کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میخوام برگردم خدایا ...
۱۳:۴۸, ۱۵/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۱ ۱۵:۳۷ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

به نام توبه پذیر یکتا....
سلام..
من یکی از کاربرانی هستم که حدود 3-4ماهه که عضو تالار هستم.(با اکانتی دیگر) ولی خوب بنابر دلایلی یک اکانت دیگه باز کردم تا یه چیزی ازتون بخام ...
بچه ها من یه آدم ---------------------------------------------هستم یعنی بودم و دیگه نمیخام باشم... من به ...................... بودم....اشتباه نشه آدم فاسدی نیستم ذاتا و اخلاقا خیلی از من تعریف می کنند...به خدا دارم راست میگم..دوستان از من به دید یه بچه مثبت نگاه می کنند...کارهای خوب زیادی هم کرده ام...مثلا به یه بنده خدایی نماز یاد دادم...یا مثلا اینکه تو این نهضت دشمن شناسی و آگاه سازی خیلی هارو آگاه کردم...و....
ولی خوب انسانم دیگه..نمی خام توجیه کنم...ولی هر کسی میتونه اشتباه کنه دیگه...همیشه از این قضیه ناراحت بودم...یعنی از اون اول دوس داشتم ترک کنم اما........خیلی وقتا اشک می ریختمو از خودم بدم میومد...از جدم خجالت میکشم....الان هم که دارم اینارو برا شما مینویسم..دوست دارم بشینم زارزار گریه کنم....همیشه با خودم فکر میکنم دوس دارم تو رکاب امام زمان شهید بشم...ولی بعدش به خودم میگم با این کارا ای که کردی؟؟؟...همیشه می خاستم شده یه بار نماز شب بخونم...ولی بلد نبودم... ولی نتونستم...شاید توفیق نداشتم بخاطر کارام...
دوستان یا هر کسی که این تاپیک رو میخونه اگه مایله برام دعا کنه...دعا کنه که توبه ام پا برجا بمونه و خدا هم کمکم کنه...هر جور دوس داشتی دعام کن...شده یه صلوات...
شما دعا کنید که badman به goodman تبدیل بشه...
دعا کنید امشب بتونم نمازشب بخونم...دعام کنید خدا کمکم کنه می دونم که شما دلاتون صافه....

شاید از نحوه نوشتنم فهمیده باشید...کی هستم...ولی خواهشا مث یه راز پیش خودتون داشته باشید...

این اولین و آخرین و تنها پست badman است...

دوستون دارم.......از ته قلب..خواهشا از ته قلب دعام کنین..
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahi ، یا صاحب الزمان ، aleerz ، تفکر ، یا ثارالله ، taleb ، sadegh-a ، Mohammad Trust ، Tolou ، mohammadhadi ، نسیم ، mia'd ، Patriot ، نگار ، nafas ، saloomeh ، freewish ، hesam110 ، 7parsa4 ، مفقود الاثر ، دل خسته ، عدالت ، عبدالرحیم ، حبه قند ، یاوران مهدی ، zryy ، توحید ، yektasepas ، یاســین ، سرباز منتظر ، emj ، soshiant ، black ، m.hossein ، sabrina ، حوریه سادات ، Just God ، mahpare

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۱۶, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
این دوست دلشکسته مونو دعا کنید لطفا.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]