کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جدا از پذیرش خانمهای بد حجاب معذوریم !!!
۱۳:۴۹, ۲۱/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۲ ۱۷:۰۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

زنی که چادر را مایه آبرو و افتخار خود می داند؛

خانم «شریفی» بانوی خوش‌ذوقی که ثروت و نام برایش از پایین درجه اهمیت برخوردار است. صاحب یک فست‌فود در خیابان سهروردی واقع در میدان شهید قندی تهران است. با توجه به اعتقادات عمیق دینی خود دست به اقدامی جالب در محل کار خود زده است.

شیوه عمل ایشان را می‌توان نمونه بارز و موفق امر به معروف و نهی از منکرِ عملی در جامعه امروز دانست.

[تصویر: 14328135952398471639.jpg]

ایشان، در مصاحبه‌ای شیرین از ابتکار معنوی خود می‌گوید.
بانو شریفی این‌طور شروع می‌کنند: «این مسئله ذهنم را مشغول کرده بود که چگونه می‌توانم کاری برای راحتی حال مشتریان به خصوص زنان محجبه انجام دهم؛ که از طرفی باعث آسودگی آنها شود، از سویی دیگر بتوانم به نوبه خود کاری برای گسترش فرهنگ حجاب انجام دهم. از شب میلاد امام حسین(علیه السلام) در ماه شعبان شروع به دادن ده درصد تخفیف به خانم‌های محجبه (چادری) کردیم. اقدامی که هدف آن رضایت خداوند بود نه شهرت و کسب موقعیت».

حتماً مشتریان با شنیدن این مطلب متعجب می‌شوند؛ لطفاً از عکس‌العمل آنها برایمان بگویید؟

«بله؛ عکس‌العمل آنها متفاوت بود که حتی برای خود من هم جالب است. به‌عنوان مثال وقتی همسران خانم‌های محجبه برای پرداخت هزینه غذا با جمله ” ده درصد تخفیف حجاب” مواجه می‌شوند یکه می‌خورند و طوری نگاه می‌کنند که انگار کسی همسر آنها را زیر نظر داشته است. ولی عده‌ای هم هستند که خوشحال می‌شوند و استقبال می‌کنند. خانم‌ها هم ابراز رضایت‌مندی می‌کنند و می‌گویند خدا را شکر که کسی پیدا شده و این‌طور در راه گسترش فرهنگ اسلامی تلاش می‌کند. البته باید بگویم این شیوه تخفیف تنها برای یک نفر نیست. قرار بر این است که اگر یک دختر چادری به همراه دوستان غیر چادری خود باشد هم، برای کل آن فیش ده درصد تخفیف، محاسبه شود. شاید این عمل باعث تشویق بقیه به سمت حجاب کامل شود».

[تصویر: 73273131770010580024.jpg]

مطمئناً مشتریان شما تنها زنان و دختران محجبه نیستند؛ غیر محجبه‌ها زمانی که از این قضیه با خبر می‌شوند، چه عکس‌العملی نشان می‌دهند؟

«بله؛ خب، برای آنها هم جالب بود؛ به‌خصوص اگر با مادر یا مادربزرگ چادری خود بودند. باید بگویم آنها نیز دو جور رفتار می‌کردند. برخی دختران ابراز ناراحتی می‌کردند و طوری نشان می‌دادند که لازم به این کار نیست یعنی لازم به دادن تخفیف نیست. ولی در مقابل دخترانی هم بودند که با خوشرویی رفتار می‌کردند و از این‌که به مادر و مادربزرگشان این‌گونه توجه شده خوشحال می‌شدند. البته باید بگویم رفتار آدمها بستگی به تریبت خانوادگی آنها دارد. جوانانی که در خانواده‌های با اصالت بزرگ شده‌اند رفتار مناسب‌تری نسبت به دیگر جوان‌ها دارند. دهن‌کجی و تنفر برخی افراد نسبت به حجاب برای من اهمیتی ندارد؛ آنها هم برای من محترم هستند. هیچ‌گاه به آنها بی‌احترامی نمی‌کنم و تنها سکوت می‌کنم».

- برایم جالب بود که بدانم همسایه‌های فست‌فود شما با این اقدام چه برخوردی داشتند!

«باید بگویم درباره این کار با آنها صحبت نکردم؛ چون همان‌طور که گفتم هدفم جلب رضایت خداوند است؛ ولی تصور می‌کنم پرسنل، به آنها خبر داده باشند. چون آبمیوه‌فروشی نزدیک ما تصمیم گرفت از نیمه‌شعبان این کار را انجام دهد ولی آن را نیمه‌کاره رها کرد».

