|
خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.)
|
|
۹:۳۹, ۸/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق============================ این نکات رو مدنظر داشته باشیم: شوخی کردن با مقدسات . استهزا . تمسخر کاملا مردوده این از مسلمات دینی و شرعیه . وَيْلٌ لِّكُلِّ هُمَزَةٍ لُّمَزَةٍ 1 - هشدار به عيبجويان، 2 - هشدار به بدگويان و طعنه زنان، 3 - خصلتهاى نكوهيدهاى كه در خور آتش است، 4 - مستى ثروت و قدرت باد آورده و تباهىهاى آن. 1 - واى بر هر عيبجويى طعنهزننده! 2 - همان كسى كه ثروتى[ هنگفت] گرد آورد و به شمارش آن پرداخت. 3 - مىپندارد كه ثروتش او را جاودان ساخته است. 4 - چنين نيست؛ بى ترديد در آن [آتش] درهم شكننده افكنده خواهد شد. 5 - و تو چه مىدانى كه آن [آتش] درهم شكننده چيست؟ 6 - آتش بر افروخته خداست، 7 - كه بر دلها سرمىكشد. 8 - بى ترديد آن [آتش] بر آنان پوشيده شده است، 9 - در ستونهايى كشيده و [طولانى]. در مورد افراد صدق میکنه . وای بر اینکه این تمسخر در مورد اولیا خدا باشه این به دین لطمه نمیزنه اما خواندنش بازگو کردنش شنیدنس به خود و نفس و ایمان فرد ضربه میزنه . این نوع به استهزا گرفتن مقدسات برای اینه که ارام ارام وارد فاز های دیگه هم بشن ...(پیرامون بعضی الفاظ استفاده شده در مورد اعتقادات حقه دینی ) |
|||
|
| آغاز صفحه 47 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۹, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #461
|
|||
|
|||
|
هرکاری میکنم آیفونم وصل نمیشه به اینترنت....
دکمه شو که می زنم در خونه باز میشه....!!! پس این ملت چی میگن ما با آیفون میایم اینترنت...!!!!!!!!!!!!!!! الان اگه شما همینجوری بی کار بشینید به نظر پدر و مادرتون بچه همساده بهتر از شما همینجوری بی کار میشینه!!!!!!!!! تازه به این نتیجه رسیدم که: بچه |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #462
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #463
|
|||
|
|||
|
|
۲:۳۱, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #464
|
|||
|
|||
|
|
۸:۰۱, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #465
|
|||
|
|||
|
داشتم میرفتم برم دیدم گرفته نشسته گفتم بزار بپرسم ببینم میاد نمیاد دیدم داره میگه برو نمیخام بیام بزار بگیرم بخوابم.
. . . . این جمله چند فعل دارد؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #466
|
|||
|
|||
|
آب ریزش بینی دارم ، رفتم داروخونه یه قرص ضد حساسیت بگیرم . تو عوارض جانبیش نوشته:
سردرد، سرگیجه، نفخ، حالت تهوع، اختلال در خواب ، دو بینی، اختلال در تشخیص، نارسایی کبد، نارسایی کلیه، نارسایی قلب، سکته قلبی، سکته مغزی، مرگ ناگهانی! ... پشیمون شدم ، میکشم بالا امنیتش بیشتره :| |
|||
|
|
۱۸:۲۴, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #467
|
|||
|
|||
|
یک سوال بسیار ساده جواب دهید تا متوجه شوید سمت راست مغزتان خوب کار میکند!؟
کمیفکر کنید، سوال زیاد مشکلی نیست ولی اگر قادر به حل این سوال باشید... جاهای خالی رو با چه اعدادی باید پر کرد؟ 16 , ...,1000, 15, ... , 20 ,10 عجله نکنید! کمیفکر کنید، سوال زیاد مشکلی نیست ولی اگر قادر به حل این سوال باشید نشان فعالیت خوب سمت راست مغز شماست! برای دیدن جواب صحیح بروید پایین. . . . . . . . . . . . عجله نکنید کمی فکر کنید! . . . . . 16 ,60 ,1000, 15, 3 , 20 ,10 ده بیست سه پونزده، هزار و شصت و شونزه!! راستی اون قضیهی سمت راست مغز رو هم جدی نگیرید! |
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #468
|
|||
|
|||
|
حتی تصورشم سخته یه شاعر تو خلوت خودش دست به قلم شه
و تمام احساساشو جمع کنه و بنویسه : ناری ناری ناری ...یه گوله اناری داری ! :| |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #469
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #470
|
|||
|
|||
|
چند سال پیش رفته بودم مدرسه ی شبانه برای مراقبت سر امتحان فیزیک پیش دانشگاهی
تا به حال مراقب اون مدرسه نبودم، برای همین کسی منو نمیشناخت. خواستم وارد حوزه ی امتحانی بشم دیدم چند از بچه ها دارن با هم کل کل می کنن. گفتم برم ببینم داستان از چه قراره. من اصلا چهرم به مراقبا هییییییچ شباهتی نداشت ![]() رفتم توی جمعشون دیدم بــــــــه بــــــــه ! بحثشون سر نوع تقلبهاییه که می خوان سر امتحان انجام بدن! دیدم اولی یه دفترچه ی خوشگل دست ساز کوچیک در آورد که توش خلاصه تمام مطالب فیزیک بود. از فرمولها گرفته تا نکات مهم. اندازش نصف کف دست بود و حدود 20 برگ داشت. واقعا روش کار کرده بود انصافا. دومی برگشت گفت بروووو بابا. اینکه چیزی نیست. دیدم یه برگه به اندازه ی کف دست در اورد که توش خیلییییییی ریز تمام مطالب و فرمولها نوشته شده بود. جالب این بود که خیلی هم خوانا بود. تعجب کردم. چون امکان نداشت اینقدر ریز باشه و اینقدر هم خوانا. ازش پرسیدم چطوری درستش کردی؟! گفت روی یه برگه ی A4 تمام نکات و فرمولها رو خیلی تمیز نوشتم، بعد بردم دادم زیراکسش کردن برام توی قطع کف دست! یهو دیدم یکی دیگشون هست که توی دستش یه چیزهایی نوشته. پیش خودم گفتم این دیگه خیلیییییی ضایست. اما دقت کردم دیدم فقط در حد چندتا جمله هست. پرسیدم ببینم تو چیکار کردی؟! دیدم نوشته قسمت مکانیک جیب چپ، قسمت دینامیک جیب راست، قسمت حرکت نوسانی جیب بغل، و قسمت فیزیک اتمی جیب پیراهن!!!!!!!!!! ![]() ![]() منو داااااااااری ![]() ![]() یعنی واقعا به این اندازه وقتی که روی اینا گذاشته بودن، اگه نشسته بودن لای کتابو باز می کردنو دو کلام می خوندن پاس شده بودن! ![]() سرتون رو درد نیارم ما رفتیم توی حوزه ی امتحان. بچه ها تشریف آوردن سرجلسه ![]() هرکدومشون یه نگاه به من می کردن یه نگاه به هممممم. یعنی کارد میزدی خون نمیومد ازشون! هیچییییییی دیگه بقیه ی داستان رو خودتون حدس بزنید ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,068 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,112 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,357 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 277,026 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,307 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,811 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 67857641370014490163.jpg]](http://axgig.com/images/67857641370014490163.jpg)
![[تصویر: 22786271355221659834.jpg]](http://www.8pic.ir/images/22786271355221659834.jpg)
![[تصویر: 63294512370477453861.jpg]](http://www.8pic.ir/images/63294512370477453861.jpg)
![[تصویر: 07773040164953540200.jpg]](http://www.8pic.ir/images/07773040164953540200.jpg)
![[تصویر: 28173041526959670420.jpg]](http://www.8pic.ir/images/28173041526959670420.jpg)
![[تصویر: 32096850526664829341.jpg]](http://www.8pic.ir/images/32096850526664829341.jpg)
![[تصویر: 17570064489115276457.jpg]](http://www.8pic.ir/images/17570064489115276457.jpg)