دارم؟
اونا کی باشن که من بخوام حتی کتاب با حجم نه چندان زیادی برای شناختشون بخونم؟
من کلام خدارو می خونم که 12 هزار تومان پولشو دادم و حجمش کم هم نیست و برای فهمیدنش هم باید فعلا فعلا ها صبر کنم. من خاطرات جبهه و تصاویر شهدا رو رایگان در همین انجمن می بینم تا انسانیت یاد بگیرم، اسلامو بشناسم، بتونم مسلمون باشم و بمونم.
من هیچ وقت به این تبلیغات کم حجم 4 هزار تومانی توجهی نمی کنم.
۱۷:۲۳, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۰/تیر/۹۲ ۱۷:۱۹)soheyl_ir89 نوشته است:  برای شناخت اندیشه ای که همه آتش های منطقه از گور اون باند می شه باید 4000 تومان پرداخت کرد؟
منبع بسیار مناسب برای شناخت کی؟ اصلا مگه منِ مسلمونِ ایران نیازی به شناخت اونا دارم؟
اونا کی باشن که من بخوام حتی کتاب با حجم نه چندان زیادی برای شناختشون بخونم؟
من کلام خدارو می خونم که 12 هزار تومان پولشو دادم و حجمش کم هم نیست و برای فهمیدنش هم باید فعلا فعلا ها صبر کنم. من خاطرات جبهه و تصاویر شهدا رو رایگان در همین انجمن می بینم تا انسانیت یاد بگیرم، اسلامو بشناسم، بتونم مسلمون باشم و بمونم.
من هیچ وقت به این تبلیغات کم حجم 4 هزار تومانی توجهی نمی کنم.

به نام خدا

به این میگن تندروی

شما تا پدیده ای را نشناسی نمیتوانی با آن مقابله کنی مگر اینکه مانند خود آنها متوسل به تندروی و زور شوی که در آن صورت فرقی با آنها نخواهی داشت چون آنها هم اگر کمی مطالعه داشتند اینگونه نمیشدند هرچند همه مشکل آنها پول است و بقیه کارهایشان فیلمی بیش نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ارش کمانگیر
۱۷:۴۷, ۱۰/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۲ ۱۷:۴۹ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۰/تیر/۹۲ ۱۷:۲۳)عدالت نوشته است:  
به نام خدا

به این میگن تندروی

شما تا پدیده ای را نشناسی نمیتوانی با آن مقابله کنی مگر اینکه مانند خود آنها متوسل به تندروی و زور شوی که در آن صورت فرقی با آنها نخواهی داشت چون آنها هم اگر کمی مطالعه داشتند اینگونه نمیشدند هرچند همه مشکل آنها پول است و بقیه کارهایشان فیلمی بیش نیست.
ما هنوز تو خودمون موندیم و هنوز نتونستیم اسلام ناب رو داشته باشیم. فکر نکنم همه نیازی به شناخت دشمن داشته باشن.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26...#pid201199
دیگه خسته شدم. همه جا از دشمن می گن. کمتر کسی از خودمون می گه. ما جوونا می خوایم خودمونو بیشتر بشناسیم. نکنید این ظلم هارو در حقِ ما. نکنید این گناه هارو. به جای این که انجمن رو تبدیل به معرفی جدیدترین استراتژی های دشمن بکنید، همون اسلامی که چند هزار سال قبل بوده رو معرفی کنید. این همه سال نتونستیم خودمونو درست کنیم، شناخت و درست کردن اونا پیش کشمون.
شما اول پدر خوبی باش، بعد پسرتو بشناس و تربیت کن. این رو هم بدون که بیشتر تاثیرپذیری فرزندت از عمل توست.
این اسلامی که می گیم چند هزار ساله س و بهش معتقدیم کو؟ توی فیلم هامون؟ توی خونه های آپارتمانی غیر اسلامی مون؟ توی امر به معروفمون؟ توی مانتوهای کوتاه؟ توی پستی و بلندی های نوامیسمون که داریم خودمون و غریبه ها دارن می بینن؟ توی ابروهای برداشته جوونامون؟ یا توی مساجد خالی مون؟ یا توی صدای قرآنی که فقط روزای ختم مرده هامون می شنویم؟ توی آموزشمون؟ یا توی پرورشمون؟ توی صدامون؟ یا توی سیمامون؟
بدونیم چگونه هستن به قیمتی که خودمون تغییر کنیم؟ من به دشمن هیچ کاری ندارم. اما از خودی هایی که بیشتر از دشمن بهمون صدمه زدن و می زنن نمی گذرم. 1 شبکه شروع به کار کرد، همه اومدن تبلیغشو کردن و مردمی که ماهواره نداشتن، ماهواره گرفتن و همه زندگی هارو گرفته و نوامیس ما دارن مثل اونا زندگی می کنن. خودشونو صافکاری و نقاشی می کنن می رن خیابون، بعد ما داریم کتاب نه چندان حجیم ارزان قیمت می خونیم که دشمنو بشناسیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar
۱۸:۰۰, ۱۰/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۲ ۱۸:۳۰ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۰/تیر/۹۲ ۱۷:۴۷)soheyl_ir89 نوشته است:  ما هنوز تو خودمون موندیم و هنوز نتونستیم اسلام ناب رو داشته باشیم. فکر نکنم همه نیازی به شناخت دشمن داشته باشن.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26...#pid201199
دیگه خسته شدم. همه جا از دشمن می گن. کمتر کسی از خودمون می گه. ما جوونا می خوایم خودمونو بیشتر بشناسیم. نکنید این ظلم هارو در حقِ ما. نکنید این گناه هارو. به جای این که انجمن رو تبدیل به معرفی جدیدترین استراتژی های دشمن بکنید، همون اسلامی که چند هزار سال قبل بوده رو معرفی کنید. این همه سال نتونستیم خودمونو درست کنیم، شناخت و درست کردن اونا پیش کشمون.
شما اول پدر خوبی باش، بعد پسرتو بشناس و تربیت کن. این رو هم بدون که بیشتر تاثیرپذیری فرزندت از عمل توست.
این اسلامی که می گیم چند هزار ساله س و بهش معتقدیم کو؟ توی فیلم هامون؟ توی خونه های آپارتمانی غیر اسلامی مون؟ توی امر به معروفمون؟ توی مانتوهای کوتاه؟ توی پستی و بلندی های نوامیسمون که داریم خودمون و غریبه ها دارن می بینن؟ توی ابروهای برداشته جوونامون؟ یا توی مساجد خالی مون؟ یا توی صدای قرآنی که روزای ختم مرده هامون می شنویم؟ توی آموزشمون؟ یا توی پرورشمون؟ توی صدامون؟ یا توی سیمامون؟
بدونیم چگونه هستن به قیمتی که خودمون تغییر کنیم؟ من به دشمن هیچ کاری ندارم. اما از خودی هایی که بیشتر از دشمن بهمون صدمه زدن و می زنن نمی گذرم. 1 شبکه شروع به کار کرد، همه اومدن تبلیغشو کردن و مردمی که ماهواره نداشتن، ماهواره گرفتن و همه زندگی هارو گرفته و نوامیس ما دارن مثل اونا زندگی می کنن. خودشونو صافکاری و نقاشی می کنن می رن خیابون، بعد ما داریم کتاب نه چندان حجیم ارزان قیمت می خونیم که دشمنو بشناسیم.

به نام خدا

کارهای غلطه یک عده آدمه متظاهر و نان به نرخ روز خور و منافق نباید باعث بشه که ما به وظیفه خودمان یعنی آگاهی در حد توانمان، عمل نکنیم.

الان شما مشکلت چیه؟؟؟؟؟؟ مشکلت معرفی این کتابه برای اینکه ریشه سلفیها را به صورت علمی بشناسیم؟؟؟؟؟؟ آیا شما با آگاهی مردم مشکل دارید. اینها روز و شب دارن براخودشون تبلیغ میکنند و بر علیه شیعیان انواع اراجیف را میگن بعد حالا که یک کتاب منتشر شده تا اینها رو بهتر بشناسونه، شما فریاد وامصیبتا سر میدهید به جای اینکه از انتشار اینگونه کتابها حمایت کنید. شما طوری صحبت میکنید که گویا حامی سلفیها هستید و از آگاهی راجب به آنها بیم دارید.