[تصویر: 28695311626985409889.jpg]

خانم شریفی تنها صاحب یک فست فود نیست. ایشان با حساسیت و دقت و دلسوزیی مادرانه زندگی پرسنل خود را نیز رصد می‌کند. خودش می‌گوید: اکثر کسانی که در مغازه مشغول هستند افراد دور از خانواده‌اند که از شهرستان به تهران آمده‌اند. همیشه سعی کرده‌ام به نماز و کار خیر تشویقشان کنم. به طرز برخورد و حتی نوع پوشش آنها توجه می‌کنم. تلاش می‌کنم تا به ازدواج سوقشان دهم تا از گناه و آلودگی به دور باشند.

بینش بلند و درک عمیق زنانی مانند بانو شریفی که در همان محدوده مغازه کوچک، خود را نمایان کرده نشانی است از پیوند ناگسستنی روح و جان زنان و دختران این مرز و بوم با اسلام عزیز.

بزرگ بود
و از اهالی امروز بود
و با تمام افق‌های باز نسبت داشت
و لحن آب و زمین را چه خوب می‌فهمید

http://charghad.ir
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، fatemeh ، میلاد.م ، N.Mahdavian ، sarallah ، .amin. ، arman mohseny ، Scimitar ، yektasepas ، 313flowers ، ali0077 ، heaven ، SAViOR ، zohur ، شهیدطیبه واعظی ، m.hossein ، rastin ، mohammadhadi ، fiftynine ، حسن.س. ، ilidin ، عبدالرحیم ، منادی حق ، مهدی2012 ، Asma ، Mitsonary ، 59-11(یامهدی) ، Bahar ، جویای حقیقت ، یاســین ، دیدگاه نوین ، Night moans ، *مهاجر* ، ZaHrA110M ، علمدار133 ، MOHSEN-Z ، أین المنتظر ، marziye ، Negahi digar ، azade ، شیدا ، عبداللهی ، سرباز منتظر ، لبخند خدا ، III I III

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۶, ۲۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
خوشم میاد همه متحد هستیم !!!!

دوست عزیز شما ماهواره رو داخل خونت و چها دیواری بزار کسی با شما کار نداره !! پشت بام میزاری میان جمع میکنن Wink

یک نکته دیگه اینکه این آقا دقیقا مطابق قوانین کشور داره عمل میکنه .... یه برچسبی هست که نوشته از پذیرش خانمهای بد حجاب معذوریم .
کسی بهش توجه نمیکنه ( به قانون مملکتش ) ایشون دقیقا داره بهش توجه میکنه و این ایراد که نداره بسیار کار شایسته ای انجام میده .

حجاب هم تو مملکت ما تعریف داره و پوشش اسلامی ایرانی ما برای خانمها چادر تعریف شده .

ایشون علاوه بر اینکه تبعیضی قائل نشده کاملا مطابق قوانین کشورش عمل کرده . از نظر دوستان این ایراد داره ؟

حالا من گفتم چهار دیواری اختیاری همه گیر دادن که نه نمیشه و ... انصافا 8 خط نوشته رو در توضیح این خط ندیدید و همین یک خط رو دیدید !!!Smile

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012
۰:۲۱, ۲۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۲ ۰:۲۲ توسط AnooshArian.)
شماره ارسال: #32
آواتار

(۲۴/تیر/۹۲ ۰:۱۶)soshiant نوشته است:  حجاب هم تو مملکت ما تعریف داره و پوشش اسلامی ایرانی ما برای خانمها چادر تعریف شده .

