|
خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.)
|
|
۹:۳۹, ۸/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق============================ این نکات رو مدنظر داشته باشیم: شوخی کردن با مقدسات . استهزا . تمسخر کاملا مردوده این از مسلمات دینی و شرعیه . وَيْلٌ لِّكُلِّ هُمَزَةٍ لُّمَزَةٍ 1 - هشدار به عيبجويان، 2 - هشدار به بدگويان و طعنه زنان، 3 - خصلتهاى نكوهيدهاى كه در خور آتش است، 4 - مستى ثروت و قدرت باد آورده و تباهىهاى آن. 1 - واى بر هر عيبجويى طعنهزننده! 2 - همان كسى كه ثروتى[ هنگفت] گرد آورد و به شمارش آن پرداخت. 3 - مىپندارد كه ثروتش او را جاودان ساخته است. 4 - چنين نيست؛ بى ترديد در آن [آتش] درهم شكننده افكنده خواهد شد. 5 - و تو چه مىدانى كه آن [آتش] درهم شكننده چيست؟ 6 - آتش بر افروخته خداست، 7 - كه بر دلها سرمىكشد. 8 - بى ترديد آن [آتش] بر آنان پوشيده شده است، 9 - در ستونهايى كشيده و [طولانى]. در مورد افراد صدق میکنه . وای بر اینکه این تمسخر در مورد اولیا خدا باشه این به دین لطمه نمیزنه اما خواندنش بازگو کردنش شنیدنس به خود و نفس و ایمان فرد ضربه میزنه . این نوع به استهزا گرفتن مقدسات برای اینه که ارام ارام وارد فاز های دیگه هم بشن ...(پیرامون بعضی الفاظ استفاده شده در مورد اعتقادات حقه دینی ) |
|||
|
| آغاز صفحه 42 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۱, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #411
|
|||
|
|||
|
ببین چقدر لاغرم!
|
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #412
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #413
|
|||
|
|||
|
یک روز پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با امیرمؤمنان(علیه السلام) خرما میخوردند، پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از روی مزاح و شوخی، هستههای خرماهایی را که میخورد، پیشروی امیرمؤمنان(علیه السلام) میگذاشت، وقتی که از خوردن خرما فارغ شدند، همه هستهها نزد امام علی(علیه السلام) جمع شده بود، پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به امیرمؤمنان(علیه السلام) فرمودند: «یا عَلِیُّ اِنَّکَ لَاَکُولٌ»، ای علی! تو پرخور هستی، امام در پاسخ (مزاح و شوخی آن حضرت) عرض کردند: «اَلْاَکُولُ مَن یَأْکُلُ الرُّطَبَ وَالنَّوا»، پرخور کسی است که خرما را با هستهاش میخورد!
4- زهرالربیع صفحه 7. |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۱۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۴ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #414
|
|||
|
|||
|
قوت غالب ما که اینترنته ... فطریهمون نفری چند گیگ حجم اضافه درمیاد؟!
هركي يادش مياد مديونه لايك نكنه!!!!! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .يادتونه وقتی معلم بهمون میگفت برو از دفتر گچ بیار اونقدر ذوق مرگ میشدیم انگار قراراه مشعل المپیکو بدن دستمون؟؟ دیشب سردم شد رفتم كولر رو خاموش كردم، یهو بابام از خواب بیدار شد، گفت: روحانی مُچكریم:| الان که من اینجا نشستم و دارم برا شما پست میزارم , یه عده هستن که رفتن تو پشت بوم ها و رصدخونه ها و دارن دنبال من میگردن... )))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))) )))))))))) بابای من بهم گفته چه جوری ثروتمند شده. یه روز یه سیب تو خیابون پیدا می کنه،اونو200تومن می فروشتش. خب بعدش؟ بعد با اون 200 تومن دو تا سیب می خره. بعد هر کدومو 400 تومن می فروشتش. خب بعدش؟ بعدش عموش می میره.بهش ارث می رسه = ﺳﻼﻣﺘﯿﻪ ﺍﻭﻥ ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ۱۰ ﺳﺎﻟﺶ ﺑﻮﺩ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺯﺩ ﺗﻮ ﮔﻮﺷﺶ ﻫﯿﭽﯽﻧﮕﻔﺖ ۲۰ ﺳﺎﻟﺶ ﺷﺪ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺯﺩ ﺗﻮ ﮔﻮﺷﺶ ﻫﯿﭽﯽﻧﮕﻔﺖ ۳۰ ﺳﺎﻟﺶ ﺷﺪ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺯﺩ ﺗﻮ ﮔﻮﺷﺶ هیچی نگفت تو 30 سالگی فهمیدن کلا بچه لال بوده... یه روز به سهراب سپهری گفتم : قایقت دو نفر جا داره ، باهم بریم اون ور آب؟! . . . . . . . . . . . . . . . . برگشت گفت : مگه من قاچاقچیم این پیام بازرگانی هست مال ایلیا استیل.دقت کنین مرده با شیر بسته کفگیر میشوره این هیچ.میتونم بذارم سمت شمال شرقیه دلم. کناریش ظرفو از پشت میده به اون اولیه اینم میذارم جنوب دلم. ولی اون عینک دودیشو کجای دلم بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟آخه تو آشپزخونه با رفتار جدیدم عینک میزنن مگه؟؟؟؟؟ مسئولین من اگه فنا بشم نوبل های فیزیک میمونه رو دستتونااااااااا ا. رسیدگی کنین لفطاً.با تچکر دقت کردین اینایی که پیگیر جدی اخبار عید فطر و رویت ماه هستن همونایی هستن که دم افطار منتظر بودن اذان بگه بعد شروع کنن ؟؟؟ و همونایی هستن که روزای ماه رضمون رو میشمردن ؟؟؟ و صدالبته همونایی بودن که اصلا روزه نمیگرفتن ؟؟؟ ﻣﻌﻠﻤﻪ ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ﻣﯿﮕﻪ ﻫﺮﮐﯽ ﺧﻨﮕﻪ ﺍﺯ ﺳﺮ ﺟﺎﺵ ﭘﺎﺷﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﺎﮔﺮﺩ ﻫﺎ ﺍﺯ ﺟﺎﺵ ﭘﺎ ﻣﯿﺸﻪ ﻣﯿﮕﻪ: ﺁﻗﺎ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻣﺎ ﺧﻨﮓ ﻧﯿﺴﺘﯿﻢ ﭘﺎ ﺷﺪﯾﻢ ﺷﻤﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﻤﻮﻧﯽ |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #415
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
|
|
۰:۴۷, ۱۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۲ ۰:۴۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #416
|
|||
|
|||
![]() ![]() امروز رفتم از دستگاه خودپرداز پول بگیرم مبلغ رو زدم ۵۰۰۰۰ تومان یه ۱۰ هزار تومنی داد! سه تا پنج هزار تومنی داد! پنج تا دو هزار تومنی داد! پونزده تا هزاری! یه لحظه دلم واسه دستگاه سوخت، نزدیک بود پولو برگردونم تو دستگاه! طفلی خودشو کشت ۵۰ تومن منو جور کرد! ![]() |
|||
|
|
۲:۲۸, ۱۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۲ ۲:۳۱ توسط marziye.)
شماره ارسال: #417
|
|||
|
|||
|
یکی از آشناها تلویزیون خریده بود ! بهش گفتم مبارک باشه ال سی دیه یا ال ای دی ؟ گفت برو بابا ال جیه ال جی (LG)
![]() ![]() ![]() خونمون مهمون اومد... وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش حدود یک و نود بود، وقتی کفشش رو درآورد یک و هفتاد و پنج شد ، اومد توی خونه گل سرش رو برداشت شد یک و پنجاه... نگرانم کم کم محو بشه ! |
|||
|
|
۲:۴۷, ۱۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۲ ۲:۵۶ توسط marziye.)
شماره ارسال: #418
|
|||
|
|||
|
دقت کردین اگه تو ماه رمضون 29 روز با سحری روزه بگیریم به هیشکی نمیگیم ولی اگه یه روز فقط یه روز سحری نخوریم همه مسلمونای جهانو با خبر میکنیم
راستی بچه ها من امروز سحری نخوردم ! دارم میمیرم از گشنگی! ![]() ![]() ![]() تو فیلم مـــــــــادرانــــــــــــــه رهـــــــــــــــــا تا گردن تو گچه ، با عصا راه میره بعد "مریم زمان" برگشته میگه عزیزم پس چرا نمیای با ما توپ بازی کنی... ![]() ![]() دارو عبارت است از تعداد زیادی عوارض جانبی که ممکن است گاهی اثر درمانی نیز داشته باشد ![]()
|
|||
|
|
۳:۰۳, ۱۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۰:۱۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #419
|
|||
|
|||
|
دیشب یه مشکلی برام پیش اومد…
هیچی دیگه زنگ زدم به محمد جواد سریع اومد مشکلمو حل کرد ![]() ![]() ![]() ![]() الان میرم به مامانت میگم... یکی از ترسناکترین جمله های دوران مادهه شصتیا بود!!!!! ![]() بسته شدن کارخونه کرم حلزون یه مزیتشم این بود که اون آقاهه دیگه هر روز صبح با دیدن پوست صورتش تعجب نمیکنه!!!!!!!!! فقط نمیدونم الان صبحا چیکار میکنه؟ با دیدن پوست دستش تعجب میکنه؟ با دیدن پوست پاش تعجب میکنه؟ به یاد کرم حلزون یه دقیقه تعجب میکنه بعد روزشو شروع میکنه؟ ![]() ![]() ![]() ![]() مزخرف ترین قسمت خریدن یه گوشی اینه که باید اون شبی که گوشی رو میخری تا صبح بزاریش توی شارژ! اصلن مگه خوابت میبره اون شب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ﻫﺮﮐﯽ ﺗﻮﻧﺴﺖ ۳ ﺑﺎﺭ ﺑﮕﻪ: “ﭼﻪ ﮊﺳﺖ ﺯﺷﺘﯽ” این کانال سه هم با این سریالاش !!!! یارو اردلان چشاش سبز آبیه چشمای لعیا زنگنه هم سبزه بعد معلوم نیست این دو تا بچه چشم قهوه ای به کی رفتن !!!! زدن تو کاسه کوزه ی قوانین وراثت !!! دیروز رفتم عکاسی عکس بگیرم....یارو اینقدر با فتوشاپ با عکسم ور رفت که الان نیم ساعته دارم به عکسه نگاه میکنم بلکه بشناسمش... ![]() دقت كردين هميشه تو ماشين موقع پخش اون آهنگى كه كلى منتظرش بودى، بغل دستيت بعد يك ساعت سكوت، يهو ياد يه خاطره ى قشنگ و طولانی ميوفته؟! میخوای بزنی نصفش کنی!!
|
|||
|
|
۱۱:۱۴, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #420
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,097 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,323 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,709 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 277,326 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,633 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,940 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 5c541a835d9c37a3c90d9d0fc019f64cd6351707...?size_id=5]](http://www.mediafire.com/conv/5c541a835d9c37a3c90d9d0fc019f64cd63517075438b0500fb5cac69b99142f6g.jpg?size_id=5)

)))))))))))))![[تصویر: ohh-crap398.jpeg]](http://iseeahappyface.com/upload/ohh-crap398.jpeg)
![[تصویر: 13503644908.jpg]](http://up08.persianfun.info/img/91/8/pf/faghat-dar-iran-5/13503644908.jpg)
![[تصویر: bin-sms_www.jahaniha.com_.gif]](http://www.jahaniha.com/wp-content/uploads/2012/11/bin-sms_www.jahaniha.com_.gif)