|
خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.)
|
|
۹:۳۹, ۸/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق============================ این نکات رو مدنظر داشته باشیم: شوخی کردن با مقدسات . استهزا . تمسخر کاملا مردوده این از مسلمات دینی و شرعیه . وَيْلٌ لِّكُلِّ هُمَزَةٍ لُّمَزَةٍ 1 - هشدار به عيبجويان، 2 - هشدار به بدگويان و طعنه زنان، 3 - خصلتهاى نكوهيدهاى كه در خور آتش است، 4 - مستى ثروت و قدرت باد آورده و تباهىهاى آن. 1 - واى بر هر عيبجويى طعنهزننده! 2 - همان كسى كه ثروتى[ هنگفت] گرد آورد و به شمارش آن پرداخت. 3 - مىپندارد كه ثروتش او را جاودان ساخته است. 4 - چنين نيست؛ بى ترديد در آن [آتش] درهم شكننده افكنده خواهد شد. 5 - و تو چه مىدانى كه آن [آتش] درهم شكننده چيست؟ 6 - آتش بر افروخته خداست، 7 - كه بر دلها سرمىكشد. 8 - بى ترديد آن [آتش] بر آنان پوشيده شده است، 9 - در ستونهايى كشيده و [طولانى]. در مورد افراد صدق میکنه . وای بر اینکه این تمسخر در مورد اولیا خدا باشه این به دین لطمه نمیزنه اما خواندنش بازگو کردنش شنیدنس به خود و نفس و ایمان فرد ضربه میزنه . این نوع به استهزا گرفتن مقدسات برای اینه که ارام ارام وارد فاز های دیگه هم بشن ...(پیرامون بعضی الفاظ استفاده شده در مورد اعتقادات حقه دینی ) |
|||
|
| آغاز صفحه 59 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۴, ۲۷/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۳۷ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #581
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۲۷/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۴۸ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #582
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #583
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #584
|
|||
|
|||
![]() _________________________________________ نمیزالم بخورنت نجاتت دادم ماهی جونی ....... ![]() __________________________________________ لامصب دوربینش عجب کیفیتی داره : ))) ![]() |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #585
|
|||
|
|||
|
سلام....
داییم الان داشت دوغ و قهوه رو مخلوط میکرد :| گفتم این دیوونه بازیا چیه؟ گفت دوغ خواب میاره قهوه بیداری میاره میخوام ببینم مخلوطش میتونه آدمو وارد دنیای خواب و بیداری کنه؟:| هر وقت حوصله ندارم این همه صفحه رو ببندم و کامپیوترو خاموش کنم ، کلید سه راهی رو از پایین با پام فشار میدم و خطاب به کامپیوتر میگم : فکر کن برق رفت ! والا ! چه کاریه یه ساعت طولش میدین؟ دقت کردین امرسان هر چی شعار تبلیغاتی بسازه، واسه شلوار کردی هم میشه استفاده کرد؟ قبلا که زیبا جادار مطمئن بود حالا هم که شده زیبا جادار پیشرو! خو راست میگم، اگه یکم از پشت به شلوار کردی باد بخوره میشه عین بادبان قایق، هر مسیری رو که بخوای واست میره، از هر پیشرویی پیشروتر! دقت کردین وقتی یکی باهاتون درد دل میکنه و حرفاش رو نمیفهمین آخرش میگید چی بگم والله ؟ چرا به ی چیزی عمرا دقت کرده باشین! اون گرگه بودتو میگ میگ چه طوراون همه پول داشت بره هلیکوپتروموشک و....سفارش بده پول نداشت بره ی دونه مرغ سفارش بده؟؟؟ یکی منو توجیح کنه شش نفر بودیم، دو ساعتی بود که توی اسانسور گیر کرده بودیم، هوا داشت تموم میشد، داشتیم نفسهای اخرو میکشیدم که یهو یکی دست کرد تو کیفشو یه چیبس در اورد و درشو باز کرد... با هوای توی چیبس بود تونستیم دو ساعت دیگه دووم بیاریم تا امداد رسید! اینن استقامتی که خانوما تو خرید کردن دارن قهرمان ماراتن تو دویدن نداره دیشب ضربه ی روحی عجیبی خوردم ؛ وسط خواب بالِشتمو اونوری کردم دیدم اونورشم گرمه ! خدا قسمت نکنه ﻓﻘﻂ ﻳﻪ ﺍﻳﺮﺍﻧﻴﻪ ﻛﻪ ﻣﻴﺸﻴﻨﻪ ﻳﻪ ﺩﻝ ﺳﻴﺮ ﻏﻴﺒﺖ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻭ ﺣﺮﻑ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺭﻩ ﺍﺧﺮﺷﻢ ﻣﻴﮕﻪ ﺍﺻﻼ ﺑﻪ ﻣﺎ ﭼﻪ،ﻣﺎ ﺑﻪ ﻛﺴﻲ ﻛﺎﺭﻱ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ ﻫﺮﻛﻲ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺯﻧﺪﮔﻲﻣﯿﮑﻨﻪ ! یه بسته تیغ خریدم روش عکس مجید خراطها هست هیچی دیگه اینو یه پیام الهی تلقی کردمو میخام خودمو بکشم خدايا هيچ جوونى رو از در يخچال نااميد برنگردون!! ......... ![]()
|
|||
|
|
۱:۰۶, ۲۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #586
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام نقل قول:چرا mouse از سمت راسته مانیتور میره بیرون ولی از سمته چپ نمیره؟؟ تا حالا چیزی اینقد فکرمو مشغول نکرده بود یه مقدار به این سلولهای خاکستریم فشار اوردم چیزی که بهش رسیدم فکر کنم مربوط به خط انگلیسی یا شروعش است که از چپ به راست است و شروع سمت چپه و وقتی میره راست ادامه داره بخاطر همین خارج میشه بنظرم ولی به این رسیدم الان ![]() نقل قول:الان دقیقا فهمیدم با چه دوستانی شدیم 75 میــــــــــلیون!!!! به چی فکر کردما ![]() ![]() ![]() یاعلی. |
|||
|
|
۱:۲۰, ۲۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #587
|
|||
|
|||
|
کسی بهش بر نخوره!
به مناسبت فارغ التحصیلی خودمه ![]() ![]() کاریکاتور از Yuriy Kosobukin
|
|||
|
|
۸:۲۹, ۲۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #588
|
|||
|
|||
(۲۸/شهریور/۹۲ ۱:۰۶)مهدی 313 نوشته است:سلام به خاطر این هست که راس curser سمت چپ و بالا هست ، حالا چرا دمش سمت راست و پاییه ، خوب چون دم همیشه پایین تر از سر میره! چرا سمت راسته؟ چون این خارجیا همیشه چپ رو هستند! |
|||
|
|
۱۱:۱۴, ۲۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #589
|
|||
|
|||
|
یه شب زنگ زدم رستوران گفتم سلام آقا خسته نباشید
،شیشلیگ دارید؟ . . . . . . . . گفت بله داریم گفتم بختیاری چی؟ گفت داریم هم مخصوص هم معمولی کباب برگ چی؟؟ گفت: داریم گفتم سالاد و نوشابه چی؟ گفت هر نوع که بخوایید هست؟! گفتم نون چرب زیر کباب چی؟؟ گفت: اونم داریم :| چند لحظه صبر کردم یه آهی کشیدم گفتم ای نامرداااااااا ما شام هیچی نداریم
|
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۲۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #590
|
|||
|
|||
|
تمارض=مصدومیت زدگی
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,107 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,409 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,861 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 277,491 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,772 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 299,030 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 47405578404941281371.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/47405578404941281371.jpg)

![[تصویر: 13.jpg]](http://irancool.com/rozanehgroup/shahrivar92/ghezavat/13.jpg)
![[تصویر: 96453535481770623566.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/96453535481770623566.jpg)
![[تصویر: 10830578364331429254.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/10830578364331429254.jpg)
![[تصویر: 05852457302837035858.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/05852457302837035858.jpg)
![[تصویر: 45878318689131993767.jpg]](http://upload7.ir/images/45878318689131993767.jpg)

![[تصویر: 11.gif]](http://adlet.ir/iransun/uploads/92/05/GIFs/11.gif)