میشه بگید کی این نوع حجاب رو تعریف کرده؟رسما بگین کسی که چادر نداره بی حجابه دیگه!اصلا اگه همون قوانین 1400 سال پیش اسلام رو هم در نظر بگیریم باز هم زنها موظفن بدن خوشون رود جز صورت و دو دست بپوشونند که برجستگی‌هاش آشکار نباشه و خلاصه تحریک آمیز نباشه.Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، مهدی2012 ، blue.blood ، فرمیسک
۱:۰۵, ۲۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۲ ۱:۱۰ توسط Scimitar.)
شماره ارسال: #33
آواتار
نقل قول:درود.بنابراین در کشورهای اروپایی هم که اکثریت مطلق مسیحیند وجود حجاب اشتباهه و باید قوانین اون کشور اجرا بشه.
خیر ، داشتن حجاب یک چیزی هست که وجودش قطعا برای اون ها صدمه ای نداره اما برعکسش درست نیست.
نظر شما رو جلب می کنم به نخوردن گوشت ذبخ شده در فرانسه توسط امام خمینی (رحمة الله علیه) ، قانونی که در تضاد با اصول اسلام نباشه اگه جامعه غیر اسلامی باشه واجب اطاعت از اون قانون.
تداخل فقط وقتی هست که قانون در تضاد با اعتقاد باشه که یه بحث مفصل که تو هر شرایطی یه جور واکنش داره. گاهی به ناچار قبول کردن، گاهی مخالفت کردن ، گاهی مهاجرت کردن . . . راهکار های متقاوت داره

و راستی به خاطر نقدتون هم سپاسگزارم Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، arnh ، m.hossein
۵:۵۶, ۲۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۲ ۶:۰۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #34

(۲۲/تیر/۹۲ ۱۸:۱۸)anti نوشته است:  فرق گذاشتن بین انسان ها تنها به دلیل اختلاف عقیده و سلیقه کار بسیار مضحکیه
فرض کنید من سلیقه‌ام این باشه که به چهره‌ام یه ماسک تهوع‌آور بزنم و بوی تعفن بدم. آیا قابل تحمل هست؟ معلومه که نه.
این سلیقه‌ی منه! مگه فرقش با بی‌حجابی چیه؟
چرا این قابل تحمل نیست و بی‌حجابی قابل تحمل هست؟ چون از نظر شما اینطور هست؟
اگر اینطوره دارید بخاطر اختلاف سلیقه فرق میذارید. حالا آیا به نظرتون کار مضحکیه که چنین فرقی بذارید؟ از نظر منم مضحک نیست.

اختلاف عقیده میتونه وجود داشته باشه، به غیر از موقعی که در مورد لزوم بی‌آزار بودن باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، soshiant
۶:۰۴, ۲۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
نقل قول:برای آنانی که هنوز فکر میکنند حجاب در محدوده ی قدیمی خود محصور است هم یک داستان روایت میکنم که اگر فکر کنید متوجه منظورم خواهید شد:
در اوایل اسلام،مردم عربستان از رودخانه ای آب میخوردند که آب آن به دلایلی آلوده بود.هر ساله بسیاری از مردم عربستان به خاطر نوشیدن این آب مریض میشدند و این مسئله بسیار بحرانی شده بود.از طرفی عربستان محل بی آبی بوده و هست و این موضوع باعث میشد که مردم از خوردن آن آب خودداری نکنند.
حالا محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چگونه میخواسته به آنان بفهماند که این آب آلوده است؟از باکتری ها برایشان سخن میگفته؟!محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حکمی صادر میکند که از فلان روز خوردن آب از این رودخانه «حرام» است.و اینگونه دیگر کسی از آن آب نخورد.
نکته:آلودگی این آب سالها پیش از بین رفت،اما هنوز هم مردم عربستان از این آب نمی نوشند.
Smile
اولا: دوست عزیز درسته اون آب آلودگیش از بین رفته ولی آیا علاقه به جنس مخالف، چشم چرانی مردم و یا خودنمایی زن ها از بین رفته و یا حداقل کم شده؟ قطعا کم نشده و به دلیل پشرفته شده امکانات و دیدن تصاویر و بالا رفتن اطلاعات و.... باعث شده که سن بلوغ پایین بیاد و این احساس هم بیشتر بشه.
دوما: اگر پیامبر عزیز یا ائمه فرموده بودند که این آب به خاطر میکروب ها ضرر داره ما میتونیم وقتی که میکروبش از بین رفت استفاده کنیم ولی وقتی پیامبر میگه استفاده از فلان چیز حرامه و دلیلش رو نگفته و سخنی از حلال شدن در شرایط خاص نمیگه، دیگه ما هیچوقت حق نداریم که اون رو برای خودمان حلال کنیم.
مثلا گوشت خوک حرامه آیا کسی پیدا شد و گفت که مثلا با یک روش میشه میکروب هاش رو از بین برد آیا اون موقع حلال میشه؟ قطعا نه... چون علم ما محدوده، مثلا ما چه میدونیم که خوردن گوشت خوک بر روح چه تاثیری داره؟
مساله حجاب هم همینطوره و ما همیشه موظف به رعایت آن هستیم مگرنه اگر بخواهیم هر چند سال 2 دو سانت از حجاب رو برداریم که تا الان حجاب بی معنا بود.

نقل قول: درود.بنابراین در کشورهای اروپایی هم که اکثریت مطلق مسیحیند وجود حجاب اشتباهه و باید قوانین اون کشور اجرا بشه.
قانون خدا از همه قانون ها مهمتر و واجب تره و تا زمانی میتونیم به قانون های کشور های دیگر عمل کنیم که مرتکب گناه نشیم.
۱۳:۱۸, ۲۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۲ ۱۳:۲۴ توسط AnooshArian.)
شماره ارسال: #36
آواتار
(۲۴/تیر/۹۲ ۶:۰۴)مهدی2012 نوشته است:  Smile
اولا: دوست عزیز درسته اون آب آلودگیش از بین رفته ولی آیا علاقه به جنس مخالف، چشم چرانی مردم و یا خودنمایی زن ها از بین رفته و یا حداقل کم شده؟ قطعا کم نشده و به دلیل پشرفته شده امکانات و دیدن تصاویر و بالا رفتن اطلاعات و.... باعث شده که سن بلوغ پایین بیاد و این احساس هم بیشتر بشه.
دوما: اگر پیامبر عزیز یا ائمه فرموده بودند که این آب به خاطر میکروب ها ضرر داره ما میتونیم وقتی که میکروبش از بین رفت استفاده کنیم ولی وقتی پیامبر میگه استفاده از فلان چیز حرامه و دلیلش رو نگفته و سخنی از حلال شدن در شرایط خاص نمیگه، دیگه ما هیچوقت حق نداریم که اون رو برای خودمان حلال کنیم.
مثلا گوشت خوک حرامه آیا کسی پیدا شد و گفت که مثلا با یک روش میشه میکروب هاش رو از بین برد آیا اون موقع حلال میشه؟ قطعا نه... چون علم ما محدوده، مثلا ما چه میدونیم که خوردن گوشت خوک بر روح چه تاثیری داره؟
مساله حجاب هم همینطوره و ما همیشه موظف به رعایت آن هستیم مگرنه اگر بخواهیم هر چند سال 2 دو سانت از حجاب رو برداریم که تا الان حجاب بی معنا بود.

قانون خدا از همه قانون ها مهمتر و واجب تره و تا زمانی میتونیم به قانون های کشور های دیگر عمل کنیم که مرتکب گناه نشیم.

با درود.هموطن گرامی!وضعیت اعراب قبل از اسلام بسیار اسف بار بود.وضعیتی که توصیف آن برای ما بسیار سخت است.امروزه دیگر کسی نمیتواند آن دوران را تصور کند چون با شرایط امروزی مطابق نیست.مردمان عریانی که گاها ایستاده مدفوع میکردند را تنها با این راه میشد درست کرد!اگر مردم شهرهای آمریکا شما را به عنوان یک پیامبر قبول کنند،شما اولین پیشنهادی که به انسانهای عریان ساحل ها که در حال آفتاب گرفتنند میکنید چیست؟قطعا میگویید خودتان را بپوشانید!چون شهوت در گوشت و پوست مردان آنجا رفته.اما امروزه پیشرفته شدن امکانات از شما قدرت کنترل شهوت را سلب نکرده(که امیدوارم همیشه اینگونه باشه)
نکته ی دومی که گفتید در مورد گوشت خوک،ببینید من به این حرف شما اعتقاد ندارم!اعتقادات شما برای من محترمه اما نمیشه با سه کلمه که «علم ما محدوده» چشم بسته همه چیز رو قبول کرد.امروزه مفتی های وهابی حکم صادر میکنند که دیدن سایه زنان حرامه،خب علم ما هم که محدوده حتما خدا یک چیزی میدانسته!
در مورد نکته ی سوم در مورد قوانین خدا هم باید بگم یکی از اشکالات نظام های دین سالار همینه.این موضوع مشخصه که هر کسی برداشت خودش رو از قوانین خدا داره!من میگم حجاب امروزی در حدی که بدن زن پوشیده باشه کافیه و قطعا فکر میکنم این حکم خداست!شما فکر میکنی تنها صورت زن میتواند دیده شود.
مردمان مسیحی فکر میکنند خوردن شراب حکم خداست.جاهلان ساسانی فکر میکردند ازدواج با محارم حکم خداست!تا زمانی که دین واحدی بین تمامی مردم به وجود نیامده نمیتوان حکومت دین سالاری درستی را تنظیم کرد چون هر کسی برداشت خود را از دین و خدا دارد.در واقع (من معتقدم که)دین موضوعی شخصیست.درود و ایدون باد.

