|
چه نگاهی حرام است؟! (لطفا جواب بدین)
|
|
۱۴:۴۱, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان لطفا جواب سوالم را بدهید: چه نگاهی حرام است؟ یعنی چه شرطی باعث می شود تا نگاه حرام باشد. قطعا نگاه کردن به قسمت هایی که خدا گفته باید پوشیده بشه حرام است منظورم قسمت هایی که نپوشاندن آن مشکلی ندارد و یا سوالم رو اینجور بگم: نگاه به کسی که حجاب دارد(چه مرد یا زن) در چه صورت حرام است؟ لطفا نگویید که اگر احتمال میدهد به گناه بیفتد، چون شما فرض کنید من نمیدانم چه زمانی گناه کردم. فرض کنید به یک بچه ی کوچکی که به سن بلوغ نرسیده جواب میدهید. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۸, ۲۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۶:۰۷ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:من پست اول هم گفتم نگین ترس افتادن به گناه آخه فرض میکنیم من نمیدونم کارم گناهه یا نه، منی که گناه رو نمیدونم چه جوری ترس از افتادن گناه رو بدونم فقه دیگه ... از خودمون در نمیاریم که داریم از روی رساله کپی برداری میکنیم این که میگید من نمیدونم گناه چیه از ان جملات قصار و فلسفی بود ها ![]() نقل قول:با توجه به تعرف شما من فهمیدم نگاه به هر انسانی با لذت حرامه. شما به عنوان یک پسر، یک پسر جوانی رو میبینید که خیلی یعنی الان لذت رو هم باید تفسیر کنم ؟برادر شما هم خیلی پاستوریزه هستی . این سایت حضرت اقاست یه استفتا بفرست با جزئیات جواب میدن بهت : وبسایت امام خامنه ای ب: آيا نگاه مرد نامحرم به وجه و كفين بدون قصد لذت و خوف گناه، جايز است يا خير؟ پاسخ : در صورتى كه آرايش و زينت نداشته باشد در فرض مرقوم اشكال ندارد. |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت شما.
ببینین آقای مهدی بزرگوار نگاه همراه با گناه فرقی نداره به هم جنس باشه یا غیر هم جنس.نگاه به انسان باشه یا حیوان.و فرقی نداره تو چه سنی این نگاه صورت بگیره.مهم تشخیص بد و خوبه.مهم اینه ما نگاه هامونو کنترل کنیم. نگاه به هرچیزی به قصد لذت حرومه. در پناه خدا |
|||
|
|
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:فقه دیگه ... از خودمون در نمیاریم که داریم از روی رساله کپی برداری میکنیممنظورم از این گه نمیدونم گناه چیه، هنوز گناه نگاه رو نمیدونم. من گفتم که میخوام از شما کمک بگیرم اگر کسی جواب سوالم رو بلده جواب بده. شما هم جواب ندادین که اون نگاه شما گناه هست یا نه؟ |
|||
|
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۷ توسط Night moans.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نگاه های حرام کدامند؟ نگاه های حرام عبارت است از: نگاه به چهره آرایش کرده زن نکاه به زیور آلات زن نگاه به عکس بی حجاب زن آشنا نگاه با ریبه – چه محرم و چه نامحرم – (ترس افتادن به حرام) نگاه به بدن مرد نامحرم(به جز صورت و دست ها) نگاه به تمام بدن زن نامحرم( به جز صورت و دست ها تا مچ) نگاه هوس آلود (هرچند به صورت، دست ها و یا به بدن هم جنس) نگاه های حلال و جایز کدامند؟ نگاه های جایز عبارت است از: نگاه به عکس بی حجاب زن ناشناس بدون قصد لذت نگاه به هم جنس به هم جنس ( به جز عورت) نگاه به زن به منظور ازدواج (با شرایط خاص) نگاه به زن کهنسال که هیچگونه رغبتی به ازدواج با او نیست.(منظور نگاه به جاهایی است که به طور معمول نمی پوشانند مثل موها، گردن و دست ها نگاه به زن غیرمسلمان؛ خواه از اهل کتاب باشد یا نه. نقل قول:یعنی نگاه به قصد لذت به یک همجنس مشکلی نداره؟ 100٪ مشکل داره نه تنها از لحاظ شرعی بلکه قانونا هم برای آن مجازات تعیین شده. . چرا امروز اینطور میشه/ اصلا ارسال نمیشه هرچی میفرستم ![]() در هر حال نقل قول:پس این نگاه دوستم اشکالی نداره در صورتی که ترس افتادن به گناه نداشته باشه: ببینید من این استفتا رو قبلا یه جا خوندم فقط پیداش نمی کنم میخواستم خود اصل مطلب رو بگم ولی مهم نیس فعلا مفهومی میگم این نگاه شاید حرام نباشه ولی جایز نیست/ به اینجا هم نگاه بندازید درخصوص معنای ریبه و مفسده... به این استفتائات هم توجه کنید: 1- نگاه به زن نامحرم (به ویژه فامیل و آشنا) بدون قصد لذت و تنها از روی علاقه و محبت (مثلا به چشم خواهری) چه حکمی دارد؟ پاسخ آیت الله صافی: نگاه به بدن آنان(هر چند بدون قصد لذت) حرام است و بنابر احتیاط واجب، به صورت و دست آنان تا مچ نیز بدون قصد لذت نگاه نشود. پاسخ سایر مراجع: اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به حرام باشد، نگاه به صورت و دست آنان تا مچ جایز است؛ ولی نگاه به جاهای دیگر (هرچند بدون قصد لذت) حرام است. 2- شخصی قصد ازدواج دارد، آیا می تواند بدون قصد لذت به چهره و موی خانم ها (مثلاً در خیابان) نگاه کند، تا یکی را بپسندد و بعد از او خواستگاری کند؟ همۀ مراجع: این نوع نگاه ها جایز نیست. ///////وقتی به قصد ازدواج نگاه کردن ان هم بدون قصد لذت جایز نباشد مطمئنا در مرتبه اولی حداقلین حکمش همین جایز نبودنه به این حکم قانونی هم نگاه کنید: ماده 124 قانون مجازات ذیل فصل لواط آمده: هرگاه کسی دیگری را از روی شهوت ببوسد تا 60 ضربه شلاق تعزیر می شود. اون لذتی که شما مد نظرتونه از لحاظ خوشتیبی و این حرفا فرق داره با لذتی که در احکام آمده اما از انجا که بیشتر دستورات اسلام جنبه پیشگیرانه دارد بهتر است برای اینکه مبادا ان لذتی که مدنظر شماست در اینده منجر به گناه شود باید از ان اجتناب کرد. ..... ببینید یه وقتی مثلا از کنار مردی عبور میکنید و به نظرتون خوش تیپ میاد فقط همین!/ نه بیشتر/ مسئله کاملا عادیه و طبیعی و از کنارش میگذرید اما وقتی که از این خط بگذره و فکر مشغول بشه و باقی ماجرا .... خب گناهه دیگه این مرز رو دیگه مطمئنا خود آدم با توجه به احکام موجود و حالتی که برای شخص ایجاد میشه میتونه تشخیص بده. |
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول: من گفتم که میخوام از شما کمک بگیرم اگر کسی جواب سوالم رو بلده جواب بده. شما هم جواب ندادین که اون نگاه شما گناه هست یا نه؟ خب برادر من ...طرف خوشتیپه دیگه دمش گرم ... ولی اینکه چشم من بیفته دنبالش یه فکرای ناجوری به سرم بزنه باید غلاف کنم چشم هامو دیگه .... میگم خیلی پاستوریزه برخورد میکنی همینه دیگه البته ناراحت نشی ها همین جوری باشی خوبه
|
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام خدمت شما.سلام شما هم گفتین نگاه همراه با گناه! آخه منی که هنوز گناه رو تشخیص ندادم چه جور بفهمم نگاه همراه گناه چیه؟ نگاه به هرچیزی به قصد لذت حرومه. اینکه نشد! مثلا نگاه به یک مرد به خاطر خوشتیپیش حرامه؟ من گیج شدم. یا نگاه به یک بچه نوزاد به خاطر زیبایی لذت میبریم حرامه؟ پس ما همیشه گناه میکنیم! خوب اگه نظرتون اینکه که بستگی به نوع لذت داره پس نگاه این دوست من اشکال نداره: نقل قول:قدیما به یکی گفتم به دختر نامحرم نگاه کن. گفت: من به خاطر حس شهوت نگاه نیمکنم و تحریک نمیشم من از زیبایی فرد لذت میبرم مثل بقیه چیزهای زیبا مثلا نگاه کردن به طبیعت. |
|||
|
۱۶:۱۲, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
جواب تاپیک رو دوستان دادند و در فقه جوابش بصورت واضح اومده ولی در کل اگر بخواهیم جواب بدهیم برای آرامش فکری خود + در امان ماندن ناموس خود از چشمان نامحرم کلا به هیچ نامحرمی به هیچ وجه نگاه نکنید مدت یک ماه این کار رو بصورت مداوم انجام بدید تا اثرش رو متوجه بشید البته بعضی افراد در محل کار مختلط کار میکنند که براشون مشکل تره ولی امکانش وجود داره مهم نیست طرف مقابل شما چند سالشه و صورت زیباست یا چه نسبتی با شما داره یا چند ثانیه اون رو میبینید مهم اینه اون شخص نامحرمه و متعلق به چشمان شما نیست نگاه نکن که راحت باشی و تمام |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۲۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۹ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:پس این نگاه دوستم اشکالی نداره در صورتی که ترس افتادن به گناه نداشته باشه: نقل قول:قدیما به یکی گفتم به دختر نامحرم نگاه کن. گفت: من به خاطر حس شهوت نگاه نیمکنم و تحریک نمیشم من از زیبایی فرد لذت میبرم مثل بقیه چیزهای زیبا مثلا نگاه کردن به طبیعت. آیا این نگاه هوس آلوده؟ اگه اینطور باشه این نگاه هم اشکال داره: نقل قول:شما به عنوان یک پسر، یک پسر جوانی رو میبینید که خیلی |
|||
|
۱۶:۱۴, ۲۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:من به خاطر حس شهوت نگاه نیمکنم و تحریک نمیشم من از زیبایی فرد لذت میبرم مثل بقیه چیزهای زیبا مثلا نگاه کردن به طبیعت این رفیق شما هم معلومه اراده فولادین داره ... ما شنیدیم امام علی(علیه السلام) جواب سلام خانم های جوان رو نمیداد میگفت میترسم قلبم بلرزه ...همین امروز اقای قرائتی گفت شیخ مفید دو تا شاگرد داشت میترسید توی صورت اونها نگاه کنه . ماشالله رفیق تون به مراحل اخر یقین و عرفان رسیده بودند که این چیزا روشون اثر نمیکرد |
|||
|
|
۱۶:۱۴, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول: خب برادر من ...طرف خوشتیپه دیگه دمش گرم ... ولی اینکه چشم من بیفته دنبالش یه فکرای ناجوری به سرم بزنه باید غلاف کنم چشم هامو دیگه .... میگم خیلی پاستوریزه برخورد میکنی همینه دیگه البته ناراحت نشی ها همین جوری باشی خوبهآقا من اصلا حرف فکرای ناجور رو زدم؟ نه همین نگاه های طبیعی که از خوشتیپ بودن فرد لذت میبریم رو میگم. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
این که میگید من نمیدونم گناه چیه از ان جملات قصار و فلسفی بود ها 

این که میگید من نمیدنم گناه چیه از ان جملات قصار و فلسفی بود ها ![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)

![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)