|
مستند تجربه کنندگان مرگ تقریبی (نسیم حقیقت)
|
|
۰:۵۳, ۲۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوستان چندین سال قبل (حدود 10، 12سال پیش) مستندی تحت عنوان نسیم حقیقت از سیما پخش شد که در مورد تجربه کنندگان مرگ تقریبی بود. این مستند خیلی ذهنم رو درگیر کرده بود اما اسم این مستند رو نمی دونستم که در موردش تحقیق کنم! تا اینکه چند وقت پیش مجددا از شبکه ی 1 در نیمه های شب پخش شد و من کلش رو از سایت تبیان دانلود کردم!! و الان هم خیلی سوال برام پیش اومده برای همین از دوستان تقاضای همفکری و بحث دارم!!! ![]() برای بشر همواره این سوال مطرح بوده که پس از مرگ چه در انتظار آن هاست، به کجا می روند و سرنوشت نهایی آن ها چه خواهد بود،ادیان و مکاتب مختلف پاسخ های فراوان و متفاوتی به این سوالات داده اند با آن حال آن چه واقعا پس از مرگ بر آدمی می گذرد کماکان یک معمای حل نشده باقی مانده است. در مستند Life after life کسانی با شما سخن می گویند که برای لحظاتی مرگ را تجربه کرده اند و سپس دوباره زنده شده اند. دکترRaymond Moody و دکتر Jeffery Long از جمله ی این افراد هستند و در این مستند سعی می کنند با افراد دیگری که این تجربه (NDE یا تجربه ی نزدیک به مرگ) را داشته اند گفتگو کنند. این مستند مورد توجه علاقه مندان به مستند های متافیزیک قرار گرفته. مستند نسیم حقیقت ، یک شکل بسط یافته ای از مستند life After Life اثر ریموند مودی هست که بهش تجربیات ایرانی ها هم اضافه شده!و در مستند با کسایی که در سراسر دنیا ادعا می کنند که به دلایلی نظیر تصادف ، مریضی ، صاعقه ، حمله قلبی و ... برای لحظاتی قلبشون از حرکت ایستاده و مرگ رو برای لحظاتی تجربه کردند، مصاحبه شده! اما نکته بسیار بسیار تامل برانگیز اینه که تمام کسایی که این تجربه رو داشتند ، ماجرای اتفاقات پس از مرگشون رو بسیار شبیه به هم تعریف می کردند. کسایی که در سراسر دنیا هستند و با هم دیگه هم ارتباطی نداشتند. بحث بسیار مفصله و نمی شه جزییات رو تعریف کرد. لطفا به لینک زیر برید و یکی از قسمت هاش رو ببینید. حجمش هم زیاد نیست هر قسمت حدود 10 مگا هست حداقل ارزش دیدن یک قسمتش رو داره! فکر می کنم برای کسایی که این مستند رو ندیدن خیلی جالب باشه! پس حتما ببینید! لینک ویدئو البته تو لینک بالا فقط تیکه هایی ازش هست و مستند اصلیش چند ساعته که تلویزیون بصورت سریالی نشون می داد. یادمه اولین باری که این مستند رو دیدم به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم جدیدا هم مجددا این مستند رو دیدم. اما هدف من از این تایپیک فقط این نیست که این مستند رو تبلیغ کنم. سوال های زیادی در ذهنم شکل گرفته! اگر فقط مستند اصلی انگلیسی رو می دیدم خیلی درگیر مساله نمی شدم. اما وقتی از سیما اونهم چندین بار تو این سالها پخش می شه، یه جورایی احساس می کنم حتما مورد تاییده! البته تمام فیلم ها و سریال های صدا و سیما مورد تایید نیست اما این مستند یه جورایی با اصول دینمون یعنی معاد کار داره و شوخی بردار نیست! یک جورایی احساس می کنم این مستند به طرفدارای شمول گراها در بحث معاد نزدیک هست تا انحصارگرا ها. یعنی کسایی که مسلمون نیستند هم تجربیات خوبی از لحظه مرگ داشتند! به هر حال یه جورایی این قضیه برام مبهمه! از دوستان خواهش می کنم نظراتشون رو در مورد این مستند بگن و اگر این مستند رو ندیدن ،ببینن و تو بحث شرکت کنن ! با تشکر! راستی اگه کسی مایله می تونه مستند اصلی Life after life رو هم از لینک زیر دانلود کنه : http://eramdownload.com/tag/%D8%AA%D8%AC...%B1%DA%AF/ |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۴۹, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۲)هامون نوشته است: لطفا همدیگرو متهم به بی اطلاعی نکنین ! نه کاربر عزیز بنده می گم اگه کسی این مساله رو بی اهمیت می دونه وارد نشه بگه این مساله بی اهمیته بحث نکنید. خوب مجبور نیست بیاد تو بحث شرکت کنه . هرکی براش اهمیت داره بیاد بحث کنه! ثانیا بنده از همون اول اومدم سوال پرسیدم و هنوز هم دنبال اینم که یک جواب قانع کننده بشنوم. اما نیست!! اصلا بنده با کسی باید بحث کنم که توافق نظر پایه ای داشته باشم با کسی که هنوز این مستند رو ندیده می گه این توهمه روحشون توهم زده و یا شیطان برای فریب بهشون چیزی نشون داده که اسلام تخریب بشه و یا این فیلم رو یک پروژه صهیونیستی فراماسونری می دونه نمی تونم بحث کنم. |
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
کسی که یک موضوع را بی اهمیت بداند باز هم ممکن است و حق دارد بنا به هردلیلی در آن بحث شرکت کند.
مسلم است که شرکت در بحث اجباری نیست. بنده این مستند و بسیاری مستندهای دیگر و مقالات و سایتهای داخلی و خارجی دیگر در مورد NDE را از سه سال پیش تا کنون دیده ام. لطفا بدون اطلاع از دیگران در مورد آنها قضاوت نکنید. توهم توصیحی است که توسط دانشمندان تجربی برای این پدیده داده شده است. نه نظر خود بنده. ممکن است درست باشد یا نباشد. پروژه صهیونیستی بودن صرفا به عنوان یک احتمال مطرح شد که دلایل آن هم مطرح شد. شما اگر نمی خواهید بحث کنید نکنید. چرا دیگران را مجبور می کنید در بحث شرکت نکنند. شاید دیگران خواستند بحث کنند. آیا شما این سایت را کنترات برداشتید برای خودتان که تصمیم میگیرید کی شرکت کند کی شرکت نکند؟ امیدوارم از رک صحبت کردن ناراحت نشوید.
|
|||
|
۱۲:۴۳, ۳۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۴۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۳۲)غربت تشیع نوشته است: شما اگر نمی خواهید بحث کنید نکنید. چرا دیگران را مجبور می کنید در بحث شرکت نکنند. شاید دیگران خواستند بحث کنند. آیا شما این سایت را کنترات برداشتید برای خودتان که تصمیم میگیرید کی شرکت کند کی شرکت نکند؟ خوب خودتون رو زدید به اون راه!! کسی نگفت شما بحث نکنید! اما شما اومدید همون اولین پستی که گذاشتید گفتید این بحث فایده ای نداره! این تایپیک رو زدی که چی بشه ؟ منم می گم اگه از نظر شما بی فایدست خوب مجبور نیستید بحث کنید!! |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۳۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۲ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
خانم رضوان چطوره ما هم برای خالی نبودن عریضه با هم جروبحث کنیم شاید چیزی این وسط اثبات بشه!
اگه کسی خواست میتونه بیاد اینجا باهم جرو بحث کنیم دورهمی خوش میگذره هااااا! --------------------------- ثانیا بنده از همون اول اومدم سوال پرسیدم و هنوز هم دنبال اینم که یک جواب قانع کننده بشنوم. اما نیست!! اصلا بنده با کسی باید بحث کنم که توافق نظر پایه ای داشته باشم -------- اتفاقا باید با کسی بحث کنی که توافق حتی در پایه نداشته باشی چون آدم از مخالف خوش چیزی یاد میگیره نه از موافق! به هر حال خودت هم یه نظری داری طبق دین خودت سنجیدی یه فکر هایی کردی که سوال پیش اومده برات. حداقل نظر خودت رو بگو . یا تاپیک رو ببند که دیگه عوض قانع کردن هم جر وبحث نبینیم!
|
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۳۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۲۲:۲۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۲)هامون نوشته است:این حرفتون رو کجای دلم بزارم!!! توافق نظر پایه ای، اصل هر بحثیه! مثل این می مونه که بخوای با یک سنی بحث اثبات ولایت فقیه کنی! اول باید طرف رو شیعه کرد و به یک توافق نظر پایه رسید بعد بحث ولایت رو پیش کشید! تا طرف شیعه نباشه که ولایت رو قبول نمی کنه! این بحث خیلی سادست نمی دونم چرا شما درک نمی کنید!! (۳۰/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۲)هامون نوشته است: من دینم بوداییه! ![]() ![]() این هم حرفه شما می زنی! من اومدم اینجا سوالم رو پرسیدم بعد با جوابهای سر بالا روبرو شدم. من هنوز برام سواله اما دوستان می گن صورت مساله رو پاک کن!
|
|||
|
۱۶:۰۶, ۳۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۵ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
برای بار هزارم ویرایش کردم وپاکش کردم
![]() لطفا از حرف های من دلگیر نشین (دین بودایی و این حرف ها) جناب 110 من هم موافق پاک کردن صورت مساله نیستم فقط میخوام نظرشما رو هم بدونم و هنوز هم کنجکاو نظرات سایرین هستم خواهش میکنم کسی جرو بحث نکنه! |
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
از دوستان کسی لینک کامل مستند نسیم حقیقت (همون دوبله شده) رو داره ؟!
منظورم کلشه و نه فقط بعضی قسمت هاش. تو آرشیو صدا و سیما پیدا میشه ؟ |
|||
|
۱۵:۳۹, ۴/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۰ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام
داشتم خاطرات نجات یافتگان از حلقه رو میخوندم که به مطلب جالبی برخوردم که به همین بحث ما یجورایی مرتبطه لینک مطلب : عرفان دروغین حلقه - سایت نجات یافتگان قسمت جالبش همین اشاره به تونل و.... است ![]() |
|||
|
۱۸:۰۷, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۴/شهریور/۹۲ ۱۵:۳۹)هامون نوشته است: سلام لینک کار نمی کنه! می تونید یک توضیحاتی بدین، و یا لینک رو یه کاری بکنید! |
|||
|
۲۰:۰۰, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
![]() آدرس سایت http://nejatazhalghe.ir که درمورد نجات یافتگان از حلقه نوشتن. خیلی مرتبط با موضوع بحث ما نیست اما این تجربه یک نجات یافته با عنوان " "خیر" میجویند و "شر" نصیبشان میشود " که بخشی از متن این اتفاق که گذاشتم به نظرم جالب اومد نکته های جالب دیگه اشون همون شیوه تمرکزشون بود و اکثرا از احساس خاص و توانایی هایی که در موقع انرژی گرفتن هم گفتن نمی دونم سایر کسانی که تجربه ای مثل عرفان حلقه و امثالهم رو داشتن موضوع مشابهی با موضوع بحث ما داشته یا نه ! میتونه همچین چیزی تا حدودی راهگشا هم باشه برای موضوع بحث ما |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 90093408151470580869.jpg]](http://www.8pic.ir/images/90093408151470580869.jpg)

![[تصویر: 01950253313036168524.jpg]](http://upload7.ir/images/01950253313036168524.jpg)