(۲۴/تیر/۹۲ ۱:۰۵)Scimitar نوشته است:  خیر ، داشتن حجاب یک چیزی هست که وجودش قطعا برای اون ها صدمه ای نداره اما برعکسش درست نیست.
نظر شما رو جلب می کنم به نخوردن گوشت ذبخ شده در فرانسه توسط امام خمینی (رحمة الله علیه) ، قانونی که در تضاد با اصول اسلام نباشه اگه جامعه غیر اسلامی باشه واجب اطاعت از اون قانون.
تداخل فقط وقتی هست که قانون در تضاد با اعتقاد باشه که یه بحث مفصل که تو هر شرایطی یه جور واکنش داره. گاهی به ناچار قبول کردن، گاهی مخالفت کردن ، گاهی مهاجرت کردن . . . راهکار های متقاوت داره

درود.من میدونم که هر چه قدر هم بحث کنم نمیتونم عقیده شما رو عوض کنم!من معتقدم که حجاب اجباری آسیب هایی بیشتر از نبود حجاب داره و شما این موضوع رو قبول ندارید!

(۲۴/تیر/۹۲ ۱:۰۵)Scimitar نوشته است:  و راستی به خاطر نقدتون هم سپاسگزارم Heart

کدوم نقد منظورتونه؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، blue.blood ، فرمیسک
۱۳:۴۴, ۲۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
(۲۴/تیر/۹۲ ۵:۵۶)درست پسند نوشته است:  فرض کنید من سلیقه‌ام این باشه که به چهره‌ام یه ماسک تهوع‌آور بزنم و بوی تعفن بدم. آیا قابل تحمل هست؟ معلومه که نه.
چرا این قابل تحمل نیست و بی‌حجابی قابل تحمل هست؟ چون از نظر شما اینطور هست؟
اگر اینطوره دارید بخاطر اختلاف سلیقه فرق میذارید. حالا آیا به نظرتون کار مضحکیه که چنین فرقی بذارید؟ از نظر منم مضحک نیست.

اختلاف عقیده میتونه وجود داشته باشه، به غیر از موقعی که در مورد لزوم بی‌آزار بودن باشه.

یعنی شما فرقی بین اون عملی که خودتون گفتین و مسئله بی حجابی نمیبینید؟احیانا با طالبان نسبتی ندارین شما؟دقیقا دارین افکار و عقاید اونا رو میگین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، blue.blood ، فرمیسک
۱۳:۴۸, ۲۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
نقل قول:<span style="font-size: medium;">نکته ی دومی که گفتید در مورد گوشت
خوک،ببینید من به این حرف شما اعتقاد ندارم!اعتقادات شما برای من محترمه
اما نمیشه با سه کلمه که «علم ما محدوده» چشم بسته همه چیز رو قبول
کرد.امروزه مفتی های وهابی حکم صادر میکنند که دیدن سایه زنان حرامه،خب علم
ما هم که محدوده حتما خدا یک چیزی میدانسته!</span>
<br><br>نمیگم چشم به همه چیز بست ولی این یک حقیقته که علم ما محدوده و ما شاهد این هستیم که علم خیلی خیلی موقع ها اشتباه کرده و .... پس تا زمانی که دلیل دستور الهی را ندانیم نمیتونیم غیر از اون عمل کنیم.<br>درمورد گوشت خوک هم اینو بگم که، خوراکی ها بر روی روح ما تاثیر دارند و گوشت خوک هم تاثیر منفی داره. <br>مفتی های وهابی هم تمام حرفهایشان بدون دلیل و منطق و بدون دلیل قرآنی است و دلایل قرآنی آشکار برای دروغ بودن حرف آنها زیاد است.<br><br>
نقل قول:<span style="font-size: medium;">من میگم حجاب امروزی در حدی که بدن زن
پوشیده باشه کافیه و قطعا فکر میکنم این حکم خداست!شما فکر میکنی تنها صورت
زن میتواند دیده شود.</span>
<br><br>دوست عزیز این مهم نیست که من و شما چی میگیم مهم اینه که خدا و پیامبر چی میگه. شما باید&nbsp; دلایل قرآنی و یا سند معتبر بیاری که اگه اینجور باشه ما هم قبول میکنیم. خودتان برین و تحقیق کنید از کسانی که خیلی درمورد دین اطلاعات دارند، کسانی که خیلی قرآن یاد دارند و کارشناس ها و .... این ها هم میتونن کمک کنند به یقین اون ها بیشتر از ما میدونن.<br><br>
۱۵:۳۱, ۲۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۲ ۱۵:۳۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #39

(۲۴/تیر/۹۲ ۱۳:۴۴)anti نوشته است:  یعنی شما فرقی بین اون عملی که خودتون گفتین و مسئله بی حجابی نمیبینید؟
از نظر زیبایی ظاهری چرا.
ولی از نظر باطنی نمایاندن زیبایی برای نامحرمان و دلبری و جلوه کردن برای اونها برای زنان ناپاک هست، و از این طرف هم نگاه کردن به اونها واقعاً ناپاک هست، و نفس لوامه‌مون از این گناه سرزنشمون میکنه و نسبت بهش احساسی مشابه همون داریم.

آیا ما باید احساس بسیار بدمون رو تحمل کنیم و بشدت آزار ببینیم، یا بقیه میتونن حداقل بخاطر لطف کردن در حق ما کمی خودشون رو بپوشونن؟

(۲۴/تیر/۹۲ ۱۳:۴۴)anti نوشته است:  احیانا با طالبان نسبتی ندارین شما؟دقیقا دارین افکار و عقاید اونا رو میگین
اونها نمیذارن زنان حتی برای درس خوندن و فعالیت اجتماعی از خونه خارج بشن و با کمترین سرپیچی مجازات‌های وحشتناک(یا بعضی مواقع اعدام) میکنن!
در حالی که ما میگیم فقط برای نامحرمان دلبری نکنن.
دقیقاً افکار و عقاید اونها؟Smile
۱۵:۳۹, ۲۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۲ ۱۵:۵۰ توسط AnooshArian.)
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲۴/تیر/۹۲ ۱۳:۴۸)مهدی2012 نوشته است:  نمیگم چشم به همه چیز بست ولی این یک حقیقته که علم ما محدوده و ما شاهد این هستیم که علم خیلی خیلی موقع ها اشتباه کرده و .... پس تا زمانی که دلیل دستور الهی را ندانیم نمیتونیم غیر از اون عمل کنیم.

مشکل دقیقا همینه! ما دقیقا نمیدونیم کدوم دستور،دستور الهیه و کدوم دستور من در آوردیه و ساخت بشر!مثلا این موضوع که خورشید دور زمین میگرده،تا قبل از گالیله مردم فکر میکردند که حرف خداست!اما بعد که اشتباهش مشخص شد همه گفتند این من در آوردیه چون خدا که اشتباه نمی کنه!

(۲۴/تیر/۹۲ ۱۳:۴۸)مهدی2012 نوشته است:  مهم اینه که خدا و پیامبر چی میگه. شما باید دلایل قرآنی و یا سند معتبر بیاری

این هم یه مشکل دیگه ست!خدا و پیامبر،برای شما اینها مترادف قرآنند و هر چیزی که در قرآن باشد را حرف خدا و پیامبر میدانید.اما وقتی بحث بر سر حجاب است که هر دینی نظر خاصی در مورد آن دارد،ما باید فرادینی فکر کنیم.نه تنها توی بقیه دین ها بلکه تو اسلام هم نسبت به حجاب نگرش های متفاوتی وجود داره.برای همینه که بسیاری از زنان به اصطلاح بد حجاب هم کافر نیستند و به مبانی اسلام معتقدند.

به هر حال من هنوز هم فکر میکنم که جلوگیری از ورود عده ای از افراد به مکانی به خاطر نوع پوشش یک نوعی از تبعیضه.چون نسبت به نوع پوشش هر کسی طرز تفکر خودش رو داره و فرق گذاشتن بین انسانها به دلیل نوع تفکرشون مثالی از نقض حقوق بشره.حالا از یک رستوران کوچک بگیرید تا بحث حجاب اجباری در کشور.

(۲۴/تیر/۹۲ ۵:۵۶)درست پسند نوشته است:  فرض کنید من سلیقه‌ام این باشه که به چهره‌ام یه ماسک تهوع‌آور بزنم و بوی تعفن بدم. آیا قابل تحمل هست؟ معلومه که نه.

این ماسک از دید شما تهوع آوره!وقتی که (حداقل) یک سوم زنان ایرانی این نوع پوشش رو دارن،نباید اون رو تهوع آور نامید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، فرمیسک
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا