کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستند تجربه کنندگان مرگ تقریبی (نسیم حقیقت)
۰:۵۳, ۲۴/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #1

به نام خدا
سلام دوستان

چندین سال قبل (حدود 10، 12سال پیش) مستندی تحت عنوان نسیم حقیقت از سیما پخش شد که در مورد تجربه کنندگان مرگ تقریبی بود. این مستند خیلی ذهنم رو درگیر کرده بود اما اسم این مستند رو نمی دونستم که در موردش تحقیق کنم! تا اینکه چند وقت پیش مجددا از شبکه ی 1 در نیمه های شب پخش شد و من کلش رو از سایت تبیان دانلود کردم!! و الان هم خیلی سوال برام پیش اومده برای همین از دوستان تقاضای همفکری و بحث دارم!!!

[تصویر: 90093408151470580869.jpg]
درباره مستند:
برای بشر همواره این سوال مطرح بوده که پس از مرگ چه در انتظار آن هاست، به کجا می روند و سرنوشت نهایی آن ها چه خواهد بود،ادیان و مکاتب مختلف پاسخ های فراوان و متفاوتی به این سوالات داده اند با آن حال آن چه واقعا پس از مرگ بر آدمی می گذرد کماکان یک معمای حل نشده باقی مانده است. در مستند Life after life کسانی با شما سخن می گویند که برای لحظاتی مرگ را تجربه کرده اند و سپس دوباره زنده شده اند. دکترRaymond Moody و دکتر Jeffery Long از جمله ی این افراد هستند و در این مستند سعی می کنند با افراد دیگری که این تجربه (NDE یا تجربه ی نزدیک به مرگ) را داشته اند گفتگو کنند. این مستند مورد توجه علاقه مندان به مستند های متافیزیک قرار گرفته.
مستند نسیم حقیقت ، یک شکل بسط یافته ای از مستند life After Life اثر ریموند مودی هست که بهش تجربیات ایرانی ها هم اضافه شده!
و در مستند با کسایی که در سراسر دنیا ادعا می کنند که به دلایلی نظیر تصادف ، مریضی ، صاعقه ، حمله قلبی و ... برای لحظاتی قلبشون از حرکت ایستاده و مرگ رو برای لحظاتی تجربه کردند، مصاحبه شده!
اما نکته بسیار بسیار تامل برانگیز اینه که تمام کسایی که این تجربه رو داشتند ، ماجرای اتفاقات پس از مرگشون رو بسیار شبیه به هم تعریف می کردند. کسایی که در سراسر دنیا هستند و با هم دیگه هم ارتباطی نداشتند.
بحث بسیار مفصله و نمی شه جزییات رو تعریف کرد. لطفا به لینک زیر برید و یکی از قسمت هاش رو ببینید. حجمش هم زیاد نیست هر قسمت حدود 10 مگا هست حداقل ارزش دیدن یک قسمتش رو داره!

فکر می کنم برای کسایی که این مستند رو ندیدن خیلی جالب باشه! پس حتما ببینید!

لینک ویدئو

البته تو لینک بالا فقط تیکه هایی ازش هست و مستند اصلیش چند ساعته که تلویزیون بصورت سریالی نشون می داد.

یادمه اولین باری که این مستند رو دیدم به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم جدیدا هم مجددا این مستند رو دیدم.

اما هدف من از این تایپیک فقط این نیست که این مستند رو تبلیغ کنم. سوال های زیادی در ذهنم شکل گرفته!

اگر فقط مستند اصلی انگلیسی رو می دیدم خیلی درگیر مساله نمی شدم. اما وقتی از سیما اونهم چندین بار تو این سالها پخش می شه، یه جورایی احساس می کنم حتما مورد تاییده! البته تمام فیلم ها و سریال های صدا و سیما مورد تایید نیست اما این مستند یه جورایی با اصول دینمون یعنی معاد کار داره و شوخی بردار نیست!

یک جورایی احساس می کنم این مستند به طرفدارای شمول گراها در بحث معاد نزدیک هست تا انحصارگرا ها. یعنی کسایی که مسلمون نیستند هم تجربیات خوبی از لحظه مرگ داشتند!

به هر حال یه جورایی این قضیه برام مبهمه! از دوستان خواهش می کنم نظراتشون رو در مورد این مستند بگن و اگر این مستند رو ندیدن ،ببینن و تو بحث شرکت کنن !

با تشکر!

راستی اگه کسی مایله می تونه مستند اصلی Life after life رو هم از لینک زیر دانلود کنه :
http://eramdownload.com/tag/%D8%AA%D8%AC...%B1%DA%AF/
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، hessam ، در جستجوی سختی ، monzerin ، یاســین ، حسن.س. ، ya zahra 110 ، قلب ، noor22 ، sadegh313 ، hamediran ، cena ، m.hossein ، mkashipazha ، vahrakan ، zamani55
۲:۳۹, ۲۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2

من هم اين برنامه رو به خوبي به ياد دارم و خوب يادمه كه چندي قبل از پخش اين برنامه كتابي در همين مورد (متاسفانه اسمش يادم نيست) تقريبا بازار كتاب رو پر كرده بود. به نظر من سوالي در اين زمينه مطرحه :
واقعا چند نفر از ما چنين چيزي رو تجربه كرديم يا لااقل در اطرافمون كسي رو مي شناسيم كه چنين تجربه اي رو از سرگذرونده باشه؟
و چقدر مي شه به چنين برنامه هايي اعتماد كرد؟
اين سوال رو از اين لحاظ مطرح مي كنم كه در دنياي علم خيلي بيشتر از اونچه كه تصور كنيد دروغهاي به ظاهر علمي ساخته و پرداخته شده و در دنيا رواج داده شده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، قلب ، zamani55
۱۰:۱۴, ۲۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3

لینک زیر مطلبی هست که می تونه مفید واقع بشه!!
http://www.tabnak.ir/fa/news/338137/%D8%...8%B1%DA%AF
۱۴:۴۸, ۲۴/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۳ توسط علی الهادی.)
شماره ارسال: #4
آواتار
من هم جز این افراد هستم و در بچه گی این تجربه ( مرگ موقت و دیدن این تونل همراه با نور سفید) رو داشتم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، zamani55
۱۷:۵۸, ۲۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5

خیلی از اینهایی که فکر می کنن مردن و برگشتن در واقع نمردن و خیال می کنن که مردن.
هر تجربه عجیب و غریبی مرگ نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، دل خسته ، ali0077 ، nilufar7676 ، zamani55
۱۸:۱۴, ۲۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6

(۲۴/مرداد/۹۲ ۱۷:۵۸)غربت تشیع نوشته است:  خیلی از اینهایی که فکر می کنن مردن و برگشتن در واقع نمردن و خیال می کنن که مردن.
هر تجربه عجیب و غریبی مرگ نیست.

اما اکثرا ایست قلبی داشتن حالا شما می تونی اسم این رو هرچیزی بزاری: مرگ یا یک تجربه ی عجیب غریب
اما هر چیزی که هست اینه که چرا این تجربه ی عجیب و غریب یکسان و عین هم بوده!؟
البته خیلی ها هم ممکنه دروغ بگن و برای جلب بعد ها مصاحبه کرده باشن که ما این تجربه رو داشتیم اما کتاب life after life ریموند مودی زمانی نوشته شد که ارتبطات مثل الان قوی نبود و مستندش هم ساخته نشده بود که افراد برای جلب توجه اینکار رو کرده باشند.

در ضمن دوستان از تجربیات خودشون نگن لطفا! ذهن ها جای خوبی نمی ره!!Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، ehsanagiyan ، zamani55
۱۸:۴۱, ۲۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7

مرگ با تجربه عجیب زمین تا آسمان فرق دارد.
مرگ تعریف خاص خودش را دارد.
اصلا اگر کسی دوباره زنده شود نمرده بوده است. چون با مرگ دیگر برگشتی در کار نیست.
مرگ تعریف خودش را دارد. اینکه کی مرد و کی نمرده دلبخواهی نیست که ما بگیم فلانی مرده یا نمرده.
در ضمن تعریف مرگ از نظر پزشگی با تعریف مرگ از نظر دینی فرق دارد.
کسی که از نظر پزشکی مرده است و دوباره زنده شده از نظر دینی برای او مرگ اتفاق نیفتاده است یعنی اصلا نمرده بوده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، در جستجوی سختی ، 59-11(یامهدی) ، قلب ، zamani55
۲۰:۲۸, ۲۴/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۲ ۲۰:۲۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #8

(۲۴/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۱)غربت تشیع نوشته است:  مرگ با تجربه عجیب زمین تا آسمان فرق دارد.
مرگ تعریف خاص خودش را دارد.
اصلا اگر کسی دوباره زنده شود نمرده بوده است. چون با مرگ دیگر برگشتی در کار نیست.
مرگ تعریف خودش را دارد. اینکه کی مرد و کی نمرده دلبخواهی نیست که ما بگیم فلانی مرده یا نمرده.
در ضمن تعریف مرگ از نظر پزشگی با تعریف مرگ از نظر دینی فرق دارد.
کسی که از نظر پزشکی مرده است و دوباره زنده شده از نظر دینی برای او مرگ اتفاق نیفتاده است یعنی اصلا نمرده بوده است.
از جوابتون متشکرم . اصلا بحث سر این نیست! می خوایم در مورد ماهیت همین تجربه بحث کنیم! چرا این تجربه بوجود میاد. از نگاه علمی خبرگزاری تابناک بهش پرداخته که لینکش هم قبلا گذاشتم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zamani55
۲۱:۱۶, ۲۴/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۲ ۲۱:۱۷ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #9

در مورد ماهیت همین تجربه بحث کنید که چی بشه؟ آیا این فایده ای برای شما دارد؟
خیلی چیزها هست که قابل بحث است.
آیا این عمر تلف کردن نیست؟
روزی پیامبر وارد مسجد شد و دید که صحابه دارن در مورد آیات قرآن بحث می کنند و سعی می کنند با ترکیب کردن آیات با همدیگر به چیزهای جدیدی را از قرآن در بیارن. پیامبر ص به آنها گفت: افبهذا امرتم؟
یعنی آیا شما به این کار امر شده اید؟

حالا فرض کنید فوقش ماهیت این را فهمیدید. چه فایده ای برای دنیا یا آخرت شما دارد؟

قرآن می گوید: عن اللغو معرضون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 59-11(یامهدی) ، قلب ، zamani55
۲۱:۳۳, ۲۴/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #10

(۲۴/مرداد/۹۲ ۲۱:۱۶)غربت تشیع نوشته است:  در مورد ماهیت همین تجربه بحث کنید که چی بشه؟ آیا این فایده ای برای شما دارد؟
خیلی چیزها هست که قابل بحث است.
آیا این عمر تلف کردن نیست؟
روزی پیامبر وارد مسجد شد و دید که صحابه دارن در مورد آیات قرآن بحث می کنند و سعی می کنند با ترکیب کردن آیات با همدیگر به چیزهای جدیدی را از قرآن در بیارن. پیامبر ص به آنها گفت: افبهذا امرتم؟
یعنی آیا شما به این کار امر شده اید؟

حالا فرض کنید فوقش ماهیت این را فهمیدید. چه فایده ای برای دنیا یا آخرت شما دارد؟

قرآن می گوید: عن اللغو معرضون

شما یه نگاهی به تایپیک های این سایت بندازید. طرف تایپیک زده من روح دیدم!! . 8 ، 9 صفحه ملت بحث کردن! در یک مباحث پیش و پا افتاده ای تو این سایت بحث می شه که باور کردنی نیست؟ می خوای براتون مصداق بیارم؟
حالا بحث در مورد اینکه پس از مرگ چه اتفاقی قرار برای ما بیافته عمر تلف کردنه؟؟ واقعا شما اینجوری فکر می کنید؟؟ این مستند رو خیلیا دیدن و گفتن پس (خیلی ببخشید ) حرفای اسلام در مورد لحظه مرگ کشکه!!و این با تعالیم دینی ما مغایرت داره!!
آیا چنین مساله ای برای شما بی اهمیته؟ اونهم مستندی که از صدا و سیما چند بار پخش شده!!
شما اصلا این مستند رو بطور کامل دیدید که دارید بحث می کنید.؟
شما بگید چی باید تو این سایت بحث بشه ما هم بحث می کنیم! حتما باید بگردیم یک چشمی، مثلثی، برج نوک تیزی ،چیزی تو لوگوی یک شرکت یا برنامه پیدا کنیم بیایم بگیم فلان شرکت ، یا فلان برنامه ، یا فلان کس شیطان پرسته!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan ، 59-11(یامهدی) ، قلب ، zamani55
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا