|
کمی رازدار باشیم ....
|
|
۰:۱۵, ۲۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم رازداری یکی از ویژگی های اخلاقی که هر انسانی باید بنابر وظیفه ی شرعی و اسلامی بهش عمل کنه اما انگار این روز ها خیلی به این امر اهمیت کمی داده میشه! چند هفته ای هست که به لطف یک جمله از یکی از کابران همین جا در باره ی راز دار نبودن خیلی ها ( شاید خودشون متوجه بشن منظورم رو ) ؛ ذهنم درگیر شده و نسبت به این موضوع دقیق تر شدم و دارم فکر میکنم چرا در جامعه ی امروز ما این قدر رازداری و البته اعتماد به راز دار بودن آدم ها کمرنگ شده!؟ مقصر خود ماییم که یادمون رفته که امام رضا (ع می فرمایند: از علامات فقه حلم و بردباري و علم و دانش و سكوت و دم فرو بستن و حفظ اسرار است. من یک خانومم و خوب میدونم که در نگاه آقایون خانم ها به راز دار نبودن یا به اصطلاح عامیانه" دهن لق" بودن!متهم اند... البته بی تعارف باید بگم تا حدودی حق دارند اکثر! خانم هایی که نسبت به این قضیه ی راز دار بودن نگاه جدی ندارند... متاسفانه! یادمه یک بار به یکی گفتم که : چرا اومدی راز فلانی رو گفتی؟ مگه راز نبود؟ مگه نگفته بود به کسی نگو؟؟ گفت راستش رو بگم؟ داشتم خفه میشدم! میخواستم به یکی بگم دیدم تو که به کسی نمیگی بهت گفتم! ..... مسخره است نه؟؟؟؟ و فاجعه بار اون بار اون جا که یک خانم راز های همسرش رو هم برای دوستش میگه! و هم چنین یک آقا .... چون آقایون هم از این قاعده جدا نیستند اما خب عادلانه اش اینه که این خصلت در آقایون کم رنگ تره ! این تایپیک رو زدم تنها برای این که یکم بیش تر فکر کنیم که چرا باید وقتی یکی بهمون اعتماد میکنه و حرف دلش رو میزنه؛ وقتی که امثال ما رو محرم اسرار خودش میدونه! چرا باید با گفتن رازش (که در عموم موارد دردی رو هم از کسی دوا نمیکنه) این اعتماد رو بشکنیم ؟ پس سعی کنیم کمی راز دار باشیم ..... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۴۹, ۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۲ ۱:۲۹ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۶/تیر/۹۲ ۰:۱۵)farjad نوشته است: من یک خانومم و خوب میدونم که در نگاه آقایون خانم ها به راز دار نبودن یا به اصطلاح عامیانه" دهن لق" بودن!متهم اند...البته بی تعارف باید بگم تا حدودی حق دارند. فعلا برای حفظ وحدت مجبوریم سکوت کنیم !!! |
|||
|
|
۴:۲۱, ۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۱۳:۵۱ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۲ ۲:۴۹)MaTeY نوشته است: ....... با یاد حق متوجه خط به خط کلامتون شدم و این رو خودتون خوب میدونید! من اون حرف رو زدم تا عادلانه قضاوت کرده باشم اما شما دیگه خیلی تند رفتید ... خوب شد گفتم اکثر! نه همه! هستند آقایونی که دست خانوم ها رو از پشت بستن! ![]() ولی از اون جا که خانوم ها بحث رو پیش آقایون مطرح میکنن و بزرگ میشه اما آقایون بین هم جنس هاشون مطرح میکنن ! واسه همین کم تر به چشم میاد ... فکر نکنین از دنیای شما آقایون خبر نداریم و همتون زیپ دارین ! ![]() لطفا هر چی مشکله نندازید گردن خانوم ها ! و اشتباه دیگران رو به پای همه ننویسید ! خانوم ها خیلی وقت ها درحوزه ی های مدیریتی بسیار موفق تر اند .. ( ببخشید ولی حس فمینیسمم غلیان کرد! )یاالله |
|||
|
|
۶:۲۰, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نام خدا......ازفرمایشات حضرت علی(علیه السلام) :به دوست خودهرچه میسپاری بسپارجزراز....ازفرمایشات امام صادق(علیه السلام):رازتوخون توست پس نبایددررگ های دیگری جریان یابد.......بهترین محرم راز خداوندوبعدپدرومخصوصامادر میباشد.....وبه قول سعدی اگرخواهی رازتودشمن نداندبادوست مگو
![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۲ ۱۹:۵۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۲ ۴:۲۱)farjad نوشته است: با یاد حق بنده هم نگفتم همۀ خانوما !!! ![]() واسه همین اون جملۀ شما رو نقل قول کردم ... آقایونم تو *زیرآب زنی* خیلی استادن متأسفانه !!! که اینم معضلی ــه که مخصوصا تو ادارات هست و تو فضای مجازی [بعضی تالارها] هم در جریان ــه ! اگر منظور بنده رو متوجه شدین ، پس میدونین که صحبتام در مورد اون مورد خاص هست و نمیخوام که تقصیرات رو برای همیشه، فقط بندازم گردن خانوما !!! خانوما خیلی وقتا موفق ترند ؟!؟ منظورتون تو مدیریت مدرسه هاست دیگه !!! چون بنده اصلا این کلمۀ *خیلی وقتا* رو قبول ندارم ! شاید بهتر بود میگفتین *گاهی اوقات* ! |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۲ ۴:۰۱ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۲ ۱۹:۴۸)MaTeY نوشته است: اگر منظور بنده رو متوجه شدین ، پس میدونین که صحبتام در مورد اون مورد خاص هست و نمیخوام که تقصیرات رو برای همیشه، فقط بندازم گردن خانوما !!! با یاد حق چون منظورتون اون موضوعه گفتم! به خاطر این که گفتین از قرار دادن خانوم ها در بین مدیران ارشد خودداری کنند! ![]() خیر! منظورم همون خیلی وقت ها بود .... ![]() البته منظورم مدیریت در فعالیت هایی بود که نیاز به نگاه ظریف و عمیق داره! نه مدیریت کارخونه!(مثلا) و کار صد تا آقا هم نیست.... در ضمن لازم به تذکر هست که بگم ( البته نه به شما به همه ی دوستان میگم ) منظور از این که گفتم خانم ها راز دار نیستند این بود که فقط نسبت به این قضیه کم توجه تر اند و این نه بر اساس فطرت و روحیات زنانه بلکه بر اساس غلبه ی اجتماعی و نوع تربیت هست! امیدوارم درست متوجه منظورم شده باشید و این رو به معنای برتری گوهر وجودی مردان از زنان ندونید .... ان شاالله.... یاالله |
|||
|
|
۹:۱۳, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بعله، چون خانوما احساسی تصمیم می گیرن و لحاظ منطقی از آقایون ضعیف ترن و این از لحاظ علمی و دینی اثبات شده !
و به نظرم استفاده از خانوما واسه مدیریت تو تالارا (بالاخص جمع زیادی از خانوما؛ نه یکی 2تا) مناسب نیست ! نظر شخصی ــه و بنا به تجربه دارم خدمتتون عرض میکنم ! |
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۷ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۲ ۹:۱۳)MaTeY نوشته است: بعله، چون خانوما احساسی تصمیم می گیرن و لحاظ منطقی از آقایون ضعیف ترن و این از لحاظ علمی و دینی اثبات شده ! با یاد حق همونه! نظر شخصی .... واسه همین هم در موردش چیزی نمیگم! اما بهتون توصیه میکنم در این دوره ی خودسازی که واسه خودتون تعیین کردین کتاب زن در آیینه ی جمال و جلال الهی نوشته ی آیت الله جوادی آملی رو مطالعه بفرمایید تا متوجه بشید این حرفی که زدید (ضعف منطقی خانم ها نسبت به آقایون ) از نظر دینی!!! اثبات شده یا نه ! این مورد تنها از نظر علوم استراتژیک جنگی و مبارزه در جنگ سخت بیان شده!! ولاغیر ... گرچه در همین مورد هم استثناهای در تاریخ وجود دارند!! یاالله |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بله واقعا
ای کاش فقط کمی راز دار باشیم نه خیلی نــــه خیلی نـــــــــــه خیــــــــــلی . . فقط کمی فقط کمی فقط کمی فقط کمی راز دار باشیم .... . . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |