کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقایسه متوسط سرعت اینترنت ایران با افغانستان
۲۲:۰۵, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
مقایسه متوسط سرعت اینترنت ایران با افغانستان/آماری تاسف برانگیز برای مدیران آی تی

تا اخر بخونید و به سوالی که در اخر متن اومده در صورت امکان جواب بدید.

فناوری اطلاعات > اینترنت - بدنبال انتشار خبر افزایش سرعت اینترنت در انگلیس، یکی از کاربران محترم خبرآنلاین از ما خواست تا مقایسه ای بین سرعت اینترنت ایران با افغانستان داشته باشیم.

آنچه در زیر می آید بر اساس گزارش کمپانی آکامای {لینک} و دو متغیر متوسط سرعت اینترنت (Average connection speed) و متوسط حداکثر سرعت اتصال به اینترنت به ثبت رسیده در کشور مورد بررسی (Average peak connection speed)، تنظیم مقایسه ای شده است:

Average connection speed

بر اساس نقشه ای که در زیر می بینید متوسط سرعت اینترنت در ایران 634 کیلوبیت بر ثانیه (فصل اول سال 2013) و در افغانستان 820 کیلوبیت بر ثانیه بوده است.

.

متوسط سرعت اینترنت ایران 634 کیلوبیت بر ثانیه

.

متوسط سرعت اینترنت در افغانستان 820 کیلوبیت بر ثانیه

Average peak connection speed

مطابق نقشه زیر متوسط حداکثر سرعت اینترنت در ایران 3164 کیلوبیت برثانیه ودر افغانستان 8656 کیلوبیت بر ثانیه بوده است.

.

متوسط حداکثر سرعت اینترنت در ایران 3164 کیلوبیت

.

متوسط حداکثر سرعتی اینترنت افغانستان 8656 کیلوبیت بر ثانیه

از آنجایی که آمار مقایسه ای به صورت نمودار در مورد افغانستان از سال 2007 به بعد موجود نیست، لذا به ناچار نمودار مقایسه ای از فصل سوم 2007 تا مارس 2013 را بین دو ایران و آذربایجان انجام داده ایم که در جدول زیر مشاهده می کنید:

برای دیدن نمودار زیر در ابعاد بزرگتر روی تصویر کلیک کنید

.

نمودار مقایسه ای روند رشد سرعت اینترنت بین ایران و آذربایجان(قرمز ایران/آبی آذربایجان)

همان طور که در نمودار بالا مشاهده می کنید، روند رشد در ایران در فصل اول 2009 به 845 کیلوبیت بر ثانیه رسیده اما بعد از آن روند منفی را طی کرده و به 629 کیلوبیت بر ثانیه در فصل اول 2013 رسیده است. (رقم 634 رقم کنونی هنگام گرفتن گزارش از آکامای در 19 مرداد 1392 است.)

این در حالی است که در تاریخ 5 خرداد 1392 خط اینترنت فیبر نوری EPEG که بیش از 5 هزار کیلومتر آن در ایران است، افتتاح شد و این خط قابلیت انتقال اینترنت با سرعت 3.2 ترابایت بر ثانیه را از اروپا به ایران و بعد عمان و ... دارد.{لینک}

سوالی که مطرح می شود، این است که این همه هزینه چرا خروجی نداشته است؟ و مدیران مسوول وقت اینترنت باید پاسخگو باشند!

{آکامای Akamai شبکه ای از سرورها جهت انتقال محتوای اینترنت است که مقر آن در کمبریج ماساچوست بوده {لینک} و درآمدی بیش از 1 میلیارد دلار در سال داشته و با الگوریتم خاصی محتوای سایتهای اینترنتی تعریف شده برای شبکه و سرورهایش را برای کاربران اینترنت در جهان در سریعترین زمان ممکن توزیع می کند.}

http://www.akamai.com/stateoftheinternet/
-----------------------------------------------------------------------------------------

به نظر شما از سال 2008 که با افت شدید سرعت مواجه بودیم ، و خیلی امکانات کمتر شده ، چرا قیمت مقدار اولیه باقی مونده ؟ یعنی اشتراک 128 کیلو بین من تا 4 سال گذشته فقط به من اختصاص داشت و الان به 8 نفر افزایش پیدا کرده و این یعنی دزدی توی کشورمون که به این راحتی داره دزدی میشه !
چه باید کرد ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، Yaser_h2011 ، hooman-za ، السا ، یاســین ، sadegh-a ، آفتاب ، mhklord ، دل خسته

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۸, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۳:۲۸)rastin نوشته است:  بسم الله

من خودم هم نسبت به سرعت نت ودرمقابل هزینه ای که پرداخت میشه معترضم.
اما ایراد اصلی تر اینجاست که فرهنگ صحیح استفاده هنوز بین ماوجودنداره.همین الان باهمین سرعت لاک پشتی برخی آمارهای شرم آوری ازمیزان مراجعه کاربران ایرانی ازسایتهای خاصی ارائه میشه چه برسه به اینکه سرعت نت بالاترهم برود.

مشکل با دلسوزی مسئول یا مسئولین حل نمیشه.
خب پس باید اینترنت رو قطع کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه فیـــــــــلترینگ رو درست و حسابی درست کنن دیگه کسی به این سایت ها نمیره !!!
الان چند درصد از مردم به پروکسی دسترسی دارن ؟؟؟ هدفشون چیه ؟؟ بیشتر فیسبوک !!! و خیلی سایت فی*ل*تر شده !!! چرا مردم دیگه باید تاوانش رو بدن ؟؟؟ بعدشم سایت های خاص منظورتون سیاسی هستش؟؟؟ خب اگه مسئولین صادق باشن با مردم کسی باور نمیکنه حرفاشون ... الان اعتماد سازی ای که روحانی به وجود آورد خیلی خوبه ... تو صفحه ی طرفداران روحانی کلی لایک خورده و خبراشم فقط از خود کارای روحانی و دولته !!! استقبال از صفحه اش خوب بودش ... من دیدم آدمایی گیر دادن به اینکه چرا عارف نیومد ولی مردم دارن جوابشو میدن که خودش نخواست اونی که اینو گفت به خاطر تاثیر ماهواره بود اما مردم میان قانعشون میکنن یا تو پیج وزارت خارجه آمریکا یه بار یه کاریکاتور از سوریه همراه با روحانی گذاشت مردم تودهنی محکمی زدن !!! تا الان سابقه نداشت که نظرات مخالف آمریکا تو پیجش زیاد بشه ... پس آزادی تو اینترنت اصلا چیز بدی نیست و اعتماد مردم رو بالا میبره یکی از دلایل همین افت سرعت همین مسدود سازی هاست !!! وقتی مخابرات دربدر دنبال پیداکردن کد ssl هستش تا پورت 443 رو ببنده این واقعا ارزش داره ؟؟؟ (توضیح:: یکی از دلایلی که پروکسی ها با پورت 443 ارائه میشن اینه که این پورت امن اینترنت یعتی HTTPS هستش که اگه ببندنش کل سیستم بانکی کشور مختل میشه و تنها پورت باز هستش !!) حالا جالب اینه که یوتیوب و فیسبوک رو تو پورت 443 هم تونستن ببندن !!!!
واقعا به جای همچین هزینه هایی برن تو فرهنگ سازی سرمایه گذاری کنن تا مردم از داشتن یه اینترنت پرسرعت حسرت به دل نمونن ... دیگه این افغانستان سرعتش از ما بیشتره این مسئولین اینترنت کشور یاید تک تک استعفا بدن و تو افق محو بشن !!!!!!!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، Mohammad Trust ، arnh
۲۳:۲۱, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۱:۰۱)سجاد313 نوشته است:  به نام خدا
سلام علیکم

من اگر برخیزم
تو اگر برخیزی
همه بر میخیزند

من اگر بنشینم
تو اگر بنشینی
چه کسی برخیزد

اگر منتظر این باشیم که یکنفر دیگر بیاید کارمان را رو به راه کند یا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)بیاید ما را درست کند،اشتباه فکر می کنید.

اینقدر هم چیز های پیش پا افتاده را نگویید به امید ظهور.

ظهور کار هایی مهم تر دارد.

من اگر برخیزم تو اگر برخیزی ...هیچکس برای افزایش سرعت اینترنت برنمیخیزه... داداش... هیچکس برای کارای پیش پا افتاده !! برنمیخیزه و خودشو درگیر نمیکنه... ظهور هم کنایه زدم ... توضیح کنایه رو هم نمیدم خیلی واضح بودش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust
۱۳:۱۴, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۰/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۱)hooman-za نوشته است:  من اگر برخیزم تو اگر برخیزی ...هیچکس برای افزایش سرعت اینترنت برنمیخیزه... داداش... هیچکس برای کارای پیش پا افتاده !! برنمیخیزه و خودشو درگیر نمیکنه... ظهور هم کنایه زدم ... توضیح کنایه رو هم نمیدم خیلی واضح بودش

بعله دیگه،هرکاری که به نفع خودشون نباشه و براشون خطرناک باشه میشه پیش پا افتاده،تفکر مردممون اینه،ببیین دیگه تفکر اون بالایی ها چقدر خرابه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011 ، arnh
۱۳:۴۱, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۸:۳۹)وحید110 نوشته است:  نه بابا ماهی ۵ تومن بود با ۲ گیگ حجم

که الان شد ماهی ۹ تومن . البته قبلا هم به نطرم ۹ بود میگفتن ۵
4 مگابایت میگیری ماهی 9 تومن ؟ HuhHuhHuhHuhHuh

ایرانی ؟ Big Grin
۱۴:۰۱, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۱/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۱)Mohammad Trust نوشته است:  4 مگابایت میگیری ماهی 9 تومن ؟ HuhHuhHuhHuhHuh

ایرانی ؟ Big Grin
4مگابیت هستش سرعت اسمیش ... ماهی 9تومن هم با حجم پایین میدن !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust
۱۴:۲۲, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۱/مرداد/۹۲ ۱۳:۱۴)anti نوشته است:  بعله دیگه،هرکاری که به نفع خودشون نباشه و براشون خطرناک باشه میشه پیش پا افتاده،تفکر مردممون اینه،ببیین دیگه تفکر اون بالایی ها چقدر خرابه

اتفاقا افزایش سرعت خیلی خوبه خیلی هم به نفع بنده هست ! بعدشم شما بگو چیکار کنیم ؟ بریزیم تو خیابون !! تجمع کنیم؟! به اعتراض باشه که روزنام ها و سایتهای خبری روزی نیست که اعتراضی ننویسن ... بیست و سی هم تا به حال چندین بار به سرعت اینترنت اعتراض کرده ...شما بگو چه کار کنیم تا همون کارو کنیم .. طومار میخوای امضاء کنی بیا بده ...هر کار تو میگی همون ؟! تفکرات بالایی ها معلومه برای چی خرابه ...همش سیاسی هست و لاغیر وگرنه بمثل اب خوردن سرعت رو افزایش میدادن ...بعدشم برادر من سرعت اینترنت با این همه گرفتاری که تو زندگی داریم پیش پا افتاده هست ...فکر نان کن که خربزه اب هست ..بله داداش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011
۱۴:۲۲, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
میخوام یه روشی به اونایی که نمیدونن چه سرعتی واسشون بسته شده رو یاد بدم... در واقع اون سرعتی که میگیرین مهم نیست اون سرعت اسمی هستش که به مگابیت هستش و همه هم میدونن تقسیم بر 8 میشه مگابایت لطفا هم این موضوع که سرعت اینجوری باید باشه رو نکنین چون این سرعت ملاک نیست اگه این روشی که میگم رو انجام بدین میبینین سرعتی که دارین چند هستش...
اول از یکی از مرورگر ها این آدرس رو وارد کنین : 192.168.1.1
این آدرس باعث دسترسی به مودمتون میشه :
[تصویر: 74562098878998573478.jpg]
اکثر مودم ها نام کاربری و پسورد یکیه :
Username: admin
password : admin
[تصویر: 14469241413777678175.jpg]

بعد از اینکه این دوتا رو وارد کردین وارد یه صفحه ای میشه که مربوط به مودمه (توجه کنین بسته به نوع مودم و برند اون این محیط فرق داره واسه من TP-link هستش که مودم های وایرلسش ایجوریه
قسمت data rate مربوط به سرعت که دراختیار دارین هستش که به کیلوبیت هستش downstream یعنی دانلود یا سرعت دریافتتتون و upstream سرعت آپلود یا ارسال فایله !!!
بعضی از مودم ها max rate هم دارن که این یعنی اون خطی که براتون وصل شده تا این سرعت توانایی داره (البته به این سرعت نمیرسین چون data rate تا اون حد قفل شده که بیشتر از این نمیره )
اگه توضیح دیگه هست بپرسین ... ببینین واستون چه سرعتی بستن و شما ماکزیمم سرعتتون یاید چند کیلوبیت باشه !!!
(نکته : سرعت ها کیلوبیت هستش که باید تقسیم بر 8 بشه پس ببینین سرعت اسمی یعنی کشک)
۱۷:۱۱, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۱/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۲)hooman-za نوشته است:  اتفاقا افزایش سرعت خیلی خوبه خیلی هم به نفع بنده هست ! بعدشم شما بگو چیکار کنیم ؟ بریزیم تو خیابون !! تجمع کنیم؟! به اعتراض باشه که روزنام ها و سایتهای خبری روزی نیست که اعتراضی ننویسن ... بیست و سی هم تا به حال چندین بار به سرعت اینترنت اعتراض کرده ...شما بگو چه کار کنیم تا همون کارو کنیم .. طومار میخوای امضاء کنی بیا بده ...هر کار تو میگی همون ؟! تفکرات بالایی ها معلومه برای چی خرابه ...همش سیاسی هست و لاغیر وگرنه بمثل اب خوردن سرعت رو افزایش میدادن ...بعدشم برادر من سرعت اینترنت با این همه گرفتاری که تو زندگی داریم پیش پا افتاده هست ...فکر نان کن که خربزه اب هست ..بله داداش

دقیقا منم دنبال نونم اما نونم آجر شده با این وضعیت اینترنت،نم نم دیگه دارم اینترنتو میبوسم میزارم کنار چون دیگه بازدهی نداره،تقی به توقی میشه سرعت رو میارن پایین پورت ها رو میبندن میگن کوسه کابلو جویده،جایی که قانون نداشته باشه همین میشه دیگه،مملکت هر کی هر کی عاقبتی جز این نداره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011
۱۸:۳۰, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۳:۲۸)rastin نوشته است:  بسم الله

من خودم هم نسبت به سرعت نت ودرمقابل هزینه ای که پرداخت میشه معترضم.
اما ایراد اصلی تر اینجاست که فرهنگ صحیح استفاده هنوز بین ماوجودنداره.همین الان باهمین سرعت لاک پشتی برخی آمارهای شرم آوری ازمیزان مراجعه کاربران ایرانی ازسایتهای خاصی ارائه میشه چه برسه به اینکه سرعت نت بالاترهم برود.

مشکل با دلسوزی مسئول یا مسئولین حل نمیشه.

ربطی نداره دوست من،کسی که بخواد به این سایتها سر بزنه با همین اینترنت گوشی و ایرنسل هم میره...!
اصلن سرعت بالای اینترنت جدای از رضایت داخلی و سودهای دیگه که داره...باعث میشه پرستیژ کشور بین باقی کشورها بالا بره
واقعا زشت نیست ما که انقد ادعای پیشرفت کردن و و پیشرفته بودن در بین کشورهای خاورمیانه و آسیایی داریم سرعتمون از کشوری که تا پارسال پایتختش 24ساعته برق نداشت کمتر باشه؟(افغانستان)
من خودم 512 نامحدود میگیرم ماهی 25 تومن از مخابرات...قبلن سرعت دانلودم 130 kb/s بود ولی الان به 50تا رسیده!!
اگه هدفشون اینه که مردم فیسوک دسترسی نداشته باشن که کاملن حرف خنده داریه...با وجود یوسی مینی و اوپرا مینی همه با گوشی میرن فیسبوک!!
فوقش بخوای یکم خرج کنی 5تومن میدی یه پروکسی 3ماهه میگیری تمام!!!!! نخوای هم خرج کنی میری یه برنامه فری گیت دانلود میکنی کلن برنامه های آقایون رو بهم میزنی...!
این آقایان خشک مغزی که مسئول هستن نمیدونم کی میخوان این مسئله رو بفهمن که در عصر ارتباطات زندگی میکنن و نمیتونن جلوی اطلاعات رو بگیرن...اینترنت رو فی*ل*تر کنی،ماهواره رو چیکار میکنی؟؟پارازیت میندازی؟؟خوب سی دی ها و بلوتوث ها رو میخوای چی کنی؟؟نکنه گوشی ها رو هم میخوان ممنوع کنن؟؟خوب ذهن مردم رو میخوان چی کنن؟؟
مردم میفهمن مردم عقل دارن!!درک میکنن...!روز به روز فقط نارضایتی عمومی رو بیشتر میکنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011 ، anti
۱۸:۴۳, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
آقا تا این روحانیون ما مخالفت جدی دارن هیچ چیزی درست بشو نیست :| هیچ وقت ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، arnh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]