کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.79 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.)
۹:۳۹, ۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق

============================
این نکات رو مدنظر داشته باشیم:

شوخی کردن با مقدسات . استهزا . تمسخر کاملا مردوده این از مسلمات دینی و شرعیه .

وَيْلٌ لِّكُلِّ هُمَزَةٍ لُّمَزَةٍ

1 - هشدار به عيبجويان،
2 - هشدار به بدگويان و طعنه زنان،
3 - خصلت‏هاى نكوهيده‏اى كه در خور آتش است،

4 - مستى ثروت و قدرت باد آورده و تباهى‏هاى آن.
1 - واى بر هر عيبجويى طعنه‏زننده!
2 - همان كسى كه ثروتى‏[ هنگفت‏] گرد آورد و به شمارش آن پرداخت.
3 - مى‏پندارد كه ثروتش او را جاودان ساخته است.
4 - چنين نيست؛ بى ترديد در آن [آتش‏] درهم شكننده افكنده خواهد شد.
5 - و تو چه مى‏دانى كه آن [آتش‏] درهم شكننده چيست؟
6 - آتش بر افروخته خداست،
7 - كه بر دل‏ها سرمى‏كشد.
8 - بى ترديد آن [آتش‏] بر آنان پوشيده شده است،
9 - در ستون‏هايى كشيده و [طولانى‏].

در مورد افراد صدق میکنه . وای بر اینکه این تمسخر در مورد اولیا خدا باشه

این به دین لطمه نمیزنه اما خواندنش بازگو کردنش شنیدنس به خود و نفس و ایمان فرد ضربه میزنه .

این نوع به استهزا گرفتن مقدسات برای اینه که ارام ارام وارد فاز های دیگه هم بشن ...(پیرامون بعضی الفاظ استفاده شده در مورد اعتقادات حقه دینی )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، آلاله ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، دل خسته ، fatemeh ، sadegh-a ، ali0077 ، ali.khm ، farzad313 ، مهسا110 ، شیدا ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، aliali ، Reza71 ، shia12 ، جویای حقیقت ، black ، ترنم ، ضحی ، enan ilghon ، danialdd ، عبداللهی ، azade ، MANI110 ، s-r ، m.hossein ، *مهاجر* ، arman mohseny ، انديشه نو ، medad.sefid ، کفتر کاکل به سر ، Mitsonary ، وحید110 ، fiftynine ، آفتاب ، Ali77 ، ساقی ، السا ، marziye ، اولولالباب ، hessam ، maryam.f ، مسعود.پاکرو ، مرتاح ، help me ، رضوانه ، cernel ، ilidin ، yasinakbari ، یاســین ، mhklord ، vahrakan ، Night moans ، masafsoldier ، مهرومه ، aleerz ، عبدالرحمن ، شاهد ، خادم الزهرا ، N.Mahdavian ، mehniya ، 135 ، Detector ، hamoon ، neyestan23 ، m1374b

آغاز صفحه 62 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۰۶, ۳۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۲ ۱۱:۰۷ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #611
آواتار
تو مغازه های تکفیری ها(وهابی ها) یک تابلو زدن ، روش نوشتن :

انفجار بیجا ، مانع کسب است :|

.
.
.
.

پ.ن : درست پسند جان ، لطفاً گزارش نکن : )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، sarallah ، لبخند خدا ، Mitsonary ، مرتاح ، Patriot ، مفقود الاثر ، mohamad ، مجید املشی ، دل خسته ، s-r ، یاســین ، MOHSEN-Z ، ali0077 ، mahdyshr ، hessam ، mahpare ، سجاد313 ، azade
۱۱:۳۴, ۳۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۲ ۱۱:۳۴ توسط ali0077.)
شماره ارسال: #612
آواتار
[تصویر: 88137138376121345723.gif]

از قیافش معلوم بود که خیلی استرس داشتBig Grin

(صبور باشید تا عکس لود شود)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، لبخند خدا ، مرتاح ، شهیدطیبه واعظی ، مفقود الاثر ، s-r ، یاســین ، hessam ، ilidin ، مکتب المهدی ، سجاد313 ، azade ، کربلا
۱۱:۴۴, ۳۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #613
آواتار
گفت : حــــاج آقا ! من شنیده ام اگر انسان در نمـــــاز متوجه شود

که کسی در حال دزدیدن کفش اوست، می تواند نماز را بشکند و

برود کفشش را بگیرد، درست است حاج آقا ؟!

شیخ گفت : درست است برادر !

