|
چگونه یک حدیث، اینشتین را شگفتزده کرد؟
|
|
۱۷:۴۸, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چگونه یک حدیث، اینشتین را شگفتزده کرد؟ هیچ جا در هیچ مذهبی چنین احادیث پر مغزی یافت نمیشود و تنها این مذهب شیعه است که احادیث پیشوایان آن نظریه ی پیچیده «نسبیت» را ارائه داده ولی اکثر دانشمندان آن را نفهمیدهاند. «آلبرت اینشتین» فیزیکدان بزرگ معاصر، در آخرین رساله علمی خود با عنوان «دی ارکلارونگ Die Erklarung» (به معنای بیانیه) که در سال 1954 در آمریکا و به زبان آلمانی نوشت، اسلام را بر تمامی ادیان جهان ترجیح داده و آن را کاملترین ومعقولترین دین دانسته است. اینشتین در این رساله «نظریه نسبیت» خود را با آیاتی از قرآن کریم و احادیثی از کتابهای شریف نهج البلاغه و بحارالانوار تطبیق داده و نوشته است که هیچ جا در هیچ مذهبی چنین احادیث پر مغزی یافت نمیشود و تنها این مذهب شیعه است که احادیث پیشوایان آن نظریه ی پیچیده «نسبیت» را ارائه داده ولی اکثر دانشمندان آن را نفهمیدهاند. یکی از این حدیثها حدیثی است که علامه مجلسی در مورد معراج جسمانی رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل میکند که: «هنگام برخاستن از زمین، لباس یا پای مبارک پیامبر به ظرف آبی میخورد و آن ظرف واژگون میشود. اما پس از اینکه پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از معراج جسمانی باز میگردند مشاهده میکنند که پس از گذشت این همه زمان، هنوز آب آن ظرف در حال ریختن روی زمین است». اینشتین این حدیث را از گرانبهاترین بیانات علمی پیشوایان شیعه در زمینه «نسبیت زمان» دانسته و شرح فیزیکی مفصلی بر آن مینویسد. اینشتین همچنین در این رساله «معاد جسمانی» را از راه فیزیکی اثبات میکند. او فرمول ریاضی معاد جسمانی را عکس فرمول معروف «نسبیت ماده و انرژی» میداند: E = M.C2 >> M = E /C2 یعنی اگر حتی بدن ما تبدیل به انرژی شده باشد دوباره میتواند عینا به تبدیل به ماده و زنده شود. اصل نسخه این رساله اکنون به لحاظ مسایل امنیتی به صندوق امانات سری لندن (بخش امانات پروفسور ابراهیم مهدوی) سپرده شده و نگهداری میشود.این رساله را پروفسورابراهیم مهدوی (مقیم لندن) ، با کمک یکی از اعضاء شرکت اتومبیلسازی بنز و به بهای 3 میلیون دلار از یک عتیقه فروش خریدای کرد. دستخط اینشتین در تمامی صفحات این کتابچه توسط خط شناسی رایانهای چک شده و تأیید گشته است. |
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۲ ۱۹:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اگه این رساله درست باشه پس انیشتین آخرای عمرش مسلمان شده!تازه اون هم شیعه دوازده امامی،اون هم به وسیله ی یه ایرانی!افتخار بزرگیه،اما من هنوز شک دارم.آخه خیلی ادعای بزرگیه.ممنون میشم اگه مدارک دیگه ای هم در دسته همینجا بزارید تا استفاده کنیم.چون من تو این رساله خوندم که صحبت از حسابی میشه،ولی من قبلا از یه مرجع مستند و قابل اطمینان خونده بودم که دکتر حسابی در طول عمرش انیشتین رو ندیده!عکس معروفی هم که این دو با هم دارند در واقع نفر دوم حسابی نیست و یکی از شاگردان انیشتینه!
