|
!!!!!!!آقای محترم حجابت!!!!!!
|
|
۱۳:۱۰, ۱۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هر وقت کلمه حجاب رو میشنویم ناخودآگاه یاد خانومها میفتیم.
اما اخیرا ها ضروری شده یاد حجاب آقایون و برادران گرامی هم بیفتیم.خوشحال میشم نظراتتون رو بشنوم. ![]() علی الخصوص خانومهای محترمه! حجاب بعضی آقایون اذیتتون نمیکنه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۱, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۲ ۰:۰۰)مهدی2012 نوشته است: نیاز، نیاز، نیاز، نیاز، نیاز! هر چی میشه میگین نیاز! اینجور که نمیشه. اتفاقا شما اینجور نمیشه. من میگم خانومها نیاز دارن. حالا چی میگید؟؟؟ توجامعه امروز کدوم مردی حوصله ناز و عشوه های همسرشو داره. همه مردا دنبال پول زنا هم دنبال خرج کردن پول... باید به نیازای هم احترام بذاریم در چارچوب اسلام.نه کم نه زیاد. |
|||
|
۰:۳۶, ۲۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۱:۱۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
نقل قول:اتفاقا شما اینجور نمیشه. من میگم خانومها نیاز دارن. حالا چی میگید؟؟؟ با سلام در بحث اخیر شما اشاره کردید که چرا به جوون ها میگن برید ازدواج کنید تا به گناه نیفتید مگه زن ها ابزار ارضای نیاز جنسی هستند ؟ مسلما شما هم منکر این قضیه نیستید که نیاز جنسی یک مسئله دو طرفه است و امکان نداره هیچ انسانی اجازه سو استفاده از خودشو به کس دیگه ای بده... پس نیاز جنسی مختص اقایون نیست و خانم ها هم این نیاز رو دارن . نکته دوم در مورد خود نمایی و طنازی خانم هاست که یک مسئله فطریه و نمیشه ازش گذشت ... ولی گمان نمیکنید این که فرمودید کدام مردی حوصله ناز و عشوه زن رو داه و به دنبال پوله اونه یک دیدگاه غلطیه ... چون همون خدایی که این طنازی و عشوه گری رو در درون زن قرار داده اون رو برای مرد زیبا قرار داده این یه مسئله ی انکار نشدنیه. اما اینکه زن بخواد زیبایی هاشو توی جاهای عمومی جلوه بده همون سنت های زمان جاهلیته که قبل از اسلام وجود داشته یعنی زن مساویست با وسیله ای برای لذت جویی دیگران ... اسلام با این قضیه مخالفه چون میخواد به زن به دید انسانی نگاه کنه که قراره متعالی بشه نه اینکه بشه وسیله لذت دیگران ! اگر واقعا با این قضیه که برای خانم های دیگه با لباس هاتون اظهار زیبایی و دیده شدن بکنید مشکلی ندارید به نظرم مسیر اشتباهی رو انتخاب کردید چون بلاخره روزی میاد که شما پیر میشید و زیبایی دوران جوانی رو ندارید پس در نتیجه دیگه توی اون مجالس دیده نمیشید... ولی همسر همیشه در کنار شماست و وقتی پیر بشید به جرم نداشتن زیبایی شما رو طرد نمیکنه چون شما رو عمری در کنار خودش همدم و هم مسیر دیده . |
|||
|
|
۰:۴۱, ۲۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۰:۵۴ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۲ ۰:۳۶)Reza2035 نوشته است: با سلام خیلی خوب بود. حالا یه سوال. البته این سوال دوستم بود الان سوال خودمم هست. یه دختر جوون که سرشار از این نیازه چه راهی رو اسلام بهش پیشنهاد داده؟؟؟ الان خود من .شاید تا 30 سالگی هم نتونم ازدواج کنم. تا اون موقع باید چه کنم؟ اسلام چه راه حلی داره؟ تمام همسن و سالهای من موهاشونو رنگ میکنن.آرایش میکنن .هزارتا کار دیگه . کارشون درست نیست. اسلام میگه نکن. منم نمیکنم. با نیازم چه کنم؟ راه حل اسلام؟ |
|||
|
۱:۰۸, ۲۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۱:۳۸ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
نقل قول: حالا یه سوال. خوب باید ازدواج کنه، خوب وقتی مهریه رو سنگین میگیره و میخواد اول زندگی همه چیز داشته باشه باعث میشه این سوال ها هم پیش بیاد. هر چند من ناخن کاشتن رو نیاز نمیدونم. اگه یک نفر بیاد و این حرف ها رو به شما بگه چیکار میکنین؟ فکر میکنید آدم عاقلیه؟(حرف های پایین): ببین ناخن من بلندتره! چقدر هم رنگا به رنگه! همین ناخن هام رو میکنم تو چشمات تا چشمات دربیاد! ببین چقد لباسم قشنگه! ببین چقد کم لباس پوشیدم! ![]() این کار خانم ها همینه ولی به زبون عمل و اشاره. ما خیلی مشکل داریم و از اون طرف بوم افتادیم. یا اینکه حتما توی مهمونی و عروسی لباس نوی نو بپوشیم کار اشتباهیه واقعا چرا باید اینقدر اسراف بشه. قدیما چقد خوب بود. لباسشون پاره میشد 1000 پینه میزدن ولی الان تو عروسی با هر آهنگی یک لباس میپوشن! چرا اینقد مادیات اهمیت پیدا کرده؟ فکرشو کردید به خاطر این چشم هم چشمی و این شیک بودن و با کلاس بودن چقدر زیان میبینم؟ زیان مالی رو نمیگم، اون که هیچ زیان روحی و روانی رو میگم. الان خیلی از آدم ها سبک و بی فکر شدن. عین بچه ها . تو عروسی نگاه میکنم میبینم مرد با اون هیکلش داره میرقصه و ادا بازی در میاره و چقدر خودش رو سبک و پست میکنه. زن ها دیگه بدتر. شهرهای بزرگ رو نمیدونم ولی تو شهر ما بعضی آدم های تازه به دوران رسیده رو میبینم که چقدر مادیات واسشون مهم شده و چقدر دنبال تقلید از دیگران و باکلاس شدن هستن. فکر میکنه اگه حجابش رو برداره باکلاس میشه! فکر میکنه اگه نماز بخونه بی کلاسه! فکر میکنه اگه با کارگرها بگرده بی کلاس میشه! و هزار تا مسئله اینجوری که خیلی آشکار دیده میشه! بعضی ها واقعا چقدر ضعف دارن. البته اکثر ما از این ضعف ها داریم حداقل درجه ی پایینش. امیدوارم یه روزی بیاد که ملاک ارزش آدم به ایمان و تقوا باشه. این یک حقیقته: ایرانی ها اعتماد به نفس ندارن. |
|||
|
|
۱:۱۱, ۲۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۱:۱۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
نقل قول:خیلی خوب بود. سلام مجدد . ببینید راه حل اسلام که واضحه نیازی به توضیح نداره و اون اینه که یک نیاز از راه شرعی باید ارضا بشه ... تنها راه حل شما ازدواجه ...اگر هم خدایی نکرده این فرصت برای شما پیش نیومد اسلام شما و منع کرده از اینکه از راه دیگه این مسئله رو ارضا کنید ...البته گفتنش به زبون راحته ولی در عمل واقعا مشکله ...بنده به شخصه اعتقاد دارم تمام مشکلات بی حجابی در اقایان و خانم ها علتش بی توجهی به مسئله ازدواجه ... اگر واقعا مسئله پیش پا افتاده ای بود به این شکل ناهنجار در جامعه بروز پیدا نمیکرد ... دوست ندارم راه حل های ریاضتی و بودایی و مسیحی خدمت شما عرض کنم چون از ریشه غلطه اسلام وقتی میگه نباید اینکارو بکنی به جاش میگه باید فلان کارو بکنی . اما اگه واقعا شرایط ازدواج مهیا نیست به خدا توکل کنید نمیخوام از این جملم برداشت بشه که اینم شد که همون حرفهای بودایی ...ولی اگه واقعا باور داریم خدایی که بالا سرمونه قادره و بنده هاش رو ترک نمیکنه به حرفش گوش بدیم و توکل کنیم ...ولی خب اگه با خوندن جمله ی به خدا توکل کنیم و به ائمه توسل و از انجام محرمات دوری کنیم حس بدی بهمون دست میده نیازی نیست که دیگه دغدغه ی دین داشته باشیم و میتونیم مثه این همه ادم که خودشون رو رها کردن توی خیابون و مجالس دیگه هر کاری خواستیم بکنیم ولی مطمئن باشین که این رویکرد هیچوقت نتیجه مناسبی نداره ... چون فقط میشیم وسیله خوشیه دیگران . در هر صورت اگه واقعا به خدا ایمان داریم پس باید یه جاهای روی نفس خودمون پا بذاریم البته به خاطر خدا نه اینکه چون بهمون اسیب کمتری میرسه مطمئنا خدا تلافی میکنه ! دیگه از این جا به بعدش رو که چقدر میخوایم بهش اعتماد کنیم به ایمان مون بر میگرده ...تصمیم رو به عهده ی خودتون میذارم. |