نمازی که در آن حواست به کفشت است، اصلاً باید شکست ...! Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، لبخند خدا ، ali0077 ، مرتاح ، شهیدطیبه واعظی ، Asma ، mahpare ، boghz ، s-r ، یاســین ، انديشه نو ، hessam ، ilidin ، farzad313 ، سجاد313 ، azade ، کربلا
۱۱:۴۸, ۳۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #614
آواتار
نقل قول:پ.ن : درست پسند جان ، لطفاً گزارش نکن : )

Big GrinBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، لبخند خدا ، s-r ، یاســین ، hessam ، کربلا
۱۳:۵۵, ۳۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #615

یه نصیحت دوستانه :

اجازه ندید که درستون به تالار اومدنتون آسیب برسونه
Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، SAViOR ، Mitsonary ، لبخند خدا ، reyhaneh.sh ، boghz ، mahpare ، مجید املشی ، یوسف خان ، fiftynine ، s-r ، یاســین ، mahdyshr ، انديشه نو ، hessam ، ilidin ، farzad313 ، سجاد313 ، azade ، کربلا
۱۴:۵۹, ۳۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۲ ۱۵:۰۵ توسط reyhaneh.sh.)
شماره ارسال: #616
آواتار
چند دقیقه پیش داییم اس داد چه خبر‍؟منم گفتم خبر ازاین بدتر که 4روز دیگه باید بریم مدرسه اونم نه گذاشت و نه برداشت گفت:مگه هنوز میخوای درس بخونی؟؟!!!واسه رفتگری تا همینجام که خوندی زیاده!!!
خدایی فک و فامیله ما داریم؟؟؟
کلا انگیزه ی تحصیل منو برد زیر سوال!!!!!خخخخخخ

آرزو های من خیلی بی حیان

هیچ کدوم جامه ی عمل نمی پوشن !

بی ادبا

داشتم فکر میکردم خوب دیگه کم کم هوا سرد میشه دیگه کولر نمیخواد روشن کنی هی باباهه بیاد خاموش کنه که یدفه یاده بخاری افتادم :||||
از همین الان دارم می
لرزم

پیاده شدن از مترو تو ایران مث شنای قورباغه میمونه

باید جمعیت جلوی در مترو رو بشکافی تا بتونی پیاده شی!

ساعت دو شب بود كه متوجه شدم يه نور توي سالن خونه تكون مي خوره با ترس و كنجكاوي رفتم ببينم چيه
فكر مي كنيد چي ديدم ؟دزد؟ قاتل؟روح؟....؟
ديدم بابام خيلي مظلوم نشسته كف زمين يه كاسه آش هم جلوشه مامانمم مثل كسايي كه دزد گرفته با چراغ قوه بالاي سرش ايستاده
ميگم چه خبره؟مامانم ميگه بابات وانمود مي كنه رژيم گرفته نگو شبا مياد تلافي مي كنه صداي خش خش اومد فكر كردم دزده خواستم بزنمش
خوب باباجون گرسنه اي در ملأ عام بخور كه اينطوري ضايع نشه ديگه
یه بار به مامانم گفتم مامان منو از توخیابون برداشتین ؟؟؟

میگه نه بابا اگه تو خیابون بودی که برت نمیداشتیم !

تورو یه نفر گذاشت دم در مارو تو عمل انجام شده قرار داد!

منو میگی: هی روزگارSad(((((((((((
فرا رسیدن ایام تحصیلی تسلیت میگم[تصویر: 32.gif][تصویر: s1903.gif][تصویر: s3665.gif][تصویر: 00020344.gif][تصویر: 64.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، ali0077 ، شهیدطیبه واعظی ، لبخند خدا ، مجید املشی ، یوسف خان ، fiftynine ، s-r ، یاســین ، سرباز منتظر ، انديشه نو ، hessam ، ilidin ، help me ، سجاد313
۱۸:۰۶, ۳۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #617
آواتار
ﺁﺩﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺩﻭﭼﺮﺧﻪ ﻫﺴﺘﻦ !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺷﺎﯾﺪﻡ ﻧﺒﺎﺷﻦ

ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ من ﻭﻇﯿﻔﻪ ﯼ ﺧﻮﺩﻡ

ﺩﻭﻧﺴﺘﻢ ﺍﻻﻥ ﯾﻪ پستی همینجوری ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ بزارم و برم :|

بی مزه هم خودتونین : )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، boghz ، لبخند خدا ، sarallah ، fiftynine ، s-r ، یاســین ، ali0077 ، سرباز منتظر ، انديشه نو ، hessam ، help me ، farzad313 ، مرتاح ، سجاد313
۱۹:۱۵, ۳۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #618

(۳۰/شهریور/۹۲ ۱۱:۰۶)™SAViOR نوشته است:  پ.ن : درست پسند جان ، لطفاً گزارش نکن : )
مگه همون یکی رو حذف کردن؟Smile
پس جای نگرانی نیست.

گذشته از این، خیلی وقته که حتی مخرب‌تر و تابلوتر از اینها رو گزارش نمیکنم، تا ببینم کسی در اونها اشکالی می‌بینه یا نه.
چشم! خاموش می‌مونم.

شاید اشتباهی که بوجود بیاد این تصور باشه که مسئله‌ی یه گزارش یا تذکر، کم کردن یه ارسال از یه همچنین تاپیکی در یه همچنین زمانه‌ای باشه، اما نه، مسئله‌ی آرمانی هست که این تاپیک میخواد بهش برسه، و زمانه‌ای که میخواد بسازه.

تمام کارهای ما نمی‌بودند بیهوده / اگر در کار می‌بستیم روزی کاردانی را
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، لبخند خدا ، boghz ، Mitsonary ، s-r ، ali0077 ، انديشه نو ، hessam
۱۹:۲۳, ۳۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #619
آواتار
سلام دوستان[تصویر: dancegirl2.gif]
اعتراف میکنم وقتی دوم ،سوم ابتدایی بودم شبا که میخواستم بخوام اول لباسای مدرسمو میپوشیدم ، بعد میخوابیدم ،که صبحش بیشتر بتونم بخوابم!!بعلللللللللللللهههه یه همچین بچه روشن فکر و فعالی بودم من!![تصویر: 4chsmu1.gif]

.................
دختر داییم 6 سالشه

یه حلزون پیدا کرده آورده خونه
هرجا حلزون میره اینم پشت سرش میره

صورتشو میماله کف زمین
میگم : چرا اینکارو میکنی عزیزم؟؟

میگه چون حلزون موقع حرکت ترشحاتی ازخود به جا میذارن که حاوی کلاژن و الاستینه که باعث میشه چین و چروک های صورت از بین بره و صورتی شاداب به ما هدیه بده و باید با چین و چروک ها خداحافظی کرد...!!!MatMat
اونوقت من 6 سالم بود صورتمو میگرفتم جلو پنکه و میگفتم آآآآآآآآآآآآآآآآآ....[تصویر: oregonian_gaah.gif]

.......................................
خوبیه اول مهر اینه که اکثر دخترا میدونن چی بپوشن[تصویر: 3120.gif]

.......................................
دیشب اینترنتم قطع شد

رفتم پیش خانواده نشستم ، باهاشون آشنا شدم..
به نظر آدمهای خوبی میان[تصویر: imslow.gif]

....................................

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، boghz ، Mitsonary ، ali0077 ، انديشه نو ، hessam ، فانوس *7* ، help me ، farzad313 ، مرتاح ، مرغ باغ ملکوت ، کربلا
۲۱:۲۶, ۳۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #620
آواتار
ﺁﺭﺍﯾﺸﮕﺎﻩ ﻣﺮﺩﻭﻧﻪ۲۰ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ:ﺩﺍداﺵ ﮔﻮﺷﻪ ﺳﯿﺒﯿﻼﺗﻮ ﭼﻪ ﻣﺪﻟﯽ ﺑﺰﻧﻢ ؟

ﺁﺭﺍﯾﺸﮕﺎه های ﺍﻻﻥ:ﻋﺳﯿﺴﻢ…ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﺗﻮ ﻫﺸﺘﯽ ﮐﻨﻢ ﯾﺎ ﺷﯿﻄﻮﻧﯽ ؟

ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ آینده :ﻗﻮﻟﺒﻮﻭﻭﻥ ﺍﻭﻥ ﺷﮑﻞ ﻧﺎﺯﺕﺑ ﺸﻢ ﺟﻮﺟﻮی ﻣﻦ ﻣﯿﮑﺎﭖ ﺧﻠﯿﺠﯽ ﺑﺰﻧﻢ ﯾﺎ
ﻻﯾﺖ ﺍﺭﻭﭘﺎﯾﯽ ﻧﺎﻧﺎﺯ؟!

....................................................................................................​.......................................

یه جوری درباره دونه های انار میگن با نظم و ترتیب یکجا نشسته که انگار دونه های ذرت شلوارک پوشیدن تو کوچه فوتبال بازی میکنن!

....................................................................................................​........................................
پرمصرف ترین جملات دنیا

دوتا از پرمصرف ترین جملات دنیا:

I love you

Made in China

....................................................................................................​......................................

باید به بعضی ها گفت حیف اون کیلو بایت هایی که واسه باز کردن پروفایل تو هدر می رفت!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، لبخند خدا ، یاســین ، ali0077 ، SAViOR ، mahpare ، انديشه نو ، hessam ، ilidin ، help me ، سجاد313
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]