یه تشکر کتبی و مجدد هم از farjad برای لینک دانلود رساله |
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
مدتی ست صحبت از نامه انیشتین به آیت الله بروجردی و مسلمان شدن مخفیانه اوست. این نامه حتی در سایت آقای بروجردی آمده است:
http://broujerdi.org/content/view/1195/5/ اما آنچه مارا به تحقیق واداشت سبک نگارش این نامه و شناخت مختصر از اعتقادات آلبرت انیشتین بود. • جستجوی ما درباره یافتن شخصی به نام ابراهیم مهدوی (مدعی در اختیار داشتن نامه) بی نتیجه ماند! تنها در یک مقاله در ویکی پدیا به نام او اشاره شده، جستجو درباره نام او به انگلیسی و منابع دیگر نیز سرنخی جز ترجمه نامه مذکور نداد! http://www.shiachat.com/forum/index.php?...ge__st__25 • این نامه به اعتراف اطرافیان آیت الله بروجردی تا کنون پیدا نشده و ایشان در اینباره هیچ صحبتی نکرده و سندی باقی نگذاشته اند. • به اعتراف نوه آیت الله بروجردی شاهدی بر این مدعا وجود ندارد و تلاش آنان بر مکاتبه و یافتن مدعیان بی نتیجه مانده است. http://www.shia-news.com/fa/news/34784/%...8%AF%DB%8C • جالب است که در تمام داستان های جعلی در باب انیشتین همواره رد پایی از دکتر حسابی دیده میشود، جالبتر آنکه ارتباط دکتر حسابی با انیشتین همواره از جانب مجامع علمی کشور و بخصوص فیزیک دانان رد شده است! در بیوگرافی ایشان بخش "برخوردهای اغراق آمیز و انتقاد از آن " را ببینید: http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%A...8%A8%DB%8C • درباره پرداخت بخشی از هزینه خرید این نامه با ارسال ایمیل از شرکت بنز سوال کردیم، پس از مدتی طولانی در پاسخ، خرید این نامه توسط مسئولین این شرکت تکذیب شد. آنان اعلام کردند که پرداخت هزینه ای این چنین هنگفت در آن بازه زمانی برای نامه ای جعلی که حتی مالکیت آن قرار است به شخصی در لندن واگذار شود بی معنی است! و البته داستان پرداخت قیمت و دلایل پرداخت هزینه هایی چنین سنگین اینقدر غریب است که باور آن بسیار دور از ذهن است! (به عنوان مثال پرداخت یک میلیون دلار از طرف بنز چون او آلمانی بوده و همین مقدار از طرف فورد چون او در امریکا میزیسته! یا داستان مضحک کندی و یا پرداخت هزینه از طرف تایتانیک که چندین دهه پیش از آن غرق شده اصولاً احمق فرض کردن خواننده است!) • برای کسانی که به زبان آلمانی آشنا هستند شروع نامه آن هم برای یک آلمانی زبان خنده دار است! نامه با herzliche grüße von Einstein شروع شده؛ حال آنکه این اصطلاح اصولاً در پایان نامه ها استفاده میشود که معروف به Grußformel است! سایت سوالات متداول گوته (معتبرترین منبع زبان آلمانی را ببینید) http://www.gutefrage.net/frage/wann-best...he-gruesse • در جایی از نامه از قول انیشتین آمده: "هنگامی که ورزش های رزمی از جمله کاراته / جودو/ و کنگ فو و مانند این چیزها {...} از شرق وحشی بی تمدن و خرچنگ خوار – یعنی چین و ژاپن و کره – به وسیله اروپا و آمریکا آمد / من از جمله مخالفان این گونه ورزشها بودم و تأکید می کردم که چنین آداب و رسول وحشیانه ای خشونت را در جامعه رواج می دهد.." او مردم شرق را اینگونه میدیده؟ پس چرا از فروریختن بمب بر آنان ناراحت شده؟! این تغییر موضع آن هم در چند سطر پایین تر نشانه اشکال در جعل نیست؟! "وقتی در 6 آوگوست 1945 آن مرد ناپاک پلید (6) اکتشاف فیزیکی من را – که کشف نیروی نهفته در اتم بود – همچون صاعقه ای آتشبار و خانمانسوز بر سر مردم بی دفاع هیروشیما فرو ریخت من از شدت غم و اندوه مشرف به مرگ شدم و در صدد برآمدم که موافقتنامه ای بین المللی به امضاء و تصویب جهانی برسانم." • چرا نامه انیشتین به آقای بروجردی که به قم فرستاده شده و بایستی پس از خوانده شدن در دفتر ایشان موجود باشد سر از مجموعه یک تاجر یهودی بینام در مکانی نامعلوم در آورده؟! • اما دیدگاه انیشتین در باب دین چه بود؟ می توان گفت انیشتین همواره در هاله ای میان آتئیست(عدم اعتقاد به خدا) و آگنوستیک (ندانم گرایی) غوطه ور بود. او در نامه ای در سال 1950 خطاب به برکوویتز می نویسد: "نگرش من به خدا همچون یک آگنوستیک (شک کننده در وجود خدا) است.من معتقدم که زندگی در مجموعه ای از اصول اخلاقی برای یک دنیای بهتر نیازی به یک قانون گذار ندارد، به خصوص که این قانون گذار بر اساس سیستم پاداش و مجازات کار کند..." برگرفته از کتاب تاریخچه علم غرب نوشته آنتونی آلیوتو : http://books.google.de/books?id=s6g-AQAA...rch_anchor او در 24 مارس 1954 (سال نگارش نامه ادعایی به آقای بروجردی) میگوید: "این دروغی ست که بارها در مورد دین من تکرار شده، من به خدا اعتقادی ندارم، گرچه هیگاه آن را رد نکرده ام. چیزی در وجود من که می توان نام دین بر آن نهاد ستایش ساختار جهان است به همان میزان که علم می تواند شرح دهد." (کتاب آلبرت انیشتین، جهت انسانی او) http://books.google.de/books?id=T5R7JsRR...&q&f=false او در نامه ای در سوم ژانویه 1954 (سال نگارش نامه ادعایی به آقای بروجردی) در نامه ای خطاب به اریک گوتکیند (فیلسوف) نوشت: " کلمه خدا برای من چیزی بیش از نشان و محصول ضعف بشر نیست، کتاب مقدس برای من قابل احترام اما بسیار ساده و کودکانه است، نه تفسیری ارائه می کند و نه توجهی که در من تغییری ایجاد کند..." در لینک های زیر اصل نامه و همچنین مقاله گاردین را در این باب ببینید: http://www.lettersofnote.com/2009/10/wor...kness.html http://www.guardian.co.uk/science/2008/m...e.religion درمورد اعتقادات دینی انیشتین می توانید لینک زیر راببینید و در پایان صفحه از روفرنس ها استفاده کنید: http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Eins...ious_views چه چیزی می تواند چنین شخصیت بزرگی را که به راحتی در باب خدا نظر میداد وادار به پنهان کاری یا "تقیه" کند؟! چرا او نباید با افتخار اعلام میکرد که شاگرد راستین آیت الله بروجردی و شیعه اثنی عشری ست؟! اما اینکه چرا هیچ نهاد علمی و تحقیقاتی در این باب اظهار نظر نکرده بر ما پوشیده است، شاید هاله ای از تقدس گرداگرد آیت الله بروجردی مانع این امر بوده است... • محمود فرجامی به قلم طنز در این باب استدلال هایی آورده و در پایان می نویسد: "ساختن داستانهای محیرالعقول عامه پسند، نشان از آن دارد که شما مردمی هستید سادهدل که عاشق افتخار آفرینیها و ستایش شدنهای خیالی هستید" http://www.iranian.com/main/2010/may-36 (ستاد مبارزه با چرندیات) |
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۲ ۱۹:۵۳)namekarbary نوشته است: مدتی ست صحبت از نامه انیشتین به آیت الله بروجردی و مسلمان شدن مخفیانه اوست. این نامه حتی در سایت آقای بروجردی آمده است: رسما تایپیک رفت زیر سوال ،ما رو باش چقدر خوشحال شدیم
|
|||
|
|
۰:۴۹, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من واقعا نه می تونم ادعای موافق و مخالف رو باور کنم!الله اعلم!!
|
|||
|
|
۳:۲۳, ۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۲ ۳:۲۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اینجور مقالات و رایج شدنشان در دنیای نت به خاطر این هست که نمی شود نویسنده را پیدا کرد تا ببینی چه کسی منابع را نشانش داده ، که الان سری محسوب میشود
![]() حدیث معراج که اشاره به آن در قران هم آمده . چه انیشتین را شگفت زده کند یا نکند ، چه او تایید کند یا نکند ، اتفاق افتاده . یکی می آید و مقاله می گذارد ، یکی رد می کند ، یکی به شک می افتد و الی آخر ... حرکت انیشتین ، خوشحال شدن و ناراحت شدن ندارد ![]() موفق باشید خیلی از دانشمندان و نویسندگان بودند که از دین اسلام تمجید کردند ، مگر همه مسلمان بودند ؟! زود نتیجه نگیرید .