|||
|
|
۱:۱۳, ۲۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۱:۲۵ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۲ ۱:۰۸)مهدی2012 نوشته است: خوب باید ازدواج کنه، خوب وقتی مهریه رو سنگین میگیره و میخواد اول زندگی همه چیز داشته باشه باعث میشه این سوال ها هم پیش بیاد. را حل اسلام؟؟؟ من نمیتونم تا30 سالگی ازدواج کنم. زیبا بودن و دیده شدن نیازه. راه اسلام چیه؟؟؟ (۲۷/مرداد/۹۲ ۱:۱۱)Reza2035 نوشته است: سلام مجدد . این که نمیشه... اسلام واسه هرچی راه حل داره. الان دخترا با چه قیافه هایی میان بیرون.من که دخترم محو زیباییشون میشم. بعد یکی مثل من تو مجلس زنونه هم نمیتونه آرایش کنه؟ منم نیاز دارم زیباییمو نشون بدم. . این اسلامه؟؟؟ |
|||
|
۱:۲۵, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۲ ۰:۴۱)mahpare نوشته است: حالا یه سوال.اعوذ بالله من الشيطان الرجيم « وَ لْيَسْتَعْفِفِ الَّذينَ لا يَجِدُونَ نِکاحاً حَتَّى يُغْنِيَهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ ... » «كساني كه امكاني براي ازدواج نمي يابند، بايد پاكدامني پيشه كنند تا خداوند از فضل خود آنان را بي نياز گرداند....» نور 33 پ.ن : سخته ولی شدنیست ، وعده های الهی تخلف ناپذیر هستند ....... |
|||
|
|
۱:۲۷, ۲۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۱:۲۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۲ ۱:۲۵)™SAViOR نوشته است: اعوذ بالله من الشيطان الرجيمحق با شماست. اما من فک میکنم رسیدن به سرو وضع تو مجلس زنونه خلاف پاکدامنی نیست. |
|||
|
|
۱:۲۹, ۲۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۱:۳۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
نقل قول:این که نمیشه... بله این اسلامه ! و راه حلش هم فقط ازدواجه . اما در مورد لباس زنونه و آراستگی من بعید میدونم مشکلی داشته باشه به شرطی که طوری نباشیم که کسی تحریک بشه و صد البته فخر فروشی نکنیم...و اگر نه اراستگی به نظرم مشکلی نداره...مشکل اینجاست بعضی ها یه سری مسائل رو از حد میگذرونند و بحث چشم هم چشمی و ... البته این مسئله رو در نظر بگیریم که در راهی که به ان مجلس میریم توجه چند نفر رو قراره به خودمون جلب کنیم که این هم مصداق لباس شهرته . بحث در تاپیک راجع به مجالس زنونه بیشتر مربوط به رقص میشد که اون هم احکامش مشخصه و نیازی به توضیح نداره |
|||
|
|
۱:۳۱, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
نقل قول:را حل اسلام؟؟؟ خوب این مشکل مردمه که سن ازدواج رو بردن بالا و البته مشکلات دیگه زیاده که مقصرشون خود انسان ها هستن. اگه به طور کامل به دستورات خدا عمل کنیم این مشکلات به جود نمیاد. فکر نکنم آرایش کردن تو مجلس زنونه هم مشکلی داشته باشه ولی عقلم نمی پذیره کار درستی باشه. اگه دختر توکل بر خدا کنه یقینا اگه آرایش هم نکنه و از خونه هم نیاد بیرون خدا همسرش رو جور میکنه. من که تا به حال ندیدم پسری بیاد بگه من با دختری ازدواج میکنم که از همه بیشتر آرایش کنه! اگر هم قیافش خیلی زشته و آرایش کنه باز هم درست نیست بعد که پسر قیافه واقعیش رو ببینه میره طلاقش میده. شب بخیر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ضروری شده یاد حجاب آقایون و برادران گرامی هم بیفتیم.