خیلی از مسائلی که شما به آنها اشاره کردید که نداریم، فقط ظواهر است و شما فقط داری از ظواهر صحبت میکنی. مردم آزاد هستند که به هر طریقی که میخواهند بروند و وظیفه ما امر به معروف و در واقع نشان دادن حقیقت به آنهاست حالا آنها یا قبول میکنند یا نه .

همین صحبتهایی که شما کردید و نقدهایی که به حکومت اسلامی وارد میکنید اکثریتش دقیقا همان تندروی میباشد. خوب سی سال تا حدودی تندروی شد. گشت ارشاد گذاشتند، جوانها را گرفتند، جلوی ماهواره را گرفتند، یک زمانی داشتن ویدئو را حرام میدانستند، افرادی که صورتشان را اصلاح میکردند را غربی و طاغوتی میدانستند خوب نتیجه آن تندرویها میشود همین وضع امروز. مقصر وضع امروز جوانان نیستند بلکه همان نان به نرخ روز خورهایی هستند که با تندرویهای خود جوانان را از دین زده کردند.

این تندروها کاری را با اسلام میکنند که خوارج با حضرت علی (علیه السلام) کردند.

خوب شما که اینهمه مشکلات جوانان و کشور را میدانی راه حلت چیه؟؟؟؟ راه حلت اینه که سلفیها به کشتار خودشون ادامه بدن و ما هم چون خودمون رو درست نکردیم، همین کمترین کار را یعنی معرفی آنها به صورت علمی و آگاهی عمومی را هم انجام ندهیم؟؟؟؟؟

اگر ما اعتدال را برقرار میکردیم و میدانستیم که معصوم از گناه نیستیم که دیگران را مجرم و آلوده به گناه بدانیم صرفا بخاطره اینکه طرف دارد جوانی میکند او را متهم به فحشا نمیکردیم الان وضعمون این نبود.

دورانی که با سختگیری کارها درست میشد و با زور تمام شده و الان باید بحثه منطقی کرد .

و در موقع مناسب هرگاه بر علیه دین و مذهب هم البته شمشیر کشیدند ما هم به موقعش شمشیر میکشیم ولی نه برای چند جوان غافل که فریب خورده اند و یا نادان هستندو یا به دنبال لذت هستند و یا اصلا بالاتر از هم به قول خودشان نمیخواهند به زور به بهشت روند.

شما که به دنبال راه حل هستی همینجا ساده جواب بدهید؟؟؟

چکار کنیم که مردم گناه نکنند؟؟؟؟ آیا به جز صحبت و ارشاد منطقی و درستکاری میتوان کاری کرد؟؟؟؟؟؟ آیا شمای نوعی مجاز به استفاده از زور بر علیه مردم برای تن دادن به خواسته هایت هستی؟؟؟؟؟؟ پس قانون کشور چه میشود؟؟؟؟؟؟

چطور میشود جلوی کشتارشیعیان را گرفت؟؟؟؟؟؟؟ آیا ما هم باید مثل کاری که وهابیها با شیعیان میکنند، سنیها را کشتار کنیم؟؟؟؟؟؟ یا باید افکار عمومی را نسبت به آنها بیدار کنیم؟؟؟

شما جایی نوشتی نقد و بررسی فیلمهای غربی به نوعی تبلیغ آنهاست.

کاربر محترم ما چه این فیلمها را بررسی کنیم چه نکنیم، اکثریت اینها را میبینند پس بهتر است کاری کنیم که اقلا اگر هم نگاه میکنند با آگاهی باشه و بدانند پشت پرده آن چیست اینگونه کم کم خودشان متوجه حقیقت میشوند همانطور که ما تا حدی شدیم.

مردم ما اکثرا به دنبال اعتدال هستند و نه تندروی و این مسئله در انتخابات ثابت شد هرچند شخصا موافقه دیدگاه اکثریت نبودم و تا حدی اکنون هم نیستم ولی یک حقیقت را نمیشود انکار کرد و آن اینکه مردم از تندروی برای مردم و کندروی برای مسئولان خسته شده بودند و کمی آزادی میخواستند. خوب وقتی اکثریت مردم این را میخواهند دیگر من و شما کاری نمیتوانیم انجام دهیم بجز آگاه کردن مردم، مگر اینکه بخواهید با زور این کار را انجام دهید که اینکار را همین الان سلفیها و وهابیها هم دارن انجام میدن و میخواهند به قول خودشان مردم را به زور کشتار مثلا مسلمان کنند که این روش کاملا شکست خورده است.

الان دیگه جوانان که هیچ حتی بزرگسالان هم جذب صحبتهای خشک و تکراری نمیشوند . صحبتهایی که دایم میگوید اینکار بد است و اینکار خوب، صحبتهایی که سالها در حال تکرار است و به قول شما نتیجه شده وضع امروز جامعه. خوب پس حتما یک جای کار میلنگد.

ما چه بخواهیم چه نخواهیم توان مقابله با تبلیغات رسانه ای غرب را نداریم. حال که نداریم کاری نمیتوانیم انجام دهیم بجز اینکه ماهیت واقعی این مدیومها و تفسیر آنها را به نمایش بگذاریم.

با شعار دادن هیچ نیتجه ای نمیتوان گرفت شما جایی راجب به دریاچه ارومیه صحبت کردید و اینکه چگونه باید آبادش کرد. خوب برای اینکه دریاچه ارومیه را آباد کنی باید اول علت خشک شدن آنرا متوجه شوی بعد کار علمی انجام دهی و مثلا کانالی بکشی از خزر به ارومیه. خوب اینکار را هم انجام میدهی و جواب نمیدهد، حالا چون جواب نداد دیگه دلیل نمیشه که بزنی کل دریاچه رو به کل نابود کنی چون به خواسته ما جواب نداده و آباد و پرآب نشده دوباره، تنها کاری که ما یعنی بندگان خدا میتوانیم در این حالت انجام دهیم این است که یا به دنبال راه جدید باشیم یا آنرا به کل رها کنیم یا راه غیر منطقی یعنی ویران کردن کامل آن به علت عدم تمکین به خواسته ما را اجرا کنیم . دقیقا حال به جای دریاچه ارومیه نسل جوان و مردم را قرار دهید، متوجه همه چیز میشوید.

نتیجه مطلب اینکه حرفهای خشک و تکراری دیگر روی مردم جواب نمیدهد و خودمان را نباید گول بزنیم باید مذهب را با شیوه ای امروزی به مردم معرفی کنیم که اگر روشهای پیشین جواب داده بود الان وضع به قول شما این نبود که هست. والسلام

۱۸:۲۷, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
جناب عدالت
صحبت های شما در مورد تندروی های گذشته رو قبول دارم. هر چند موضوع این نبود. موضوع اینه که به صورت کاملا به روز، تا فیلم و کتاب و بازی و محصول و هر دم و بازدمی که دشمن انجام می ده رو تحت نظر داریم و به صورت کم حجم و ارزان و علمی به همدیگه معرفی می کنیم. این کار یعنی دشمن شناسی و امری واجبه.
اما
اما
اما
واقعیت اینه که از خودمون موندیم. من هم به مسایل دینی، هم سیاسی، هم اجتماعی و جامعه شناسی علاقه دارم. این مطلبو خودم نوشتم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25422.html
این حاصل تفکرات خودمه. چیز ساده ایه، با گذشت عمر همه این موضوع رو درک می کنن. اما اینو نوشتم تا بدونیم که ارزش هامونو حفظ کنیم. شما توجه کن چه موضوع هایی روزانه در انجمن ایجاد می شه و چه موضوع هایی مرتب به روز می شه و بیشترین پاسخ هارو داره.
امروز به جایی رسیدیم که دشمن یک فیلم می ندازه تو بازار و فکر همه جوونای مارو معطوف خودش می کنه.
چه قدر ارزش های اسلامی رو شناسوندیم؟ چه قدر دشمن رو شناسوندیم؟ امروز همه جوونا و نوجوونای ما تحلیل گر سیاسی هستن و البته بیشترشون توهمی، اما ساده ترین مسایل انسانیت رو نمی دونن، چه برسه به اسلامیت.

خیلی از اونایی که شمشیر می گیرن رو مسلمونا، دشمن اسلام نیستن، دشمن اون فردی هستن که مسلمونارو اون طوری بهشون معرفی کردن. سرانشون گفتن مسلمونا مثلا تروریستن. اونا هم روی ما اسلحه می کشن به خیال این که روی ترورسیت اسلحه کشیدن. اگر مسلمونا درست رفتار کنن و خودشونو معرفی کنن به جهان، همه خود به خود مسلمون می شن.
اما فعلا مسلمونا دارن اونارو می شناسن. انشاالله بعد از شناخت دشمن، خودمونو به اون ها بشناسونیم.
۱۸:۳۳, ۱۰/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۲ ۱۸:۳۴ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۰/تیر/۹۲ ۱۸:۲۷)soheyl_ir89 نوشته است:  جناب عدالت
صحبت های شما در مورد تندروی های گذشته رو قبول دارم. هر چند موضوع این نبود. موضوع اینه که به صورت کاملا به روز، تا فیلم و کتاب و بازی و محصول و هر دم و بازدمی که دشمن انجام می ده رو تحت نظر داریم و به صورت کم حجم و ارزان و علمی به همدیگه معرفی می کنیم. این کار یعنی دشمن شناسی و امری واجبه.
اما
اما
اما
واقعیت اینه که از خودمون موندیم. من هم به مسایل دینی، هم سیاسی، هم اجتماعی و جامعه شناسی علاقه دارم. این مطلبو خودم نوشتم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25422.html
این حاصل تفکرات خودمه. چیز ساده ایه، با گذشت عمر همه این موضوع رو درک می کنن. اما اینو نوشتم تا بدونیم که ارزش هامونو حفظ کنیم. شما توجه کن چه موضوع هایی روزانه در انجمن ایجاد می شه و چه موضوع هایی مرتب به روز می شه و بیشترین پاسخ هارو داره.
امروز به جایی رسیدیم که دشمن یک فیلم می ندازه تو بازار و فکر همه جوونای مارو معطوف خودش می کنه.
چه قدر ارزش های اسلامی رو شناسوندیم؟ چه قدر دشمن رو شناسوندیم؟ امروز همه جوونا و نوجوونای ما تحلیل گر سیاسی هستن و البته بیشترشون توهمی، اما ساده ترین مسایل انسانیت رو نمی دونن، چه برسه به اسلامیت.

خیلی از اونایی که شمشیر می گیرن رو مسلمونا، دشمن اسلام نیستن، دشمن اون فردی هستن که مسلمونارو اون طوری بهشون معرفی کردن. سرانشون گفتن مسلمونا مثلا تروریستن. اونا هم روی ما اسلحه می کشن به خیال این که روی ترورسیت اسلحه کشیدن. اگر مسلمونا درست رفتار کنن و خودشونو معرفی کنن به جهان، همه خود به خود مسلمون می شن.
اما فعلا مسلمونا دارن اونارو می شناسن. انشاالله بعد از شناخت دشمن، خودمونو به اون ها بشناسونیم.

به نام خدا

خوب شما راه حل را درچه میبینید. مگر سی سال تبلیغ نشد مگر سی سال وزارت فرهنگ و ارشاد کار فرهنگی نکرد. خوب وقتی مردم استقبال نکردند از مثلا یک فیلم ارزشی دیگه نمیشه با زور سر نیزه آنها را به سینما برد.

اینجا انتخاب با مردمه چه خوب و چه بد ما هم مجبوریم نظر اکثریت را قبول کنیم تا زمانی که مولایمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کند.

با زور و تهدید و ارعاب هیچ نتیجه ای نخواهیم گرفت هیچ بلکه نتیجه عکس هم خواهد داد. به انتخابات امسال دقت کنید متوجه میشوید.
۱۹:۰۱, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۰/تیر/۹۲ ۱۸:۳۳)عدالت نوشته است:  به نام خدا

خوب شما راه حل را درچه میبینید. مگر سی سال تبلیغ نشد مگر سی سال وزارت فرهنگ و ارشاد کار فرهنگی نکرد. خوب وقتی مردم استقبال نکردند از مثلا یک فیلم ارزشی دیگه نمیشه با زور سر نیزه آنها را به سینما برد.

اینجا انتخاب با مردمه چه خوب و چه بد ما هم مجبوریم نظر اکثریت را قبول کنیم تا زمانی که مولایمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کند.

با زور و تهدید و ارعاب هیچ نتیجه ای نخواهیم گرفت هیچ بلکه نتیجه عکس هم خواهد داد. به انتخابات امسال دقت کنید متوجه میشوید.
دیگه از زور و این ها صحبت نکنید. هیچ کس موافقش نیست.
راه حل اینه که خانواده ها آموزش داده بشن، آموزش و پرورش کارشو درست انجام بده، دانشگاه ها و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. این ها باید کاری کنن که ارزش ها در انسان هایی که در ایران به دنیا می آن و رشد می کنن ارزش هایی باشه که خدا می خواد تا اهدافی که انسان ها انتخاب می کنن خداپسندانه باشه. این ها وظایف این ارگان هاست که انصافا خوب عمل نکردن.
عقل سالم می دونه که تغییر یک روزه اتفاق نمی افته، اون هم در کشور پهناور و کم سوادی مثل ایران. پس نیاز هست که کار بشه و باید پیشرفت هاو تلاش هایی که شده رو ببینیم و بازگو کنیم.
من روی خودسازی تاکید داریم که ما نمره قبولی هم نباید به خودمون بدیم برای این سال ها. دشمن شناسی باید تا حدی در زندگی عموم جامعه باشه و وظیفه سیاسیون مملکته. اگر ما می تونستیم ارزش های خوب رو بشناسونیم، امروز خانواده ها دور هم نمی شستن هرزگی و حروم زادگی رو آموزش ببینن.
اتفاقا من این جوونایی که هرزگی می کنن در خیابونارو مقصر نمی دونم، من اونایی رو مقصر می دونم که باید اینارو آموزش می دادن. انصافا پدر و مادرهای ما در سال هایی نبودن که بشه ازشون انتظار داشت بعضی مسایل رو به ما یاد بدن، اما آموزش و پرورش و دانشگاه ها و وزارت ارشاد و صدا و سیما و بعضی روحانیون مقصر هستن. روحانیون باید بیان در مدارس، خیابان ها و ... چند درصد نوجوونا و جوونای ما می دونن که چه جوری باید با روحانی ها و مشاوران مذهبی ارتباط برقرار کنن؟ چند درصد به مسجد می رن؟
من در اون متنی که نوشتم و لینکشو در پاسخ قبلیم گذاشتم، نوشتم که جوون ما برای چی بره مسجد؟ مسجد با ارزش های اون جور در نمی آد. وقتی تعداد زیادی از جامعه ما این گونه هستن، پس یعنی مشکلی وجود داره. من خودم مسجد که می رم انتظار دارم روحانی صحبتی کنه، صبر کنه کسی سوالی داشت بپرسه، اما باور کنید میان، نماز می خونن و می رن.
ارزش هارو درست کنیم، بعد مردم خودشون اهدافشونو بر اساس اون ارزش ها انتخاب می کنن.
یه جمله ای هست که می گه "وقتی ارزش ها عوض می شن، عوضی ها با ارزش می شن". این رو داریم تجربه می کنیم. امروز یه همجنس بازی رو اون قدر معرفیش می کنیم که جوون و نوجوون به خاطر این که اون همجنس باز برای ارزش منده، می ره لباس اون رو می خره و می پوشه و افتخار می کنه. عکس شهدا رو روی تی-شرت ها چاپ کنید و بذارید برای فروش، به نظرتون چه نتیجه ای می ده؟
خودمونو بسازیم، بقیه هم مثل ما می شن. دشمن داره خودشو می سازه و ما هم باید خودمونو بسازیم. ببینیم کی زودتر دشمنشو مثل خودش می کنه.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]