کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.79 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.)
۹:۳۹, ۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق

============================
این نکات رو مدنظر داشته باشیم:

شوخی کردن با مقدسات . استهزا . تمسخر کاملا مردوده این از مسلمات دینی و شرعیه .

وَيْلٌ لِّكُلِّ هُمَزَةٍ لُّمَزَةٍ

1 - هشدار به عيبجويان،
2 - هشدار به بدگويان و طعنه زنان،
3 - خصلت‏هاى نكوهيده‏اى كه در خور آتش است،

4 - مستى ثروت و قدرت باد آورده و تباهى‏هاى آن.
1 - واى بر هر عيبجويى طعنه‏زننده!
2 - همان كسى كه ثروتى‏[ هنگفت‏] گرد آورد و به شمارش آن پرداخت.
3 - مى‏پندارد كه ثروتش او را جاودان ساخته است.
4 - چنين نيست؛ بى ترديد در آن [آتش‏] درهم شكننده افكنده خواهد شد.
5 - و تو چه مى‏دانى كه آن [آتش‏] درهم شكننده چيست؟
6 - آتش بر افروخته خداست،
7 - كه بر دل‏ها سرمى‏كشد.
8 - بى ترديد آن [آتش‏] بر آنان پوشيده شده است،
9 - در ستون‏هايى كشيده و [طولانى‏].

در مورد افراد صدق میکنه . وای بر اینکه این تمسخر در مورد اولیا خدا باشه

این به دین لطمه نمیزنه اما خواندنش بازگو کردنش شنیدنس به خود و نفس و ایمان فرد ضربه میزنه .

این نوع به استهزا گرفتن مقدسات برای اینه که ارام ارام وارد فاز های دیگه هم بشن ...(پیرامون بعضی الفاظ استفاده شده در مورد اعتقادات حقه دینی )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، آلاله ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، دل خسته ، fatemeh ، sadegh-a ، ali0077 ، ali.khm ، farzad313 ، مهسا110 ، شیدا ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، aliali ، Reza71 ، shia12 ، جویای حقیقت ، black ، ترنم ، ضحی ، enan ilghon ، danialdd ، عبداللهی ، azade ، MANI110 ، s-r ، m.hossein ، *مهاجر* ، arman mohseny ، انديشه نو ، medad.sefid ، کفتر کاکل به سر ، Mitsonary ، وحید110 ، fiftynine ، آفتاب ، Ali77 ، ساقی ، السا ، marziye ، اولولالباب ، hessam ، maryam.f ، مسعود.پاکرو ، مرتاح ، help me ، رضوانه ، cernel ، ilidin ، yasinakbari ، یاســین ، mhklord ، vahrakan ، Night moans ، masafsoldier ، مهرومه ، aleerz ، عبدالرحمن ، شاهد ، خادم الزهرا ، N.Mahdavian ، mehniya ، 135 ، Detector ، hamoon ، neyestan23 ، m1374b

آغاز صفحه 39 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۵۱, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #381
آواتار
(۱۴/مرداد/۹۲ ۲۳:۴۸)درست پسند نوشته است:  عزیز دلم،
همه‌جا فضای فکری حاکمه!
یه جا اجازه میده هرمطلبی آورده بشه،
یه جا دلش
اتفاقاً اینجا یه ذره که هیچ، چند کیلومتر اجازه داده میشه از مرز رد بشن. اگه دست من بود معنی این یه ذره بیشتر مشخص میشد!Big Grin
ولی بحث بحثه دیگه! تا موقعی که منطقی باقی بمونه چه فرقی داره یک به پنجاه یا یک به یک؟
همین بحث‌های حجاب توی کامنت‌های بعضی سایتهای خبری راه میفته، و بعضی جاها هم برعکس اینجا افراد مخالف حجاب اجباری(یا کلاً خود حجاب) بیشترن. از نظر ما مشکلی نداره بریم بین اونها بحث کنیم، ولی فط اگه فضا منطقی باشه(نه فحش و فحش‌کاری).
ببین زیاد بودن یک طرز تفکر فرق میکنه با حاکم بودن یک طرز تفکر
الان من اینجا چند تا از ترول های غیر سیاسیم حذف شده؟بدون هیچ بحثی،بدون هیچ گفتگویی،حالا این تایپیک رو میگیم اصلا واسه گفتگو نیست،توی یه تایپیک حجاب.اگه من الان برم توی تایپیک های حجاب در دفاع از بی حجابی مقاله بنویسم،کلی کار کنم تضمینی هست فردا صبح تایپیک من حذف نشده باشه؟این یعنی حاکم بودن طرز تفکر،این جور مواقع بحث بیهوده ست!فقط باید تایید کردSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313
۰:۴۴, ۱۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۲ ۰:۴۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #382

(۱۴/مرداد/۹۲ ۲۳:۵۱)Tishtar نوشته است:  ببین زیاد بودن یک طرز تفکر فرق میکنه با حاکم بودن یک طرز تفکر
الان من اینجا چند تا از ترول های غیر سیاسیم حذف شده؟بدون هیچ بحثی،بدون هیچ گفتگویی،حالا این تایپیک رو میگیم اصلا واسه گفتگو نیست،توی یه تایپیک حجاب.اگه من الان برم توی تایپیک های حجاب در دفاع از بی حجابی مقاله بنویسم،کلی کار کنم تضمینی هست فردا صبح تایپیک من حذف نشده باشه؟این یعنی حاکم بودن طرز تفکر،این جور مواقع بحث بیهوده ست!فقط باید تایید کردSmile
مثلاً اون ترولی که گذاشته بودین و موردش رو نمیدونستین، خب از نظر خیلی‌ها واضحه که چقدر نامناسب هست!
برای ناطرین خیلی سخت میشه که هرچی نامناسب بود و یا طی گزارش حذف کردن بخوان به ارسال‌کننده‌اش اطلاع بدن، استخدام اینجا نیستن که! بنده‌خداها دارن لطف میکنن که به وضعیت Topicها نظارت میکنن.

در مورد بحث هم: از این حرفها گفته شده، و صد بار براساس مبانی در موردش بحث شده و اثبات شده که نادرست هست، چرا من باید انتظار داشته باشم که اگر چنین چیزی بگم "تضمین" وجود داشته باشه که حرفم حذف نشه؟
بیکار که نیستن همون یه بحث رو هزار بار انجام بدن. بیست بار انجام دادن کافیه. اگر کسی میخواد ببینه حرفش جوابی داره یا نه، میتونه اونها رو بخونه(جستجو کنه). اگر حرفی بود که قبلاً مطرح نشده بود(مثلاً در همون مورد حجاب)، فکر نمی‌کنم اگر بصورت منطقی مطرح بشه، کسی باشه که بجای بحث کردن حذفش کنه(چندین مورد دیده‌ام در این تالار که رعایت حال این افراد شده).

توجه داشته باشید، "منطقی" باشه، نه "گلایه‌ای" و "تبلیغی".
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، فاطمه خانم ، سجاد313 ، Mitsonary
۱:۵۶, ۱۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #383
آواتار
(۱۴/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۹)درست پسند نوشته است:  مثلاً در این مورد ما حسن‌ظن به خرج میدیم و میگیم منظور زن و شوهر هست و رابطه‌ی دوستی حرام نیست(موشکافی هم نمی‌کنیم تا به نتیجه‌ی خلافش برسیم).
اما در مورد اینها
(از یه دونه دیگه هم ایراد گرفتم، متوجه شدم اشتباه می‌کردم، ویرایش کردم)
نمیدونم، شاید لازم باشه شما بیایید با همون دایناسورهایی که تو مدرسه هم‌کلاسی‌شون بودم هم‌کلام بشید تا وقتی تو فیس‌بوک از این چیزها مینویسن منظورشون رو بگیرید.

البته من که نگهبان شما نیستم. از ما گفتن بود. خداحافظ ِ این تاپیک.

نمیدونم ذهن شما چرا همچین راه ها و جاهایی رو میره ...

من هیچ تصور بدی نسبت این متن ها نداشتم
....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313
۲:۱۴, ۱۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۲ ۲:۴۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #384
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

ببینید دوستان

ما سربازان جنگ نرم هستیم

دشمن توسط خوراک های رسانه ای شما رو مسموم میکنه

همون طور که عاشق چشم و ابروی شما نیست که بیاد فیلمشو کف خیابون شهر شما و یا مجانی از طریق اینترنت به دست شما برسونه همون طور هم خوراک های دیگشو به شما میده

بدون شک سایت های سرگرمی خواه یا ناخواه میتونن لانه دشمن باشن

میشه یه تاپیک زد و روی این طنز ها بحث کرد

ما باید کمی با بقیه فرق داشته باشیم و حداقل یچیزی رو که میبینیم از کنارش رد نشیم

فکر کنیم روش شاید نکته بدی داشته باشه

بزودی یک مطلبی رو که قبلا جای دیگه ای زده بودم رو به این تالار میارم ببینید و روش فکر کنید ببینید چیه داستان

فقط یادمون باشه عمرمونو که تو این تالار و جاهای دیگه میزاریم یه خروجی مثبت ازش بگیریم

والعصر ان الانسان لفی خسر....

این هم موضوع مورد نظر

صرفا در مورد مطالب طنزی که مثلا میگن اون موقعی که میخوایم یچیزی بزاریم تو یخچال تا آخر کیپ کیپه ولی موقعی که میخوایم یچیزی بخوریم انگار تازه از شرکتش خریدیمWink موارد مشابه به این تاپیک مراجعه کنید

امیدوارم برداشت بد نشه

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27440.html
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، 135 ، ali0077
۳:۱۱, ۱۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #385

(۱۵/مرداد/۹۲ ۱:۵۶)Patriot نوشته است:  نمیدونم ذهن شما چرا همچین راه ها و جاهایی رو میره ...

من هیچ تصور بدی نسبت این متن ها نداشتم
....
دوست عزیزم،
هموطن عزیزم،
من هم برای همین گفتم شاید لازم باشه با بچه‌های اینجا هم‌کلام بشید، چون تهران زودتر از بقیه‌ی جاها وضعش خراب شد(البته الآن دیگه همه‌جا رو رسانه فتح کرده)، و اگه یه نفر در تهران تمام دوران مدرسه رو در مدارس بشدت‌مذهب‌گرا نگذرونده باشه، میتونه بگه طرف چه منظوری داشته.

این بی‌شرف‌ها که حتی آیه‌ی قرآن رو هم به کلمات زشت میگیرن، و تو جمع‌های خودمونی تقریباً تمام جملاتشون رکیک هست، فکر نمیکنم پیش بیاد که حرف غیرمنظوردار هم بزنن!!! آدم میانه هم دارن‌هاااا ، ولی اون خیلی فعال‌هاشون که بقیه رو دنبال خودشون میکشونن واقعاً یه نوع موجود درنده هستن.

من هم میدونم که شما تصور بدی از اون نداشتید(اگر داشتید که نمیاوردیدش) ولی بحث من اصلاً اینه که هم‌نشینی با اینها دیر یا زود یه نصیبی از فسادشون به آدم میرسونه، و ما هم خودمون میتونیم نوع صددرصد مثبت اینها رو بسازیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133
۳:۱۵, ۱۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #386
آواتار
میگم بهتر نیست یه تاپیک جدا واسه حرفاتون باز کنید؟
من هر دفعه میام بخندم بحث های اینجوری میخونم.
الان چند صفحه هست پست خنده دار نیست. یه تاپیک دیگه بزنید بهتره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، Havbb 110 ، درست پسند ، rahgozar.f ، سجاد313 ، علمدار133 ، marziye ، termeh
۹:۱۷, ۱۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۲ ۹:۱۸ توسط Asma.)
شماره ارسال: #387

[تصویر: 1000831_613114022056601_91435392_n.jpg]

!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، ali0077 ، arman mohseny ، Mitsonary ، boghz ، rahgozar.f ، سجاد313 ، mahdyshr ، mahpare ، هدهد ، علمدار133 ، Aryha ، Mohammad Trust ، راحیل
۹:۵۹, ۱۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #388

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام واحترام

باآرزوی قبولی طاعات وعبادات همگی

دراین مدتی که بنده کسالت داشتم سعی میکردم صرفا به گزارشات رسیدگی کنم وبقیه کاربردوش سایر معاونین محترم بود.
اما خوب صرفا جهت اطلاع یادآور میشوم که تمام قوانین وخط قرمزهای این تاپیک قبلا به نظرسنجی گذاشته شد وخود کاربران محترم رای به این قوانین دادند. اینکه هرتصویری ارائه نشود،توهین به اقوام ممنوع باشد،فکاهی اگر باشد ابتذال ومطلب نامربوط نداشته باشدو... .

بنده واقعا ازطرف خودم عذرخواهی میکنم از دوستانی که باسرعت پایین نت به امید مطالعه ولذت بردن از مطلبی این تاپیک رو بازمیکنند وبا گفتگوی آزاد بین اعضا روبرو میشوند.(منظورم پستهای بالانیست چون بودنشان اتفاقا سازنده است.)

اصطلاحا کل کل بین دختر وپسر ومطالب این چنینی مذموم هست،بنده وسایرین هم آدم خشکی نیستیم اما رعایت حقوق دیگران رو واجبتر میدونم.

تاپیک روند خوبی داشت وصرفا اگر گزارشی ارسال میشد رسیدگی میکردیم تااینکه این چندروزاخیربه حق داد همه بلند شده که این چه وضعی است.؟!

بنابراین بااحترام به حق وحقوق همگی وتاکید دوباره اینکه سیاست تالار همان است ومحتوای این تاپیک همچنان بایددرراستای اهداف تالاربچرخد به مدت یک روز این موضوع بسته میشودوپس از بازشدن آن نیز باکسی تعارف وشوخی نخواهیم داشت.

درپناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، درست پسند ، پرنیان ، ali0077 ، meshkat ، انديشه نو ، Reza2035 ، میلاد.م ، black ، شیدا ، حسن عزتي ، rahgozar.f ، بیداری اندیشه ، سجاد313 ، هدهد ، علمدار133 ، ترنم ، N.Mahdavian ، یاســین
۱۱:۵۷, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #389

روزی در دادگاه قلم قاضی به زمین افتاد.

مرد گفت: جناب قاضی کلنگتان بر روی زمین افتاده! آن را بردارید.

قاضی با عصبانیت جواب داد: مردک این قلم است نه کلنگ! تو فرق بین کلنگ و قلم را نمی‌دانی؟

مرد گفت: هرچه که هست تو با آن خانه مرا ویران کرده‌ای.

عبید زاکانی

به فکرم که قلم عبید زاکانی چه بوده که با آن ساخته؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، راحیل ، termeh ، یاســین ، سجاد313
۱۳:۲۹, ۱۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۳:۳۰ توسط مهرومه.)
شماره ارسال: #390
آواتار
[تصویر: 39054594229546518762.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ilidin ، boghz ، mahpare ، آلاله ، هدهد ، علمدار133 ، ali0077 ، s-r ، Mohammad Trust ، یاســین
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]