کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.79 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.)
۹:۳۹, ۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق

============================
این نکات رو مدنظر داشته باشیم:

شوخی کردن با مقدسات . استهزا . تمسخر کاملا مردوده این از مسلمات دینی و شرعیه .

وَيْلٌ لِّكُلِّ هُمَزَةٍ لُّمَزَةٍ

1 - هشدار به عيبجويان،
2 - هشدار به بدگويان و طعنه زنان،
3 - خصلت‏هاى نكوهيده‏اى كه در خور آتش است،

4 - مستى ثروت و قدرت باد آورده و تباهى‏هاى آن.
1 - واى بر هر عيبجويى طعنه‏زننده!
2 - همان كسى كه ثروتى‏[ هنگفت‏] گرد آورد و به شمارش آن پرداخت.
3 - مى‏پندارد كه ثروتش او را جاودان ساخته است.
4 - چنين نيست؛ بى ترديد در آن [آتش‏] درهم شكننده افكنده خواهد شد.
5 - و تو چه مى‏دانى كه آن [آتش‏] درهم شكننده چيست؟
6 - آتش بر افروخته خداست،
7 - كه بر دل‏ها سرمى‏كشد.
8 - بى ترديد آن [آتش‏] بر آنان پوشيده شده است،
9 - در ستون‏هايى كشيده و [طولانى‏].

در مورد افراد صدق میکنه . وای بر اینکه این تمسخر در مورد اولیا خدا باشه

این به دین لطمه نمیزنه اما خواندنش بازگو کردنش شنیدنس به خود و نفس و ایمان فرد ضربه میزنه .

این نوع به استهزا گرفتن مقدسات برای اینه که ارام ارام وارد فاز های دیگه هم بشن ...(پیرامون بعضی الفاظ استفاده شده در مورد اعتقادات حقه دینی )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، آلاله ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، دل خسته ، fatemeh ، sadegh-a ، ali0077 ، ali.khm ، farzad313 ، مهسا110 ، شیدا ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، aliali ، Reza71 ، shia12 ، جویای حقیقت ، black ، ترنم ، ضحی ، enan ilghon ، danialdd ، عبداللهی ، azade ، MANI110 ، s-r ، m.hossein ، *مهاجر* ، arman mohseny ، انديشه نو ، medad.sefid ، کفتر کاکل به سر ، Mitsonary ، وحید110 ، fiftynine ، آفتاب ، Ali77 ، ساقی ، السا ، marziye ، اولولالباب ، hessam ، maryam.f ، مسعود.پاکرو ، مرتاح ، help me ، رضوانه ، cernel ، ilidin ، yasinakbari ، یاســین ، mhklord ، vahrakan ، Night moans ، masafsoldier ، مهرومه ، aleerz ، عبدالرحمن ، شاهد ، خادم الزهرا ، N.Mahdavian ، mehniya ، 135 ، Detector ، hamoon ، neyestan23 ، m1374b

آغاز صفحه 37 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۰, ۱۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #361
آواتار
(۱۲/مرداد/۹۲ ۲۳:۵۰)110 نوشته است:  گر بمیرد دختری بر قبر او روید گلی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
. گر بمیرند دختران دنیا گلستان می شود؟

آغا آخرش علامط صوال گزاشتم نزنید لتفاً!!!!
ادامه ش ...
گر بمیرد پسری ماتم بگیرد دختری
.
گر بمیرند پسران دنیا شود ماتم سرا ؟؟؟
Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، یاســین ، mohamad ، arman mohseny ، جویای حقیقت ، لبخند خدا ، hessam ، ali0077
۲۲:۵۳, ۱۳/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #362

این شعر از خودم هست،Blush البته بعداً حافظ اومد و از روش تقلید کرد.Dodgy

الا یا ایها ال‍اِف یک! اَدِر صفحاً و ظاهرها
که پیاده‌سازی آسان نمود اول ولی افتاد مشکل‌ها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، لبخند خدا ، سجاد313
۲۳:۴۱, ۱۳/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۲ ۱:۴۰ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #363

اگه قراره پستهای من حذف بشه بهتره همش حذف بشه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، hessam ، Patriot ، ali0077 ، ilidin
۲۳:۴۳, ۱۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #364
آواتار
(۱۳/مرداد/۹۲ ۲۳:۴۱)110 نوشته است:  
یه روز یه پسر انگلیسی میاد با طعنه به یك پسر ایرانی میگه: چرا خانوماتون نمیتونن با مردا دست بدن یا لمسشون كنن؟؟ یعنی مردای ایرانی اینقدر شهوت پرستن كه نمیتونن خودشون رو کنترل كنن؟؟ پسره لبخندی میزنه و میگه: ملكه انگلستان میتونه با هر مردی دست بده؟ و هر مردی ملكه انگلستانو لمس كنه؟! پسره انگلیسی با عصبانیت میگه: ... ...نه!مگه فرد عادیه؟!! (خوب دیگه خانومها باقیش رو نخونن) پسر میگه: خب خانومای ما هم عادی نیستند همشون غیر عادی هستند!!!
نه دیگه انصافا داستانای حقیقی رو تحریف نکنیم،این یکی از آدمای معروف بوده که اسمش رو یادم نیست الان،ولی آخرش میگه که تمام زنان ایرانی ملکه هستند

لازم به ذکر بودSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، لبخند خدا ، درست پسند ، جویای حقیقت ، mahdyshr
۰:۰۱, ۱۴/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۲ ۰:۰۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #365

(۱۳/مرداد/۹۲ ۲۳:۴۵)110 نوشته است:  خداوند ديد مرد گرسنه است نان را آفريد ديد تشنه است آب را آفريد ديد در تاريكي است نور را آفريد ديد هيچ مشكل ديگه اي نداره زن را آفريد!
با ذات اقدس الهی دیگه شوخی نداریم:

زبهر بیهده از راستی بری نشدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Mitsonary ، hessam ، عبدالرحیم ، فاطمه خانم ، ترنم ، جویای حقیقت ، حفیظ ، fatemeh ، mahdyshr
۰:۲۴, ۱۴/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۲ ۱:۴۰ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #366

اگه قراره پستهای من حذف بشه بهتره همش حذف بشه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، یاســین ، Patriot ، soshiant ، arman mohseny ، انديشه نو ، سجاد313 ، mahdyshr ، marziye
۱۶:۱۰, ۱۴/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۱ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #367
آواتار
روزی حضرت علی (علیه السلام) با عده ای از یاران نشسته بود در این هنگام حضرت دست راستش را بالا برد و به یاران

فرمود : اگر گفتید دست راست من شبیه چیست ؟
یکی گفت شبیه شمشیر

دیگری گفت شبیه پنجه های شیر و خلاصه هریک چیزی گفت .

حضرت فرمود : دست راست من شبیه دست چپ من است . (خخخخخخخ SmileBig Grin)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، rahgozar.f ، ali0077 ، سجاد313 ، علمدار133 ، ilidin ، hessam
۱۶:۴۴, ۱۴/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۶ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #368
آواتار
(۱۲/مرداد/۹۲ ۹:۴۳)درست پسند نوشته است:  واقعاً مشکلات این تاپیک خیلی بیشتر از چند مورد هست. داریم بدون توجه به این همه حرف که درباره‌ی فرهنگ‌سازی و فرهنگ‌پذیری توی تالار میزنیم، میایم اثراش رو زایل میکنیم میریم.

الآن بعد از حدود یه ماه، دوباره یه سر زدم، و توی همین صفحه‌ی قبل، یه اشاره به رکیک‌ترین کلمه‌ی انگلیسی دیدم، یه دونه اشاره به رابطه‌ی حرام بدون لحنی که مذموم بشمردش، چند تا حرف زشت.

مشکل من این نیست که خسته بشم از گفتن.
مشکل کوچیکم اینه که نمیدونم بعضی موراد رو چطوری بگم ایرادش چیه. چطوری روم بشه؟
مشکل بزرگم هم اینه که مغزم سوت میکشه وقتی فکر میکنم طرفی که کپی میکرده و این همه بچه مذهبی چطوری همینطور از روشون رد میشن و اصلاحشون نمیکنن و حتی با تشکراتشون به نوعی تأییدشون میکنن.
فقط بخاطر این نمیتونم این تاپیک رو بدون اعصاب خوردی ببینم که این مشکل بزرگه خیلی دپرسم میکنه.

اصلاً زیاد نیست که برم بنشینم وسط خاک، عزا بگیرم و خاک بریزم توی سرم.

قربون اون دل صافتون برن کاربراCool
اما
همه که مث شما محقق و دانشمند و عارف نیستنConfused
ما میایم اینجا برا تفریح البته مسلما تفریح سالم
هرچند یکی در میون پستامون غیب میشهBig Grin
حالا شما بزرگتری
ببخش و خودت اصلاح کن
دست گلتون درد نکنهBig Grin
ما هم قول میدیم بیشتر دقت کنیمAngel

اعتراف می کنم اول دبستان که بودم زنگ تفریح که میشد از ترس اینکه آخر زنگ تفریح نتونم صفو پیدا کنم یکی از هم کلاسیامو نشون می کردم تا آخر زنگ تعقیبش می کردم که صفو پیدا کنم اعتراف می کنم وقتی از خیابون رد میشم اسم تابلو مغازه هارو می خونم اگه تو ماشینم باشم
سعی میکنم همرو بخونم اگه نشه یه جورایی وجدان درد میگیرم اَصَن یه وضعی!!!
این عادتو از بچگی دارم چون معلم کلاس اول دبستانمون گفته بود تابلوی مغازه هارو تیتر روزنامه هارو بخونین تا روخونیتون قوی بشه دیگه این مونده تو سرم

اعتراف میکنم که بچه بودم دوست داشتم دندون پزشک بشم، یه بار تو بازی بزور خواهرمو خوابوندم و دندون لقشو با نخ کندم

اعتراف میکنم وقتی بچه بودم با داداشم توپ پلاستیکی رو که به زور واسم خریده بودن پاره کردیم ببینیم توش چه شکلیه &&&
ببخشین اگه بی مزنٰ عوضش سالمنBi Dandoon
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahgozar.f ، fatemeh ، انديشه نو ، Patriot ، لبخند خدا
۱۹:۴۳, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #369

(۱۴/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۴)medad.sefid نوشته است:  قربون اون دل صافتون برن کاربراCool
نتیجه‌گیری‌تون اشتباهه در مورد دل صاف(چون از دل خودم باخبرم، بدون نیاز به چشم بصیرت!)

(۱۴/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۴)medad.sefid نوشته است:  اما
همه که مث شما محقق و دانشمند و عارف نیستنConfused
ما میایم اینجا برا تفریح البته مسلما تفریح سالم
هرچند یکی در میون پستامون غیب میشهBig Grin
حالا شما بزرگتری
ببخش و خودت اصلاح کن
دست گلتون درد نکنهBig Grin
ما هم قول میدیم بیشتر دقت کنیمAngel
بزرگتر کدومه؟ چه کشکی؟ چه دوغی؟

تمام بحث اینه که
اگر کارمون درسته، ازش دفاع کنیم، و انتقادها رو نپذیریم،
و اگر نمیتونستیم دفاع کنیم، معنی‌اش اینه که کارمون غلطه، و نباید انجامش بدیم، و انتقاد سخت‌گیرانه نبوده.

موردهای زیادی پیش اومده که از من انتقاد فرمودن و از کارم دفاع کردم.
ولی اگه نتونم دفاع کنم، بیام بگم "سخت‌گیر نباشید"؟Smile میشه آیا؟

(۱۴/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۴)medad.sefid نوشته است:  ببخشین اگه بی مزنٰ عوضش سالمنBi Dandoon
نخیرSmile دیگه یه ته مزه که دارن!
باید میفرمودین اگه کم‌نمک هستن، ولی عوضش حتی یه ذره هم تلخ نیستن!Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، لبخند خدا ، medad.sefid ، hessam
۲۰:۰۳, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #370
آواتار
(۱۴/مرداد/۹۲ ۱۹:۴۳)درست پسند نوشته است:  تمام بحث اینه که
اگر کارمون درسته، ازش دفاع کنیم، و انتقادها رو نپذیریم،
و اگر نمیتونستیم دفاع کنیم، معنی‌اش اینه که کارمون غلطه، و نباید انجامش بدیم، و انتقاد سخت‌گیرانه نبوده.

بابا یه نگاهی به دور و برتون بندازید!!!اینجا بیداری اندیشه ست ... (با صدای وکیل مدافع خنده بازار خونده شه لطفاSmile)
ما یه بار یه ترولی گذاشتیم،معتقد بودیم که درسته،هنوز هم معتقدیم که درسته.
هیچی دیگه ما اون ترول رو گذاشتیم،یه برادری (یا شایدم خواهری،درست یادم نیست) اومد انتقاد کرد که این چیه آخه،ما هم اومدیم دفاع کنیم دیگه!!یه تایپیک ارسال کردیم دو خط(به همین سوی چراغ دو خط بود!)
خلاصه رفتیم فردا صبح اومدیم،با صحنه عجیبی مواجه شدیمSmileآقا ملت بودن که پشت سر هم مراتب انتقاد شدیدشون رو به سمع و نظر ما میرسوندنSmileSmileهیچی دیگه ما به غلط کردن افتادیم،ناظر بسیار محترم هم اومدم از دم هر چی تایپیک ما فرستاده بودیم و بقیه فرستاده بودن رو شخم زد رفت،ینی شخم زد هاDodgy

باس قبول کرد که اینجا خیلی فضای بسته ایه!بدونیم که جامعه مهدی پسند این مدلی نیست

آره دیگه،خلاسه من هم از اون روز فهمیدم که اینجا،نباید خیلی خودم رو بزارم تو آنپاس!کلا باید بی خیال لوقوز خونی بشم و یه کلوم بگم : چشم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، علمدار133 ، لبخند خدا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]