|
!!!!!!!!مهریه رو کی داده ،کی گرفته!!!!!!!!!{{گفتگو محور}}
|
|
۳:۴۰, ۱۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۲ ۴:۰۹ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان گل تالار.
![]() بدون مقدمه برم سر اصل مطلب که از اسم تاپیک هم مشخصه قراره درباره چی بحث بشه.....مهریه....... خواستم ی تاپیک جامعی ایجاد کنیم و با هم گفتگو کنیم و بتونیم با شنیدن نظرهای همدیگه به نتایجی برسیم.ان شاالله. اصلا مهریه چیه؟؟همونطوری که همه میدونیم مهریه هدیه ایه که مرد هنگام عقد به خانمش میده. و مرد مکلف بر دادن این هدیه میشه.حتی اگه طلاق و جدایی صورت نگرفته باشه. و اینکه اصلا درسته در جامعه امروزی به غلط موقع تعیین مهریه میگن(کی داده ،کی گرفته)و با پیروی از همین ضرب المثل هر تعدادی که خونواده عروس شرط گذاشتن،به توافق میرسن و بعدها متاسفانه با مشکل روبه رو میشن.؟؟؟؟ ![]() حالا بیایم بدون تعصب با هم گفتگو کنیم و دوستان نظرات خودشونو بدن. آقایون بگن چرا مهریه زیاد رو قبول میکنند؟؟در صورتی که توان پرداختشو ندارند.. و خانمها بگن چرا مهریه زیاد رو میخوان؟؟؟ خواهشا دوستان با هم منصفانه حرف بزنیم که تاپیک بسته نشه. ![]() نظرات خودتونو بدون رودربایستی بگید. |
|||
|
|
۴:۰۵, ۱۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۲ ۴:۰۸ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام به نظر من دربند مادیات بودن و داشتن مهریه بالا ضامن خوشبختی فرد نمیشه...اگه واقعا بخوای زندگی کنی بدون مهریه زیاد هم میتونی و اگه نخوای همه دنیارو هم که مهریه ات کنن نمیتونی با طرف مقابل بسازی! خوشبختی واقعی اینه که زندگی مشترک از لحاظ معنوی پربار و غنی باشه... اونائی هم که میگن مهریه رو کی داده و کی گرفته!! اگه راست میگن اصلاً نه مهریه بدن و نه بگیرن! هرچیزی در حد متعادلش خوبه...مهریه هم همینطور... |
|||
|
|
۵:۱۵, ۱۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۲ ۵:۴۸ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:خانمها بگن چرا مهریه زیاد رو میخوان؟؟؟ سلام من میگم ،نه باید مهریه رو حذف کرد و نه باید خیلی زیاد گرفت که مشکلات بوجود بیاره. باید در حد اعتدال،(از نظر خودم14)بطوری که اگر روزی داماد خواست آن را پرداخت کند،بدون سختی،بتواند. من که خودم ،بعنوان یک دختر،اصلأ اصلأ موافق مهریه زیاد نیستم و نمیپسندم و یکجور بیفکری و افراط میدونم.(شعار نیست و جزء عقایدم هست) |
|||
|
|
۵:۲۸, ۱۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۲ ۶:۱۱ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ممنون از دوستانی که شرکت کردند.
ی سوال دیگه هم اینجا پیش میاد: منظور از مهریه کم یعنی چندتا؟ مثلا من خودم معتقدم مهریه نباید از 14 تا بیشتر باشه.اگر هم شد مهریه رو 5 تا میگیرم. بعضیا مهریه 400تارو هم کم میبینن.!!! بنده معتقدم چون ی سنتیه که حتی زمان حضرت فاطمه(س )هم بوده ما هم اونو ادامه میدیدم ولی به همون تعدادی که گفتم(14 یا 5)این نظر منه. البته ناگفته نماند این تاپیک قصد قیمت گذاری نداره!!ی وقت سوءتفاهم پیش نیاد. قصد من اینه : شاید بتونیم همدیگرو قانع کنیم که مهریمونو کم بخوایم.تا بتونیم زندگی خودمونو (حداقل کاربرای اینجا شروع کنن که بین دوستامونم ادامه پیدا کنه)بدون خرج مادیات زیاد شروع کنیم. |
|||
|
|
۵:۴۰, ۱۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر من کسی مهریه رو برای تضمین خوشبختیش نمیخواد, این خانما خودشون بهتر از هرکسی میدونن با مادیات نمیشه عشق و علاقه ایجاد کرد ولی , ولی , ولی .... متاسفانه تو کشور ما که یه نگاه خاصی به خانمای مطلقه میشه و انگار دیگه این خانما حق زندگی ندارن!!! اونا هم میخوان که یه جورایی زندگیشون برای بعد از جدایی تامین باشه! (اونام معمولا تا موقع طلاق , مهریه رو مطالبه نمیکنن ) کسی از روز اول ازدواج به طلاق فکر نمیکنه, اما اینم یه حقیقتیه! معلوم نیست در آینده چه اتفاقی میفته! ![]() پس مهریه زیاد تضمین برای خوشبختی در زندگی نیست, تضمین برای اتفاقای ناخواسته ایه که ممکنه بیفته! طبیعتا این کار درست نیست! اما شرایط اجتماعی و همین فرهنگ اشتباه قطعا بی تاثیر نیست! نقل قول: خب , اشتباه میکنن دیگه!!! خخخخخخخخ
|
|||
|
|
۵:۴۴, ۱۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
به نظر بنده هم مهریه ی زیاد فایده ای نداره در جهت تداوم زندگی .... مرد باید مررد باشه نه یک موش ترسو که به زنش احترام بگذاره به خاطر مهریه .... چه بسا بوده اند خانم هایی که هنگام طلاق مهریه که هیچ ! یک چیزی هم گذاشتن کف دست آقا تا بلکه به طلاق راضی بشه... به نظرم خانوم هایی که میترسن از این قضایا بهتره به جای مهریه های حق طلاق رو بگیرن! (البته من خودم این واگذاری حق طلاق رو در به طور کلی قبول ندارم اما خب .... در برخی موارد خاص !راهگشاست!) به هر حال به عنوان یک خانوم خدمتتون عرض میکنم به شخصه دوست ندارم کسی با مهریه بخواد روم قیمت بگذاره! مهریه های سنگین (خارج از بحث چشم وهم چشمی ها ...) یعنی تبادل کالا با کالا ..... میزانی هم نمیشه براش تعریف کرد باید در حد متعارف فرهنگ خانواده ها باشه ... البته به نظرم! یا الله |
|||
|
|
۵:۵۰, ۱۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۲ ۵:۵۸ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۳/مرداد/۹۲ ۵:۴۰)MYNK نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم من تا حدودی با عرض معذرت با حرفاتون موافق نیستم.!! دلیلشم اینه که مهریه هیچ ربطی به جدا شدن نداره(اشتباه اکثر مردم همینه) پیش خودمون میگیم ما که قرار نیست جدا بشیم حالا چه فرقی داره چندتا سکه باشه!! ببینید دوست من مهریه رو ی خانم بعد از اجرای خطبه عقد هم میتونه بگیره.و خانمهایی که نمیگیرن دارن حق خودشونو ی جورایی هدیه میدن به همسرشون و این کار هم خیییییییییییلی پسندیدست. ![]() پس اگه خانمی مهریه رو بخواد نباید بهش بگیم کارش اشتباست. درسته؟ ![]() هرچند الحمد لله در جامعه ما خانمها هیچ وقت مهریه رو از همسرشون نمیگیرن. ![]() مگر در مواقع جدایی. (۱۳/مرداد/۹۲ ۵:۴۴)farjad نوشته است: با یاد حق خب دوست عزیز مشکل ما اینه که فکر میکنیم مهریه یعنی قیمت گذاشتن رو خانمها.در صورتی که اینطوری نیست..مهریه ی هدیست. ![]() اینکه بعضیا رو تعدادش مشکل دارن و اصرار دارن که زیاد باشه ی جورایی میشه قیمت گذاشتن !!! درسته؟؟ البته ما داریم با هم بحث میکنیم.هرجا حرفای بنده مشکل داشت ، لطفا به من هم تذکر بدین.خوشحال میشم.
|
|||
|
|
۶:۰۸, ۱۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۲ ۶:۱۰ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۳/مرداد/۹۲ ۵:۵۰)ترنم نوشته است: خب دوست عزیز مشکل ما اینه که فکر میکنیم مهریه یعنی قیمت گذاشتن رو خانمها.در صورتی که اینطوری نیست..مهریه ی هدیست.: با یاد حق من هم که همین رو گفتم خانومی!! گفتم مهریه های سنگین و زیاد! یعنی تبادل کالا با کالا یا تعیین قیمت!! ارسالم رو دوباره بخونید لطفا!! یآلله |
|||
|
|
۷:۵۳, ۱۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۲ ۷:۵۴ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان .
صحبت از مهریه شد . داشتم با یکی از دوستهام صحبت میکردم نکات جالبی رو بهم گفت . میگفت برا خانمها نباید کمتر از 114 سکه در نظر گرفت ، پرسیدم چرا ؟ گفت برا اینکه خانم پشتوانه مالی داشته باشه اما نه برا جدایی و ... میگفت شما فکر کن مرد بعد از 1 سال از ازدواج فوت کنه . قانونا از دارایی مرد اول مهریه زن رو میدن و بعد مابقی دارایی رو بین وراث تقسیم میکنن . اگر مرد دارایی نداشت چه اتفاقی برا زن می افته ؟ شاید خانواده داماد تن به حمایت از زن ندن و یا ارثیه خودشون رو بخوان و این میشه یک مشکل بزرگ . از این طرف خود مرد هم نمیتونه روی بیش ازیک سوم دارایی خودش ارث تعیین کنه و در این صورت هم اگر دارایی کم باشه کفایت زندگی زن رو بعد از شوهر نمیکنه . اما اگر مهریه 114 تا باشه تقریبا تمام دارایی شوهر( البته امروزیا ) به خانم میرسه و میتونه تضمینی برای زندگی خودش باشه .البته همین دوستمون مخالف شدید مهریه بیشتر از 114 سکه هم بود . راستش یکم فکر کردم دیدم حرف معقولانه ای به حساب میاد . نظر شما چیه ؟ |
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۱۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۲ ۱۰:۲۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
چقدر جالب!
اکثر خانوما میفرمایند مهریه باید کم باشه، آقایی که نظر دادهاند(دوست بسیار عزیزم سوشیانت) میفرمایند زیادتر باشه! کار دنیا چقدر خوب و امیدوارکننده شده! ![]() دوست عزیز! ما که 114 تا هم نداریم چی؟ ![]() جدا از شوخی، نظر من اینه که مهریه خیلی خوب هست که همون اول زندگی پرداخت بشه، و فکر میکنم به عنوان یه هدیه میتونه علقهی زوجین رو بیشتر کنه. به نظرم مهریه برای حل معضلات اجتماعی نیست، چرا که خیلی برای این کار ناکارآمد هست: اگر مهریه کمتر از سرمایهای باشه که میشه باهاش یه زندگی رو چرخوند، اون زمان نمیتونه برای زن پشتوانه باشه. از سوی دیگر اگر بزرگتر مساوی این مقدار باشه، پرداختش برای مردی که داره یه خونه زندگی مشترک ساده رو میچرخونه یعنی بیچیز و فقیر شدن. به نظرم خود ماها که مهریهی کم رو قبول داریم از مهریهی کم استفاده کنیم، و از علقهای که ایجاد میشه استفاده ببریم، و در تلاش باشیم معضلات باقی اجتماع رو هم از راه گسترش افکار نیکو حل کنیم(معضلاتی شامل خود طلاق - نگاه خاصی که فرمودند به خانمهای مطلقه میشه - مشکل مردانی که نمیتونن مهریه رو پرداخت کنن - و...) چرا که بدون فکر نیکو، اگر همهچیز هم فراهم باشه، باز هم خوشبختی حاصل نمیشه(چیزی که در این دوران فراوانی امکانات داریم میبینیم). |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چند سوال .شروع سوال دوم(گفتگو محور) | شهیدطیبه واعظی | 106 | 52,568 |
۱۲/دی/۹۳ ۱۵:۵۲ آخرین ارسال: payam110313 |
|
| مهریه ی محمدی(مهرالسنة) | meshkat | 15 | 8,284 |
۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۸ آخرین ارسال: مرهم |
|
| ... »»» (( ... راجع به اندازه مهریه چه نظری دارید .... )) »»» ... | فاطمه خانم | 210 | 98,917 |
۲۷/تیر/۹۲ ۱۲:۳۱ آخرین ارسال: ali.khm |
|

) به خانم میرسه و میتونه تضمینی برای زندگی خودش باشه .