|
|||
|
|
۷:۰۶, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۲ ۱۹:۵۳)namekarbary نوشته است: • جالب است که در تمام داستان های جعلی در باب انیشتین همواره رد پایی از دکتر حسابی دیده میشود، جالبتر آنکه ارتباط دکتر حسابی با انیشتین همواره از جانب مجامع علمی کشور و بخصوص فیزیک دانان رد شده است! در بیوگرافی ایشان بخش "برخوردهای اغراق آمیز و انتقاد از آن " را ببینید:تا جایی که من شنیدهام این درسته. معلم فیزیک ما میگفت زمان دانشجوییاش یه بار دکتر حسابی رو آوردند تا براشون سخنرانی کنه، بعد چند نفر سؤال کردند، از جمله در مورد همین داستان دوست بودن ایشون با انیشتین و ... بعد دکتر حسابی در جواب فرمودند که من فقط یه بار یه وقت ملاقات نیم ساعته گرفته بودم، که حتی در اون نیم ساعت هم اصلاً صحبت زیادی نکردم. البته من خودم اینطوریام که حتی اگر انیشتین یا امثالهم هم تأیید کنن دنبال علت تأیید میگردم تا خودم بفهمم و خودم کف کنم، و همچنین این جریان رو از نظر اثباتپذیری مناسب برای مطرح شدن نمیدونم(چه از نظر اینکه بفهمیم درسته یا نه، چه از نظر اینکه بخاطر نداشتن اثباتپذیری، تأثیر منفی بذاره روی بعضی افراد نسبت به مردان مذهب و به تبع اون مذهب) اما یه اشکال فنی هم از ارسالتون بگیرم که از سخنان یکی از طرفین دعوا(رسانههای سکولار) نمیشه به عنوان منبعی مطمئن برای اظهارات یه نفر در مورد خدا استفاده کرد. نمیدونم انیشتین واقعاً چجوری بوده، ولی نمونهی روشنش داره برای تبدیل امثال بوعلی سینا و خوارزمی از یه دانشمند ایرانی مسلمان به دانشمندانی صرفاً عرب صورت میگیره، تا تأثیر انکارنشدنیشون روی علوم امروز که تا چند دهه پیش بیانش بیخطر دیده میشد، در جهت با اهمیت دونستن ایران و اسلام مورد استفاده قرار نگیره. |
|||
|
|
۹:۱۸, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوستان!
خانم آنه ماری اشمیل رو میشناسین؟ ایشون از من مسلمون شیعه بیشتر امام علی رو میشناخته و درباره اش تحقیق کرده. جملاتی درباره اسلام و امام علی (علیه السلام) گفته که کف آدم میبره. حتی روی سنگ قبرشون هم حدیثی از امام علی (علیه السلام) رو نوشته. اما ایشون مسلمون نبوده. حالا اگر نامه ای رو نکنید که ایشون هم تقیه میکرده و مسلمون شده بوده. پس انیشتن هم ممکنه حتی تحت تأثیر شدید اصول و عقاید شیعه بوده باشه. اما مسلمون نشده باشه. شخصاً برام مهم نیست که انیشتن شیعه 12 امامی بوده یا کابالیست تیر. ترجیح میدم به جای گذشته، به آینده فکر بشه. اون آقا پسری که جای انیشتن رو گرفته و ایرانیه رو میشناسین؟ یا اون پسر بچه ای که دکترای فیزیک داره و شمالیه؟ بهتره روی مخ های امروزمون کار کنیم که از دست نرن و روی اعتقاداتشون سفت و سخت وایستن. نه این که نبش قبر کنیم که یه انسانی مثل انیشتن چی بوده و چی نبوده. پ.ن: قصد توهین به اون آقایون بزرگوار رو نداشتم. منظورم این بود که نصف نابغه های جهان از خودمونن. بهتره روی آینده اونا سرمایه گذاری بشه تا گذشته انیشتن. |
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

،ما رو باش چقدر خوشحال شدیم