|
رمضان تموم شد اما دلم بیشتر گرفت ...!
|
|
۰:۲۸, ۱۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۴ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام .
فردا عید بزرگیه اما نمیدونم چرا دلم گرفته !! ماه رمضون با تمام سختی و تشنگی و ... تموم شد اما تشنگی روح ما کی قراره تموم بشه ؟ امسال رمضان هم بدون بابا تموم شد ، یک ماه دعا و نیایش و تقرب اما بازم آقامون نیومد ، به قول استاد رائفی پور این عید ها برای من آقا نمیشود ، شب با چراغ عاریه فردا نمیشود . قبول دارم امسال خیلی رمضان سختی رو داشتیم اما امسال بیشتر از همیشه آقامون رو خوشحال کردیم ، از اینکه سخت و آسون پایبند دین و شریعتمون هستیم ، از اینکه نا امیدش نکردیم . رمضان هم تموم شد اما دلم بیشتر گرفت ...! یعنی سال بعد هم هستیم که بتونیم خودی نشون بدیم ؟ ای کاش فرصت بیشتری بود ... . دلم تنگ میشه واسه اینکه ساعت 5 به بعد دستام رو رو به آسمون بگیرم و بگم خدایا خودت بهم صبر بده . دلم تنگ میشه واسه اینکه ببینم روزه دارها با تمام خستگی روزهای طولانی خنده از لبانشون کنار نمیره . دلم تنگ میشه وقتی اذان افطار رو گفتن نرم سمت غذا و بشینم با خدای خودم درد و دل کنم . خدایا این رمضان رو بدون آقا تموم کردیم اما به حق امیر المومنین ( ع ) و به حق زینب سال بعد مارو از وجود دستهای نوازشگر آقامون محروم نکن . آمین عید همگی مبارک ![]() |
|||
|
|
۰:۳۱, ۱۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۲ ۰:۳۷ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
همه یه جورایی دلشون گرفته.
امشب تو مسجد یه سکوت سنگینی حکم فرما بود. آدم دلش نمیخواست دعای یاعلی و یا عظیم تموم شه. اما خوب دیگه فردا عیده و این یعنی خدا دوست داره ما شاد باشیم و بخندیم. فردا عیده چون خدا گناهامونو بخشیده. |
|||
|
|
۴:۰۵, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
به دعا های خودم که اعتباری نیست .... فقط دل خوشم به التماس دعا هایی که ماه رمضون امسال به دل های پاک و رئوف گفتم .... ![]() ![]() یاالله |
|||
|
|
۴:۴۱, ۱۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۲ ۴:۴۷ توسط boghz.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ماه رمضون..........
همیشه موقع رفتنش متوجه میشیم چقدر تنها شدیم ..... سلام بر تو , ای مایه ی امیدی که فراقش رنج افزاید کاشکی عیدیه امروزه همه مون ظهور مولا بود !! اللهم عجل لولیک الفرج آمین ! پ.ن : فردا 2 تا عید باهمه ! فطر و جمعه ! عیدتون مبارک ! |
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ان شا الله که سال دیگه شب قدرو با حضور آقامون برگزار میکنیم.
الهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |