کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.79 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.)
۹:۳۹, ۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق

============================
این نکات رو مدنظر داشته باشیم:

شوخی کردن با مقدسات . استهزا . تمسخر کاملا مردوده این از مسلمات دینی و شرعیه .

وَيْلٌ لِّكُلِّ هُمَزَةٍ لُّمَزَةٍ

1 - هشدار به عيبجويان،
2 - هشدار به بدگويان و طعنه زنان،
3 - خصلت‏هاى نكوهيده‏اى كه در خور آتش است،

4 - مستى ثروت و قدرت باد آورده و تباهى‏هاى آن.
1 - واى بر هر عيبجويى طعنه‏زننده!
2 - همان كسى كه ثروتى‏[ هنگفت‏] گرد آورد و به شمارش آن پرداخت.
3 - مى‏پندارد كه ثروتش او را جاودان ساخته است.
4 - چنين نيست؛ بى ترديد در آن [آتش‏] درهم شكننده افكنده خواهد شد.
5 - و تو چه مى‏دانى كه آن [آتش‏] درهم شكننده چيست؟
6 - آتش بر افروخته خداست،
7 - كه بر دل‏ها سرمى‏كشد.
8 - بى ترديد آن [آتش‏] بر آنان پوشيده شده است،
9 - در ستون‏هايى كشيده و [طولانى‏].

در مورد افراد صدق میکنه . وای بر اینکه این تمسخر در مورد اولیا خدا باشه

این به دین لطمه نمیزنه اما خواندنش بازگو کردنش شنیدنس به خود و نفس و ایمان فرد ضربه میزنه .

این نوع به استهزا گرفتن مقدسات برای اینه که ارام ارام وارد فاز های دیگه هم بشن ...(پیرامون بعضی الفاظ استفاده شده در مورد اعتقادات حقه دینی )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، آلاله ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، دل خسته ، fatemeh ، sadegh-a ، ali0077 ، ali.khm ، farzad313 ، مهسا110 ، شیدا ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، aliali ، Reza71 ، shia12 ، جویای حقیقت ، black ، ترنم ، ضحی ، enan ilghon ، danialdd ، عبداللهی ، azade ، MANI110 ، s-r ، m.hossein ، *مهاجر* ، arman mohseny ، انديشه نو ، medad.sefid ، کفتر کاکل به سر ، Mitsonary ، وحید110 ، fiftynine ، آفتاب ، Ali77 ، ساقی ، السا ، marziye ، اولولالباب ، hessam ، maryam.f ، مسعود.پاکرو ، مرتاح ، help me ، رضوانه ، cernel ، ilidin ، yasinakbari ، یاســین ، mhklord ، vahrakan ، Night moans ، masafsoldier ، مهرومه ، aleerz ، عبدالرحمن ، شاهد ، خادم الزهرا ، N.Mahdavian ، mehniya ، 135 ، Detector ، hamoon ، neyestan23 ، m1374b

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۸, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
[تصویر: sipBjF_530.jpg]
چیه خوب تشنشه...............Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، راحیل ، SAViOR ، mohammadhadi ، مهسا110 ، مفقود الاثر ، فرشته مهربون ، شیدا ، درست پسند ، مهدی2012 ، دل خسته ، یاوران مهدی ، علمدار133 ، حلما ، جویای حقیقت ، azade ، danialdd ، m.hossein ، ضحی ، m1374b
۲۱:۲۳, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
(۸/تیر/۹۲ ۲۰:۳۸)شهیدناهید فاتحی نوشته است:  [تصویر: sipBjF_530.jpg]
چیه خوب تشنشه...............Wink
اینکه میگن مثل بز آب نخور پس اینجوره ؟! Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، mohammadhadi ، مفقود الاثر ، فرشته مهربون ، شیدا ، یوسف خان ، مهدی2012 ، یاوران مهدی ، ضحی ، azade ، m.hossein ، m1374b
۱۱:۱۴, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
به نام خدا

[تصویر: Adamkhar%203.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، sarallah ، SAViOR ، سید ابراهیم ، مهدی2012 ، laanbar1-2-3 ، مجید املشی ، شیدا ، fazel ، شهیدطیبه واعظی ، fatemeh-55 ، مفقود الاثر ، vahrakan ، warior ، Bahar ، 135 ، Mohammad Trust ، Havbb 110 ، hesam110 ، ترنم ، سجاد313 ، ضحی ، m1374b
۱۲:۰۴, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
- دیروز یه دختررو دیدم تو مترو بدون شال یا روسری با تی شرت
تا اومدم بگم مچکرم ........ دوستش بهش گفت سعید بریم
:|
Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، boghz ، راحیل ، Surena ، سید ابراهیم ، Night_World ، مهدی2012 ، مفقود الاثر ، دل خسته ، سجاد313 ، sarallah ، علمدار133 ، sadegh-a ، حلما ، شهیدطیبه واعظی ، امير ، ضحی ، aliali ، جویای حقیقت ، ترنم ، فانوس *7* ، fazel ، azade ، danialdd ، m.hossein ، ترک های دلم ، Ali77 ، mhklord ، m1374b
۱۲:۳۳, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
(۸/تیر/۹۲ ۲۱:۲۳)™SAViOR نوشته است:  اینکه میگن مثل بز آب نخور پس اینجوره ؟! Big Grin
سلام به همه ی دوستان

من از دیروز منتظر بودم یکی بیاد بگه این کجاش شبیه بزه آخه Big GrinConfused
این گوسفنده
مجبورم کردید خودم بیام بگم
آخه چند روز پیش تو خنده ی حلال 2 عرض کردم : برای کاندیداتوری 4 سال دیگه دارم آماده میشم (احساس تکلیفه دیگه)
نباید تو مسائل اینچنینی یه کاندیدا بیاد تذکر بدهSurprise
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، SAViOR ، Surena ، Patriot ، یاوران مهدی ، یاســین ، علمدار133 ، حلما ، ضحی ، درست پسند ، ترنم ، azade ، m.hossein ، m1374b
۱۲:۳۷, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
[تصویر: 49418717762836491398.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، Night_World ، مهدی2012 ، laanbar1-2-3 ، مجید املشی ، شیدا ، sarallah ، fatemeh-55 ، مفقود الاثر ، vahrakan ، شهیدطیبه واعظی ، تانیا ، 135 ، Havbb 110 ، hesam110 ، ترنم ، mhklord ، خادم الزهرا ، SARA 2020 ، ضحی ، m1374b
۱۲:۵۵, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
(۹/تیر/۹۲ ۱۲:۳۳)Night_World نوشته است:  سلام به همه ی دوستان

من از دیروز منتظر بودم یکی بیاد بگه این کجاش شبیه بزه آخه Big GrinConfused
این گوسفنده
مجبورم کردید خودم بیام بگم
آخه چند روز پیش تو خنده ی حلال 2 عرض کردم : برای کاندیداتوری 4 سال دیگه دارم آماده میشم (احساس تکلیفه دیگه)
نباید تو مسائل اینچنینی یه کاندیدا بیاد تذکر بدهSurprise
ممنون از اینکه تو این قضیه مهم و حیاتی احساس تکلیف کردید Big Grin

روی رای من یکی حساب کنید ! Big Grin

Big GrinBig GrinBig Grin
.
[تصویر: 98740747404564383058.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، مفقود الاثر ، مهدی2012 ، دل خسته ، mohammadhadi ، یاوران مهدی ، یاســین ، مکیال ، علمدار133 ، حلما ، ضحی ، درست پسند ، aliali ، هدهد ، ترنم ، fazel ، azade ، danialdd ، m.hossein ، mhklord ، m1374b
۱۳:۵۵, ۹/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۲ ۱۴:۰۸ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #18
آواتار
اینم اندر احوالات کنکوریا ، من خودم کلا غیر قابل وصف بود حالم!!!
Big Grin

[تصویر: 0.590782001322695511_irannaz_com.jpg]

[تصویر: 0.011890001322695510_irannaz_com.jpg]

[تصویر: 0.738722001322695510_irannaz_com.jpg]

فک کنم ارور داده بیچارهBlush
[تصویر: 0.989502001322695510_irannaz_com.jpg]

[تصویر: 0.344672001322695511_irannaz_com.jpg]

نتیجه ی اخلاقی این که پسرا خیلی باهوشن و استرس در اون ها راه نداره! Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، انديشه نو ، مفقود الاثر ، ali0077 ، مهدی2012 ، دل خسته ، یاوران مهدی ، علمدار133 ، sadegh-a ، حلما ، مجید املشی ، ضحی ، شهیدطیبه واعظی ، جویای حقیقت ، m.hossein ، ترک های دلم ، keyvan-rostamy ، mhklord ، m1374b
۱۴:۲۵, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
آدماي خوش تيپ دوتا ويژگي دارند:
1.حافظه پاييني دارن
2.دوميش چي بود؟اي بابا يادم رفت
..
...
ما ز ياران چشم ياري داشتيم؛ياران هم متقابلا چشم ياري داشتن
ما منتظراونا ؛اونا منتظر ما.....
..
...
داريم به نقطه اي مي رسيم كه مثلا بريم آرايشگاه،بگيم اندازه 1500تومن موهامو بزن!!!!
..
....
ما كه شانس نداريم،حالا اگه اسممون ٰمراد ٰبود دنيا بر وفق ٰشهابٰ بود...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، ali0077 ، مهدی2012 ، مهسا110 ، یاســین ، حلما ، ضحی ، درست پسند ، هدهد ، فانوس *7* ، azade ، m.hossein ، السا ، m1374b
۱۵:۱۴, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
[تصویر: 87.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، مهدی2012 ، انديشه نو ، مهسا110 ، پرنیان ، یاســین ، علمدار133 ، sadegh-a ، حلما ، ضحی ، aliali ، جویای حقیقت ، fatemeh ، ترنم ، فانوس *7* ، fazel ، azade ، MANI110 ، m.hossein ، السا ، marziye ، mhklord ، خادم الزهرا ، سجاد313 ، m1374b
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]